Om Hat-tale på nettet.

Vil denne innsatsen kunne begrense nett-trolls innflytelse i det offentlige rom? Vil vi feks se at negativ assosiering av fredelige demonstranter med- vold- høyreekstremisme- antisemittismeslik vi ser-Færseth-Søderlind-Anfindsen gjør, nå kan få sin rettmessige oppmerksomhet fra politiet?

Kan være et bilde av en eller flere personer, motorsykkel og tekst som sier 'OPERASJON NETTROLL Politiet vil oppsÅke folk som oppforer seg hatefullt i sosiale medier POLIT -Flere kan vegre seg fra å delta den offentlige debatten. Dette utgjor en trussel mot ytringsfriheten og demokratiet, sier leder Grete Winge for felles enhet for kriminalitetsforebygging Sor-Vest politidistrikt. (Foto: Heiko Junge, NTB) Skal delta aktivt kommentarfeltene og oppsoke personer som oppforer seg pả kant med loven. MARTIN BRAATHEN ROISE 5. MAI 2021 15:39'

Harald Meling

Legg igjen en kommentar