Biden Administration planlegger å bruke private firmaer til å spionere på amerikanere via deres online sosiale medier-aktivitet.

Det er ulovlig for rettshåndhevelse å samle informasjon under falske foregivelser, og bruk av eksterne kilder vil være en måte å infiltrere ‘innenlandske ekstremister’. Intet nytt under solen. Eller hva sier du FjErna?

Av Calvin FreiburgerGlobal Research, 5. mai 2021LifeSiteNews 4. mai 2021Region: USATema: Etterretning , lov og rettferdighet

Alle artikler om global forskning kan leses på 51 språk ved å aktivere rullegardinmenyen “Oversett nettsted” på det øverste banneret på hjemmesiden vår (Desktop-versjon). Besøk og følg oss på Instagram på @crg_globalresearch.

***

Biden-administrasjonen er angivelig interessert i å inngå kontrakter med private firmaer for å samle inn informasjon om amerikanere som angivelig er involvert i “ekstremistiske grupper” i et tilsynelatende forsøk på å omgå juridiske grenser for myndighetens evne til å spionere på amerikanske borgere.

CNN rapporterte  at en “kilde kjent med” US Department of Homeland Security (DHS) ‘s innsats for å overvåke “innenlandske ekstremister” via deres sosiale medieaktivitet har diskutert å samarbeide med eksterne enheter som lovlig kan bli med private grupper på plattformer som Facebook under falske påskudd. , deretter samle inn data om disse gruppene og overføre dem til DHS.

relaterte artikler

Utvalgte artikler: Biden Administration planlegger å bruke private firmaer til å spionere på amerikanere via deres sosiale sosiale medier

6. mai 2021

COINTELPRO og innenlands spionering

Bush-administrasjonens avtagende måneder kan preges av et skred av endringer i langvarige regler som styrer innenlands etterretningsoperasjoner. Revisjonene som er foreslått av den amerikanske justisministeren Michael Mukasey og andre toppadministrasjonstjenestemenn, representerer den største utvidelsen av utøvende makt siden Watergate-tiden og burde vært …

21. august 2008

Storebror FBI

8. oktober 2009Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er LifeSiteNewsCopyright © Calvin Freiburger , LifeSiteNews , 2021


Kommenter globale forskningsartikler på vår Facebook-side

Bli medlem av global forskning

Legg igjen en kommentar