“Hei,Jeg viser til mediaoppslag siste døgn vedr. Korona smitten i Tynset.Dere burde sette dere inn i og forklare følgende for Tynset’s innbyggere ift antall smittede og tiltak dere holder på med:

1. Overlege i virologi ved Ahus Michael Leegaard bekrefter skriftlig at alle PCR tester for Korona i Norge kjøres på 40 sykler. Undersøkelser viser i mange tilfeller opp til 45 sykler.2. Verdens helseorganisasjon (WHO), Center for Decease Control (CDC i USA), Federal Drug Admininstration (FDA som ikke har godkjent en eneste vaksine pga bivirkninger), samt en rekke andre helseinstitusjoner i verden, har konkludert at PCR tester kjørt på mer enn 27-30 sykler gir ett 100% feil resultat, dvs. Ingen smitte.3. Professor Karry Mullins, som fikk nobelprisen i medisin for å ha oppfunnet PCR testen har uttalt at den er upassende for å teste smitte og ikke bør benyttes for dette formålet.4. I følge VARS, institutt som rapporterer bivirkninger ifm Korona vaksiner er nå mer enn 4000 mennesker døde i USA alene som følge av å ha tatt vaksiner som ble stoppet prøveforsøkt på dyr pga at dyrene døde, og mennesker er nå “forsøkskaniner” i et eksperiment FDA ikke vil godkjenne. Sammenliknbart ble det innført vaksinestopp i 2008-09 etter 57 døde ifm svineinfluensa. Hundretusentalls rapporter om ekstreme bivirkninger. VARS vedgår at de bare dekker ca. 1%, altså er mørketallene for syke og døde som følge av vaksinen enorme. Se f.eks høringen i senatet i Texas 11. Mai for god informasjon om disse forhold.5. I Norge skal visstnok noen hundre være døde etter å ha tatt vaksinen og kanskje vil tallet snart passere antall døde fra et virus der 99,98% overlever iflg WHO, CDC, FDA, FHI m.fl.6. Hittil finnes det ikke en eneste helseinstitusjon i hele verden som har klart å adskille det såkalte Sars Covid 2 / Covid 19 viruset, altså, og i verste fall, er det den “vanlige” influensa A og B vi snakker om, hvilket kan være ubehagelig nok i seg selv.7. I dag vil millioner av mennesker i mer enn 40 land, titusentalls leger og helsepersonell demonstrere mot det som skjer med krav om umiddelbar åpning av samfunnet og slutt på alle restriksjoner.8. “Korona” skandalen blir i skrivende stund rullet ut i hele sin groteske bredde og forberedelser er i gang i mange land for en ny Nuremberg rettsak (ref 2. Verdenskrig) hvor politikere og byråkrater vil bli ansvarliggjort overfor ICC, den internasjonale kriminelle domstol i Haag, etter hvert også i lokale og nasjonale domstoler. Søksmål fra Norge mot norske myndigheter er allerede innlevert og registrert hos ICC.Det dere burde gjøre er å forklare Tynsets innbyggere den fulle og hele sannhet om det som skjer og dersom dere ikke kjenner noen annen fakta enn den dere blir fortalt av norske myndigheter, bør dere snarest sette dere inn i fakta, slik dette nå rapporteres til store deler av verdens befolkning. En av de viktigste premissene for opprettelsen av “Nuremberg koden” i etterkant av “Hitler Tyskland” er at man ikke skal kunne si “jeg visste ikke – jeg fulgte bare ordre”. Som sagt er det nå millioner av mennesker over hele kloden, og titusentalls leger og helsepersonell som bretter ut Korona skandalen i hele sin groteskhet og det er kun et tidsspørsmål før ansvaret for skandalen “får et ansikt”, altså de som var med “i troen” om at “de ikke visste bedre – de gjorde bare det (FHI) ba dem om”. Kunnskap og et brutalt og kompromissløst forhold til dokumentasjon og fakta er det eneste som vil bringe menneskeheten videre og gi hver enkelt av oss det liv i frihet og harmoni som vi fortjener. I beste mening og med de beste intensjoner og ønsker for mine medborgere på Tynset.”

Mvh – Hans E. Olav. En bekymret og engasjert medborger

Legg igjen en kommentar