En kort historie om den hemmelige russiske erobringen av vesten.

Den russisk-kontrollerte dual i usa, i ren syn for tiden å være hvis du vet riktig kontekst i hvilken som skal legge til tilstede, har dype røtter tilbake til 1920-og 1930-tallet.Det som har tatt plass er en kommunist og totalitære erobring fra innenfor som har vært kjørt opp betraktelig etter staten i staten, kgb lurte verden en gang mer på 1980-tallet og 1990-tallet ved å ta ned sovjetunionen, Iscenesettelse og revolusjon i øst-europa og river ned berlin-veggen. Ved nå gaveforslag hemmelige bedrag-metoder for kreml, ble det russiske hemmelige tjenester som ble outfall av den russisk-innviet strategiske masken kalt den kalde krigen opp ned, på hodet, så taperne i vesten ble vinnerne, og den Vinnere ble taperne. Derav, som du har sett i norge også, den og den politiske sebraer ble vinnerne og erobret alle vitale stillinger i statens vegvesen og samfunnet som en hel. Disse menneskene har laget grunnlaget for den forbedrede bruk av stalinistisk smarte terror og bedrag for å styrke den gamle russiske hegemoni over den vestlige verden som kreml etablert allerede i tiår før andre verdenskrig. Så, joseph stalin, i hemmelighet, doblet de vestlige statene og stjal dem fra folket. Den første var tyskland under den sosialistiske weimar i 1920-tallet. Det ran av en stat lov stalin til å manipulere adolf hitler og de nasjonale sosialistene til makt i tyskland og senere på, administrere fra det dype et gigantisk sett-up kjent som den andre verdenskrig i hvilken stalin knuste både de jødiske og tyske menneskene og også Japanerne. Indirekte, ved bruk av usa. Ved å bruke sine doble stater i tyskland, usa, storbritannia, frankrike og andre vestlige nasjoner som marionetter på en streng i dette strategiske spillet, den sovjetiske russiske diktatoren slo verden som han og Lenin hadde blitt enige om var nødvendig allerede i 1921. For å vinne den for sosialismen. Millioner mennesker ble drept i andre verdenskrig, som millioner var russere, men det gjorde ikke noe med stalin, som hadde myrdet millioner russiske bønder (den) og mange millioner andre hjemme og i ukraina selv før hitler ble tysk leder i 1933.Slutten rettferdiggjør det. Alltid. Etter å identifisere de hemmelige bedrag-metodene som stalin brukte og som har blitt gjort enda mer sofistikert i løpet av årene opp til våre dager, og kartlegging konsekvensene av denne kommunistiske motoren som kjører world hendelser i så mange tiår, kan du kartlegge historien nøyaktig i sanntid .Det store bildet som du får er ganske annerledes enn den konvensjonelle historien skrevet direkte og indirekte av den virkelige vinneren av ww2, Kreml, som planlagt, organisert, og utført av et pre-laget manus den store kampanjen av stalin for å vinne verden hegemoni for Kommunist-klarte globalism. Som en analytiker som jobber med disse bedrag-metodene i mer enn to tiår, har du lært regelen om tommel når det kommer til sannheten overalt du oppdager de smarte kommunistiske tannbehandling, nemlig at det faktum er det motsatte av det folk blir lurt og hjernevasket inn i Tro.Følger konsekvensene av den nå gaveforslag hemmelige bedrag-metoder, som er en avansert utgave av det gamle spillet av det negative rommet, og i moderne tider, beste maskerte som lov og politimyndigheter bringer deg tilbake til de faste røttene på 1920-tallet Og 1930-tallet.Etter å ha tatt makten i Russland i et kupp d ‘ etat i 1917, kjørte den en rekke bedrag mot russere i eksil i opposisjon til de nye herskere i landet.De hemmelige tjenestene til Kreml, den, senere ringte den, alle forerunners til kgb, nå fsb / svr, stiftet i 1920-tallet motstand bevegelser mot seg i utlandet, forfører politiske dissidenter til å bli medlemmer, og derav, drap Dem av. Spesielt i Frankrike og Belgia, mange fremtredende russiske motstandere ble lurt av disse politiske fly-papirene og gikk inn i fellene og ble tatt ut. Den sovjetiske kommunistiske lurte alle, selv de britiske hemmelige tjenestene som i mange tilfeller ble lurt til å finansiere den. Senere merket britene den svært vellykkede kommunistiske-operasjonen ” tilliten.” Denne selvmotsigelse av en organisasjon som tilliten representerer gjør opp den grunnleggende modellen av bedrag av Kreml fra 1920-tallet til våre dager. Oppmerksomhet om dette faktum er viktig å forstå den kontinuerlige forvandlingen av verden, og i spesielt vesten, ved kgb over alle generasjoner som har gått siden 1920-tallet.Dobler en stat kreml-veien og gjør det dual betyr at staten er blitt stjålet, ja, og hvordan? Ved å bli forvandlet til en selvmotsigelse av strukturen.Administrasjonen av landet erobret denne djevelsk måten, har blitt et permanent organisert svik og en maskert totalitære regel fra utlandet som er regelmessig maskert av tilsynelatende demokratiske valg på overflaten som gir autentisk kamuflasje av den virkelige makten i det faktiske landet. Så langt jeg har funnet som et resultat, og så langt, andre analytikere innenfor det vestlige intelligens har også avsluttet, den vestlige verden i dag er styrt fra det dype i slike Kreml misvisende konstruksjoner ved modellen av tilliten. I en verden ble kontinuerlig på hodet av Kreml og dens mafia-advokater i vest, som er saken mer enn noen gang i disse dager, sannheten er, som jeg har oppgitt før, i motsetning til det du har blitt lurt til å tro og Lærte på skolen. Det betyr at heltene i vesten over det siste århundret er kjeltringer og forrædere, i virkeligheten. Ved å vite den, er det ikke vanskelig å finne president Franklin D. Roosevelt blant disse menneskene og spore hans bedrag av det amerikanske folk og verden.Det er en lang historie, men under 1930-og 1930-tallet i 1940-tallet hadde kreml forbedret den av hemmelig makt i a

Amerika og resten av vesten og kunne utvide sitt grep av folket og Institusjoner og ikke minst, bygger nye i tjeneste av russiske interesser. Indirekte, som KGB-framgangsmåte har vært, og fortsatt er, vanligvis. Etter modellen av de falske motstand og motsetninger kalte tilliten til 1920-tallet, ble Josef Stalin dyttet på etter andre verdenskrig og etablerte begge cia, oppholdet bak (gladio) i Europa, og Nato. Mot seg selv .FBI hadde Stalin kapret allerede på 1920-tallet, gjorde det føderal på 1930-tallet og senere på, bruker det som et verktøy for å manipulere amerikansk politikk fra det dype. Den har du bevitnet i kreml-startet bedrag mot president John F Kennedy i 1963 og president Richard M Nixon i 1973, og ikke minst den siste mot president Donald Trump, fortsatt på gang, slår ham med kraft mer og mer inn i et verktøy av det gamle systemet av KREML. I virkeligheten, også oss føderale organisasjoner bak den av amerikansk politikk over tiår er, faktisk, dual og russisk laget. FBI og CIA har vært blant de viktige verktøyene for politisk manipulering til en fiende bak portene i generasjoner. Den lyse strateg Josef Stalin stiftet den av vestlige forsvar mot seg selv, og gjennom å skape den kalde krigen, har Stalin bygget en strategisk vegg som beskyttet ham i det virkelige arbeidet av erobring ved å forbedre sine doble stater fra innenfor både i Amerika og andre steder uten mange Avbrytelser. Underholdende oppmerksomhet fra underliggende power kan gjøres på en enorm skala. Hvis du vil blanding motstanderen din ved bedrag, kan du gjøre det slik. Den. Du må tenke stort. Den kalde krigen, basert på konsekvensene av det lange telegrammet av den amerikanske diplomat Georg Kennan fra Moskva i 1946, som KGB hadde skrevet og ikke han, var en utvidet og tiår-lang bedrag operasjon av kreml også. Og som vanlig ble den av russerne satt i aksjon indirekte. Å identifisere prosesser som formen politiske realiteter er den beste måten å kartlegge historie, og også julegaven, mest presist. Den røde tråden som du finner gjennom alle disse tiår siden 1920-tallet, fra micro til makro, er det hemmelige bedrag teknikker av KREML som vi har funnet og av som vi har fått kartlegging av konsekvensene siden 2003.Som en borger av et vestlig land, bor du i en stat etter den formidable kommunistiske av tilliten.

Legg igjen en kommentar