Vincenzo Vinciguerra: CIA og NATO (Stay Behind) utfører terroraksjonene i Europa for at befolkningen skal finne seg i å miste frihet og rettigheter

23. august 2017Jostemikk0

Vincenzo Vinciguerra står beskrevet som en militant, og det må man kunne si seg enig i, men den korrekte beskrivelsen ville vært at han var en som italienske myndigheter ansatte for å gjennomføre terroraksjoner mot egen befolkning. På myndighetenes og egen nasjons hemmelige tjenester samt CIAs ordre plantet han ei bilbombe utenfor den italienske landsbyen Peteano. Etterforskerne var også Stay Behind-folk, og trenerte etterforskningen fullstendig. En dommer fattet imidlertid mistanke, og slik ble den hemmelige hæren i Vest-Europa avslørt. Den er først og fremst kjent under navnene Stay Behind og Operation Gladio. […]

Aftenposten-sensur, Hanne Skartveit og Stay Behind

30. mai 2017Jostemikk21

Det var mye dramatikk i det som skjedde i vårt land den 22. juli 2011, og jeg skal ikke påstå at denne saken belyser det tyngste og mest dramatiske. Den forteller oss allikevel noe, og det er om det sviket De presstituerte har begått overfor befolkningen i Norge. Hadde folk bare visst … […]

Et merkelig valgt terror-eksempel av Bech Gjørv-kommisjonen (22. juli-kommisjonen)

3. august 2016Jostemikk12

Det er stappende fullt av føleri i Bech Gjørv-kommisjonens rapport. Den har en politisk slagside, og den er så full av spill på følelser og ren propaganda at det er direkte pinlig med tanke på […]

Hvem er terroristene?

27. august 2014Jostemikk2

Når det gjelder overvåking, er det ganske skremmende å tenke på hva de må ha visst hele tiden i forbindelse med 11. september-hendelsene i USA 2001, bombingen i London 7. juli 2005, og det som […]

Anders Behring Breivik ingen pusling? Del 2

22. juni 2016Jostemikk9

Før vi går videre med Anders Behring Breiviks reiselyst, vil jeg nytte høvet til å presentere en avdeling tilhørende Stay Behind-nettverket som det kanskje ikke er så mange som har hørt om. De kalte den […]

Israel og 22. juli 2011

13. mai 2017Jostemikk9

Det er andre nettsider som forlengst har tatt opp dette temaet. Dette er min vinkling av saken. Politiske krefter i Norge hadde i flere år fram mot 22. juli 2011-terroren vært en trussel mot Israel. […]

Covert Operations i regi e-tjenestene

22. januar 2015Jostemikk12

De skaper forvirring og redsel gjennom å skape en alternativ virkelighet Verden lider under falske hendelser. Falske i slikt henseende at det er noe annet som skjer enn folk tror. Det er helt andre utøvere […]

Aldri mer – Del II

22. mars 2016Jostemikk0

Det er bare å krumme nakken, for skal vi komme videre med 22. juli-saken er det tvingende nødvendig å ta en enda nærmere titt på deler av historien til Heimevernet. Den ikke særlig omfattende Del […]

Nye opplysninger fører ABB-familien enda mer inn i losje-røysa

29. juni 2017Jostemikk16

Frimurer- og e-tjeneste-forbindelsene florerer når det gjelder Anders Behring Breivik og 22. juli-saken. Nå er det ikke så merkelig at det er akkurat de to, for de henger sammen, men når man i tillegg tar med norske soldaters utenlandstjeneste for FN i Libanon, og slenger en kunstnersamboer med slik bakgrunn inn i Jens David Breiviks kjærlighetsrede i Frankrike, begynner det å bli interessant. Når deres bosted i tillegg er voktet av et hemmelig brorskap med røtter helt ned i pavens scrotum, blir det simpelthen så mye av det gode, eventuelt onde, at det må skrives om. […]

Arntzen og Lyng – historien gjentar seg

20. november 2014Jostemikk0

Landssvikoppgjøret og 22. juli-saken har mer til felles enn de fleste nok er klar over. Med tanke på de sammenhenger jeg forsøker snekre sammen for å få vår historie til å ligne på et helt […]

Overveldet av ondskapen

22. mars 2016Jostemikk64

Det er forskjellige måter å tilnærme seg de forskjellige hendelsene som De presstituerte ser på som en mulighet til hemningsløse og endeløse rekker av svindler, der målet er å lure sine lesere trill rundt. 11. […]

Hvorfor dekker Riksadvokaten over forsikringssvindelen på Scandinavian Star?

25. februar 2016Jostemikk10

Denne saken finnes originalt på Riksavisen.no, og forfatter er Jarle Johansen. Publiserer den her på Jostemikk etter forespørsel, og den omhandler et svært viktig tema. Saken om Scandinavian Star kommer til å ligge som et […]

Fire år siden Norge ble gjort til æresmedlem av krigen mot terror

22. juli 2015Jostemikk11

Jeg har blitt oppfordret til å skrive litt om 22. juli-saken i anledning dagen. Noe er gjentakelser, og noe er ting som bare mine nærmeste har vært klar over fram til nå. Det meste peker […]

Hillary & Bill – om å grave i det som allerede er et av de dypeste svarte hull i verden

8. februar 2015Jostemikk12

Svært mye kan skrives om The Clintons. Den enkleste og mest helsebringende tilnærmingen til det stoffet som omhandler det tidligere ekteparet synes å være å ikke skrive eller fortelle noe som helst. Dette har flere […]

Offentlige øvelser samme dag som terrorhandlinger har skjedd

2. august 2015Jostemikk10

Dette blir et eget innlegg om et viktig tema som Northolsen hadde noen spørsmål om i Sandy Hook – FEMA hadde øvelse samme dag. Northolsen sier: 29. juli 2015, 09:22 Rediger Dette er horribelt. Men […]

Chemtrails er en forbrytelse mot menneskeheten

14. desember 2014Jostemikk11

Sånn er det med den saken. Dessverre er dette en sak som folk flest skyr som pesten. Årsakene til det kan være mange. Generell hjernedødhet, feighet, eller muligens en inndoktrinert panikk for å holde fast […]

Winston Churchill før han bøyde av for overmakten

18. mars 2015Jostemikk3

Eller: Er noe som helst av det vi har lært om revolusjonen i Russland og 2. verdenskrig sant? Her skal vi ta en titt på om maktspillet i Europa de første tiårene av forrige århundre […]

Påstand om at terrorøvelse på multiple angrep i Paris gikk over i virkelighet

15. november 2015Jostemikk42

Oppdatering 26. november 2015: Denne saken dreier seg ikke lenger om et spørsmål om franske myndigheter gjennomførte en terror-øvelse fredag den 13. november 2015. I likhet med tidligere lignende saker, er det nå bekreftet fra […]

al Qaida eksisterer ikke–det er en illusjon skapt for å gi De presstituerte en fiende å dupere oss med

3. juni 2016Jostemikk9

De siste årene har jeg minnet om dette mange ganger både her på Jostemikk og andre steder. Folk leser det knapt, lar være å kommentere saken, og intet ser ut til å spre seg i […]

Bernard Baruch

1. juli 2015Jostemikk2

I mange innlegg har jeg skrevet om hvem som er dukkemestrene som kontrollerer trådene som tvinger resten av verdens befolkning ut i den tragikomiske dansen vi har sett utspille seg de siste to hundre årene. […]

Legg igjen en kommentar