Jeg var til stede, under SIANs markering, og det var utrolig sårende å se så mange hatefulle mennesker forsøke å ødelegge for en lovlig demonstrasjon. 08.05 2021

Folk skrek ut hatefulle og sårende ord mot folk som har en annen mening enn det de selv har. Hatefulle og sårende ord!Jeg bar min gule skjorte med innskrift:«Ytringsfrihet» med stolthet.Men da jeg gikk, fikk jeg beskjed om å ta av meg den gule skjorta, fordi politiet sa at de folkene som sto og skrek hatefulle ord ville slå meg ned hvis de så meg med gul skjorte.Hørte dere?Politiet sa at de såkalte «fredelige» motdemonstranter ville overfalle meg, slå meg ned og skade meg hvis de fikk tak i meg!!Avisen VG rapporterte fra SIANS demonstrasjonMen ikke et ord om SIANs budskap!Ikke et ord!Men:Avisen VG roste motdemonstrantene!Avisen VG roser vold!Avisen VG hater lov og orden.Avisen VG kaller folk som holder en lovlig demonstrasjon for onde!Avisen VG er ikke verdig å kalles en avis.Avisen VG bør boikottes av alle som har respekt for lov og orden.Tenk at en hovedstadsavis, altså VG, roser vold!Her må regjeringen komme inn, og si klart fra at enhver avis som oppmuntrer til vold vil miste sin pressestøtte.Basert på dagens VG-beskrivelse av SIANS fredelige demonstrasjon må VG umiddelbart miste sin pressestøtte.Og så kommer det verste!Som avisen VG beskriver så hadde det møtt opp ca 300 mennesker for å ødelegge for en lovlig demonstrasjon!300 mennesker i en tett klynge, de fleste uten masker! Samfunnsfiender!De var, og er, en fare for sine medmennesker, de er samfunnsfiender som bryter smittevernsreglene!De tar ikke hensyn til noen!300 mennesker i en gruppe, de sto der som en Covid smittekilde for alle de uskyldige menneskene som var en tur på byen!Hvor mange mennesker ble smittet av de 300 motdemonstrantene til en lovlig demonstrasjon? Hvor mange uskyldige mennesker er nå smittet av det fryktede Corona viruset på grunn av en ulovlig forsamling av 300 mennesker?Avisen VG sier selv at de hadde varslet politet om at de ble ca 50 mennesker, men nei!De sto som en samlet flokk av 300 mennesker, noe som en kjempesmittekilde for Oslos befolkning!Samfunnsfiender, det er det de er!Hvor mange mennesker må nå i karantene på grunn av den samfunnsfiendlige oppførselen til de som sto og bråket så de ødela for en lovlig demonstrasjon?Hvor mange uskyldige mennesker blir nå lagt inn på sykehus med livstruende sykdom på grunn av at 300 mennesker står tett i tett akkurat der vanlige mennesker må gå for å komme videre?Hvorfor stoppet ikke politiet denne ulovlige, og samfunnsfiendtlige forsamling av mennesker?Jeg bare spør!

Kjell Odd Foss

Legg igjen en kommentar