FB innlegg

Bjarne Gerhard DanielsenTorbjørn Sandnes Eg diskuterte ikkje chemtrails her, bare at bildet som ble vist ikkje har noe med chemtrails å gjøre; bildet viser drivstoffdumping. Denne muligheten finnes ikkje på B-737 som eg flyr, men de større jetflyene har denne funksjonen for å dumpe drivstoff i tilfelle man må lande underveis, før destinasjonen, eller rett etter avgang.Det tjener ikkje saken vår om å informere folk om chemtrails og værmanipulering, at man sprer feilinformasjon, i dette tilfellet ved å vise bilde av drivstoffdumping.Chemtrails spres nok fra egne fly, ikkje passasjerfly..Eneste måten det kan spres noe fra rutefly, er om stoffene er blandet inn i drivstoffet og kommer ut med eksosen. Men det er svært lite som kan blandes i drivstoffet (parafin) uten at drivstoffkvaliteten forringes. Det er strenge krav til kvaliteten på «Jet-A-1» som de fleste sivile fly bruker. 😏

11. apr. 2020  · 

Offentlig gruppe

  · Klimarealistene fornekter ChemTrails- og jeg ble slettet på deres side, Nå ser vi hvor godt hjernevasken sitter i topplokket på disse ungene som har vokst opp på fluesopp. # Det er jo ganske utrolig.

18.03 2021

Jan Erik Winås

Administrator  · 18tt.dfSrt empSolnlsoarresdt  · En oppdatering om ståa in space. Når det er stjerneklart kan dere se “beams”(stråler på himmelen. Igår kveld var det mange “beams” å se. Mao det som skjer for tiden kan man se med blotte øyne dersom man ser etter.Det bare viser at noe “stort” er på gang. Det er ikke bare 5G chemtrails/Geoengineering som foregår men saker og ting foregår i atmosfæren.

http://stopsprayingcalifornia.com/Chemtrail_Survival_Items.php?fbclid=IwAR18MCzIqM1CRT4rSl7YGMZiTCUkI9AK_eId3-7EE2gLnksZ2frG9zdS4L4

Legg igjen en kommentar