Frigjøring fra tyskerne på 8. mai, men ikke fra russerne

Norge markerer i dag frigjøringen i 1945 fra den fem år lange tyske okkupasjonen, men hva hjelper det når den fordekte russiske okkupasjonen innenfra i en doblet og stjålet norsk stat østfra fortsatt ikke er over etter det smarte statskuppet med virkning fra 10. januar 1940. Tvert imot har det siste tiåret pågått en kraftig forsterkning av dette fordekte russiske herredømmet siden statens terrorangrep mot eget folk 22. juli 2011. Da ble det norske folk smart og indirekte på nytt lurt til å slutte opp om den eksisterende åpne og skjulte maktstrukturen som følge av massedrapet på egne innbyggere fra egen stat. Du dreper dine venner for å styrke deg selv og dine venner i narrespill og terror over Kremls gamle lest. Som har vist seg å være like effektiv som på Josef Stalins dager. Enten de blodige terrorangrepene med kommunistiske teknikker skjer i Norge, USA, Storbritannia, Frankrike, New Zealand eller andre steder i Vesten. Etter krigen satt det hundre tusen nordmenn i varetekt mer eller mindre vilkårlig utplukket i over ett år som en del av den generelle terroren, da Moskva og de norske marionettene tok tilbake kontrollen over fastlandet igjen. I den kommende frigjøringen fra Kreml kan antall varetektsfengslede fort komme til å overstige det gamle antallet, og det bare i Oslo alene. Alt er falskt i norsk historie siden mellomkrigstiden, og bare følgene av alle bedragene er virkelige, viser analyser innen vestlig etterretning.Det norske folk er lurt trill rundt i utallige bedragoperasjoner fra egen stat i årtier. Ikke minst 8. mai 1945, da det slett ikke var så stor grunn til å feire at tyskerne skulle sendes hjem når de aller største forræderne og Moskva med sine nå avslørte kriminelle metoder satt tryggere ved makten enn til og med før tyskerne kom til landet i 1940.

YOUTUBE.COMFrigjøringsdagene 1945Klipp fra filmavisen fra maidagene 1945.

Norulv Øvrebotten

Legg igjen en kommentar