Sherri Tenpenny – COVID Vaccines are “Perfectly Designed Kill Machine”

25. april 2021

tenpenny.png.pngSherri Tenpenny er en osteopat i Ohio som har skrevet fire bøker som utfordrer vaksinasjonsfortellingen.

” De spør ikke folk som har fått diagnosen denne mutantstammen, er ‘Har du hatt en av de ikke-godkjente vaksinene?’ Ingen setter det sammen. “

Kilde

Dr Sherri Tenpenny har kartlagt åtte meg handlingskanismer for hvordan mRNA-vaksinen vil drepe mennesker. 
Hun sier, “Når du injiserer mRNA, begynner Messenger RNA å kode for piggproteinet … NIH kjemper nå med Moderna om patentrettigheter, fordi du ikke kan patentere noe som er ute i naturen, så de måtte manipulere piggproteinet, for å kunne patentere det og deretter lage et antistoff mot piggproteinet.
“Vel, dette antispikeproteinantistoffet er dødelig. Det er absolutt dødelig. Og de tre første papirene jeg gikk gjennom, fant jeg ut at en av tingene piggproteinet gjør er at det angriper lungevev direkte og bryter det ned.
“Den andre tingen den gjør er at den hemmer M2-makrofagene dine, som er dine betennelsesdempende makrofager, slik at du får cytokinstorm og du dør.
“Den tredje er at når Messenger-RNA går inn og lager et antistoff mot piggproteinet, binder det det løst, bærer det inn i en celle og forårsaker permanent replikering. Så det er som å ha en” På “-knapp uten” Av “-knapp Du får stadig dette lille stykke protein til å utvikle flere piggproteiner mot det, gjøre mer ødeleggelse.
“Og så, med dette papiret som jeg leste i går, av dette anti-piggproteinet, angriper det astrocyttene og oligodendrocyttene , som er to forskjellige typer celler i hjernen din. To forskjellige typer sentralnervesystem [celler]. Den angriper den indre mitokondriamembranen, i to forskjellige mekanismer, og den angriper dette neurofilamentproteinet, som er motornervene, som plutselig – vi har sett disse menneskene [med sterke skjelvinger], det er fordi spike-proteinantistoffet påvirker motorneuronene og deres sentralnervesystem.
“Og så er det primære, første symptomet som folk har etter at de får denne vaksinen, svekkende tretthet, at de ikke engang kan fungere i hoveddelen av livet. Vel, det er fordi spike-proteinantistoffet angriper mitokondriene og det angriper GAD 65 , som er det intracellulære antigenet i mitokondriene dine, og det kan også angripe bukspyttkjertelen.
“Hvis du er diabetiker, vil det forverre diabetes. Hvis du ikke er diabetiker, kan det føre til at du får diabetes, stivpersons syndrom , cerebellar ataksi , som er den tingen du ser på [massive skjelvinger ]; folk som ikke er i stand til å gå.
“I eksperimentet de gjorde, tok de forskjellige vevsantigener, som hud og lunge og alt dette andre, og deretter droppet serumet som hadde antistoffet over det hele. 27 av 55 av vevstyper reagerte negativt på piggen antistoff.
“Så du får denne vaksinen, du lager dette antistoffet, det er derfor i den siste VAERS- rapporten som kom ut denne uken, 181 dødsfall, allerede som er rapportert, og når du begynner å lese gjennom dem, legger du litt ut hva disse antistoffene gjør, du kan se det, rett i VAERS-rapporten, hva som har skjedd med disse menneskene, og det er anti-piggantistoffet som angriper dem, og det er derfor flest dødsfall skjedde omtrent 19 dager etter injeksjonen, fordi det tar en stund for å utvikle antistoffresponsen. Det skjer ikke akkurat slik.
“Med mindre du har en anafylaktisk reaksjon – sannsynligvis mot polyetylenglykolen – med mindre du har en umiddelbar reaksjon på den, vil den forsinkede reaksjonen starte – det tar en stund – jeg snakket med en haug med epidemiologer i Europa, og de sa at det tar omtrent 48 uker å virkelig se de dypeste effektene av autoimmun sykdom.
“Da jeg fant de første fire handlingsmekanismene, sa jeg til noen få venner av meg:” Dette er en perfekt designet drapsmaskin.
“Perfekt designet, fordi – den andre tingen er med den replikerende tingen, fordi med vaksinen vil du se mutanter [av COVID]. Så nå snakker vi alle om mutantene. Den ene tingen de ‘ Jeg spør ikke disse menneskene, som har blitt diagnostisert med denne mutante stammen, er ‘Har du hatt en av de ikke-godkjente vaksinene?’ Ingen setter det sammen.
“Så ja, 48 uker – så det er et sted mellom 48 uker, så det handler om et år og 6 til 7 måneder og et par år inn i fremtiden.
“Så som du snakket om jenta med vaksine mot hjernehinnebetennelse? Dette kommer til å bli enda verre. Så folk må ta noen alvorlige åndelige beslutninger om dette … Skal du si,” Å, jeg vil få vaksinen slik at jeg kan komme på et fly, ‘eller’ Så jeg kan gå ut og spise ‘, eller jeg kan beholde jobben min.’ Det blir litt vanskeligere. Eller ‘Så jeg kan fortsette på profesjonell skole’, som blir litt vanskeligere.
“Folk blir nødt til å begynne å ta noen virkelig vanskelige åndelige beslutninger om dette.”
Se video her: https://forbiddenknowledgetv.net/8-ways-mrna-covid-vaccine-can-kill-you/
Relatert –  Dr. Delores Cahill – Dette er ikke en vaksine 
—————— Spike Protein Bioweapon blir overført fra Vaxxed til ikke Vaxxed People———– 8000 dødsfall, 330,00 skader fra Covid Vaxxes
Første kommentar fra Andrew
Ikke så lett å være fornøyd med å lese Sherri Tenpenny – COVID Vaccines are “Perfectly Designed Kill Machine.”
Det Tenpenny sier gjelder mRNA-vaksiner, men ikke direkte for J&J- og AstraZeneca-vaksinene som dreper mennesker for fort til å fortsette som de er SIKKER.
Jeg har tenkt på dette skillet og hva som sannsynligvis er to forskjellige tilnærminger til folkemord i stor skala. [Så ironisk Biden tar seg nå å gå over 100 år tilbake for å avvise det ARMENSKE MENNEDET.]
Pfizer- og Moderna-vaksinene er laget ved hjelp av messenger RNA, eller mRNA, en teknologi som leverer litt genetisk kode til celler – faktisk en oppskrift for å lage overflateproteinet (kjent som pigg) på SARS-2-viruset. Proteinene laget med mRNA-instruksjonene aktiverer immunforsvaret og lærer det å se piggproteinet som fremmed og utvikle antistoffer og andre immunitetsvåpen å bekjempe det med. Johnson & Johnson og AstraZeneca gikk en annen vei ved å bruke dødt virus for å aktivere piggproteiner og fremkalle en immunrespons.
Jeg er advokat, så jeg kan ikke si om Tenpennys medisinske mening er riktig, men hvis den er riktig, kan Johnson & Johnson og AstraZenecas vaksiner gi samme sykdom og død i løpet av få måneder som Pfizer og Moderna-vaksinene.Doug P skrev-

Jeg har hørt på denne legen siden hun først begynte å komme ut om vaksiner, og hun er konsekvent foran kurven. Ting hun sier i dag, vil være godt kjent i nær fremtid. Hun har vært over hele vaksinen, og jeg er like overbevist som hun er om at dette er en drapsprogram.
Tenk på det faktum at vi har “evidensbasert medisin”, men ingen langsiktige vaksinestudier. Uttrykket “evidensbasert medisin” bør sende rystelser nedover ryggraden hvis du vet noe om vitenskap i det hele tatt. Vitenskap er basert på en hypotese presentert på en slik måte som kan motbevises. Det starter med bevisene, men slutter ikke der. Som alltid, bør du nøye vurdere hva som er sagt i begynnelsen før du dykker dypere, og du kan avsløre 95% av BS som er der ute. Det er alltid på de første sidene med en falsk forutsetning eller dårlig tenkning.
Se også “ormer i masker” https://forbiddenknowledgetv.net/urgent-doctor-confirms-parasitic-worms-on-facemasks/ . Mange lenker på dette på DuckDuckGo. Jeg lurer på hva Tenpenny synes om dette.

Søk

Dele denne
RSS-feed

@Henry
Makow

Bli med på
postlisten vår

Se tweeterfeed nedenfor

Henry Makow på fransk

Henry Makow på tysk

Henry Makow på polsk

Henry Makow på spansk

The Essential
Henry Makow


Skjult historie, sionisme
og antisemittisme

Jeff Rense-utstillingenKoronavirus:

Feminisme og heteroseksualitet:

Ny verdensorden:

Mer nylig og bemerkelsesverdig:

Arkiv >>NWO-bokliste som referanse

Hvis denne Twitter-feeden noen gang er blokkert, kan du følge meg på https://gab.com/hmakow

Siste nytt

Tilbake til toppen

Henry Makow © 2021

Legg igjen en kommentar