Health Ranger legger ut nye mikroskopibilder av covid vattpinner, covid masker og mystiske røde og blå fibre

Søndag 25 april, 2021 av: Mike Adams
Tags: covid masker , covid vattpinner , fiber , goodhealth , goodscience , Graphene , masker , mikroskop , mikroskopi , merkelige fibre , rare vitenskap

Health Ranger legger ut nye mikroskopibilder av covid vattpinner, covid masker og mystiske røde og blå fibre

Søndag 25 april, 2021 av: Mike Adams
Tags: covid masker , covid vattpinner , fiber , goodhealth , goodscience , Graphene , masker , mikroskop , mikroskopi , merkelige fibre , rare vitenskap
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL42KVISNINGER

Bilde: Health Ranger legger ut nye mikroskopibilder av covid vattpinner, covid masker og mystiske røde og blå fibre

Natural News ) Det som følger er en serie mikroskopibilder av covid-vattpinner (en syntetisk vattpinne, deretter en bomullspinne), en covid-maske og noen innzoomte bilder av mystiske røde og blå fibre som finnes i maskene.

Forstørrelsesområdet for disse bildene er 50X til 200X. De fleste ble tatt med hvitt lys, men flere (som antydet) ble tatt med UV-lys.

Bildene som vises her er 600 piksler brede. Vi har bilder med høyere oppløsning tilgjengelig for forskere og indy-journalister; Kontakt oss for de høyoppløselige bildene.

Flere mikroskopiundersøkelser er i gang, og nye bilder vil bli lagt ut etter hvert som de er ferdig.

Først viser denne serien karbonfiberlaget i en covid maske, opplyst med UV-lys:

Her er det samme karbonfiberlaget under hvitt lys, vist med forskjellige forstørrelser:

Legg merke til limfilmen mellom karbonfibertråder:

Noen områder av karbonfiberstrengene ser ut til å omgjøre gjenstander som ser ut som “eggesekk”, men de kan ganske enkelt være støttekstur i det hvite fiberlaget:

Her er en titt på det ytre laget av en Kina-laget covid maske. Dette første bildet vises rundt 50X.

Her er 200X, som avslører store hull i fibrene, og avslører at slike masker i det vesentlige er meningsløse når det gjelder å stoppe luftbårne viruspartikler:

Mange masker ser ut til å inneholde mystiske røde og blå fibre. Her er en slik fiber i en Kina-laget maske:

Dette neste bildet viser en Taiwan-produsert maske med en langt mer tett fibervev, noe som betyr at den ville være mer effektiv mot luftbårne partikler:

Her ser du nærmere på noen av de blå og røde fibrene som finnes over alle maskene vi undersøkte. Vi vet ikke hvorfor disse fibrene er der, og vi hevder ikke at de er Morgellons fibre. Deres opprinnelse og formål er helt ukjent på dette punktet:

Noen av de mystiske fibrene er svarte eller grå og ser ut til å være formet som små kroker eller fragmenter av kroker:

For å avsløre mer kontrast i bildene farget jeg maskene med jod (en vanlig teknikk innen mikrobiologi). Dette er med på å vise de mystiske fibrene mer detaljert:

Her er en nesepinne av bomullsfiber som brukes til covid testing:

En nærbilde (200X) av bomullspinnen:

Dette er et UV-belyst øyeblikksbilde av de syntetiske fibrene som finnes på en covid vattpinne, farget med jod:

Vi tok en tidsforløpende fotoserie og samlet bildene for å avsløre rare gnistrer som kommer av de syntetiske vattpinnetrådene når de utsettes for UV-lys:

Dette er tatt med omtrent 200X forstørrelse. Legg merke til de gjennomsiktige syntetiske fibrene til høyre. Dette er fibrene hvis tips svaber de øvre nesegangene under en covid test:

Her er en titt på den jodbeisede vattpinnen under normalt hvitt lys:

Zoomet inn litt mer:

Disse kan se ut som “ormer”, men de ser ut til å være syntetiske fibre. Vi er foreløpig ikke sikre på topografien til tipsene, men vil undersøke disse nærmere i fremtidige mikroskopiøkter:

Slik ser en covid testpinne (syntetisk) ut under hvitt lys:

Vær nøye med dette siste bildet, som er en digital zoom på en blålig fiber vist ovenfor. Dette er hentet fra en Kina-laget covid maske. Legg først merke til at en fiber som krysser vannrett foran fiberen er nesten gjennomsiktig og brytbar (der den krysser den blå fiberen). Er dette en naturlig fiber, eller noe syntetisk?

Men enda viktigere, se på piggene som kommer av “hodet” på den rare fiberen nede til venstre på dette bildet:

Det “hodet” ser ut til å være en slags piggstruktur eller gripestruktur, og vi ser normalt ikke denne typen struktur fra naturlige fibre. Dette reiser reelle spørsmål om hva disse fibrene er, hvor de kommer fra, og hva formålet deres kan være i masker.

Mange mennesker har vanskeligheter med å puste mens de har på seg masker. Medierapporter har allerede advart om at grafenfibre er funnet i noen masker, som forurenser luftveiene til mennesker som bruker dem. Hvilke andre strukturer eller fibre kan bevisst legges til disse maskene?

Vi vet ikke alle svarene ennå, men vi ser nøye etter hva annet vi finner.

Bruk gjerne disse bildene. Vennligst krediter NaturalNews.com. Vi jobber hardt i laboratoriet for å skaffe flere bilder og videoer som er relevante for alt dette. Takk for støtten når vi gjennomfører flere laboratorieundersøkelser av hensyn til folkehelsen.Forrige:23. april: FTC kriminaliserer ernæringsråd om vitamin D og sink i siste triks for å beskytte markedsmonopolet for uprøvde, farlige vaksinerNeste:26. april: Covid vattpinner og masker ser ut til å inneholde “kroker” og rare fibre som kan inhaleres direkte i lungene

MOTTA VÅRT GRATIS NYHETSBREV PER E-POST

Få uavhengige nyhetsvarsler om naturlige kurer, matlaboratorietester, cannabismedisin, vitenskap, robotikk, droner, personvern og mer.https://www.naturalnews.com/Include-ReaderRegistration-2019-Subscribe-Form-UnderArticle.html

Flere nyheter om masker

Health Ranger legger ut nye mikroskopibilder av covid vattpinner, covid masker og mystiske røde og blå fibreMEDISINSK SHOCKER: Nesten alle Covid-masker er verdiløse ettersom viruspartikler er mye mindre enn hull i maskeneTopp 10 absurde regler, forskrifter og mandater for COVID

Om forfatteren: Mike Adams (aka ” Health Ranger “) er en bestselgende forfatter (# 1 bestselgende vitenskapelig bok på Amazon.com kalt ” Food Forensics “), en miljøforsker, patentinnehaver for en cesium radioaktiv isotop eliminering oppfinnelse, en utmerkelsesprisvinner for fremragende journalistikk, en vitenskapelig nyhetsutgiver og innflytelsesrik kommentator om emner som spenner fra vitenskap og medisin til kultur og politikk. Følg hans videoer, podcaster, nettsteder og vitenskapsprosjekter på lenkene nedenfor.

Mike Adams fungerer som grunnleggerredaktør for NaturalNews.com og laboratorievitenskapsdirektør for et internasjonalt godkjent (ISO 17025) analytisk laboratorium kjent som CWC Labs . Der ble han tildelt et sertifikat for fortreffelighet for å oppnå ekstremt høy nøyaktighet i analysen av giftige elementer i ukjente vannprøver ved hjelp av ICP-MS-instrumentering. Adams er også svært dyktig i å kjøre væskekromatografi, ionekromatografi og massespektrometri analyseinstrumentasjon underveis. Han har også oppnådd mange gjennombrudd i laboratoriet i programmeringen av automatiserte væskehåndteringsroboter for klargjøring av prøver og forberedelse av eksterne standarder.

Det amerikanske patentkontoret har tildelt Mike Adams patentnr. US 9526751 B2 for oppfinnelsen av ” Cesium Eliminator “, en livreddende oppfinnelse som fjerner opptil 95% av radioaktivt cesium fra menneskets fordøyelseskanal. Adams har lovet å donere fullstendige patentlisensierettigheter til enhver stat eller nasjonal regjering som trenger å produsere produktet for å redde menneskeliv i etterkant av en atomulykke, katastrofe, krigshandling eller terrorhandling. Han har også lagret 10.000 kg råstoff for å produsere Cesium Eliminator på et Texas-lager, og planlegger å donere det ferdige produktet for å redde liv i Texas når neste atomhendelse inntreffer. Ingen uavhengige forskere i verden har gjort mer forskning på fjerning av radioaktive elementer fra menneskets fordøyelseskanal.

Adams er en fargeperson hvis forfedre inkluderer afrikanere og indianere. Han er av indianerarv , som han betegner som inspirerende sin “Health Ranger” lidenskap for å beskytte liv og natur mot ødeleggelse forårsaket av kjemikalier, tungmetaller og andre former for forurensning.

Adams er forfatter av verdens første bok som publiserte ICP-MS tungmetallanalyseresultater for mat, kosttilskudd, kjæledyrmat, krydder og hurtigmat. Boken har tittelen Food Forensics og er utgitt av BenBella Books.

I sin laboratorieforskning har Adams gjort mange gjennombrudd for mattrygghet som å avsløre risproteinprodukter importert fra Asia for å være forurenset med giftige tungmetaller som bly, kadmium og wolfram . Adams var den første forskeren innen matvitenskap som dokumenterte høye volframnivåer i supermat . Han oppdaget også over 11 ppm bly i importert mangostanpulver , og ledet en frivillig avtale over hele bransjen for å begrense tungmetaller i risproteinprodukter.

I tillegg til laboratoriearbeidet, er Adams også (ikke-betalt) administrerende direktør for det non-profit Consumer Wellness Center (CWC), en organisasjon som omdirigerer 100% av donasjonskvitteringene sine for å gi programmer som lærer barn og kvinner hvordan de skal dyrke sin egen mat eller forbedre ernæringen. Gjennom nonprofit CWC lanserte Adams også Nutrition Rescue , et program som donerer viktige vitaminer til mennesker i nød. Klikk her for å se noen av suksesshistoriene for CWC.

Med en bakgrunn innen vitenskap og programvareteknologi er Adams den opprinnelige grunnleggeren av e-post nyhetsbrev teknologiselskapet kjent som Arial Software . Ved å bruke sin tekniske erfaring kombinert med sin kjærlighet til naturlig helse, utviklet og distribuerte Adams innholdsstyringssystemet som for øyeblikket driver NaturalNews.com. Han konstruerte også statistiske algoritmer på høyt nivå som driver SCIENCE.naturalnews.com , en massiv forskningsressurs med over 10 millioner vitenskapelige studier.

Adams er kjent for sin utrolig populære forbrukeraktivismevideo som blåser lokket på falske blåbær som brukes i hele matforsyningen. Han har også avslørt “rare fibre” som er funnet i Chicken McNuggets , falske akademiske referanser fra såkalte helse “guruer”, farlige “detox” -produkter importert som batterisyre og solgt til oralt forbruk, falske acai bær-svindel , rå melkeanfall fra California , vaksineforskningssvindel avslørt av varslere fra industrien og mange andre emner.

Adams har også bidratt til å forsvare rettigheter til gartnere og beskytte foreldrenes medisinske frihetsrettigheter . Adams er allment kjent for å ha gjort en bemerkelsesverdig global innvirkning på spørsmål som GMO, vaksiner, ernæringsterapier, menneskelig bevissthet.

I tillegg til aktivismen er Adams en dyktig musiker som har gitt ut over femten populære sanger som dekker en rekke aktivismeemner.

Klikk her for å lese en mer detaljert biografi om Mike Adams, Health Ranger , på HealthRanger.com.

Finn mer vitenskap, nyheter, kommentarer og oppfinnelser fra Health Ranger på:

Brighteon.com:
Brighteon.com/channel/hrreport

Diaspora: (usensurert sosialt nettverk)
Share.NaturalNews.com

GAB:
GAB.com/healthranger

Podcaster:
HealthRangerReport.com

Nettbutikk:
HealthRangerStore.com

# 1 Bestselgende Science Book Food Forensics :
FoodForensics.com

iTunes:
itunes.apple.com/us/podcast/the-health-ranger-report/id1063165791

SoundCloud:
Soundcloud.com/healthranger

Health Rangers vitenskapslaboratorium
CWClabs.com

Health Ranger bio
HealthRanger.com
TruthWiki.org

Søkemotor:
Webseed.com

Legg igjen en kommentar