Aleksander Bjargo, [09.05.21 20:48]OPPVIKSVEKKENDE STUDIE VISER AT PIGGEPROTEINET ER DØDELIG.

Renommerte Salk Institute for Biologocal Studies forklarer at piggeproteinet (Spike proteinet) på viruset lager alvorlig skader på blodårene, som igjen forårsaker blodpropp, blødninger, organsvikt og annet faenskap (unnskyld språket). Dette er det samme piggeproteinet som mRNA-kvaksinen manipulerer kroppen din til å produsere. Forskjellen med injisering er at piggeproteinet forbigår nese og hals, men ender opp i blodet uten å bli uskadeliggjort av immunforsvaret på normalt vis.VAERS (Vaccien Adverse Event Reproting System) er rapporteringssystemet hvor kvaksinedødsfall i USA. Her er tallene for de to siste årene:2020: 18 kvaksinedødsfall2021 januar – april: 3235 kvaksinedødsfall Det er en økning på 4000%, og vi har kun kommet til mai!!!Mørketallene er visst enormt store. Ifølge et Harvardstudie plukker VAERS opp kun 1-10% av tilfellene. Det kan med andre potensielt være 100 ganger så mange. Det vil bety at i løpet av 2021 så kan kvaksinen være skyld i minst 33 000 dødsfall. I verste fall 330 000, bare i USA.Hva er status i Norge? Sist jeg sjekket hadde over 1 million fått første kvaksinedose. Andre dose gjør kvaksinen enda mer dødelig siden det vil bli flere piggeproteiner som gjør skade. Er vi vitne til at millioner av mennesker på nytt er offer for et …..?Jeg tør ikke skrive ordet av frykt for å bli sensurert og utestengt. Hvis dette er tilfelle så forplikter de etterlatte å stille Regjeringen for riksrett. Jeg ser ingen annen utgang.Inga Scheitz, [09.05.21 20:52]

Legg igjen en kommentar