Geoengineering Watch Global Alert News,8. mai 2021,

8. mai 2021

George Orwell advarte: “Big Brother Watching You.” Hva tror du?

Samfunnsepidemien til Stockholms syndrom forverres for dagen, regjeringer over hele verden bruker dette til sin fulle fordel. Brød og sirkustaktikker blir også brukt for å tvinge samfunnsoverensstemmelse. Hele tiden utspiller bakgrunnen for biosfæren sammenbrudd. Den raskt akselererende død av jordens livsstøttesystemer er bunnlinjens drivkraft bak de orkestrerte sammenfallende scenariene som nærmer seg oss alle. Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.Geoengineering Watch Global Alert News, 8. mai 2021, # 300
(Dane Wigington)
Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskinDanske Wigington
GeoengineeringWatch.orgDenne ukens  GeoengineeringWatch.org  oppsøkende messe er på Sonoma County Fairgrounds, Santa Rosa, California, og er vist nedenfor. Min mest oppriktige og fortsatte takknemlighet til  Gem Faire-  utstillingsarrangørene for å legge til rette for og sette opp denne meget effektive messen i hver ukes Gem Faire-beliggenhet. Tidsplanen for kommende Gem Faire-arrangementer er  HER . En  geoengineeringwatch.org-  messe vil være under alle omstendigheter, takket være den faste støtten fra Gem Faire.Må se, DIMMING, den mest omfattende klimatekniske dokumentaren:Dimming, Full Length Climate Engineering Documentary
(Geoengineering Watch)
Hele artikkelen: https://www.geoengineeringwatch.org/geoengineering-watch-global-alert-news-may-8-2021-300/

Legg igjen en kommentar