Begynner skjeletta hos FHI å ramle ut av skapet?

Siden man har sett et Folkehelseinstitutt som lissom har holdt igjen på restriksjonene til regjeringen så bør vel snart det brækende samfunnet snart se/skjønne hva som foregår? Men nei det kommer ikke til å skje for 98% av saueflokken står i kø for å bli avretta.

Man skulle jo tru at de over 70 år hadde fått med seg noe fra siste krig…men nei..det virker helt tomt i øverste etasje. Det norske folk har blitt løyet for siden 30 tallet…og det var i 1933 at Rockefeller fikk innpass i Norge ved å sponse et institutt som de kalte Folkehelseinstituttet.. OG HVEM skulle vise seg å ta imot tilbudet om å drive i Rockefellers ånd.? Vel det er vel ikke noen hemmelighet at Stoltenbergfamilien etter hvert kom inn i bildet da og antageligvis sammen med Heibergfamilien. Mao så var fra den tiden kommunistene fra USA som rent økonomisk var de første støttespillerne til denne s(l)ekten som har klart å styrke denne djevelske ideologien ved å fremstå som noe annet.

Rent historisk så har man den samme oppskriften for jødene…dvs de gikk inn og kalte seg for jøder..Khazarene…de falske jødene som nå er iferd med å drepe allt liv på jorden. Gransker man de personene som ønsker RESET og En Verden / NWO så ser man HVOR de stammer fra. More to come.

RED

Legg igjen en kommentar