Om GB og EU! 17.des 2018

Hvorfor ikke gi blaffen i EU og gå ut uten avtale! Den som sitter med svarteper blir da EU, for da får de ikke de pengene de liksom hadde forhandlet seg fram til! GB greier seg bra! Dersom to har handlet med hverandre, vil de fortsette med det! Tøys å måtte betale for å få såkalt markedsadgang! Dersom EU trenger varer, ja kjøp fra GB, og dersom GB trenger varer fra EU, så kjøp! Det er noe forbannet tull dette at EU liksom skal forlange penger for at andre kan selge noe eller kjøpe noe fra EU! Dersom de ikke klarer å handle uten å betale korrupsjonspenger, ja, da finnes andre markeder for GB! Slik kan også Norge gjøre, gi blaffen i EØS! Vi har dessuten den gamle handelsavtalen som ikke ble oppsagt! Tull å betale blodpenger for å handle med de korrupte lederne i Kommisjonen! Husk: Hele kommisjonen måtte gå for noen år siden grunnet nettopp korrupsjon!

Legg igjen en kommentar