Globalist neste trekk i den marxistiske lekeboken: Ostracize the unvaccined as Hitler ostracized the Jewish04/27/2021

Globalist neste trekk i den marxistiske lekeboken: Ostracize the unvaccined as Hitler ostracized the Jewish

ANNONSE

I følge Marxist playbook er det på tide å begynne å avvæpne de uvaksinerte i Amerika og flytte dem alle til Covid-gettoer, som spedalske. Ingen vaksinepass? Ingen reiser for deg. Ingen jobb. Ingen dagligvarer. På tide å sulte i hjel eller få jabs. Ditt valg. Den globalistiske agendaen er å vende hele den vaksinerte amerikanske fåren mot uvaksinerte. Behandle dem som om de er syke og sprer spedalskhet. Klandre dem for all situasjonen i landet. De er skitten. De ødelegger økonomien. Ikke sant?

Hvor raskt vi glemmer dette er nøyaktig hvordan Det tredje riket kom til makten. Nazistene avvæpnet millioner av jøder og andre “politiske motstandere” under lovene om konfiskering av våpen fra 1938. Regjeringen var et diktatur, akkurat som kommunistene som stjal det amerikanske presidentvalget for bare 6 måneder siden. De vil nå avvæpne menneskene de vil ødelegge mest, og det er ” anti-voksxers “, som de kaller dem, fordi anti-vaxxers er også flertallet av våpneiere, og grunneiere og smarte mennesker som vet mRNA-vaksineserien er et biologisk, folkemordvåpen i forkledning.

Kommunistene i Det hvite hus ønsker nå ikke at deres “mål” skal kunne slå tilbake, så de har startet en massiv kampanje for å overbevise alle de vaksinerte fårene om å utstøte, hate og presse ikke-voksxerne til å overholde, ellers, møte vreden til de nye nasjonalsosialistene – noe som betyr at Biden-regimet gikk sammen med det kinesiske kommunistpartiet. Ta på deg det “ gule merket ” (nazistraff for ulydighet) eller bli skutt i bakhodet (i armen med en dødelig vaksine) av det nye nazipolitiet (American Medical Industrial Complex).

De nye nasjonalsosialistene i Amerika trenger alle våpneiere for å bli vaksinert, ellers vil planen deres om å ødelegge Amerika ikke fungere

Akkurat som Hitler, vet demokratene i Washington at hvis de ikke avvæpner sine motstandere, kan de rett og slett ikke føre en vinnbar krig mot dem. Det er bare to måter å ta disse automatiske våpnene fra lovlydige amerikanere: drep dem alle med skitne vaksiner eller opprett lover om konfiskering av våpen, som lover med rødt flagg, der alle de vaksinerte idiotene forteller FBI at vi alle har blitt mentale, så de kan gå dør til dør og redde Amerika fra all denne “våpenvåpenet.”

Så hvis du drar omtrent hvor som helst i disse dager i Amerika, hører du alle de vaksinerte idiotene sjekker inn med hverandre for å se om slektninger, naboer og kolleger har fått skudd, og “begge to”, eller ingen klemmer! Media har overbevist alle jabbede får om at de er trygge med hverandre, så lenge de utstøter uvaksinerte. De fleste av disse hypokondriske, hjernevaskede pasientene i staten vil gjerne sende uvaksinerte til konsentrasjonsleirer, bare for å redde seg selv fra Covid-19.

Hvor vil marxistene huse de uvaksinerte for den amerikanske holocaust?

Vaksinepassene er den beste måten marxistene kan kontrollere befolkningen som ikke vaksinerer. Disse “papirene” i nazistil vil gjøre det mulig for Biden-regimet å nekte arbeid, reise og til og med mat for de som ikke tar de skitne mRNA-influensavaksinene. Det er bare et spørsmål om tid før Biden / KKP-regimet oppretter ‘ghettoer’ for bolig (utryddelse) av anti-voksxers.

Når begynner Biden / KKP-togene å komme rundt og laste opp uvaksinerte, for å bli transportert til gettoer (FEMA dødsleirer) og tvangsvaksinert til døden gjør sin del? Hvor vil disse ‘interneringssentre’ være? NFL-fotballstadioner og NBA-colosseum, siden de ligaene allerede støtter BLM og ødeleggelsen av Amerika? Når vil FBI begynne å konfiskere automatiske våpen ved å gå fra dør til dør, som SS-politiet?

Det er det som skal til for å få ned Amerika og eliminere de sanne patriotene som vet bedre enn å få Bill Gates DNA-endrende skitne jabs. Still inn internettfrekvensen din til Pandemic.news for oppdateringer om Covid-19 Plandemic når den utvikler seg til en mer alvorlig biologisk krig ført av demokrater mot alle amerikanere.

Kilder til denne artikkelen inkluderer:

Pandemi. Nyheter

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

Legg igjen en kommentar