VÅRE ANTALL VEKSTER EKSPONENT I GJENNOM VERDEN SOM HER I STORBRITANNIA – GJORT ALLE FOR Å GJØRE DETTE ARBEIDET FOR Å VARSLE DET OFFENTLIGE FOR DENNE FORBINDEDE VA XX DOBBELKRYSNINGEN OG 5G LED Toksisk folkemordagenda 27.04 2021.

  1. Alle sammen. Fortsett å dele denne e-posten med andre når vi presser meldingen og sannheten til den større gruppen, dette er viktig. Vår digitale kommunikasjon er ofte kompromittert og årsaken til at du deler denne kommunikasjonen. De kan ikke blokkere og stoppe oss alle. Politisk dekning er avgjørende og vokser når vi drar ut i ukjente farvann når vi motstår kultens globalistiske elite.
  2. Rettssaker. Disse midlene går direkte til Barrister-sperrekontoen og er til rettslige skritt mot Gateshead Council. https://www.crowdjustice.com/case/let-justice-be-done-though-the/ . Vi har søkt domstolene om dom mot Gateshead Council vil oppdatere seg på nyheter på publikumssiden. Denne dommen vil kunne brukes over hele landet mot råd som har brutt loven.
  3. Nedstengning. Den tredje bølgen vil angripe og drepe de som er blitt krysset dobbelt med det biologiske kjemiske våpenet VA XX da 5G-strålingsnettverket modulerer Nano-metallforurensningen i det biologisk-kjemiske våpenet.
  4. Gi dette brevet til din lokale forsamling slik at de vet at vi kjenner til denne folkemordagendaen. https://www.saveusnow.org.uk/reporting-of-a-crime-to-the-police/ Vi har alle de første bevis på denne forbrytelsen.
  5. Kunnskap og tall er nøkkelen. Våkne andre opp er avgjørende, og som vi vitne på 24 th i London våre tall vokser inn i kritisk masse til å bringe disse kultmedlemmer og kriminelle for retten.
  6. Takk for at du støttet arbeidet vårt med Save US Now bankkontodetaljer

Sorter kode 30-93-71

Kontonummer 76550760

BIC LOYDGB21020

IBAN GB210 LOYD 30937176 5507 60

Sitat ref SUN2018 / Ditt navn. 

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

Den store tilbakestillingen forklarte “Du vil ikke eie noe og være lykkelig”

10. mars 2021

Ministerbrev om vaksine skade

20. november 2020

Lagre oss nå Nyhetsbrev DEC 2020 del kunnskapen ut

30. november 2020

Legg igjen en kommentar