Rottereiret Nettavisen/Oslostan 01.05 2021

Består Nettavisen av Blitzere, kommunister og islamister mon tru? Ser slik ut med de som skriver og fotograferer for de. Leser man hva disse BLEKKENE skriver så er det tydelig at Oslo er i ferd med å bli overtatt av rotter.

De gir seg til kjenne i politikken i media hvor de gjør så godt de kan for å målbinde sine motstandere. Er det ikke snart på tide at folk tar og rævkjører disse kommunistene ut av byen?

Oslo er stedet der rotter samler seg i byens kloakk…og kommer opp av kloakken for å skremme vettet av eldre mennesker og de feigingene som fortsatt tør og bo i den byen.

Når også byen har en såkalt arbeidernes leder som jesuitt/globalist/millionær samt ei fagforeningsleder som er globalist på sin hals fremfører i PRAVDA-kanalen flaggheising…på 1 mai som de kaller arbeidernes dag(men er opprinnelig fra ROM) ja da får man brekninger her ute i skauen.

Finnes det virkelig EN som kan kalle seg arbeider i dette APE partiet

Ikke nok med dette. Har sett et par episoder av agent Jan på NRK. Det var mye der som ikke stemte med virkeligheten. Man kan spørre seg om at hvordan de tør å juge såpass som de gjør. Men de slår seg vel til ro med at de som var gamle nok til å vite sannheten er borte,,,bøker som er skrevet er tatt vekk fra offentligheten. De som er født etter 1970 er totalt uvitende om det som skjedde fra 1930 og fremover til idag. Og det takket være skoleverket…et skoleverk bygget i en kommunistisk ånd. MAn kan og ta med en nazistisk ånd med etableringen av barnehager(Hitlerjugend).

Redaktøren.

Legg igjen en kommentar