Geoengineering Watch Global Alert News, 1. mai 2021, # 299

1. mai 2021     18 Kommentarer

Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Hele menneskeheten fortsetter å fritt falle til et helt ukjent territorium, sosialt og miljømessig. Selv nå holder en sjokkerende stor andel av befolkningen seg fast i maktstrukturens propagandafortelling om at livene deres vil “komme tilbake til det normale” hvis alle bare ville godta alle offisielle protokoller uten å stille spørsmål ved noe. Det virker rimelig å huske og vurdere at de som leder hele CV-19-scenariet er de samme personene som for lengst har etterlyst en stor reduksjon i globale befolkninger. Fremfor alt fortsetter geoingeniøroperasjoner å forårsake klimakaos sammen med å forurense hvert pust vi tar. Hva vil være vårt nærmeste mål hvis den nåværende løpet av menneskeheten ikke blir fullstendig korrigert? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Må se, DIMMING,  vår mest omfattende klimatekniske dokumentar:

18 svar på Geoengineering Watch Global Alert News, 1. mai 2021, # 299

 1.  Paul Davis sier:2. mai 2021 klokka 06:54Dansk rapportering fra Massachusetts. Daglig sprøyting holder temperaturene lave, 50-tallet; uten sprøyting av vikarer ville lett være på 870- / 80-tallet … Konstant medieoppmerksomhet på Covid og vaksinene … fortsetter å drive den obligatoriske vaksineideen, og mange gjør det uten spørsmål …. de er ikke vaksine. Media rapporterer ingen dårlige effekter av det … Jeg ser veien til obligatoriske vaksiner som raskt utspiller seg … regjeringen vil ikke pålegge det, men vil la selskaper og andre organisasjoner gjøre det obligatorisk … regjeringen vil ikke stoppe dem, og dermed gi godkjenning … ..Svare
 2.  Stan Sylvester sier:2. mai 2021 klokka 06:53Den antatte åndelige ledelsen i dag som ignorerte dansken er ikke mye forskjellig fra århundrer siden:Mika 3:11″Hovedømmene dømmer for belønning og bestikkelse, og dets prester underviser i lønn, og dets profeter er guddommelige for penger, men de lener seg på Herren og sier: Er ikke Herren blant oss? Ingen onde kan komme over oss.”For noen hundre år siden var det bare noen få sekunder for det åndelige lederskapet for å slepe den offisielle fortellingen. I dag sa lederne for kirkesamfunnene til sauen at de skulle følge deres regjeringens Covid-retningslinjer. Det er bare en jobb for de fleste av disse økumeniske gigantene. De ledes ikke av lidenskap for sannheten. Faktisk har 501c3 erstattet sekelene. Et sjeldent unntak er pastor Chuck Baldwin. Folk lurer på hvor Gud er mens alt dette skjer. Han har ikke gått noe sted. Satan har bestukket samfunnets sosiopater som er i stillinger som påvirker millioner. Sosiopater trekker seg til posisjoner av religion og politikk. Det åpner dører for dem å kontrollere mange mennesker.   Svare
 3.  Carol sier:2. mai 2021 klokka 06:18Dansker, Tusen takk for det harde arbeidet du gjør for å holde oss informert, og kunne ikke forestille meg hvor utmattende dette er for deg. Velsign deg, foreløpig annonserer jeg nettstedet ditt på bilen min. :). Takk støttespillere for å legge inn kommentarer og informasjon. Det er mai, skal ikke være kaldt, mange mennesker vet ikke hvorfor været skifter daglig, jeg så på nettet at en dårlig storm hadde rammet en del av Kina, (video) så aldri belysning så ille, humre jeg lurer på. Og den enorme haglen som rammet Texas, jeg lyttet til podcasten din, jeg ser prisene stige i alle produkter og gass.  Svare
 4.  Jonathan O’Quinn sier:2. mai 2021 klokken 04.11Alle,Når dansken snakker om konstruert kjøling av noen av de spredte kjemikaliene som kommer ned ovenfra, tuller han ikke. Vårsesongsesongen i min del av North Carolina har blitt forsinket omtrent en måned på grunn av naturlig kalde temperaturer. Jeg har aldri sett noe lignende. Jeg har allerede mistet mange av fruktavlingene mine allerede fra frysende temperaturer som aldri burde ha skjedd på denne tiden av året. Det meste av hagen min Fortsatt forblir uplantert fordi det er for kaldt om natten til å gjøre noe ennå. Dette er enestående.Fortsett det gode arbeidet Dane.Svare
 5.  Raymond sier:2. mai 2021 klokka 4:10Jeg leste tre separate rapporter i går kveld om en føderal etterforskning av en serie mystiske hendelser som involverte et mulig rettet energivåpenangrep i Washington DC. Hvor hjelpemidler plutselig ble alvorlig syke, da de gikk over plenen til Det hvite hus. Opplever en smertefull brummende lyd som fører til en øyeblikkelig migrene som fikk templene til å banke. Og kvalme så ille at de ikke kunne slutte å kaste opp. Jeg kopierte til og med artikkelkoblingene og planla å inkludere en med dette kommentarens svarinnlegg. Men alle tre overskriftskoblinger åpner bare for en tom side nå, og de er alle på mystisk vis blitt fjernet fra nyhetsstrømmen min. Bare timer etter at de ble publisert og lagt ut.Selvfølgelig er jeg ikke overrasket over den raske sensuren av disse nyhetsrapportene. Fordi jeg har blitt fortalt at bare “store” lastebil- og flymonterte mikrobølgeenergi-strålevåpen eksisterer i vår hær, og at de aldri vil bli utplassert på uskyldige sivile befolkninger. Regjeringen forteller meg også at de nyeste 5G-mikrobølgeovnene er bevist, ikke har noen alvorlige eller langsiktige skadelige effekter på innbyggere som bor i umiddelbar nærhet.Likevel kan jeg ikke finne en eneste slik fagfellevurdert studiepapirfunn eller forskningstestdokumenter og resultater av de mulige skadelige effektene av 5G mikrobølgeoverføringer, hvor som helst i myndighetsfiler, arkiver og arkiver. Inkludert i hele akademia (som mottar statlig finansiering og tilskudd) her i Amerika og over hele verden. Men det er utført flere uavhengige tester, og forskningslitteratur om 5G-bivirkninger for mennesker er lett tilgjengelig fra institusjoner som ikke har noen myndighetsagendaer å følge eller interessekonflikt med telekommunikasjonsindustrien. Og de rapporterer alle at bare en liten 5G-mottaker på ethvert tårn, eller til og med takmontert oppvaskutstyr på hjemmene, har vist seg å påvirke den generelle helsen til mennesker, dyr, pattedyr og insektpopulasjoner over hele verden.Så hvorfor prøver regjeringen å overbevise at hver gang jeg går til veteransykehuset og venter i bilen min på avtalen min (fordi venterom er stengt på grunn av pandemien) og sitter under tre massive mobiltelefontårn på parkeringsplassen. At den plutselige bankingen i templene mine, høye summende lyder, migrene og forferdelig kvalme … er bare fantasi?Hjelpemidler og ambassader i Hvite hus i andre land blir tatt på alvor når de hevder å oppleve nøyaktig de samme symptomene. Men alle andre er bare hypokonder !?Har du sett hvor mange 5G-celletårn som omgir hovedstaden? Det ser ut som et stort HAARP-anlegg … men deres helseproblemer må være forårsaket av russere, kubanere, kinesere eller nordkoreanere! Hei, ikke glem Taliban og ISIS. Kanskje til og med martianere. Men absolutt ikke mobiltårn eller internettretter på taket av Det hvite hus! Svare
 6.  En venn sier:2. mai 2021 klokka 04:06Alle vennligst vurder å slå opp forbrukerbeskyttelsesloven covid-19 som ble vedtatt i desember. Det gjør det ulovlig for helsepersonell å gi ernæringsråd som motsier den offisielle CDC-fortellingen. En kiropraktor ble akkurat arrestert for å gjøre dette. $ 44.000 kostnad per telling.Jeg så en dame som hadde tatt prosedyren, i går på min dojo … Hun eldes raskt nå, veldig skrøpelig.Dr. Yeadon sier at slike folk vil ha en generøs forventet levetid på 3 år eller mindre.Forbered deg på et massivt tap av menneskeliv og en påfølgende sammenbrudd i samfunnsinfrastrukturen. Forbered deg på at mange kjæledyr og barn blir foreldreløse.WEF sa bare at det kommer et nytt patogen.Lagre på viktige forsyninger.Del informasjon om GEOgineering og annen informasjon som du kan.Gjør alt du kan til slutten og ikke slutte.AF Svare
 7.  Raymond sier:1. mai 2021 klokken 19:59Bare for å fortelle deg Dane. Jeg har sendt e-post til alle mine andre digitale kunstnere (ca. 150) i cyber-kunstverdenen, hver kunde som har kjøpt samleobjekter og smykker fra nettbutikkene mine, alle andre amatør-astronomer og stjernekikkere jeg kjenner, hver eneste kunde som er klassisk muskelbilen jeg har restaurert, alle karate-studentene mine og andre vektløftere … og alle mine kusiner og venner siden barndommen. Med et kort essay om hvorfor jeg mener at klimateknikk og solenergiingeniør har foregått i himmelen vår, i veldig lang tid. Hvorfor tror jeg at disse operasjonene utilsiktet blir syk og dreper flere mennesker hvert år enn fra influensa eller andre virus og bilulykker tilsammen.Hvorfor vi alle bør kontakte våre folkevalgte og kreve at de åpner for åpenhet og ansvarlighet, i regjeringens håndtering og finansiering av alle geo-engineering-programmer, inkludert den sivile kommersielle luftfartsindustrien.Vedlagt til hver e-post var og er nettstedet for geoengineering watch og hjemmesidekobling. Hundrevis av bilder av flystier fra hele verden og hundrevis jeg har tatt de siste ti årene (inkludert de fra militære tankskip som lager gjentatte perfekte sirkler og rutemønstre på himmelen … og bilder av fly som slår aerosolstiene av og på, mens andre fly i samme høyde og i samme del av himmelen, ikke etterlater seg noen dvelende stier overhodet). Sammen med en lenke til siden “High Bypass Turbofan Jet Engines, Geoengineering, And The Contrail Lie” på denne nettsiden.Og helt siden du var ferdig med The Dimming expose ‘dokumentar, har jeg også sendt en lenke til den videoen.Dessverre vil de fleste mottakerne ikke engang svare på e-postene mine lenger, og bare en håndfull skrev for å si takk for at du delte all informasjon om geoteknologi og at de syntes at nettstedet ditt og dokumentaren din var veldig interessant og ganske tankesprengende. Men ingen har bedt om å få vite mer eller hvordan de kan bidra til å stoppe klimateknisk sinnssykdom.Nesten som om, var jeg i stand til å faktisk komme gjennom til et dusin individer og utløse nysgjerrigheten og interessen. Men bare i noen korte, flyktige øyeblikk, timer eller dager. Så var det rett tilbake i virksomheten som vanlig og begravde hodet, i deres daglige monotone daglige mal. Nekter å se opp til elefanten på himmelen mer og går tilbake til deres “techno-offisielle narrative media” avhengighet som gjør at de kan unnslippe virkeligheten til en døende planet.Det jeg refererer til som Titanic-Poseidon syndromet og en tvungen kobling fra den sanne naturen og skjebnen til vår verden. Fordi de bare lar sinnet deres absorbere de “feel-good, everything will be okay” løgnene, av maktstrukturens hær av hypnotisører. Jobber for vaktmesterne på Jordens Insane Asylum.Jeg føler at jeg går rundt på en planet som ikke er annet enn rusmisbrukere, schizofrene, hybrid-mutanter fra menneske-sau-storfe og tankeløse zombier. Alt dette blir systematisk ført til et slakteri i månestørrelse som heter Omnicide or Bust! Likevel, i deres mentalt induserte hypnotiske sinnstilstand. De mener det kalles “Menneskehetens gullalder”. Vi er nærmere en Nuclear War of Assured Mutual Destruction enn under den cubanske missilkrisen, og likevel er samfunnet bare besatt av den nyeste nye smarttelefonteknologien og hvor dårlige politiet krystalliserer rasespenninger i Amerika.Jeg kan ikke annet enn å lure på om alt intelligent liv i vårt univers har blitt og vil bli forbannet til å følge i menneskets fotspor, og tankeløst se på hvordan historien kontinuerlig gjentar seg? Med hver eneste sivilisasjon som ikke er i stand til å undertrykke elitenes grådighet og begjær, som flokk deres samfunn til en lignende omnicidal uunngåelighet. Og det er derfor astrofysikerne ennå ikke endelig har funnet eksistensen av intelligent liv i andre verdener. Fordi de allerede har reist ned til enden av den samme veien som vi befinner oss på akkurat nå.Jeg vet at det alltid kan være unntak fra regelen, og hvis det er noen opplyste vesener der ute, hvem klarte å skape et utopisk samfunn? Jeg ville også skjule min eksistens for menneskeheten hvis jeg var dem og bare se på oss på avstand eller fra skyggene. For hvis folk som Bill Gates noen gang oppdaget at de eksisterer. De ville plyndre, plyndre og plyndre ressursene også. Bruk deretter kriger og pandemier for å erobre artene deres, mens du terraformerer deres verden for å dyrke enda mer GMO-avlinger! Fordi det handler om rikdom og makt, uansett hvilke verdener der ute, har livet slik vi kjenner det.Svare
  •  Bell sier:2. mai 2021 klokka 12:07Raymond, jeg skjønner det helt. Da jeg først så de morsomme skyene, ved et uhell virkelig, var jeg så sint når jeg fant ut hva de var. Hele livet ville jeg lære å fly, og ønsket at jeg kunne ha gjort det – fly opp og ram en av dem ……… .. dag drømmer selvfølgelig (smil)Vi er betinget fra første dag i livet eller til og med i livmoren for å følge instruksjonene fra foreldre osv. For sikkerhet. det ser ut til at tapperhet kommer senere når vi blir voksne og ser så mye at vi vil endre til det bedre – onde ting skjer ofte.for eksempel kjente jeg igjen ondskapen veldig tidlig i livet, prøvde å advare en venn, men ikke noe godt ………. hennes tidlige liv hadde mye tristhet og tap, og fikk henne til å stenge visse evner til persepsjon. Vi må alle lære på vår egen måte, i vårt eget tempo – det samme for kontaktene dine. Hvis noen av dem kunne avgifte metallene ut av kroppene sine – kanskje hjernen deres kunne fungere tydelig, se virkeligheten slik den virkelig er og kanalisere energiene deres i en positiv retning. Eller ikke – for mye på spill, sosiale forbindelser, familiebarn. Konditionering. Og som virkelig har sterke følelser / instinkter for å veilede dem ut av trøbbel …………. Ikke så mange. Det er ikke noe som læres og oppmuntres som regel når vi vokser opp.Men så har ikke alle mot og klarhet … du og andre her er unntakene … blinkere er borte for deg, også for Dane, mannen med så mye mot, forbløffer meg, det er derfor jeg gir det videre når Jeg kan. Men noen familie vil ikke vite …  Liker å være en flue på veggen når virkeligheten treffer visse mennesker, ikke verdt å navngi faktisk. Mørkets skapninger.  Med mindre vi får den himmelen, vil den fortsette i noen år ennå, livet vil bli ubeboelig …… ..smiler for sent til at noen kan våkne opp og være nyttige. Når vi bedømmer fremtiden etter tidligere erfaringer. det virker rett og slett utenkelig ………… nå hvor får jeg noe utryddingsmiddel for å legge på hyllen ??????Du kan bare gjøre så mye – ta vare på nr. 1, finn litt ro i den naturen som er igjen i ditt nye liv, du kan bare gjøre ditt beste.Etter at livet i den uhyggelig klingende byen er i fortiden, vil du være i stand til å være deg selv, og fremdeles kjempe den gode kampen for å varsle alle som vil lytte.Vi går alle vår egen vei i denne korte eksistensen på jorden. Beste ønsker -Jeg
  •  En venn sier:2. mai 2021 klokken 04:09Jeg hører deg bror. De fleste av familien min vil ikke ha noe med meg å gjøre på dette tidspunktet. Dette er på min side av familien og min kones side av familien. Jeg blir tilsynelatende sett på som en nøttejobb av dem.
  •  penny waters sier:2. mai 2021 klokka 06:06er det noe rom for å overleve min venndet er forbløffende hva du gjør for menneskene du bryr deg omjeg er så annerledesdu har vært en del av samfunnet og jobbet til beste for samfunnetmen jeg susset for lenge siden (ca 50 år siden, er 71 nå – så har få forventninger) at folk flest ikke er helt våkne, så på mange måter engasjerer jeg meg ikke for mye, for det er som å blø energien min for ingentingdu var soldat og så menneskeheten på sitt verste – på hva menn må engasjere seg med nå har befolkningen blitt så stor at vi lever på lånt tidsom sier at hvem som helst kan overlevevi har wobblingen som er nord- og sørpolen – selv om vi må fikse polene (vår begrensede vitenskapelige intelligens kan ikke takle bevegelse, men må måle fra faste punkter)disse magnetiske polstedene, selv om de alltid beveger seg litt, har nå begynt å bevege seg på en større og mer uberegnelig måteå ta olje ut av skorpen vil etterlate store hull fylt med vann – vet ikke hva som skjer når gass fjernes – men alt vil endre balanseeffekten i skorpen – så overrasker meg ikke at verden vår wobbler mer – produserer uberegnelige stolperdu kan ta en hest til vann, men kan ikke få den til å drikke !!! du kan snakke med folk som forstår språket ditt, men det betyr ikke at de får det !!!! Jeg snakker med mange mennesker om planter, men så snart de åpner munnen, vet jeg at jeg vil bli skuffetpå mange måter har vi (oss mennesker) en mye større ide om oss selv som vi virkelig fortjener – vi er bare kompliserte dyr – egoistiske, med liten reell bevissthetikke bekymre deg, det gir rotete destruktiv energi hold deg borte fra mennesker som er en rettssakgå til naturen for din sjel – den sliter gjennom uansett hva vi slynger til denfor mye svarthet i menneskesjelen – prøv å bevege deg tilbake fra den – følelsesmessigJeg vet at menns følelser er veldig dype – de må være fordi de kanskje må drepe noen for å holde familien trygg – eller drepe og kutte opp et dyr for mat osv.gir ingen naturlig mening at menns følelser ville være nær overflaten – men de gjør vondt like mye som oss kvinners, selv om vi ser ut til å gjøre mer av dem, og mange kvinner ser ut til å hengi dem for myeDet er den største læringen for mennesker jeg tror – å håndtere egne følelser – de binder meg i knuter – det er derfor jeg bruker så lite tid som pos. blant dumme menneskerta godt vare på deg selv kjære gode mann
 8.  V. Susan Ferguson sier:1. mai 2021 klokken 14:38Betydelig hopp denne uken i rapporterte skader, dødsfall etter COVID-vaksine • Barnas helseforsvarVAERS-data som ble utgitt i dag viste 118.902 rapporter om bivirkninger etter COVID-vaksiner, inkludert 3.544 dødsfall og 12.619 alvorlige skader mellom 14. desember 2020 og 23. april 2021.https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-significant-jump-reported-injuries-deaths-after-covid-vaccine/Svare
  •  Laura Cotter sier:2. mai 2021 klokken 08.47Takk Susan. Har du en lenke til denne Vaers-informasjonen som kommer ut hver fredag, og som viser antall dødsfall og alvorlige skader? Eller må jeg bli med i The Defender eller National Vaccine Information Center? eller et annet sted, for å bli varslet, er informasjonen tilgjengelig. Jeg finner ingen info for fredag ​​30. april.
 9.  V. Susan Ferguson sier:1. mai 2021 klokken 14:37En Record 34% av alle Husholdningsinntekt i USA nå kommer fra regjeringen | ZeroHedge
  Etter dagens utgivelse av de nyeste dataene om personlig inntekt og utgifter, var Wall Street forutsigbart fokusert på endringene i disse to nøkkelseriene, som viste et beskjedent hopp i personlige utgifter, som imidlertid ble dverg av en rekordhøy økning i personlig inntekt. forventet i måneden da Bidens siste $ 1,9 billioner stimmy hit.Men mens endringen i overskriftsdataene var bemerkelsesverdig, var det som var langt mer bemerkelsesverdig, data som viste hvor stadig mer avhengige av den amerikanske regjeringen befolkningen har blitt.Vi viser selvfølgelig til betalinger med personlig nåværende overføring som i hovedsak er statlig inntekt som arbeidsledighetsytelser, velferdskontroller og så videre. I mars eksploderte dette tallet til en imponerende $ 8 000 billioner på årsbasis , som ikke bare var dobbelt så mye som $ 4,1 billioner fra februar, men var også $ 5 billioner over pre-Covid-trenden der overføringskvitteringer var omtrent $ 3,2 billioner.https://www.zerohedge.com/economics/record-34-all-household-income-us-now-comes-governmentSvare
 10.  V. Susan Ferguson sier:1. mai 2021 klokken 14.35Forblåst San Francisco diagnostiserer sin “farlige Trifecta” … Og bungler kur | ZeroHedgeutdrag:Byen har blitt et nett av motsetninger. Det er tusenvis av nye millionærer, og etter de siste estimatene 18.000 mennesker inn og ut av hjemløshet. Hovedkvarteret til Uber, Twitter og Square er kvartaler unna friluftsmarkedene i Tenderloin, Mid-Market og SoMa. Velstående familier som deltar på en kunståpning på Civic Center, må krysse gjennom teltleirene som strekker seg over fortauene.
  Beboere, eiendomseiere og små bedrifter – som betaler en enorm premie for å bo og jobbe i San Francisco – har begynt å bryte ut i frustrasjon. Innbyggere forteller avstemmere at hjemløshet er byens mest presserende problem, og bedriftseiere forteller avstemmere at “forholdene på [gatene] gradvis har forverret seg.”
  ***Som en del av det medisinske systemet bruker San Francisco for tiden mer enn $ 255 millioner dollar per år på programmer for mental helse og rus, hvorav mange henvender seg til byens hjemløse. I en nylig revisjon av det atferdsmessige helsevesenet fant byens budsjett og lovgivende analytiker at 70% av alle psykiatriske beredskapsbesøk involverte et hjemløst individ, og at 66% av alle besøkende hadde psykiske helse- og rusproblemer. Totalt utgjorde de 5% av “superbrukerne”, til sammen 2239 voksne, hvorav de fleste faller inn i den farlige trifekta, 52% av den totale systemomfattende tjenestebruken. Leger ved San Francisco General ser det samme settet med pasienter så ofte at de har utviklet et helt ordforråd for å beskrive befolkningen som sirkler inn og ut av dørene.
  Fengselssystemet er neste. Ifølge San Francisco County Jail utgjør hjemløse 40% av alle innsatte – til tross for at de er mindre enn 1% av byens samlede befolkning, og selv etter at San Francisco avkriminaliserte mange livskvalitetsforbrytelser forbundet med hjemløshet. Igjen truer den farlige trifektaen stor. Innsatte med psykisk helse og rusmiddelforstyrrelser er mer sannsynlig å være hjemløse og mer sannsynlig å bli siktet for en voldelig forbrytelse sammenlignet med den generelle fengselspopulasjonen. Den pittige observasjonen om avinstitusjonalisering er stort sett sant: Menneskene som en gang har bodd på det statlige mentalsykehuset, er ganske enkelt overført til fylkesfengselet.
  ***Koblingen mellom hjemløshet, avhengighet og kriminalitet er tydelig: I følge by- og føderale data er så å si alle usikrede hjemløse arbeidsledige, mens de med alvorlig avhengighet til sammen bruker i gjennomsnitt $ 1 256 til $ 1834 i måneden på metamfetamin og heroin. Uten legitim inntektskilde støtter mange rusavhengige sin vane gjennom en “mas”, som kan omfatte svindel, prostitusjon, innbrudd i biler, innbrudd i boliger og forretninger og andre former for tyveri.
  Boudins plan om å avkriminalisere slike lovovertredelser– speilet motsatt av tilnærmingen til “ødelagte vinduer” med lav toleranse på slutten av 1980-tallet da kriminalitetsnivået begynte med historiske tilbakegang – har bidratt til følelsen av at han ikke holder kriminelle ansvarlige. I 2019 hadde byen utrolige 25.667 “smash-and-grabs”, da tyver søkte verdisaker og annen eiendom fra biler for å selge på det svarte markedet. Året etter, i stedet for å forsøke å forhindre eller til og med motvirke denne forbrytelsen, har Boudin foreslått et fond på 1,5 millioner dollar til å betale for reparasjon av glass, og argumenterer for at det “vil bidra til å sette penger i San Francisco-jobber og San Francisco-virksomheter.” Bokstavelig talt subsidierer Boudin ødelagte vinduer, under forestillingen om at det kan forvandles til et jobbskapingsprogram.
  … en mørk virkelighet, men kanskje en advarsel om hva som kommer.https://www.zerohedge.com/political/blighted-san-francisco-diagnoses-its-perilous-trifecta-and-bungles-cureSvare
  •  Earth Angel sier:1. mai 2021 klokken 20:39Gratulerer Nancy! (Pelosi) .. for en fantastisk plate du har å vise for hjemområdet ditt i Nord-California. Jeg har alltid stilt spørsmål ved hvorfor folket der fortsatte å sende deg tilbake til kontoret i flere tiår; men med fremgang og forbedringer av samfunnet ditt i SF som disse er det INGEN WONDER! Takk til vennen din Gavin også for en godt utført jobb. For en lettelse det er å vite at du driver showet i DC-huset, og jobber hardt for å bringe denne typen fremgang til USA over hele landet. Jeg er sikker på at vi kan hvile bedre nå.  
  •  penny waters sier:2. mai 2021 klokka 05:32kjære susanhvor forutsigbar – ingen overraskelse å bli hjemløs gjør en til ‘usosial’tingen er – menneskesamfunnet er mot mennesker, for de eneste som overlever er de sjelløse og grådigehar vært nær å ha ingenting (fysisk liv truet og ikke ha noe å kalle mine egne, inkludert et tak)du må være der før du virkelig føler følelsen av isolasjonisolert fra dine medmennesker i menneskesamfunnettror jeg vi fortjener å fortsette – hvorfor tviler jegdet er så mange gode mennesker i verden som fortjener så mye bedremen hvorfor pleide det å si på gravsteiner ‘hvile i fred’er livet helvete for mennesker? hvem de enn er? 
 11.  Paul Davis sier:1. mai 2021 klokka 14:06Dane- Fortsett de gode gjerningene. Jeg har promotert The Dimming på Twitter … Når jeg søker på Twitter av #contrails, får jeg mange mennesker som legger ut bilder av jet-stiene på himmelen … og jeg svarer dem med dette nettstedet og nevner The Dimming … får mye gode svar; ingenting negativt … Hvor mange visninger av The Dimming har det vært? .. Fortsett det store arbeidet-PaulSvare
  •  Buanobas sier:2. mai 2021 klokka 05:13Maine opplever en fullstendig endring av værmønstre og en veldig merkbar tilbakegang av trær og dyr (dvs. fugler, frosker osv.).Dane, ura-forkynner hvis stemme ekko til en innstilt befolkning.Hvis det er et etterlivet til vår nært forestående selvødeleggelse, kan dine ord og feeds bli belønnet.Gud velsigne deg

Legg igjen en kommentar