Anders Brunstad NORSK PROPAGANDA OG SAUEFLOKKEN. 01.05 2019

Etter mange år i utlandet, begynner jeg å forstå saueflokk mentaliteten. Som ung gutt, så var jeg bondesønn i Sykkylven, og var en av gjeterne som tok sauene våre ned fra høyfjellet på høsten, stelte med de på vinteren og på våren. Jeg kjenner sauer og deres natur fra mange års erfaring. Fra en alder av 17 begynte jeg å reise til det store utland, først Uk, Frankrike, så fra 1986 i Europa, 1989 Asia, 1990 til Polen og Tsjekki! Og så i 1994 til Irland, Scotland. Hvor de store saueflokkene levde fritt i alpine strøk. Etter å ha personlige erfaringer i svært mange Østblokkland siden 1990, har jeg kommet frem til en litt kjedelig erkjennelse for nordmenn: Mange er sauer, som tror på NRK, TV2, nyhetene, som er Fake News. I Polen og Østblokk visste alle at det som stod i aviser og på TV var propaganda, og de hadde derfor ikke tro på at noen var helt sant. Altså en sunn skepsis. Denne sunne skepsisen mangler kanskje 2 av 3 eller 3 av 4 gode nordmenn. Som vår alles kjære Gro Harlem Brundtland nylig har sagt:1. Vi har ikke lenger kontroll på hva folk blir fortalt 2. Dette skyldes nye medier som Facebook og MeWe, Document.no, Resett.no, Rights.no. Dette ser vi nå, når disse faszistene og ex kommunistene går til angrep mot Resett. Som har kommet langt i å utfordre Fake Stream Media som NRK, TV2, VG og Aftenposten. Denne kampen går videre. Og alt tyder på at det blir da færre sauer i Norge. Selv om i og for seg, i følge SV, i alle fulle fall, er sauer altså allrighte dyr. Jeg mener ikke å fornærme ca 3 millioner sauer, men heller oppmode til å bli litt mer kritiske til hva «eliten» forteller oss. Jeg har vært skeptisk siden jeg

Legg igjen en kommentar