Uttalelser på dette nettstedet (KOPIERT HIT)er underbygget med fakta som vil stå for en domstol.Informert samtykke krever en strøm av informasjon.Klikk på de hyperkoblede seksjonene for å lede deg til primære kilder som CDC, WHO, FDA-dokumenter.

Alle som prøver å ta ned dette nettstedet vil bli kalt som medfanger i Nürnberg 2.0 for å være en medskyldig i forbrytelser mot menneskeheten. Det inkluderer sosiale medier. Advokater står klar.

Oppdatert 29. april 2021 – 14.30 PDT

DETTE ER EN KOPI!


Visste du?

 • 1. FDA godkjente ikke Moderna eller Pfizer mRNA-genterapi som de kalte “vaksiner”. Det autoriserte dem ganske enkelt. Bekrefter Fauci . 19 leger advarte verden om farene. AstraZeneca blir droppet av 24 land . Johnson & Johnson, en viral vektor (1) vaksine som ble gitt nødbruk Fullmakt på 27.02.2021, ble stoppet ved flere stater på grunn av dannelse av blodpropper . The CDC hadde bekreftet. Men distribusjonen gjenopptok etter en 10 dagers pause . CDC bekrefter også (2) at Pfizer & Moderna jabs er de dødeligsteav alle “vaksiner”, også i et søylediagram . 5 fremtredende leger diskuterer hvordan Covid-jab er et biovåpen, og hva du skal gjøre med det
 • 2. De kliniske forsøkene vil være fullført i 2023, det er 12 vaksineselskaper som øker markedsføringen, og du er marsvin.
 • 3. FDA og CDC har ikke avslørt for publikum over 20 bivirkninger, inkludert død, relatert til Covid19-vaksiner, som ble diskutert i et møte i oktober 2020 . 3.186 dødsfall fra Covid19-vaksiner er rapportert av National Vaccine Information Center per 4/16/2021, og en tredjedel av dødsfallene skjedde innen 48 timer. For avklaringsformål i denne artikkelen blir Covid19 ansett som en influensavariant. Noen vil hevde at den ble utviklet i en Gain-of-Functionlab. Det er mye. Hovedhensynet er om en eksperimentell vaksine er berettiget for en sykdom med 99,9% overlevelsesrate. Jeg er for prøvde, sanne og testede (sikre) vaksiner. Jeg er IKKE for eksperimentelle vaksiner støttet av katastrofale dyreforsøk; verken er verdens ledende vaksinolog for vaksine, Dr. Geert Vanden Bossche , som hevder at viruset muterer hver 10. time
 • 4. mRNA-jab leverer et syntetisk, uorganisk molekyl (medisinsk utstyr) som programmerer cellene dine til å syntetisere patogener i form av piggproteinet som immunforsvaret ditt hele tiden må bekjempe resten av livet, ifølge eksperter som som Molecular Biologist & Immunologist, Professor Dolores Cahill . Hun forklarer . Bekrefter Fauci . Dr. Lee Merritt bekrefter på nytt .
 • Andre kaller det informasjonsterapi som hakker livets programvare, ifølge sjefforsker [Moderna RNA]. Du blir i hovedsak en GMO. Dr. Sherri Tenpenny kartla åtte mekanismer som kan føre til død av en Covid-jab
 • 5. mRNA-jab forhindrer deg ikke i å få Covid19 eller å overføre det. Dr. Steve Hotze utdyper . Bekrefter Fauci . The CDC grafen understreker at virkeligheten, beviser vaksiner er ineffektive og vaksine pass er helt ubrukelig. 87 millioner amerikanere har blitt vaksinert den 4/20/21, hvorav 7 157 har fått Covid etter å ha blitt vaksinert , noe som resulterte i 88 dødsfall. En ufullkommen “vaksinasjon” kan også forbedre overføringen av svært virulente patogener, ifølge denne NCGI-artikkelen . En studie på mus konkluderer med at piggproteinet fra en “vaksinasjon” kan forårsake lungeskader

Visste du det også?

 • 6. CDC oppblåste dødsraten for Covid19 – som ikke var isolert – ved å instruere leger i direktivet 24. mars 2020 om å tilskrive dødsårsaken som Covid19 for alle dødsfall, uansett om pasienter ble testet positive for Covid19 eller om de hadde andre comorbiditeter, for å øke frykten, og leger har offentlig sagt at de blir presset til å markere Covid19 på dødsattester. Her er en liste:
 • Dr. Dan Erickson
 • Dr. Scott Jensen
 • Infeksjonssjef Kris Ehresmann
 • Dette skritt fra CDC er i strid med føderale forskrifter, ifølge IPAK . Hvert føderale byrå er pålagt å sende inn et formelt endringsforslag til føderalregisteret før de vedtar de foreslåtte endringene. En 60-dagers offentlig kommentar og fagfellevurderingsprosess følger før endringene kan gjøres.
 • Faktum er at 60.000 amerikanere har døtt ukentlig, konsekvent, før og etter den uhyggelige skremmen – mer data – mens dødsfall av influensa og andre sykdommer har falt
 • 7. CDC innrømmet senere at 94% av dødsfallene hadde underliggende forhold. Det betyr at av de 527.000 dødsfallene som tilskrives influensavarianten som er maskert som SARS-CoV-2, ble bare 6% faktisk forårsaket direkte av Covid19, eller 31620. Det bringer den sanne dødsfallet til 0,12% av de 27 millioner tilfellene
 • 8. Overlevelsesraten for Covid19 er derfor omtrent 99,9%. Når man bruker statsbefolkningen som nevner, er dødsraten enda lavere, fra 36 til 247 dødsfall per 100.000 . Pr. 19. mars 2021, selv med doktorgradsnummer og defekte tester, kom CDC til følgende overlevelsesrater :
 • Alder 0-17 99,998%
 • Alder 18-49 99,95%
 • Alder 50-64 99,4%
 • Alder 65+ 91%
 • 9. CDC klumpet lungebetennelse, influensa og Covid19 inn i en ny epidemi den kalte PIC for å blåse opp Covid19-dødsfall. The CDC statistikk for uke 3 juli 2020 bekrefter at lungebetennelse og influensa kombinere med Covid å blåse dødeligheten. Den 05.02.2021 Rapporten gjør det samme. Dobbeltheten er understreket i søkeresultatsiden , der bare “(P&I)” er nevnt, men PIC-grafer vises når du klikker på koblingene. Dødsfall etter influensa har falt fra 61.000 i 2018 til 22.000 i 2020, mens medisinsk feilbehandling er den tredje største dødsårsaken i USA.
 • 10. Sykehus betales $ 13 000 for hver Covid19-innleggelse, og $ 39 000 for hver pasient som i gjennomsnitt settes i en ventilator. Flere bevis leger og sykepleiere har ordre om å plassere på respiratorer pasienter som testet negativt og effektivt dreper dem

Er du klar over at …

 • 11. PCR-testene oppdager ikke SARS-CoV-2-partikler, men partikler fra et hvilket som helst antall virus du kanskje har fått tidligere, og at en søksmål for forbrytelser mot menneskeheten blir lansert av en tysk advokat for denne svindelen. Selv Fauci innrømmer at PCR-tester ikke fungerer. Den WHO rygger ham opp . I dette CDC-dokumentet sier testretningslinjer at falske negativer og positive er mulige – side 39. PCR-testen kan ikke utelukke sykdommer forårsaket av andre bakterielle eller virale patogener – side 40.
 • Men viktigst av alt, på side 42 ble SARS-CoV-2 aldri isolert i første omgang: “Siden ingen kvantifiserte virusisolater av 2019-nCoV var tilgjengelig for CDC-bruk på det tidspunktet testen ble utviklet og denne studien ble utført, analyser designet for påvisning av 2019-nCoV RNA ble testet med karakteriserte bestander av in vitro transkribert full lengde RNA “. Verken CDC kan gi prøver av SARS-CoV-2, det kan heller ikke Stanford- og Cornell-laboratorier , og i et CNN-intervju sa Fauci at han ikke ble testet, og det er ikke nødvendig å teste asymptomatiske mennesker. Han gjentar at asymptomatiske mennesker aldri har vært drivkraften til en pandemi. Igjen tar WHO sikkerhetskopi av ham
 • 12. Det er gruppesøksmål i arbeidene, som blant annet kaller Anthony Fauci som tiltalt. Her er en delvis liste:
 • – en sak mot CDC ble anlagt for ulovlig tilbakeholdelse av informasjon under FOIA
 • – WHO har en søksmål anlagt av den tyske advokaten, Dr. Reiner Fuellmich, for forbrytelser mot menneskeheten. Her er en oppdatering
 • – Sykepleiere saksøker en administrerende direktør for sykehus for å dekke over Covid-svindelen
 • – California-lærere saksøker for å bli presset til å få en eksperimentell vaksine, pressemeldingen
 • – Regjeringen i Norge står overfor en forbrytelse mot menneskeheten søksmål
 • – Storbritannias regjering vil bli stilt for en søksmål for forbrytelser mot menneskeheten
 • – Israelere setter i gang en forbrytelse mot menneskehetens søksmål mot sin egen regjering
 • – den kanadiske regjeringen står overfor en juridisk kamp fra den beste konstitusjonelle advokaten, Rocco Galati , som ønsker å se Bill Gates fengslet
 • – Florida saksøker den føderale regjeringen og CDC
 • – leger erkjenner straffskyld for biotestbedrageri
 • – Menneskerettighetsadvokat, Leigh Dundas , går etter California for å prøve å vaksinere barn uten foreldrenes samtykke
 • – et britisk advokatfirma kjemper mot ‘No Jab, No Pay, No Job’
 • – Canadian Police Officers er å ta Ontario regjeringen Court
 • Og vi blir bare oppvarmet. Hvis israelske borgere har brakt regjeringen sin til Den internasjonale straffedomstolen for forbrytelser mot menneskeheten og sagt at de blir tvunget til å ta en utilstrekkelig testet, eksperimentell COVID-injeksjon av Pfizer, i strid med Nürnberg-koden, så innbyggerne i enhver stat (West Virginia) kommer til å tenke på hvor unge mennesker bestikkes med $ 100 for å ta jab) har samme rett og plikt
 • 13. Terapi og profylaktiske midler for koronavirus, som hydroksyklorokin, er godkjent på WHO- , CDC- og NIH- nettsteder. Men plutselig i 2020 ble de utestengt. Hvorfor? Fordi ifølge FDA-reglene bare når det ikke er noen alternativ terapi, kan utestede vaksiner ryddes for nødbrukstillatelse . I 2020 ga det kanadiske selskapet Apotex HCQ bort. Nå ber noen leger at Ivermectin skal brukes som en sikker kur
 • 14. Frontline-leger som prøver å forklare fordelene med velprøvd behandling, blir tauset, og noen har fått lisensen suspendert . Et kort sammendrag av Dr. Simone Gold, som også er advokat og grunnlegger av America’s Front Line Doctors , er et must . Også, British Medical Journal har brutt rang og siterer korrupsjon og undertrykkelse av vitenskap. World Doctors Alliance slutter seg til motstanden. I Australia representerer Covid Medical Network seniormedisinske fagfolk som kjemper
 • 15. Fauci og CDC har flip-floppet på masker , forurensede overflater , asymptomatisk spredning , testing , og har bare nylig erkjent at flokkimmunitet oppnås når antistoffer spres av de som slår sykdommen (99,9%), men likevel anbefaler sosial distansering, først nå fra 6 fot til 3 fot , noe som resulterer i denne lockdown kartet .
 • Når vi snakker om flokkimmunitet, endret WHO definisjonen 7. juni 2020 fra:
 • “Flokkimmunitet er den indirekte beskyttelsen mot en smittsom sykdom som skjer når en befolkning er immun enten gjennom vaksinasjon eller immunitet utviklet gjennom tidligere infeksjon.”
 • til:
 • “Flokkimmunitet, også kjent som” populasjonsimmunitet “, er et begrep som brukes til vaksinering, der en befolkning kan beskyttes mot et bestemt virus hvis en terskel for vaksinering er nådd. Flokkimmunitet oppnås ved å beskytte mennesker mot et virus, ikke ved å utsette dem for det ” 13. november 2020 .
 • Men det reverserte igjen sin posisjon i desember 2020 , med denne vanvittige uttalelsen:
 • “Vaksiner trener immunforsvaret vårt til å skape proteiner som bekjemper sykdommer, kjent som” antistoffer “, akkurat som det ville skje når vi ble utsatt for en sykdom, men – avgjørende – vaksiner fungerer uten å gjøre oss syke. Vaksinerte mennesker er beskyttet mot å få sykdommen. i spørsmålet og viderefører patogenet, bryter alle overføringskjeder “(4).
 • Og de fortsetter å flytte målstolpene. Pfizer-studier advarte menn om å holde seg borte fra gravide kvinner … men nå presser CDC gravide kvinner til å ta et eksperimentelt biologisk middel uten en annen tanke.
 • CDC har spilt dumt om de høye 37-40 syklusterskelverdiene som brukes til COVID PCR-testing, og gir 85-90% falske positive. Men nå godtar den lett den nedre terskelen på 28 sykluser for testing etter vaksinen

… og det

 • 16. Skader og dødsfall av mRNA-jabs fortsetter å øke. VAERS rapporterer 10.152 alvorlige skader pr. 4/16/21. I første kvartal 2021 har det vært en økning på 6000% i vaksinedødsfall fra samme periode for et år siden . Grafisk ser jabben mer ut som en stiv øvre kutt , for å sitere advokat Rocco Galati . Og det er hvis bare 1% av vaksinerelaterte dødsfall rapporteres ifølge en Harvard-studie
 • 17. CDC anbefalte en gang DDT til hjemmebruk, og brukte samme frykt taktikk for å selge vaksiner for H1N1
 • 18. Dokumenter bevise at mediene var å være nøkkelspiller i å skape skudd som fører opp til fremming av vaksiner, som en vaksinere Med tillit papir ved CDC er der i likhet med dens britisk tilsvarende , og at løftelockdowns – på betingelse av vaksinasjon – brukes som gulrot for å få folk til å godta jab
 • 19. Politikere blir fanget på kameraet og snakker om teateret med å bruke masker, og NCBI, en avdeling av NIH, publiserte en artikkel om maskenes ineffektivitet. Til og med CDC advarer mot farene ved masker, det samme gjør disse studiene om maskeindusert utmattelsessyndrom MIES
 • 20. CDC eier patentet på coronavirus som overføres til mennesker; også ble patentert for en Covid19-test arkivert i 2015, og Covid19-testsett ble sendt over hele verden i 2018

… eller det

Til slutt, visste du det?

 • 26. Covid-variant-vaksiner skal markedsføres uten sikkerhetsforsøk , bekreftet Fauci det , og at antistoffer / antigener mot SARS-CoV-2 finnes i spytt , noe som gjør bruk av masker kontraproduktivt for å oppnå flokkimmunitet.
 • 27. CDC, som støtter seg med uttalelser som:
 • “The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) er byrået amerikanere stoler på med livet sitt. Som en global leder innen folkehelse er CDC landets fremste byrå for helsefremmende, forebyggende og beredskap. Enten vi beskytter det amerikanske folket mot folkehelsetrusler, undersøker nye sykdommer eller mobiliserer folkehelseprogrammer med våre innenlandske og internasjonale partnere, stoler vi på at våre ansatte gjør en reell forskjell i helse og velvære for mennesker her og rundt verden.”
 • kjøper og videreselger vaksiner ved en markering, omtrent 4,6 milliarder dollar verdt hvert år, og eier over 20 vaksinepatenter – ifølge Robert F. Kennedy Jr. og er oppført på Dun & Bradstreet . Fauci eier personlig 1000 patenter
 • 28. De samtykkeerklæringer i sykehus skjule vaksiner som “biogenics”, og blod meglere har betalt opp til $ 1000 for blodprøver av gjenvunnet Covid19 mennesker
 • 29. Det strider mot Nürnberg-koden for å tvinge vaksiner mot en person, og informert samtykke overstyrer offentlig politikk. Føderal lov forbyr arbeidsgivere og andre bruker vaksiner i henhold EUA som en betingelse for sysselsetting. En advokat i Nevada er klar til å kjempe. Hver stat har sine egne unike bestemmelser for å nekte en vaksine på medisinsk, religiøs eller filosofisk grunnlag
 • 30. Donald Trump glor over at han presset Warp Speed og Biden hansker til at han bestilte 100 millioner doser. Samme møkk forskjellig lukt

… eller det

 • 31. Tid , igjen og igjen WHO har motet det bruk av masker av friske individer, og enda mindre barn
 • 32. Flere “simuleringer” av en pandemi ble holdt i:
 • – Mai 2018 Clade X av Johns Hopkins University
 • – September 2019. WHOs Global Preparedness Monitoring Board (i en annen antatt simulering) inkluderte frigjøring av to dødelige patogener som en av sine fremdriftsindikatorer innen september 2020. Se s. 39
 • – 2018. Bill Gates ‘INSTITUTT FOR SYKDOMSMODELLERING ga ut en video som modellerte en pandemi som startet i Wuhan, Kina
 • – Oktober 2019. The Liar , Bill Gates, sponset en Global Pandemic Exercise Event 201 , video . Fauci sitter selvfølgelig i Leadership Council of the Bill & Melinda Gates Foundation , som har bidratt med over 3,5 millioner dollar til Faucis NIH
 • 33. Pfizer-, Moderna- og J&J-jabs ble utviklet ved hjelp av fostercellelinjer, det vil si celler dyrket i laboratorier som opprinnelig ble hentet fra aborterte fostre for flere tiår siden . Argumentet som brukes av pro-vaxers er at dette ikke er de originale cellene, men etterkommere eller duplikater av originalene. Den medisinske termen varierer avhengig av det aborterte fosteret og organet . Du har rett til å avvise enhver vaksine som er utviklet med eller inneholder fostercellelinjer, basert på din religiøse eller filosofiske tro.
 • 34. Låsing har ikke hatt noen innvirkning på dødsfallet . Her er en annen rapport . Og her kan vi se hvordan Covid ikke vil bryte Michigans sørlige grense
 • 35. I mars 2020 diskuterte den britiske regjeringen taktikker den ville bruke for å sikre at innbyggerne overholdt tapet av deres rettigheter og friheter, og disse har inkludert –
 • Bruke media for å øke følelsen av personlig trussel
 • Bruke media for å øke følelsen av ansvar overfor andre
 • Bruke og fremme sosial godkjenning for ønsket atferd
 • Bruker sosial misbilligelse for de som ikke overholder
 • Her er dokumentet . For ikke å bli overgått, kan Trudeau skryte av hvor mye han betaler media for propagandaen sin; mens den tyske innenriksministeren presset epidemologer for å skape frykten som ville nødvendiggjøre låsing

Vurder å gi en donasjon til dette arbeidet.


På den lyse siden

1. Vaksinesteder stenger
2. Flere stater åpner igjen
3. Pakket stadion i Jacksonville
4. Selv venstreorienterte movers & shakers som Naomi Wolf og Bill Maher slår alarm
5. Nok signaturer er inne for å huske Newsom
6. Elon Musk sier at han ikke vil få knekken fordi verken han eller barna hans er i fare
7. Epidemiologer fra hele verden fjernet bekymringene i The Great Barrington-erklæringen
8. Deres planer for en totalitær stat imploderer, ifølge noen kilder
9. Italiere tar ut på gatene igjen

10. Foreldre kaster skolestyret ut av masker

11. North Dakota overstyrer guvernørens veto . Maskemandat er offisielt forbudt.

12. Landsbyboere i India jager vaksinemyndigheter ut av landsbyen

13. Advokat Reiner Fuellmich, som setter i gang den største søksmålet i historien for forbrytelser mot menneskeheten, mener vi er på tippepunktet.


Her er hva folk sier

Som advokat, som for tiden jobber med en søksmål som involverer to produsenter av Covid-vaksinekomponenter, kan jeg fortelle deg at din forskning og funn er veldig nøyaktige. Etter å ha gjennomgått dokumentproduksjonen har vi mottatt ingrediensene i vaksinene, og påfølgende dyreforsøk er helt forferdelige. Og jeg er ikke lege eller ekspert, men jeg kan lese og ha sunn fornuft. Dyredøden i noen av disse studiene var oppover 90%. Jeg håper disse menneskene blir stoppet snart. Jeg er redd når det hele er over, vil det være for sent, og ingen vil kunne stilles til ansvar … Jeg er enig i forskningen din 100% og vil spre bevissthet i fare for vår klients privilegium. ~ JK

Takk for motet ditt med å dele denne informasjonen! ~ SA

Flott sted. Takk for hardt arbeid. Vil gjerne ha kontakt med deg. Kan du også koble nr. 14 til nettstedet vårt hvis mulig? www.americasfrontlinedoctors.org ~ AS

Takk for alt du gjør. ~ RFA

Flott side, takk. Jeg har snakket om det på showet mitt og annet. Først hørt om det fra en innringer på infowars. ~ Weaponized News

Jeg vil oversette dette innholdet på nettstedet til fransk. Takk for en fantastisk samling av data som noen virkelig kan grave hendene i. ~ JB

OMG jeg er forferdet, sjokkert og redd gud hjelpe barna mine ~

Takk for alt arbeidet ditt. Du har gjort nok. Hvil og la de andre bære fakkelen. ~ B.

Det var en fantastisk samling av info. Flott arbeid. ~ RR

WOW dette er utrolig ressurssterkt. Takk for hardt arbeid. Takk skal du ha! ~ J.

All denne informasjonen er utmerket, du er en så kjær sjel som har gjort alt dette arbeidet! Gud velsigne deg!! 💖 ~ C.

Jeg venter på klassesaksjonen mot disse monstrene. Takk for arbeidet ditt med dette !! ~ BH

Du har laget og laget et utmerket og informativt nettsted! Jeg vil fortsette å følge. ~ SH

Fantastisk nettside! Takk skal du ha. ~ A.

Takk for din forskning og flid ~ DS

Stor info, takk for at du satte alt sammen ~ PP

UTMERKET omfattende, godt undersøkt, godt referert, godt presentert, lett å lese og forstå dokument. MANGE OPPRETTE TAKK for all din innsats for å varsle og utdanne publikum slik at folk er i stand til å ta informerte avgjørelser! ~ MG

Takk for at du opprettet dette ekstremt viktige nettstedet. Jeg vil dele nettadressen med mange venner og fremmede. ~ A.

Utmerket, utmerket at all denne informasjonen er på ett nettsted GB

Dette er fantastisk! Flott arbeid! Takk skal du ha! ~ LK

Takk for at du har samlet dette! ~ SR

En kopi av dette skal sendes til alle. Ikke bare på media, men på papir. Hodene trenger å rulle. ~ SP

Først vil jeg takke deg for dette fantastiske nettstedet. Dette er det beste nettstedet angående hele denne situasjonen vi nå står overfor. ~ JM

Det du har gjort her er STELLAR! ~ AS

Wow … Har prøvd å holde deg oppdatert på Covid19-svindelen, nettstedet ditt er så godt dokumentert, flott arbeid, mange takk, håper de sovende får et glimt av denne informasjonen! ~ JP. L.

Takk for alle dine mest fremragende arbeider for menneskeheten. ~ MH

Dere gjør godt arbeid … Vi er sammen med dere i dette .. Hvis du trenger hjelp … bare spør ~ JD

Omg …. tusen takk for denne uvurderlige livreddende informasjonen !!! Jeg er så takknemlig for deg. Familien min er alle sauer, og det har vært så stressende og frustrerende. Gud velsigne deg og fortsett å spre sannhet! Jeg deler så vidt! ~ AM

For folk som prøver å formidle informasjon til kjære, er dette nettstedet gøy. SF

Wow, til hvem som helst sammen dette! Det er den mest omfattende, lettleste informasjonen jeg har sett. Og jeg har sett mye! Kudos ~ og fortsett å rulle. Vi skal stoppe denne tingen … og jeg mener ikke et virus! ~ L.

Takk for informasjonen din. Vennligst hold meg informert. Det kommer til å komme til at vi må ha “pass” for hver dag. Jeg kjøper ikke løgnen. ~ TH

Takk for en så informativ nedbrytning av grusomhetene som skjer. Jeg vil gjerne vite hvordan jeg kan fortsette å holde meg informert om utviklingen i disse sakene eller hjelpe på noen måte. Takk! ~ KF

Dette er utrolige data. Vi må sosiale medier dette på en enorm måte. Twitter. Facebook Instagram. ~ DA

Takk for din tjeneste. ~ M.

Takk for arbeidet ditt med å tenne på masse ignorante mennesker! ~ CM

Dette er sannsynligvis den mest kortfattede forklaringen på at jeg ikke har tatt “jab” jeg har opplevd! ~ LM

Elsker dette nettstedet. Elsker enkelheten og selvfølgelig bruken av referanser, ettersom vi alle må være lufttette mot angrepet av “anti vax” propaganda. ~ TG

Tusen takk for den store samlingen av sannheter som verden burde vite og forstå. Be om at alle vil være i stand til å forstå budskapet og ta grep hvis de kan for å redde liv og forhåpentligvis føre til straff av de skyldige. Det er virkelig en forbrytelse mot menneskeheten. En veldig alvorlig synd! RV ~ bobil

Takk for at du fikk denne meldingen ut til folk. Jeg blir ikke vaksinert angående en EKSPERIMENTAL vaksine. Jeg ber om at folk våkner til fryktmakten som pågår i media. Media ser alltid ut til å ha en agenda. Velsignelse til deg og dine.
~ PS

Tusen takk for at du holdt oss informert. 🇨🇦 ~ KT

Be om at mer sannhet kommer ut fra denne ressursen til fordel for alle nasjoner. Jeg er en etterfølger av Kristus, Gud elsker oss alle. ~ RDR

Takk for at du bringer denne informasjonen ut i det fri. Bare be mange vil begynne å utdanne seg. Kunnskap er nøkkelen til å ta kloke beslutninger. ~ T. Vil

bare si takk for at du satte dette sammen .. til poenget og kortfattet !! ~ L.

Takk for ditt engasjement og tid til å sette sammen denne informasjonen. Jeg håper alle jeg sender den til, våkner til det som skjer
~ JS

For et strålende nettsted med informasjon alt på ett sted. Tusen takk for arbeidet ditt for menneskeheten !! ~ KT

Lang melding, men veldig informativ. ~ B.

Endelig kan noen sannheter stole på ~ BT

Jeg vil spre ordet og hjelpe folk med å våkne. Dette er en flott artikkel best jeg har sett så langt. ~ CP

Takk for at du satte dette sammen! Fantastisk arbeid!!! ~ CSS

Takk !!! Jeg vil dele din gode forskning hver dag. ~ SL

Takk for denne utmerkede listen. ~ JK

Takk for oppdateringen og ærlig rapport. ~ AB

Takk fra Canada. ~ B.

Jeg takker deg for at du tok deg tid til å svare, og kan selvfølgelig ikke takke deg nok for arbeidet du har gjort med alle aspekter på nettstedet ditt. Utover utmerket arbeid .. og når jeg har sendt det videre til de jeg kjenner, vil jeg fortsette å gjøre det til alle nye jeg måtte krysse veier med. ~ DT
Måtte Gud fortsette å beskytte deg, teamet ditt og ditt oppdrag for denne store tjenesten for Gud og menneskeheten gjennom Kristus vår Herre. Amen. Guddommelig beskyttelse alltid til dere alle gjennom våre bønner. Gud velsigne deg. Takk ~ D. [Nigeria]

Takk for nettstedet ditt! Jeg vil gjerne bestille oversettelsen til finsk. Vil du publisere en finsk side da? ~ D.

Min far døde 31 dager etter å ha mottatt sin andre Moderna-jab. Selv om jeg ikke har noen bevis som er det som drepte ham, 90 dager før han fikk den andre jabben, hadde han blodarbeid som ikke engang viste nedsatt nyrefunksjon, men likevel tegn på svikt. 28 dager etter å ha fått den andre jab, sviktet nyrene hans 100%, og legene klarte ikke å gjøre noe for å hjelpe ham i løpet av de 4 dagene han var på sykehuset. De var helt forvirret over hva som førte til at nyrene hans bare ble lagt ned. Moren min valgte å ikke ha obduksjon, selv om jeg er i tvil om at de uansett ville ha fått skylden på vaksinen. Takk for at du setter sammen dette nettstedet, med all forskning. Jeg vil dele den med alle jeg kan. ~ CB

Takk for nettstedet, jeg støtter veldig din sak. ~ W.

Tusen takk for jobben din. ~ O.

Sender deg en klem / omfavnelse av takknemlighet og støtte. Nettopp funnet nettstedet ditt. Takknemlig for motet og overbevisningen. Har delt på de onde plattformene og flere grupper. Kjærlighet og velsignelse til deg og dine nærmeste. Efeserne 6: 10-18 ~ KL

Jeg er så glad for at disse punktene i artikkelen har blitt brakt til syne i en sammenhengende artikkel. Dette er ting jeg har undersøkt selv. Jeg vil ikke få dette satt i meg! Som jeg har sagt gang på gang når dette emnet kommer opp, “Medisinene og skuddene som jeg gir til hunden min, har hatt grundigere tester enn dette kovide 19 skuddet!” Takk skal du ha! ~ MN

Vet ikke hvem du er, men dette er omfattende og relevant. Hvor mange må dø før folk våkner? ~ VK

Jeg er veldig stor for ditt uselviske og krevende harde arbeid for å hjelpe oss alle med å forstå, syntetisere og organisere alle de gripende punktene og materialet med dokumentasjon om dette veldig vanskelige emnet. Lykke til og jeg gleder meg til å lese mer fra deg når du har mer å dele.
~ LL

Utmerket ressurs enkel å følge. ~ RO

Det som alltid har manglet er klarhet. Dette nettstedet er veldig tydelig. Takk skal du ha. ~ GK

Takk for denne utmerkede samlingen av “vaksine” -informasjon.
~ MA

Mahalo nui loa – tusen takk verrrrrry på hawaiisk! ! ! ~ AR

Takk skal du ha!! Dette er godt satt sammen alt på ett sted. Ingen burde være i tvil om at alt dette var planlagt etter å ha gjort due diligence og undersøkt for seg selv, ALT du har lagt ut her. Hvis de vil gå lenger, bør folk undersøke hva et virus egentlig er, og at du ikke kan spre et virus eller forkjølelse. Vi har blitt løyet for nesten ALT. De som driver dette, vil holde oss dumme, døve, blinde og syke. Verden TRENER Å VÅKE OPP !!! ~ JP

Takk for den flotte siden full av så viktig informasjon! Jo mer vi blir informert og deler denne informasjonen, jo bedre kan vi håndtere alt som kommer vår vei, spesielt når det gjelder helse. ~ M.

OMG, dette var så godt utført! Jeg ditto alt som alle delte! Du gjorde bra! Velsignelser! ~ Z.

Takk for at du har satt sammen dette, sammen med lenker. Vi er med deg!
~ TP

Du har min fulle støtte. Takk skal du ha! ~ KG

Takk for dette! ~ JD

Tusen takk for denne artikkelen, som er veldig omfattende og detaljert sammen med så mange kontrollerbare lenker. Du har vært og er en god hjelp til å utdanne deg. Skål fra Canada. ~ GS

Tusen takk for at du har samlet all denne viktige informasjonen. Jeg skal dele dette overalt !!! ~ A.

Takk for at du delte god informasjon. Min mann og jeg tar ikke jabben, men har mange familie og venner som har det. “Delt” ~ VE

Utmerket satt sammen! Å be dette vil nå massene. ~ L.

Takk for ditt gode arbeid og å få det ut til folket. Også jeg kjemper den gode kampen og bruker all denne typen informasjon for å sikre at andre kjenner den og bruker den også. Alt vi kan gjøre for å hjelpe er vi sikker på å gjøre !! Jubel !! ~ NB

Tusen takk for at du har laget denne informasjonen – lett å forstå og lett å dele ~ JV

Jeg vil uttrykke min takknemlighet for alle de pedagogiske arbeidene du har utledet til å lage dette nettstedet. Det har vært veldig lærerikt og opplysende. Jeg vil også vite om jeg kan oversette innholdet på dette nettstedet til morsmålet mitt, siden et flertall av familiemedlemmene mine har begrenset engelsk forståelse. ~ N.

Takk for god informasjon! ~ S.

Send meg all informasjon. Jeg setter pris på all innsatsen din. Ingen kan gjøre det du utfører! Min takknemlighet går utover det som skjer med nettstedet ditt. TAKK utover BEYOND. ~ AMR

Takk …… SANNHET ~ SH

Stor samling. Dette er den største skandalen verden noensinne har sett. Den “pandemien” som aldri ble, og påstandene om den, grovt manipulert, får en til å krype av tanken på å følge CDC eller WHO eller noen annen institusjon i cahoots med disse gruppene som tvinger vaksinen mot de mindre informerte. Kriminell oppførsel håper jeg vil bli rettslig og effektivt tiltalt. ~ CC

Takk for at du har samlet denne informasjonen på et så klart og kortfattet språk ~ A.

Jeg er så glad for denne informasjonen, det lar meg virkelig eie libs med denne gode informasjonen. Jeg gikk faktisk til det lokale “FEMA” “vaksinasjonssenteret” og begynte å dele ut løpesedler med dette nettstedet og sørge for å være ekstra tett på folk. De kalte på politiet og ville ikke slippe meg inn i teltet, men hei, noe for årsaken, ikke sant? Da de booket meg, sørget jeg for å puste ekstra hardt (ingen maske lol) bare for å gni det i ansiktet til de commie-politiet. Jeg setter pris på at du tok deg tid til å lese hele kildene og definitivt ikke informasjon om kirsebærplukking, da det ville være uheldig, akkurat som de libtard nyhetsstasjonene (lol!) ~ AJ

Flott informasjon, takk for at du satte dette sammen ~ J.

Jeg mener at alle bør delta i en søksmål med Reiner Fuellmich og ta hver eneste krone fra WHO, CDC, NIH og alle involverte i denne svindelen mot verden, inkludert Bill Gates, Fauci, Rothschilds, Rockefellers And the Media for å presse dette. på mennesker, og også guvernørene, spesielt regjeringen Newsom i CA, som ønsker å vokse barna på skolene uten foreldrenes kunnskap eller samtykke. ~ LE

WOW !!! Jeg ønsket å takke deg for en så enestående og fantastisk ressurs som er organisert pent og knyttet til ressurser som støtter uttalelsene dine! … Takk takk takk igjen og må Gud velsigne deg rikelig for all tid og krefter brukt på dette nettstedet! ~ SH

Fortsett det store arbeidet med å spre sannhet om hva som blir gjort mot uskyldige befolkninger. ~ RS

Gud velsigne deg for denne viktige, til og med livreddende informasjonen. ~ V.

Elsker nettstedet ditt! ~ FRN

Enkeltpersoner som tar seg tid til å sette sammen denne informasjonen, er få og langt mellom – og vil bare ta et øyeblikk for å utvide takknemligheten. Jeg er sikker på at det er mange som meg, som har familiemedlemmer som er blindet av hovedstrømspropagandaen, og som ikke tar seg tid til å se på statistikk, pressemeldinger og detaljerte medisinske rapporter for å ta en informert beslutning. Denne samlingen av informasjon vil hjelpe deg med å vise folk farene ved mRNA-eksperimenter. Takk skal du ha. ~ JT

Jeg elsker innholdet du har samlet her. For en enorm ressurs. ~ CN

Jeg vil ikke høres ut som et ekko ……. men jeg må takke deg for dette nettstedet! Du har organisert informasjonen på en slik måte at jeg føler appellerer til massene og kan gjøre en reell forskjell i deling av kritisk informasjon. Folk trenger å vite denne informasjonen for å kunne gi et informert samtykke. Vaksinasjonsarbeidet har forsøkt å dekke over hele sannheten og jobber over tid for å administrere så mange vaksiner som mulig før befolkningen begynner å stille spørsmål. Takk igjen!! Fremragende presentasjon av viktig informasjon for å ha et informert samfunn. ~ WJ

Vennligst legg til GAB i området du deler er omsorg. Samfunnet der trenger sårt denne informasjonen for å dele med alle de menneskene de fremdeles prøver å våkne opp. Utrolig det du har satt sammen her og trengte utover alt annet som har blitt samlet til dags dato. Gud velsigne og bli frost. ~ S.

Tusen takk! Strålende! Jeg trengte denne veldig klare forklaringen. Takk❤🙏 Gud velsigne deg. ~ EF

takk. Å sette bevisene sammen på en måte som kan støttes av bevis er utrolig. Etterlater ikke rom for tvil. Jeg håper inderlig at mange av de såkalte ‘elite’ lurene, de som sitter i regjeringen, WHO og CDC blir fengslet for livet. Ingen prøveløslatelse. Rettferdighet kommer. ~ LA

Tusen takk for at du produserer dette fantastiske, konsise, enkle å lese og forstå, dokumentet så fullt av kunnskapen som skinner av håp for nå og generasjonene framover. Jeg er takknemlig for ditt store arbeid! ~ MCAR Elsket

virkelig hvordan du satte alt dette sammen. Det er virkelig utmerket, og jeg har delt det til mine sosiale medier. ~ LO

Jeg kan bare ikke takke deg nok for ditt nådeløse arbeid for å hjelpe den vanlige wo (mann) og barn … Takk. ~ L.

Ugudelig side og godt skrevet !!! Takk for kampen i denne krigen mot sannheten ❤️🙏🏻 Kjærlighet og bønner ~ J.

PLS, PLS, PLS FÅ DETTE OVERSETTET TIL SÅ MANGE SPRÅK SOM MULIG !! ~ LW

Veldig opplysende. Tusen takk ~ DM

Takk skal du ha! Utmerket kilde til informasjon for å presse fødselsrettene våre ytterligere mens tyrannene fortsetter å presse på oss! ~ KD


Konklusjoner

 • Har du spørsmål ?
 • Jeg har en.
 • Med tanke på at sosial distansering og masker blir pålagt selv etter vaksinasjoner, fordi en vaksinert person kan bli smittet og spre en sykdom som har en overlevelsesrate på 99,99%, hvordan gir masker, sosial distansering og vaksinasjonssertifikater liv tilbake til normalt? Svaret skal være åpenbart. Det gjør de ikke. Forestillingen om at flokkimmunitet oppnås med vaksiner, passer ikke veldig godt sammen med konseptet om at vaksiner ikke begrenser infeksjon eller forurensning. I en domstol vil det oppstå svindel utenfor enhver rimelig tvil.
 • Vaksineprodusentene og deres forsyningskjeder gir ikke en rotte bak (3) om helsen din. De bryr seg om fortjeneste og skjemmer bort aksjonærene sine. De trenger pandemier hvis de skal se avkastning på investeringen, i likhet med CDC som er oppført på Dun & Bradstreet. Ikke for å være melodramatisk, men denne advarselen fra Del Bigtree , som har fulgt denne filmen fra åpningskvelden, er verdt tiden din. Til slutt er CDC-direktivet fra 24. mars 2020 om å liste opp alle dødsfall som COVID, selv under antagelse om at en pasient var smittet med COVID, en forbrytelse. Selv en tolv åring kunne argumentere for denne saken i retten. På en lettere tone leverer Bill Maher et knusende slag til de medisinske fascistene, som stolte på de feilImperial College Model designet av Neil Ferguson for å rulle ut lockdowns som utløste utallige elendigheter.
 • Paul Adams
 • Mitt andre nettsted på Covid er å dø for

Løsninger

 • Hvordan dele denne informasjonen for å vekke folk og også for å informere “tjenestemenn” som vi kjenner?
 • – Del nettstedet med andre som “nojabforme dot info” – ikke som “nojabforme.info”
 • Hvorfor? Fordi det kommer rapporter om at nettstedet blir sensurert og blokkert av leverandører av e-posttjenester.
 • Rett over er det to grønne nedlastingsknapper. Du kan laste ned innholdet på dette nettstedet som en pdf-fil og bare sende pdf-en til vennene dine med brukbare lenker, eller du kan skrive den ut. Den andre nedlastingsknappen lar deg skrive ut navnet på nettstedet på små papirstrimler.
 • – Del adressen til dette nettstedet med helsemyndigheter, ordførere, distriktsadvokater, advokater, guvernører, politimestre, sykehusadministratorer, administrerende direktører og brannsjefer.
 • – Marsjering med skilt som bærer “nojabforme.info” ved å bruke den grønne nålen som grafikk, ville fungere
 • – Samle en liten gruppe og les teksten på dette nettstedet ordrett. Flott for pastorer, lærere, aktivister
 • – Viktigst, del det med stiftelser som er avhengige av vaksiner for å gjøre verden til et bedre sted, som Bill & Melinda Gates Foundation, Rockefeller Foundation og enhver organisasjon som presser på for en verdensregjering, som WHO og World Economic Forum. . La dem få vite at vi våkner til planene deres og motstår. Fordi i deres verden er vårt taushet vårt samtykke.

Fotnoter

 • (1) Nettstedet mitt gir akkurat nok informasjon til at folk kan undersøke sine egne.
 • Jeg søkte tilfeldig “hvordan fungerer virusvektorvaksiner” og klikket på dette nettstedet .
 • Ved første øyekast lærer vi at patogenet i seg selv ikke blir levert. Høres uskadelig nok ut. Den genetiske sekvensen som vil instruere cellene våre om å lage piggproteinet, som immunforsvaret vårt vil bygge motstand mot, leveres av et “ufarlig” virus … dvs. Viralvektoren. Så langt så bra. Men så er det en motsetning.
 • Her blir mumbo-jumboen kronglete:
 • “Imidlertid spiller virusvektoren i seg selv en ekstra rolle ved å øke immunresponsen vår. Dette fører til en mer robust reaksjon enn om patogenets genetiske sekvens ble levert alene.”
 • Så den ufarlige virusvektoren utfordrer immunforsvaret vårt + piggproteinet utfordrer immunforsvaret vårt. Er det en AV-mekanisme for å stoppe produksjonen av piggproteinet? Hvis ikke, undertrykker kroppen stadig piggproteinet.
 • Og det er ikke noe å fortelle med dette eksperimentelle skuddet hvordan kroppen vil reagere når et influensavirus eller en covid variant overvelder immunforsvaret vårt, noe som resulterer i en cytokinstorm eller et overbelastet immunsystem som begynner å herje kroppen.
 • Net-net: Uavhengig av avgivelsessystemet, ser både mRNA- og VV-skudd ut til å la immunforsvaret stå åpent for en cytokinstorm, med den ekstra belastningen på immunforsvaret forårsaket av den “ufarlige” virusvektoren. Men hvorfor igjen ta en jab for en sykdom med høy overlevelsesrate?
 • (2) denne lenken gir trinnvise instruksjoner om henting av VAERS-data
 • (3) Spesielt ikke Fauci
 • (4) I følge Geert Vanden Bossche , DMV PhD, kan vaksinerte populasjoner avle dødelige “immunflukt” covide varianter som lett omgår både de medfødte og adaptive grenene av immunsystemet til vaksinerte mennesker, noe som resulterer i alvorlig sykdom eller død

Legg igjen en kommentar