Utryddelsesmaskin avslørt: May Brith Harestad Holos 05.05 2021

Hvorfor vaksinerte mennesker gjør friske mennesker syke Vaksinen er biovåpenet. Spesielt er piggproteinet det bioaktive våpenet, og det er designet for å spre seg fra person til person, og overføres fra vaksinert for å infisere uvaksinerte. Mennesker som injiseres med mRNA-vaksinen får kroppene sine til å bli biovåpenfabrikker, og kaster ut piggproteinpartikler som de kaster gjennom munnen og huden og smitter alle rundt dem. Spike-proteinet er biologisk aktivt og forårsaker blodpropp, noe som fører til hjerneslag, hjerteinfarkt, lungeemboli og infertilitetseffekter. Vi har endelig funnet ut den nøyaktige mekanismen for hvordan denne vaksinen er designet for å oppnå global utryddelse. Det kalles en “selvrepliserende vaksine” fordi vaksinen sprer seg som et virus og smitter alle. Se den sjokkerende podcasten her. P.S: Jeg har også lagt ut et intervju med Dr. Lee Merritt som diskuterer hvordan tvangsvaksiner er en forbrytelse mot menneskeheten på Holocaust-nivå.

Legg igjen en kommentar