ADVARSEL ANG VAKSINER! 05-05 2021

ADVARSEL! Herved vil jeg advare alle som har latt seg C-vaksinere om å ikke komme nær meg eller min familie. Jeg tar heller ikke imot C-vaksinerte til konsultasjoner og oppfordrer alle C-vaksinerte om å vise ansvar ved å bruke rødt munnbind, slik at man lett kan holde 3 meter avstand, for ikke å bli smittet via pust, svette eller berøring. Jeg varsler herved også barnehagepersonale og lærere om at jeg vil gjøre dem personlig ansvarlig, hvis det skulle vise seg at et av mine 5 barnebarn skulle bli smittet og utvikle sykdommer eller infertilitet. At der er økt fare for slikt, har nå blitt rapportert i mange land av tusenvis av personer. FRA Vaksine Topp ” Geert Vanden Bossche PhD Vaccinotey Ekspert ” som Advarer ! Stopp massevaksinering NÅ! Vi er på vei mot en katastrofe som kan true menneskeheten. Det er bare et spørsmål om dager eller uker før vi vil se en økende resistens mot variantene av vaksinen. Vi er nær ved å få full resistens av vaksinen. Vaksinasjon av yngre mennesker kan gi det mest dramatiske scenariet. Lockdown og massevaksinering under pandemien har presset Sars-Cov-2 til å mutere til nye stammer og bli mer smittsom. Vi har fått redusert dødelighet på individnivå, men vi kan få en katastrofe på befolkningsnivå. Denne typen profylaktiske vaksiner er helt upassende, og til og med svært farlige, når de brukes i massevaksinasjonskampanjer under en viral pandemi.

Legg igjen en kommentar