Bolsjevismen ruler fortsatt i Norge!

. – Absolutt alt ved den damen er falskt, til og med hennes eget navn! Dette var advokat Herman Berges påstand i en video han produserte i forbindelse med hvordan ekteparet Harlem Brundtland skaffet seg pengene til leiligheten i Frankrike. Det er lett å forstå advokatens frustrasjon, for som vi har sett fram til nå, virker hele bolsjevikkapitalistslekta å ha bygget seg opp på gigantiske selvmotsigelser. For å virkelig understreke dette nevner jeg at foruten bror Eriks rikdom bygget på sukkerimport, hadde Gro en rådgiverstilling i Pepsi Cola. Søsknene Sukker må være et rimelig greit navn på de to i den perioden. Gro Harlem Brundtland som Pepsi-hore. Før hun tjente sine sukkerpenger, satt hun som leder av Verdens helseorganisasjon (WHO), der hun rimelig krakilsk og av helsemessige årsaker, gikk til angrep på sukkerindustrien! Hun er altså en bolsjevik som elsker kapitalismen, og hun er en helsedirektør som hater sukker, men gjerne tjente penger på den samme industrien, samtidig som hun har en bror som er vårt lands sukkerkonge. Er det flere, i likhet med meg, som i mange år aldri forsto noe som helst av hva Gro sa da hun ble intervjuet, men bare hørte en endeløs rekke med usammenhengende ord, håper jeg nå at årsaken til fenomenet er enklere å forstå. Hun forsøkte nok å sikre seg en smule i forbindelse med uttalelsen hun kom med til NRK, der hun viser fram Max-utgaven. Men det hjelper ikke særlig, gjør det vel? Nok en slektning som Wikipedia er taus om på siden om hans mor Sønnen Knut er også en beskjeden type som helst ikke vil nevnes i media. Å få gjennomført dette ønsket har ikke vært helt vellykket, for når man har ridd så mange finansielle og maktmessige hester samtidig som han har, klarte selv ikke NRK å ligge unna å produsere et meget kritisk TV-program om noen av hans mange sprell. Den gang dreide det seg om Vosse-vann, og kanskje aller mest om prosjektet som skulle gi vann til stakkarene i Afrika, men som egentlig dreide seg om en luksuseiendom der han, hans mor, og andre FN- og finanskjendiser kunne treffes og slappe av blant likesinnede. Å grave i det nettverket som omgir denne mannen er en så omfattende oppgave at det kunne sysselsatt en dyktig person i flere år før en hadde noenlunde oversikt. Selv om han ikke nevnes en eneste gang på Wikipediasiden om Gro, har han blitt beæret med ei egen side. Jeg siterer det hele derfra, mens bildet er sakset fra DN.no. Knut Brundtland Knut Brundtland Fra Wikipedia, den frie encyklopedi Knut Brundtland (født 17. juli 1961) er en norsk advokat, forretningsmann og kunstsamler. Han arbeidet mange år i advokatfirmaet BA-HR før han i 2005 sa fra seg advokatbevillingen for å bli investor og “styregrossist”. I sin tid for BA-HR bisto han både Fokus Bank og Tiger om Storebrand-aksjene. Han har hatt styreverv i Norwegian Property, BW Gas, Norgani hotell asa, Revus Energy asa, Bluwater Insurance asa, Voss of Norway asa og Creditsafe Business Information N.V., Youngstorget Eiendom (som forvalter Arbeiderpartiets eiendom), i det svenske hedgefondet Futuris, og i reklamebyrået Try. Brundtland var tidligere styreleder og administrerende direktør i Voss Water som produserer og selger flaskevann med navnet Voss. Han kom høsten 2010 i medienes søkelys i forbindelse med kritikken som ble reist mot dette selskapet. Han etterfulgte i 2010 Jan Petter Collier (født 1950) som daglig leder i ABG Sundal Collier, og sa i fra seg sine verv i A-pressen og Aschehoug, samt vervet som leder av Orklas bedriftsforsamling. Kunstsamler Brundtland har en av Norges største private kunstsamlinger. Samlingen inneholder blant annet verker av Knut Rose, Mari Slaattelid, Gardar Eide Einarsson, Bjørn Ransve, Johs. Rian, Tone Vigeland og Ørnulf Opdahl. Brundtland sitter også i styret til OCA, Office for Contemporary Art Norway. Familie Brundtland er sønn av tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland og Arne Olav Brundtland. Han giftet seg i 1985 med Harriet Cecilie Malm (født 1961), datterdatter av skipsmegleren Ragnar Stoud Platou (se Platou) som utga en biografi om nettopp Knut Rose (1936–2002) som Knut Brundtland har samlet meget av. Denne mannen må ha enda mer makt i Norge enn hans morfar og mor noen gang har hatt, men deres posisjoner i vårt land har tvilsomt vært til hemsko for finans- og styremagnaten. Nok et eksempel på at man kan bli så rik man bare vil, hvis man har en familie med den rette bolsjevik-fortiden. Legg merke til dette med den rette fortiden, for det har aldri hjulpet en eneste kommunist økonomisk hvis han eller hun ikke tilhørte De utvalgte. Jeg kunne skrevet mye mer. Nevner bare at familien Harlem har nytt godt av penger fra Rockefeller-Foundation, at Gros lillesøster Hanne ser ut til å forsøke komme i Guinnes Rekordbok når det gjelder antall posisjoner i viktige styrer, og at pappa Gudmund foruten å være Bolsjevik, syslet seriøst med rasehygiene/eugenikk, sponset av allerede nevnte Rockefeller-Foundation. De bevisstløse snubler inn i valglokalene De siste ukene og månedene har mediene forsøkt trekke opp folk slik at det skal se ut som om interessen for høstens kommunevalg er stor blant befolkningen. Særlig stor er den tvilsomt, men flertallet skal sikkert som amen i kirka snuble seg inn dørene til valglokalene for å utøve det de tror er sin borgerplikt for å sikre demokratiet i Norge. Brorparten av dem har ikke den minste kunnskap om hvem de stemmer på, eller hvorfor de gjør det. De er bare programmert stemmekveg. Og hvordan skal et demokrati kunne fungere i en nasjon der velgerne ikke vet noe som helst av betydning om de kreftene/personene de skal stemme på? Det hele er en illusjon. Egentlig verre. Det er en parodi på en illusjon, der ikke noe av det velgerne velger har betydning for hvem som trekker i trådene i vårt land. Dette gjelder selvfølgelig ikke bare de som stemmer AP. Jeg nevnte John Lyng tidligere, han som var med i Mot Dag, før erkebolsjeviken fant ut at han skulle bli konservativ og statsminister for Høyre. De som begynner å grave i dette historiske stoffet på egenhånd, vil raskt finne ut at ingen ting henger på greip. Hvor fattig må ikke en nasjon være, når en kvinne som Gro på mest ærefulle vis blir gitt tilnavnet Landsmoderen? Jeg håper dette var like godt for dere som det var for meg.

Legg igjen en kommentar