Rothschild: Khazars splittelse og erobring ~ Bosnia-Hercegovina

rothschild koolaid 2
https://youtube.com/watch?v=24nZIVX_1r0%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Den%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent
 1. BREAKING => CNN Goldman Sachs & The Rothschild Zionist Matrix: Landmark Case ~ Rothschildism Avgrenset fra Abrahams jødedom !!

For det første en bit historisk fakta!

Ashkenaz var en region i Magog hvor de såkalte “røde jødene ” i Khazaria hadde styrt et imperium på nordkysten av Svarte- og Kaspihavet. Rothschilds, og ‘de fleste’ andre Ashkenazi-jøder , stammer fra Khazarene som faktisk er tyrker.

Mens [tyrkerne / jødene ved konvertering] av Khazaria hadde vært den lille minoriteten blant både kristne og muslimske borgere, styrte de imperiet absolutt; det hadde vært loven i landet som bare [TurkJews] kunne herske!

Det var to konger, en usynlig som ble kalt en “khagan”, og en synlig som ble kalt “tigger”. Interessant, ikke sant, at de usynlige Rothschilds nå er noen [tyrker / jøder] som styrer verden.

I 867 e.Kr. dukket vikingene fra Skandinavia opp nær Kiev (nordkysten av Svartehavet), og til slutt tok byen fra Khazarene tyrkerne / jødene.

I noen år bodde inntrengerne side om side med khazarene, men deretter satte de khazarene på flukt, omtrent på det tidspunktet ble uttrykket “Ashkenazi-jøde” hørt for første gang i regionene Tyskland og Ungarn.

Khazars aka; Ashkenazi-tyrkere / jøder var ‘ikke’ sanne hebreere, men i stedet tyrker som hadde konvertert til jødedommen. Ashkenazi Turk / jøder er over 90 prosent av de som hevder å være jøder i dag – men som faktisk er tyrker som feilaktig tror å være jøder.

Konspirasjonen om å kontrollere verden av internasjonale bankfolk er ikke et jødisk komplott, men et tyrkisk komplott. Hitler sendte ‘hovedsakelig’ tyrker til konsentrasjonsleirer! Og tyrkerne driver nå ‘staten’ Israel !!

Kort sagt: de fleste av dagens jøder er ikke de egentlige etterkommerne av innbyggerne i kongeriket Juda.

DET BEGYNTE MED FORSØK PÅ Å OVERVINNE GUD I DET 12.. ÅRHUNDRE

THE DIVIDE AND CONQUER BY THE KHAZARS:

FYI: I 500 e.Kr. – 600 e.Kr. lærte kristne i Mekka Muhammed om monoteisme, men han avviste det på grunn av foreldrenes religion Kabah ~ Babylonian Polytheism. Allah er ordet som brukes av persiske babylonere og islam i dag .

Muhammad gikk senere inn i en hule og innrømmet monoteisme etter å ha snakket med erkeengelen Gabriel som nå fortalte ham at han skulle være en profet.

Muhammad dro deretter til de hebraiske jødene for å fortelle dem at han var en profet, men de hebraiske jødene avviste og utstøtt ham fra Jerusalem.

Muhammad dro deretter tilbake til Mekka og fjernet alle former for babylonisk polyteisme fra området og lærte alle om at Allah bare var en.

Muhammad skrev Koranen for sin egen nye religion som heter Islam. Det er en kombinasjon av både den gamle religionen Kabah og The Holy Bible.

Nå nedenfor ser vi Salomo ben Duji forsøke å gjøre det samme rundt 1200 e.Kr. Kanskje han lærte noe av Muhammed?

“… På begynnelsen av 1100-tallet forsøkte khazarer et jødisk korstog, med sikte på å erobre det hellige land med våpenmakt. Dette ble startet av en Khazar-jøde ved navn Solomon ben Duji (Ruhi eller Roy i noen oversettelser), med hjelp av sønnen Menahem og en palestinsk jødisk skriftlærer.

De skrev brev til de ikke-hebraiske jødiske samfunnene i Midt-Østen og kunngjorde at tiden var inne da Gud ville bringe sitt folk tilbake til Jerusalem, at Salomo ben Duji var Elia, og at hans sønn var Messias.

Imidlertid synes disse ankene å ha liten effekt, for vi hører ingenting før tjue år senere; på dette tidspunktet flyttet Menahem fra Russland til Nord-Irak, skiftet navn til David al-Roy og utropte seg til Messias.

Så samlet han en betydelig væpnet styrke av khazarer og lokale jøder, og overtok Amadie, en strategisk festning nordøst for Mosul.

Det ser ut til at herfra var planen å lede hæren til Edessa, og kjempe gjennom Syria til Det hellige land . På grunn av den konstante striden mellom korsfarere, sunnimuslimer og sjiamuslimer, virket ikke virksomheten så håpløs som den gjør nå.

Dessuten kan noen muslimske kommandanter ha ønsket utsiktene til et jødisk korstog mot disse kristne slottene velkommen.

En av David al-Roys budbringere dro til Bagdad og ba modig de irakiske jødene om å samle seg en bestemt natt på sine flate tak, og derfra ville de bli fløyet på skyer til Messias leir. Mange jøder tilbrakte den natten på takene sine og ventet på et fly som aldri kom for dem.

Ikke lenge etter ble David al-Roy myrdet i søvne, angivelig av sin egen svigerfar, som noen interesserte hadde bestukket for å gjøre gjerningen.

Det endte korstoget, men som med Abu Isa, fortsatte David al-Roy å ha tilhengere i mange år etterpå. Han eksisterte også i århundrer i jødisk litteratur som et eksempel på den alt seirende kongen Messias var forventet å være.

Sionister vil at du skal tro at de er det valgte folket og “Israel” er landet for deres såkalte fødselsrett.

Symbolet deres er to overlappende trekanter kjent som Morgan David eller David of Star . Ikke David fra Bibelen eller Qu’ran , men av David Al-Roy, en falsk profet fra det 12. århundre.

Før han ble kjent som David Al-roy het han Menahem født i Khazaria (Kaukasusfjellene). Hans far, Solomon Ben Duji, startet denne bevegelsen med å sende brev til “jødene” om at Palestina var deres fødselsrett, senere tok han navnet Elias og sa at sønnen var Messias.

I 1527 begynte jødene i Praha å bruke Davidsstjernen (David Al-roy) som deres flagg, et pentagram eller “Salomons segl” Senere brukt av frimureren / sionisten Theodor Herzl i 1898 ved starten av den moderne sionistbevegelsen .

“… Denne opp-ned femspissede stjernen er kjent for alle okkultister som deres symbol på Satan.

Og det røde flagget, som betegner Edom, var godt kjent for de millioner av kristne som ble slaktet av de jødiske bolsjevikene i vårt nåværende århundre.

Rockefeller File , Milner, finansierte de russiske bolsjevikene på Rothschilds vegne, med hjelp fra Jacob Schiff og Max Warburg.

David det her er omtalt refererer IKKE til kong David av det gamle Israel, eller til Messias, den kommende Davids sønn, men til det kazar-pseudo Messias, Menahem ben Duji, fra det tolvte århundre, som skiftet navn til David al-Roy, og var myrdet på vei til å “befri” Palestina.

Hvis David al-Roy er jødenes konge, Israels konge og kong David nevnt i protokollene, er det et ytterligere tegn på antikken deres …

 1. Christian Death Books: De første nazistiske Auschwitz-fangene var kristne: De glemte 50 millioner ofrene for den ortodokse kristne holocaust.
 2. Englands største coverup ~ Englands katolske folkemord: Romersk-katolske Guy Fawkes ~ Rustle For America Begins!
 3. Romersk-katolske Vlad Tepes: impalert det muslimske brorskapet, og reddet dermed landet hans fra de islamske headcutters i det osmanske riket.
 4. Obama fortsetter Joseph Goebbels ‘nazistiske anti-katolske bevegelse fra 1937: Freedom from Religion Foundation stemmer overens med Barack Obamas administrasjon.
 5. For det første kom de for de romerske katolikkene:
https://youtube.com/watch?v=TXtVzj9y-bo%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Den%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Lucifer er godt dokumentert bibelsk, og Luciferians som driver Illuminati vet dette, og stol på meg at de tror på Gud, de bare hater ham.

Rothschilds er en slik familie av Illuminati-berømmelse som angivelig til og med satte et sted ved middagsbordet for Satan. Hvis du tror dette ikke betyr noe, sies det at Rothschilds eier 85% av verdens gull.

De eide aksjer i BP Oil, som hvis jeg ikke tar feil de dumpet på tidspunktet for oljesølet. De er skitne rik utenfor fantasi. De tjener på kriger og konflikter.

Rothschild har en idé og tar opp flagget til sionismen for å stille fortsettelsen av Khazar-korstoget for [staten] Israel, men for bankene.

Nå nedenfor vil vi se Mayer Bauer lage et nytt etternavn for seg selv [Rothschild]. Vi vil se begynnelsen på de utallige tegnene på numerologi, symbolikk, kriger, drap på presidenter, angrep på Vatikanet, og subliminale meldinger som oppdages i anvendelsen av Khazaren “del og erobre” for ytterligere bankkontroll.

Kanskje Bauer aka; Rothschild lærte noe av Muhammad & Solomon ben Duji i utviklingen av en ny religion kalt “Statssionisme” for bankkontroll over hele verden!

Rothschild ville sende sønnene sine til andre land for å utnytte renter og dermed begrepet ‘da’ for å dristig begynne å ta kontroll over alle regjeringer og underkaste dem Monarkiet.

1743: Mayer Amschel Bauer, en Ashkenazi-jøde, er født i Frankfurt, Tyskland, sønn av Moses Amschel Bauer, en pengeutlåner og innehaver av et tellende hus.

Moses Amschel Bauer plasserer et rødt skilt over inngangsdøren til hans tellende hus. Dette tegnet er et rødt heksagram (som geometrisk og numerisk oversettes til tallet 666) som under Rothschild-instruksjon vil havne på det israelske flagget to århundrer senere. Dermed forkynte han seg selv Khazar Kabbalist.

1753: Gutle Schnaper, en Ashkenazi-jøde (fremtidig kone til Mayer Amschel Bauer), født til respektert kjøpmann, Wolf Salomon Schnaper.

1760: I løpet av dette tiåret jobber Mayer Amschel Bauer for en bank eid av Oppenheimers ‘i Hannover, Tyskland. Han har stor suksess og blir juniorpartner. Mens han jobbet i banken ble han kjent med general von Estorff.

Etter farens død returnerer Bauer til Frankfurt for å overta farens virksomhet. Bauer anerkjenner betydningen av det røde heksagrammet og endrer navnet fra Bauer til Rothschild, etter det røde heksagrammet eller tegnet som betyr 666 hengende over inngangsdøren (“Rot” er tysk for, “Rød”, “Schild” er tysk for , “Sign”).

Det er her begynnelsen på de utallige tegnene til numerologi, symbolikk, kriger, drap på presidenter, angrep på Vatikanet, og subliminale meldinger er oppstremt i anvendelsen av splittelse og erobring for ytterligere bankkontroll.

Les mer her

Marxisme, globalisme, den nye verdensorden, liberalisme … Alt dette er eufemismer for et fenomen som er nedfelt i det usynlige imperiet til Rothschild-familien.

For det første kom de for romersk-katolikkene

Alex Jones Zionist City Of London vs Vatikanet!

Rothschild har + $ 300 billioner Dette er din time Judas, The Shadow Hour! Lukas 22:53
Rothschild har + $ 300 billioner
Dette er din time Judas, The Hour Of Shadows!
Lukas 22:53

Rothschilds dør ikke, de drar rett og slett inn i historien, og deres plass blir påfallende inntatt av sønnene og barnebarna.

Ordet sier at den gamle mesteren Jacob har forlatt scenen, og at hans plass har vært okkupert av sønnen Nathan (Nathaniel Philip Rothschild, som bærer navnet til grunnleggeren av de engelske Rothschilds).

Den tunge byrden har falt på den unge arvingens skrøpelige skuldre. Men Nathan er ikke alene. I løpet av imperiet vil han bli hjulpet av onklene Evelyn og Edmund og de andre medlemmene av den engelske grenen av familien (Catherine, Emma, ​​Leopold), men også hans franske fettere (David, Eduard …).

Rothschild-familien har produsert guvernører, statsministre, statsråder, tilsynsmenn som sørger for at alt går etter den store planen.

Den europeiske union ble opprettet av Rothschilds (Schumann, en Khazar). EU er en utbytter av Russland, som bør frigjøres fra den sibirske byrden.

For å fullføre denne jobben har Rothschilds ansatt Soros, Berezovski, Hodorkovski, Kasparov, Mitals …

Hvis vi ønsker å avdekke bakgrunnen og årsakene til disse hendelsene, må vi fordype oss i den mørke historien til Khazar-dynastiet Rothschild, identifisere agentene, de grå fremtredene, de grådige politikerne, samt mekanismene for deres handlinger.

Rothschild Khazars
Rothschild Khazars

Arvingen Nathan Rothschild (til venstre) under sitt besøk til en av Rothschild-koloniene

La oss starte med Rothschilds, hovedpersonene. Det er de som sitter øverst på bordet.

HVEM ER DAGENS ROTHBARN?

             Selv om Rothschild-avdelingene for å skape den offentlige opinion helt siden andre verdenskrig har forsikret folk om at kraften til Rothschilds i dag er ubetydelig, og at de vil bli husket av sine vingårder i Frankrike eller hager og filantropi i Storbritannia, helt annet bilde.

Basert på grunnlaget som ble lagt av fedre og bestefedre, fullfører dagens etterkommere et oppdrag som har vart i flere århundrer. I dag er Rothschilds dampmotoren til et Khazar-tog på vei mot Russland og de store vidder i Sibir. Dette toget, som går gjennom Balkan, skal gå ombord med hærer fra de nyrekrutterte medlemmene av NATO, som deretter vil kjempe for Rothschild-imperiet.

rød-skjold-1
Rothschilds røde skjold. Rothschild er en khazarisk kjeltring som også byttet navn [Akkurat som Menahem gjorde på 1100-tallet] Men for Rothschild gikk det fra Bauer til Rothschild. Det sto for det røde heksagrammet som var over kontoret hans i 1760. Rot, er tysk for, “rød”, “Schild”, er tysk for, “Sign ~ Sett de to sammen, og du får Rot Schild ~ Kast inn en H og du har Rothschild. Tada!

DET RØDE SKJERDET FRA KHAZARS TIL FRANKFURT

For å bli bedre kjent med den nye suveren og hans hertuger, la oss se på slektslinjen og kronologien til dette dynastiet. Det hele begynte mot slutten av 1700-tallet med Amshel (eller Moses Bauer) Rothschild.

Rothschilds (Rothschild oversettes som “det røde skjoldet”) stammer fra Frankfurt. Det er ikke tilfeldig at dette er det største finansielle sentrum i EU. Det er veldig veiledende at Frankfurt er sete for den sentraleuropeiske banken og alle de store europeiske og amerikanske bankene, som hovedsakelig kontrolleres av Rothschild.

Frankfurt aksjemarked (et av de viktigste aksjemarkedene i verden) er tilpasset “Deutsche Borse” eid av Rothschilds via deres “Children’s Investment Trust” og “Atticus Capital” på den ene siden, og deres filialer “Merrill Lynch ”og“ Fidelity Investments ”på den andre. Dessuten er våpenskjoldet til byen Frankfurt et rødt skjold! Dette symbolet dateres tilbake til perioden med Khazar-imperiet.

Meyer Rothschild

Forfatteren Dejan Lucic sier om Khazars:

90% av dagens jøder er khazarer etter opprinnelse. De er en tyrkisk-mongolsk stamme, som ble omgjort til jødedom i midten av det 8. århundre. Da imperiet deres falt fra hverandre på 900-tallet, slo de seg ned over Russland og Europa, og senere også på det amerikanske kontinentet. De er konvertitter og har ikke noe semittisk opprinnelse i det hele tatt. Semittjødene kommer fra Palestina og teller mellom 7 og 10%.

Exorbitant Usury Groupe LCF Rothschild ~ Banks ~ Derivative Scheme Of Keynesian Economics.
Exorbitant Usury Groupe LCF Rothschild ~ Banks ~ Derivative Scheme Of Keynesian Economics.

Amshel hadde fem sønner, som han plasserte over hele Europa. Salomon dro til Wien, Carl til Napoli, Nathan til London, James til Paris og den femte sønnen Amshel ble i Frankfurt. På mindre enn to hundre år underkjørte sønnene og deres etterkommere vesten fullstendig. Dermed ble grunnlaget for en “Pax Judaica” lagt. Hodet til familien er det engelsk-franske Rothschild-teamet ledet av Nathan, sønn av Jacob Rothschild. Det engelske laget ledes av den eldre Edmund og Evelyn og den unge Nathan, og det franske laget av David og Eduard.

Meyers sønner

                                    DE ENGELSKE ROTHSCHILDS

Den engelske grenen til Rothschilds ble grunnlagt av Nathan Meyer, den tredje sønnen til Amshel. I løpet av 1800- og 1900-tallet ble det etablert en allianse mellom den britiske kronen og denne familien, slik at Storbritannias moderne historie er uadskillelig knyttet til Khazar-dynastiet. I dag består Khazar-triumviratet av nevnte Evelyn, Edmund og Nathan.

Han bygde karrieren ved å presse de britisk-kazariske interessene i etterkrigstidens Japan. I samarbeid med Winston Churchill grunnla han BRINCO Corporation (British Newfoundland Development Corporation) i Canada. Edmunds datterCatherine er gift med Marcus Egius, presidenten for “Barclays” globale finanskonsern (etter oppkjøpet av ABN-AMRO, en nederlandsk bankkonsern, har disse to Rothschild-gruppene blitt en). Marcus er også sjef for BBC-selskapet.

Etter foreningen av den engelske og franske Rothschild finans- og bankkonsern, og hans avgang fra de ledende posisjonene i dem, forble han sjef for den enorme NM Rothschild & Sons, en investeringsbank fra London.
Evelyn har også kontroll over pressen (The Economist, Daliy Telegraph …).
Han opprettet Association for Studies of the History of Banking and Finances, som har sete i Frankfurt.

Han eier det internasjonale selskapet De Biers, en av lederne innen utnyttelse, raffinering og distribusjon av diamanter.

Evelyn Rothschild

Sammen med kona Lynn Forester kontrollerer han “FirstMark Communications International LLC” og “FieldFresh Foods” med den indiske familien Mital, som faktisk fungerer som en representant for Rothschild interesser og kapital (den store “Bharti” gruppen).

Evelyns viktigste agenter innen politikkområdet er Soros, Norman Lamont, Peter Mandelson (en Khazar), Oliver Letwin (en Khazar) og Vernon Jordan. Lamont har innflytelse over Høyre og den potensielle statsministeren Michael Howard (en Khazar).

Howard var statsråd da Margaret Thatcher var i embetet. Han deltok på regionale konferanser sammen med Stjepan Mesic (Kroatia) og Boris Tadic (Serbia).

Peter Mandelson er den nåværende kommisjonæren for Storbritannia i EU og er nær Labour Party og Tony Blaire.

Norman Lamont (til venstre) med Mesic (president i Kroatia) og Tadic (president i Serbia)

På den annen side er Vernon Jordan (Lazard Bank) veldig innflytelsesrik i Demokratpartiet i USA (han var rådgiver for Bill Clinton og ledet kampanjen for John Carrey i 2004). Evelyns kone Lynn finansierte Bill Clintons presidentvalgkampanjer og er også en nær venn av Hillary Clinton.
Evelyn er også svært nær hertugen av York, prins Edward (sønn av dronning Elizabeth), som bare avslører en del av en langvarig forbindelse mellom det britiske kongedynastiet og familien Rothschild.

Nathaniel Rothschild ~ 'Puggy'
Nathaniel Rothschild ~ ‘Puggy’

-Nathan Philip Rothschild (1971)
Young Nathan er sønn av Jacob Rothschild, som han arvet utallige ledere, agenter og en innflytelse over de vitale politiske, økonomiske, media og militære institusjonene over hele verden, inkludert til og med det arkeologiske stedet Butrint i Albania …
Selskapene og selskapene “RIT Capital”, “Atticus Capital”, “JNR Limited”, “NM Rothschild”, “Vanco”, “Trigranit”, “British Petroleum”, Rio Tinto, er bare en del av ressursene som står til rådighet for den nye kongen i korstoget hans for øst. For å oppnå dette har han ikke bare den vestlige nomenklaturen i EU, NATO, Storbritannia, men også mange økonomiske og politiske agenter over hele Europa og Asia (Soros, Berezovski, Djukanovic, Mitals…).

DE FRANSKE ROTHSCHILDS

Det franske dynastiet i Rothschild, som ble grunnlagt av James Meyer, er en flankevakt for det britiske triumviratet. De franske Rothschilds er representert av David Rene og Eduard Rothschild, sønner av Guy Rothschild (1909-2007).

– David Rene Rothschild (1942)
David er sjef for NM Rothschild-gruppen, som er delt mellom den engelske og den franske Rothschilds. Han er også sjef for “Rothschild & Cie Banque”, en innflytelsesrik investeringsbank i Vest-Europa.

Davids halvbror Eduard er også medlem av investeringsbanken. I tillegg til dette kontrollerer han den anerkjente franske avisen “Liberation”. Han er i spissen for “Imerys” metallurgiselskap, som har vært eid av Rothschilds siden 1880.

Serberne deler kulturelle trekk med resten av  Sørøst-Europa , og er overveiende ortodokse kristne.

Kristne er den dødelige fienden til Rothschild Khazar-dynastiet:

I Serbia utvikler den nye kongen seg i flere baner, og prøver dermed å overta gruvebassenger, energiproduksjon, matindustrien, media …

Den første banen har i noen tid vært okkupert av George Soros, som representerer den avgjørende spaken for utvidelsen av Rothschilds mot øst og den første utsendingen til Nathan Rothschild i Serbia.

            George Soros og hans tilknytning til Rothschilds

Soros er en ungarsk jøde (en Khazar), født i Budapest i 1930 som György Schwartz (i 1936 endret foreldrene hans etternavnet til Sorosz). Han ble utdannet i London og på 1950-tallet dro han til USA.

En viktig rolle i utviklingen hans ble spilt av den berømte Khazar Carl Popper, som godkjente Soros prosjekter og var hans guru.

George (Schwartz) Soros, hovedagenten til Rothschilds

Soros ~ Bernanke: Jeg vet ikke hvilke utenlandske banker som fikk en halv billion.
Soros ~ Bernanke: Jeg vet ikke hvilke utenlandske banker som fikk en halv billion.

Over hele verden blir denne grå fremtredenen representert som “datamaskintidens Robin Hood”, fordi han tilsynelatende tar pengene fra de rike landene og gir dem generøst til Øst-Europa og Russland.

På denne måten installerer han “demokrati” og “sivilsamfunn” i land som led og var utmattet under kommunismen, selve kommunismen som ble tvunget til disse landene av de samme Rothschilds.

Han bygde karrieren på økonomiske spekulasjoner over hele verden, hovedsakelig takket være sin familie av investeringsfondene “Quantum Fund”, hvis forvaltere, og samtidig hans agenter, er italienske og sveitsiske finansfolk.

Forbindelsen mellom Soros og Rothschilds oppnås gjennom et nettverk av konfidensielle mennesker som sitter i administrative komiteer med fond, stiftelser, selskaper, banker … En av disse menneskene var en viss Richard Katz (også en Khazar), et medlem av “Quantum” Fondskomiteen. Samtidig var han sjef for “Rothschild Italia SpA” og medlem av komiteen til handelsbanken “NM Rothschild & Sons” i London.

En annen viktig aktør er Nils O. Taube, også medlem av Quantum og partner i investeringsgruppen “St. James Place Capital”, som nå tilhører Nathaniel Rothschild.

Forbindelsen realiseres også via Societe Generale Bank og lederen Michael Cicurel, som er styreleder i Edmund Rothschilds ledelse og medlem av styret i Rothschild & Cie Banque. En annen hyppig partner til Soros var James Goldsmith (en Khazar), relatert til Rothschild-dynastiet.

Soros nettverk i Serbia

I Serbia forbereder denne grå fremgangen grunnen for Nathaniel Rothschild og er en viktig skaper av det serbiske samfunnets politiske, juridiske, økonomiske, kulturelle og mediebilde. På vei mot å nå sine mål, søker han å drive ut den serbisk-ortodokse kirken, det serbiske språket, det kyrilliske alfabetet, den serbiske historien, nasjonalismen …

Han spunnet nettverket av sin innflytelse helt tilbake på 1990-tallet gjennom “Open Society Fund”,: Humanitarian Rights Fund “,” Helsinki Committee “,” Beograd Circle “,” European Movement “,” Center for Anti-War Action “,” NUNS ”,“ ANEM ”,“ OTPOR ”…

            I dag er alle de ledende frivillige organisasjonene avdelingskontorer for Rothschilds og er betrodd ikke bare å oppnå størst mulig politisk innflytelse, men også med den psykologiske utformingen av nasjonen. Ved å stadig feste på det serbiske folket beskyldninger om folkemord, kriminell mentalitet og kollektiv skyld, tar disse fantomsorganisasjonene sikte på å skape følelser av frykt og skyld hos mennesker.

Disse følelsene skal materialisere seg som likegyldighet til et stykke land, for å drive serbere ut av landet sitt eller med andre ord til kolonisering. Dette gjøres også i form av liberalisme som antas å nå metastase i statlige institusjoner, i familien, nasjonen, tradisjonen, kulturen, og dermed sikre en klar gjennomgang for Rothschild-imperiet.

I tillegg til de ovennevnte organisasjonene, er veldig aktive deltakere i denne offensiven “Yucom”, Beograd senter for menneskerettigheter, det sivile initiativet, senter for kulturell dekontaminering, kvinner i svart, ungdomsinitiativet …

Talsmenn for dette anti-serbiske hysteriet er Sonja Biserko, Natasa Kandic, Vuco, Borka Pavicevic (kona til advokaten Nikola Barovic), Miljenko Dereta, Vojin Dimitrijevic, Srdja Popovic, Mirko Djordjevic, Biljana Srbljanovic, Zoran Ostojic og journalistene Petr. Lukovic, Teofil Pancic, samt alle de andre beryktede vedettene til Soros.

Soros fremhever også antisemittisme, som deretter tilskrives det fremmedfryktige serbiske samfunnet. De som har ansvaret for dette er Filip David, Jovan Byford, Laszlo Sekel … Ulike “hendelser”, trusselbrev, skjending av monumenter, graffiti er alle deler av denne planen. Vi bør ikke se bort fra det faktum at Open Society Fund støtter (både økonomisk og ideologisk) organisasjonene som forfekter homoseksuelle rettigheter (Labris, Queeria, Gay Serbia …).

I 1913 opprettet Jacob Schiff Anti Defamation League (ADL) i USA. Denne organisasjonen er dannet for å baktale alle som stiller spørsmål ved eller utfordrer Rothschilds globale konspirasjon som “antisemittisk.”

Merkelig nok, samme år som de gjør dette, satte de også opp sin siste og nåværende sentralbank i Amerika, Federal Reserve. Kongressmedlem Charles Lindbergh uttalte etter vedtakelsen av Federal Reserve Act 23. desember,

“Loven etablerer den mest gigantiske tilliten på jorden. Når presidenten undertegner dette lovforslaget, vil den usynlige regjeringen med den monetære makten bli legalisert … Den største forbrytelsen i tidene utføres av denne bank- og valutaregningen. ”

Det er viktig å merke seg at Federal Reserve er et privat selskap, det er verken Federal eller har noen Reserve. Det anslås konservativt at fortjenesten overstiger $ 150 milliarder dollar per år, og Federal Reserve har aldri en gang i sin historie publisert regnskap.

Sonja Bisreko, initiativtaker til hat mot serbere

Markedsføring og media og logistisk støtte til dette subversive prosjektet sikres gjennom “uavhengige” medier, som B92, Studio B, TV Pink, TV Panonija, ANEM (TV-stasjonene Devic, RTV Globus, RTV M +, RTV Kraljevo, RTV Nisava , RTV Pancevo, RTV Spektar, RTV Trstenik, radiostasjonene Radio 021, Bum 93, Radio Sombor, Radio Index, Radio Subotica, Radio Pirot, Radio Ozon …), “Free Europe” -radioen …

Kabel-TV-nettverket SBB og satellitt-TV TOTAL TV som utvides, eies også av Soros. Produksjonsselskapene VIN og PG Network bidrar til informasjonsenheten. Mediesenteret gir ytterligere reklame for den såkalte NGO-sektoren.

I tillegg til elektroniske medier inkluderer Soros liste aviser og magasiner Danas, Vreme, Evropa, Republika, foreningen for uavhengige lokale medier “Local Press” (avisene Pancevac, Kikindske, Vranjske novine, Nasa rec …), forlagene Samizdat, Dan graf, Stubovi-kultur, Fabrika knjiga, Klio, Aleksandrija pres; bokdistributørene Bookbridge, Beopolis …

Han kontrollerer også informasjonsbyrået Sense og de to ledende informasjonsbyråene i Serbia – Beta og Fonet. Samtidig er disse byråene avdelingskontorer for AP (Associated Press) og Reuters, som har vært eid av Rothshilds helt siden 1800-tallet.

Soros har også infiltrert kultur- og utdanningsinstitusjoner, teatre, Nasjonalbiblioteket, det historiske arkivet, SANU (Serbian Academy of Arts and Sciences) … Han har samlet en stor gruppe skuespillere, regissører, dramatikere, musikere, forfattere, forskere, analytikere, tidligere diplomater, som hjelper ham med å animere flere og flere tilhengere.https://www.youtube.com/embed/X_dxhlEz27s?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en&autohide=2&wmode=transparent

To goraner – Markovic (hvis mentor er Bernard Levi, en stor venn av Bernard Coushner) og Paskaljevic, sataniserte serbere på filmfestivaler.

Vi bør også nevne følgende utdanningsorganisasjoner fra Soros: Union University, Alternative Academic Education Network (AAOM), Beograd Open School, Center for Women Studies (som sprang ut av den feministiske gruppen “Woman and Society”) …

De rekrutterer fremtidige Sorosz leiesoldater. Senteret for forbedring av juridiske studier – Human Rights Watch (HRW) er også til stede. CESID og alle de andre valgorganisasjonene er i samme leir.

En politisk oppkjøp av Rothschilds ‘

I tillegg til den “ikke-statlige” sektoren, har Soros også lagt sine hender på økonomien og kontrollert dem via forskjellige “eksperter” (G17 +) som er finansiert av “Open Society”.

Ved siden av dette bør vi påpeke at Soros har aksjer i Societe Generale bank, som tar en viktig del av finansmarkedet. Haagdomstolen er også finansiert fra Soros midler.

Den mest aktive av Soros eksponenter i det politiske livet i Serbia (selvfølgelig bortsett fra det “ikke-statlige” systemet og G17 +) er koalisjonen samlet rundt LDP og Cedomir Jovanovic, som var den dyreste av Rothshilds investeringer i det siste parlamentet. valg.

Sammen med gjestene i radioprogrammet Pescanik (B92 Radio) artikulerer denne anti-serbiske gruppen ideene til Nathaniel Rothshild mest brutalt og høyt. Spiritus-agensene til denne virulente gruppen er Latinka Perovic, grunnleggeren av moderne liberalisme i Serbia.

Vi burde si at Soros også sprer sin innflytelse gjennom Det demokratiske partiet. Det beste eksemplet på dette er valget av Oliver Dulic, en av Sonja Lihts personell, som president for det serbiske parlamentet.

Hva er Rothschilds interesser i Kosmet og Vojvodina?

Rothschildism KOMMUNISMEKAPITALISME

Viktige Rothshild-selskaper i denne regionen er Carlyle Group og International Crisis Group som, ledet av Soros, har kjempet for uavhengig Kosovo i årevis.

I tillegg til Soros blir gruppen finaced av Rupert Murdoch (Sky), Goldman Sacks, JP Morgan …

rothschild-murdoch-netanyahu-olje
Netanyahu har frimodighet til å selge Murdoch & Rothschild Syria’s Oil

Netanyahu gir oljerettigheter i ulovlig okkupert Golanhøyde Syria: Til Fox News-eier Rupert Murdoch og Jacob Rothschild.

Medlemmer av denne gruppen er eller var Marti Ahtisari, James Lion, Morton Abramovich, Louise Arbor, Bzezinski, Wesley Clark, Mihail Hodorkovski, Thorvald Stoltenberg … Personalet har endret seg, men ikke den anti-serbiske politikken.https://www.youtube.com/embed/tGk5ioEXlIM?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en&autohide=2&wmode=transparent

Uavhengig Kosovo er også i Rothshilds interesse, fordi det er det “serbiske Kuwait” med enorme reserver av bly, sink, gull, kull …

Siden okkupasjonen av Kosovo og Metohija (Kosmet) har Soros investert mye penger og krefter i å få tak i Trepca for Rothshilds.

Et viktig ledd i kjeden er Agron Dida, viseminister for energi og gruvedrift i Kosovos regjering, som ble valgt til dette kontoret etter å ha vært medlem av KFOS (en av Soros organisasjoner).

Uavhengighet er avgjørende for interessene til Rothshilds gruvedrift og metallurgiske selskaper, siden det vil gi dem en klar passasje for å snappe mineralformue og energiressurser som er lite tilgjengelig i verden.

I mellomtiden har Alferon-selskapet kjøpt over det metallurgiske anlegget Feronikl, som eier flere brønner. Alferon eies av tre forretningsmenn fra Kasakhstan (dvs. Rothshilds ‘tykoner, en av dem er Alexander Mashkevic, også en Khazar) og er en del av ENRC (Eurasian Natural Resources Corporation).

Leder for ENRC og Alferon er Johannes Sittard, en av Rothschilds agenter, og inntil nylig høyre hånd av Lakshmi Mital (også en av Rothshilds investorer). Mital investerte 100 millioner dollar i selskapets utvikling.

Bortsett fra Alferon, er Global Steel-selskapet (eid av Pramod Mital) også til stede i Kosovo via sin bulgarske filial Kremikovici, som den kjøpte i 2005.

Dette selskapet kjøpte Lamkos-anlegget (for sinkbelagt stål) i Vucitrn. Vi bør nevne at dette selskapet også kjøpte over Lemind-støperiet i Leskovac og Zastava Smithy i Kragujevac.


Samtidig har Soros utvidet sin innflytelse gjennom Kosovo Fund for Open Society (KFOS) og andre tilknyttede selskaper, ved å finansiere media (Koha ditore), politikere (Veton Suroi) … En del av samme kjede er Ekrem Luka, som har tatt tak i bryggeriet i Pec. Han koordinerer arbeidet til de andre ikke-statlige grenene gjennom Balkan Human Rights Network.


Han har også sikret seg privilegier for Alcatel, mobiltelefonselskapet i Kosovo, som han indirekte kontrollerer via Globalstar LP

I tillegg til hans hengivne arbeid med å stjele Kosovo og Metohija, begynner Soros og den internasjonale krisegruppen å rette oppmerksomheten mot Vojvodina. I samarbeid med regjeringen i denne provinsen prøver de å få Vojvodina til å sitte ved samme bord med Kroatia, Hungaria og Romania, som alle er Rothschild-fullmakter.

Med dette målet skaper de “Donau-prosjektet”, støttet av Tyskland og Østerrike. I følge denne ideen bør Vojvodina skyves inn i en konføderasjon av land i Donaubassenget som en “europeisk region”. For ikke lenge siden gjorde den tyske ambassadøren Zobel (en Khazar) oppmerksom på dette, uten tvil bevisst. Prosjektet gjennomføres gjennom anskaffelse av landbruksmaskiner, sukkerraffinaderier, meierier, oljeraffinerier, banker …

Landbruksgoder kjøpes i økende grad av kroater, som allerede har kjøpt flere viktige matvarefirmaer. Agrokor har overtatt Dijamant fra Zrenjanin, Frikom … Nekse Group har kjøpt Polet IGK, Strazilovo, og har aksjer i Toza Markovic-selskapet for produksjon av byggevarer (det eier også Jelen Do-anlegget for produksjon av kalk og stein). Somboled er også kjøpt.

På den annen side posisjonerer både Østerrike og Tyskland sine selskaper i provinsen. Det tyske selskapet Nordzucker har kjøpt over sukkerraffinerier over hele Vojvodina. Med MG Commerce har det opprettet Sunoko-selskapet, og på denne måten har det kommet i besittelse av titusenvis dekar land. Stada har kjøpt Hemofarm.

VAC har kjøpt Dnevnik fra Novi Sad. Den østerrikske Erste Bank valgte Novi Sad som sete. OTC bankkonsern og Metals bank har gjort det samme. Disse tingene sammenfaller med en mer og mer intensiv penetrasjon av ungarske selskaper i Serbia og regionen, samt en økt innflytelse fra den ungarske regjeringen. Begge disse støttes av Nathaniel Rothschild.

Vi bør nevne at serbere i Østerrike også har fått status som nasjonal minoritet. Derfor vil dette være serbernes status i den fremtidige konføderasjonen som vil representere en realisering av Alpe-Adria-prosjektet – en inkarnasjon av Habsburg-staten.

Investeringsfond

Den andre banen i Nathaniel Rothschilds fremgang i Serbia er okkupert av investeringsfond fra Virgin og andre eksotiske øyer, som tilsynelatende eies av “russiske jøder” (faktisk khazarer).

Den viktigste er Salford, fra Jomfruøyene, som ligger bak Boris Berezovski (en Khazar) og Rothschild hovedstad.

Fondet ble opprettet i London i 2001 og eier i dag nesten hele meieriindustrien i Serbia (Imlek, Novi Sad Dairy, Subotica Dairy, Impaz, Zemun), Bambi-selskapet, Knjaz Milos …

 1. Putin fjernet Rothschild fra Russland i 2006.
 2. President Putin stempel ut Rothschild Rockefeller Syndicate Maggots From Russia!
 3. Vladimir Putins tale: 85% av den sovjetiske regjeringen fra 1917 ble sammensatt av Rothschild-jøder {jøde som en misvisende} sionistiske kazarer som var mer nøyaktige.

Grunnleggeren av fondet er Eugene Geffy, en Khazar fra Russland, som gjorde sin karriere i russisk Alfa-bank, som er knyttet til Boris Berezovski og Friedman.

Et av medlemmene i Salford-komiteen er Lord Tim Bell, en tidligere rådgiver for Margaret Thatcher, som er veldig nær Berezovski, Rupert Murdoch, Viktor Yuschenko, og hadde et godt forhold til Jeltsin. Presidenten for dette fondet er Klaus Mangel, som var Boris Berezovskis partner i å selge Mercedes-biler i Russland.

I tillegg til Salford styrker også Ashmore investeringsfond sine posisjoner. Det har nylig overtatt Carnex fra Midland Resources. Ashmore styres av Rothschilds ‘Atticus. Ashmore eies nemlig av Michael Benson, et tidligere medlem av Amvescap, selskapet der hovedstaden i Atticus er plassert.

Midland Resources er et tredje viktig investeringsfond som drives av Alexander Schneider og Eduard Sifrin (som begge er khazarer!). Midland-gruppen eier hotellene Park and Kasina (det eldste hotellet i Beograd) og Pancevo Port.

REGAL UTSEENDE

            Den tredje kolonibanen er okkupert av selskaper fra konstruksjon, gruvedrift, metallindustri, økonomi, bank og publisering, hvorav de fleste er direkte relatert til den unge Rothschild.

En av dem og samtidig det mest aktive selskapet i regionen er Trigranit, som har sete i Budapest, og som de siste årene har vokst til å bli en regional gigant og en leder i store investeringsprosjekter.

Den konstruerte en rekke forretnings- og finanssentre i Polen, Slovakia, Ungarn, Slovenia, Romania, Bulgaria … I Kroatia er det i ferd med å bygge en idrettshall med 20 000 sitteplasser og kontorlokaler. I Serbia skal Trigranit bygge jernbanestasjonen “Prokop” (den er ikke startet ennå).

Riotinto-avdelingen (et av de største gruveselskapene i verden) har fått konsesjon til å utnytte bormalmen (som fremdeles bare finnes i Kina og Tyrkia) i nærheten av Baljevac nær elven Ibar. Andre gruveselskaper er også til stede – Glenkor, som Rothschild kontrollerer gjennom sin agent Mark Rich (en Khazar) og Phelps Dodge, der Atticus-kapital er plassert (Atticus er Rothschilds investeringsfond).

Disse to selskapene legger inn bud på de gjenværende gruvebassengene. Magnohrom-selskapet fra Kraljevo ble kjøpt gjennom det indiske selskapet Mital.

Forresten har Mital-familien lenge vært en representant for Rothshild-dynastiet. Wilbur Ross, en Rothschild-bankmann i mange år, har en lederstilling i Mital. I tillegg til Mital-selskapet har Rothschilds og Mitals kontroll over FieldFresh Foods-selskapet, som produserer og eksporterer mat fra India.

Bank- og finanssektoren domineres også av dynastiet. De ledende bankene, som Banca Intesa, Credit Agricole, Unicredit-gruppen, Societe General, kontrolleres av Rothshilds.

Spaken som gir kontroll er Antoine Bernheim (en Khazar), leder av Delta Generali-gruppen.

De greske bankene Pireás og Laiki er under kontroll av Marfin finansielle konsern, der Rothshilds kapital er plassert. Khazar Shandor Chanyi, en av medeierne i Trigranit, gjør det mulig for Rothshild å utvide sin virksomhet innen banktjenester via sin OTP-gruppe.

OTP kjøpte over tre banker i Serbia: Kula, Nis og Zepter bank. Metals Bank fra Novi Sad ble kjøpt av Rothshilds JNR Limited (Jacob og Nathaniel Rothschild) investeringsfond.

Den unge Rothshild kontrollerer også det ungarske oljeselskapet MOL, også gjennom Chanyi.

MOL har vært til stede i det serbiske markedet siden 2005 og er en seriøs kandidat for deltakelse i privatiseringen av oljeindustrien.
Vi skal også nevne at NM “Puggy” Rothschild er finansrådgiver for NLB Continental, en bankkonsern fra Slovenia.

               Rothschilds deltok også i privatiseringen av Mobtel. De har vært til stede i forlagsbransjen gjennom det slovenske “Mladinska knjiga”, som er en del av “Reader’s digest”, et amerikansk selskap hvis del nylig er kjøpt av Rothschilds.

 ROTHSCHILDS I MONTENEGRO, REPUBLIKKEN SRPSKA, BOSNISK FØDERASJON, KROATIA OG MAKEDONIA

Montenegro, terra Rothschildiana

Ankomsten av Rothschilds delegasjon kort tid etter folkeavstemningen (som ble utført av de samme Rothschilds) betydde merkevarebygging av et av de eldste serbiske landene med “kolonisert”.

Jacob og Nathaniel Rothshild fikk dermed en ny koloni. I dag eies Montenegro helt av Khazar-selskaper som drives av Rothshilds. Mønsteret er det samme. Som andre steder i regionen utføres kolonisering av Rothschilds.

Ved siden av dem er “russiske” forretningsmenn, Soros …
Det er havner som skal tilegnes, og naturressurser, metallurgiske anlegg, turistkapasitet …

Akkurat som i Serbia og de andre coutries i regionen, hadde Soros tidligere spunnet et nettverk av frivillige organisasjoner.

CEDEM, Helsinki Committee for Human Rights, Human Rights Action og Hominem querum er bare noen av dem. Til dette kan vi legge til de kontrollerte mediene (ANEM), som han gjennomførte – med suksess, viser det seg – en anti-serbisk kampanje.

FORSTÅELSE AV ROTHSCHILD: DIVISJONEN OG EROBRINGEN AV KHAZARENE ~ MEN NÅ FOR BANKENE.

I samarbeid med europeiske organisasjoner og Venezia-kommisjonen (hvorav også et medlem er Vojin Dimitrijevic) støttet han aktivt uavhengighetsprosjektet.

Peter Munk (en av Nathaniels ledere, en Khazar) har overtatt (gjennom OTP) overhalingsselskapet Arsenal i Tivat, der Trigranit skal bygge en stor marina. Det samme selskapet planlegger bygging av et forretnings-finanssentre i Podgorica, Ulcinj, Budva …

Hovedleder, Chanyi (OTP-bankkonsern), okkuperte feltet bank ved å kjøpe Montenegrin Commercial Bank, som dekker mer enn halvparten av markedet i Montenegro. Dens allierte er Rothshilds ‘Societe Generale, som overtok Podgorica Bank. NLV-gruppen kjøpte Montenegro Bank.

I tillegg til dette, vil Rothschild og Chanyi’s MOL snart bli en strategisk partner for det statlige oljeselskapet Montenegro Bonus. Milo Djukanovic, som ga Rothshilds en blank sjekk, ble belønnet med en lederstilling i Tigranit, som taler volumer av den delen han spilte i koloniseringsprosessen.

Monet, mobiltelefonselskapet som er en del av Deutsche Telekom, er indirekte kontrollert av Rothschilds!

En viktig rolle i koloniseringen av Montenegro ble spilt av Oleg Deripaska, en Khazar-multimillionær fra Russland. Nathaniel Rothschild selv har skrytt av å ha gode forhold til seg. Som en av Rothschild-filialene kjøpte Deripaskas selskap Rusal KAP (The Alluminium Plant Podgorica).

Gjennom datterselskapet Salamon overtok det bauksittgruven i Niksic. Det bør nevnes at Rusal og Glenkor ofte handler sammen. Det østerrikske selskapet Strabag, der Deripaska har en lare-del, har kjøpt over Crnagoraput-selskapet. Det blir kjøpt inn turistlokaler i tillegg til attraktive landområder ved sjøen, byggeland …

 For å sikre sin posisjon i denne kolonien har Rothschild opprettet en organisasjon for langsiktig tildeling av stipend til studenter fra Montenegro.

KRISTNE ER DEN DØDELIGE FIENDEN TIL ROTHSCHILD KHAZAR-DYNASTIET

Serberne ( serbisk : Срби, Srbi,  uttales  [sr̩̂bi] ) er en  nasjon  og  sørslavisk  etnisk gruppe  på  Balkan  og Sør-Sentral-Europa.

Serbere bor hovedsakelig i  Serbia  og det omstridte territoriet  Kosovo ,  Montenegro ,  Bosnia-Hercegovina , og danner betydelige minoriteter i Kroatia ,  Republikken Makedonia  og  Slovenia .

På samme måte er serbere et offisielt anerkjent mindretall i  Romania ,  Ungarn ,  Albania , Tsjekkia  og  Slovakia .

Det er også en stor  serbisk diaspora  i Vest-Europa, spesielt i  Tyskland ,  Sverige ,  Sveits , Østerrike ,  Frankrike ,  Italia  og  Storbritannia .

Utenfor Europa er det betydelige serbiske samfunn i  USA ,  Canada  og Australia .

Serberne deler kulturelle trekk med resten av  Sørøst-Europa , og er overveiende ortodokse kristne av religion.

Republikken Srpska

Republikken Srpska, som er under konstant press med sikte på fullstendig tilintetgjørelse, ble trengt inn av Rothschilds via Soros stiftelser, Mital Steel Corporation, Salford.

I samsvar med sin veletablerte skikk, grunnla Soros en rekke frivillige organisasjoner med samme mål som i Serbia (Helsingfors komité for menneskerettigheter, Lex International …).

Soros media er samlet rundt den internasjonale organisasjonen Press Now og Soros mediesenter i Sarajevo. Blant disse mediene er Nezavisne novine, Alternative Television Banja Luka, Net novinar …

Innen industrien kjøpte Salford over Banja Luka-meieriet, det største i republikken Srpska. Selskapet Stabag (Deripaska) fikk konsesjon til å bygge et nettverk av motorveier.

Firmaet Mittal Steel Zenica kjøpte over RZR Ljubija, et kompleks av gruver med store reserver av jernmalm. Vi bør nevne at de russiske statsselskapene Juzuralzoloto og Zarubeznjev også er til stede.

Førstnevnte har blitt en strategisk partner for gruveverket Sase i Srebrenica, og sistnevnte har kjøpt over oljeraffineriene (Modrica, Petrol). Dermed er ytterligere penetrering av MOL og Mittal forhindret.

FØDERASJONEN BOSNIA-HERCEGOVINA

            I den muslimsk-kroatiske delen av Bosnia er Mittal-gruppen ledende innen gruvedrift og metallurgi. Denne gruppen har tatt tak i stålverket i Zenica, et av de største stålverkene på Balkan. Gruvekomplekset Ljubija i republikken Srpska har også blitt en del av Mittal.

Feltet energi er reservert for MOL, som har kjøpt over det statlige oljeselskapet Energopetrol. Investeringsfondet til Boris Berezovski, Salford, har overtatt meieriindustrien (Mlekoprodukt – K.Dubica, Campomil – Sarajevo). Det forventes at også meierianlegg i Ljubljana vil bli overtatt. Disse plantene inkluderer også melkeproduksjonen i Tuzla.

Bank- og økonomisektoren blir dominert av Rothschild-bankene Unicredit, Intesa …
Helt siden 1993 har Soros vært til stede i Føderasjonen gjennom sitt nettverk av frivillige organisasjoner. På samme måte som i de andre landene, er dette nettverket ekstremt anti-serbisk orientert. Noen av de mer kjente medlemmene av Soros Open Society har vært Jacob Finci og Ivan Straus (Khazars).

I tillegg til Open Society kan vi nevne “Obrazovanje gradi”, Mediasenteret Sarajevo, Helsinki-komiteen, Women of Bosnia og andre frivillige organisasjoner. Han kontrollerer også følgende medier – avisen Oslobodjenje, Start-magasinet, HTV Hajat-fjernsynet, nyhetsbyrået ONASA …

                                          Kroatia

I motsetning til de andre Balkanstatene ble Kroatia okkupert av Rothschilds hovedsakelig fra Ungarn, som er et grunnlag for utvidelsen av Khazar-dynastiet.

I Kroatia er Soros mindre til stede enn i de andre landene. Trumfkortet fra den ikke-statlige sektoren er Zarko Puhovski.

I tillegg til MOL som overtok oljeselskapet INA, er Trigranit et annet viktig Rothschild-selskap i kroatisk industri. Et konsortium Ingra-Trigranit ble grunnlagt (i spissen for Ingra står Igor Openheim, en Khazar).

Konsortiet skal bygge sportsarenaen i Zagreb, med en kapasitet på 20 000 seter. Trigranit har også ambisjonsplaner angående den kroatiske kysten.
T-Mobile er til stede innen telekommunikasjon.

                                          MAKEDONIA

Etter at Jugoslavia ble brutt, har denne tidligere republikken delt skjebnen til de andre koloniene i regionen. Med andre ord refererer suverenitet og uavhengighet til territoriet, mens økonomien og ressursene gjennomgår en stille okkupasjon og folket blir lovet en “bedre fremtid” i EU. Samtidig fremmes et pro-albansk element, med sikte på å fullføre prosjektet til Stor-Albania.

En sentral del i Makedonia er okkupert av Mittal Steel Skopje, en del av Mittal Corporation, som har kjøpt over metallurgi-anlegget i Skopje, og dermed sikret dominans i regionen. Innen bankområdet har Societe Generale overtatt Ohrid Bank.

På den annen side støtter Soros åpent albanske interesser. Til dette formålet bruker han mange organisasjoner – Helsinki-komiteen, Center for Multicultural Understanding, Association for Democratic Initiatives, alle dominert av albanere. Det samme gjelder media. Soros kontrollerer “Shutel” TV, Vati og Life radiostasjoner …

Soros krediterte også den makedonske regjeringen i 1994 med 25 millioner dollar. I den samme perioden oppnådde han stor innflytelse på den daværende statsministeren og den nåværende presidenten i Makedonia, Branko Crvenkovski. Branko Crvenkovski støttet åpent Marti Ahtisaaris plan for Kosovo.

Mange kristne lever Denne dagen ville være død i morgen på grunn av disse to mennene. President Bill Clinton blir møtt av NATOs øverstkommanderende for Europa Wesley Clark, til høyre, før han henvender seg til amerikanske soldater i Task Force Able Sentry Camp 25 miles øst for Skopje, Makedonia 22. juni 1999.
Mange kristne lever Denne dagen ville være død i morgen på grunn av disse to mennene.
President Bill Clinton blir møtt av NATOs øverstkommanderende for Europa Wesley Clark, til høyre, før han henvender seg til amerikanske soldater i Task Force Able Sentry Camp 25 miles øst for Skopje, Makedonia 22. juni 1999.

Soros er involvert i det makedonske mobiltelefonselskapet MT via “Stonebridge Communications” selskapet, der han har aksjer.

Forresten er MT indirekte kontrollert av Rothschilds gjennom “Blackstone Group”, en stor finansiell investeringskonsern som ble grunnlagt i 1985 av deres agenter Peter George Peterson og Stefan Schwartzman (en Khazar).

Begge hadde tidligere gjort karrierer i Rothschild-avdelingskontorene “Lehman Brothers” og “Kuhn Loeb Inc.”.

Blackstone-gruppen er den ledende aksjonæren i “Deutsche Telekom” (T-Mobile), som også inkluderer det ungarske mobiltelefonselskapet Matav – eieren av det makedonske mobiltelefonselskapet MT. “T-Mobile” er det nest største mobiltelefonselskapet i Makedonia.

  På vei mot målet bringer Rothschilds reformer, overganger, sjokkterapier, valg, folkeavstemninger, løsrivelser, revolusjoner, borgerkrig, militære inngrep i spill …

Nasjoner tilbys “frihet”, “demokrati” og frivillig slaveri i retur for deres uavhengighet og ressurser!

Alternativet er sanksjoner, isolasjon og bombing!

Tidligere Jugoslavia var en fase i korstoget til Rothschild-imperiet mot øst. De geopolitiske kombinasjonene var ikke en serbisk alliert enda en gang.

Dessverre sto Serbia i veien for dette dyret med et vennlig ansikt.

Skrevet av: Vlada Sindjelic

Dejan Lucic

FRA -> Rothschild-manifestet – ca 1840.

. LOV er FORCE i forkledning, BRUK LOV. ( Lovbestemmelser , koder, forskrifter)

2. Politisk frihet er en IDEE, ikke en FAKTA, og er bare en illusjon og distraksjon.

3.  BRUK “ LIBERALISM ” for å oppnå kontroll via “ GRADUALISME ” gjennom “UTDANNING”. ( OBE )

4.  REGJERINGER skal tilintetgjøres med enten EKSTERN (Krig) eller INTERN (Liberalisme og korrupsjon).

5.  Vi må få KONTROLL over alle statlige økonomier ved å kontrollere  PENGETILBUDEN .

6.  SLUTTEN RETTGJORER ALLTID MIDLENE. “ALLTID” !

. FORCE & MIGHT = RIGHT, det er ingen absolutte moralske eller etiske koder. (Ingen bibelsk lov)

8.  Vi har RETTEN til å KONSTRUKSJONER ALLE EKSISTERENDE INSTITUSJONER.

9.  VI vil bli HØYRE HERRE over alle mennesker.

10.  PENGENES kraft må forbli skjult og HEMMELIG til vi er i en slik stilling som KRAFT at ingen kan stoppe PLANEN vår. ( Fraksjonell reservebank  / gjeldsbasert papirvaluta)

11.  Vi må bruke ALKOHOL, DRUGS, KJØNN, PORNOGRAFI, SPILL, ALLE VICES og MORAL KORRUPPJON for å ødelegge UNGDOMEN FOR ALLE NASJONER.

12.  Vi har RETTEN TIL Å GJENNOM ALLE OG ALLE EIENDOMMER, på alle måter som er nødvendige, for å bringe alle FOLK UNDER VÅR KONTROLL. (Fusjon av Admiralty / Maritime Law and  Equity Law , avskaffelse av alminnelig lov, korrupsjon og tinglysing / eiendomsskatt.)

13.  Vi vil bruke begrepene ”LIBERTY, LIKESTILLIGHET og BRODDIGHET” som vil etablere en “NY ARISTOKRATI”. (Den franske revolusjon)

14.  Kvalifikasjonene for denne “ARISTOCRACY” vil være RIKTIGHET, som vi vil KONTROLLERE.

15.  KRIGER VIL INSTIGASJONERES, FINANSIERES og RETTES, slik at vi kontrollerer BEGGE SIDENE, og plasserer alle parter videre i vår gjeld. (Amerikansk revolusjon gjennom Desert Storm, Afghanistan og WW III?)

16.  Kandidater til OFFENTLIG KONTOR vil bli valgt, utdannet og preparert, servile og lydige.

17.  VI KONTROLLERER ALLE STORE UTGANGER AV MEDIER og INFORMASJON.

18.  Konstruert FINANSIELL PANIKK og KONTROLLERT DEPRESSJONER vil føre til vår “NYE VERDENSORDRE”.

EN KORT LISTE OVER DE MEST LOVLIGE, KRAFTIGE OG FARLIGE MENNESKER OG FAMILIER I VERDEN.

1. Rothschild-familien (egentlig Bauer) i Europa, Bankers for the  Crown of Great Britain , the

Crown Temple, Nord-Amerika, og det meste av den utviklede verden, (se lenken ovenfor).

2. Rockefeller-familien i New York, Arkansas, W. Virginia, Argentina og Australia.

Bank, energi, olje, eiendom, skipsfart og etterretningsbyråer.

3. Edgar Bronfman-familien i Canada og USA (Seagram’s Liquor Distilling, Movie     Studios, Media)

4. Michael Eisner, mediemogulinsider (Disney Co. ABC, TV, film, produksjon og distribusjon.)

5. Bill Gates (Microsoft Co.) Magna cum Laude utdannet ved Rockefeller Business School.

6.  George W. Bush  (  USAs president ) Skull and Bones, forræder av første orden.

7.  Dronning Elizabeth II  (Windsor Family of Britain) tyske og greske usurpere av den  britiske kronen .      East India Co.

8. Alan Greenspan (styreleder for Federal Reserve System, fraksjonell reservebankoffiser      stooge for pengekartellet)

9. Israels statsminister (satt opp av Rothchilds på slutten av andre verdenskrig!

10. George Soros (Rothchild-agent, valuta (t) raider og spekulant, looter extraordinaire)

11. Treasury Secretary, AKA Governor of IMF, agent for Rockefellers & Rothchild’s.

12. Bush-kriminalitetsfamilien i Texas og Maine, finansfolk fra det tredje riket, Adolph Hitler,

NWO-innsidere, narkotika, olje, hvitvasking av penger, agenter til dukkemestrene. Grunnlegger av

Carlisle Group med bin Laden-familien.

Pamfletten.

Fra:  Fourwinds10.com

2012 Hva er den ‘virkelige’ sannheten?

 1. Rothschild
 2. Rothschilds filosofi
 3. Uavhengighet fra britiske puritanere
Avslutt Rothschild

Rothschild for stor til fengsel? Russland, Egypt, Island, Iran, Kina og Ungarn Si nei!

Relaterte artikler

DELE DENNE:

 • https://embed.tumblr.com/widgets/share/button?canonicalUrl=https%3A%2F%2Fpoliticalvelcraft.org%2F2012%2F08%2F11%2Frothschild-the-divide-and-conquer-of-the-khazars-bosnia-herzegovina%2F&postcontent%5Btitle%5D=Rothschild%3A%20The%20Divide%20And%20Conquer%20Of%20The%20Khazars%20~%20Bosnia%20%26%20Herzegovina&postcontent%5Bcontent%5D=https%3A%2F%2Fpoliticalvelcraft.org%2F2012%2F08%2F11%2Frothschild-the-divide-and-conquer-of-the-khazars-bosnia-herzegovina%2F
 • 3Lagre
 • Trykk på dette
 • https://www.reddit.com/static/button/button1.html?newwindow=true&width=120&url=https%3A%2F%2Fpoliticalvelcraft.org%2F2012%2F08%2F11%2Frothschild-the-divide-and-conquer-of-the-khazars-bosnia-herzegovina%2F&title=Rothschild%3A%20The%20Divide%20And%20Conquer%20Of%20The%20Khazars%20~%20Bosnia%20%26%20Herzegovina
 • Telegram
 • Dele
 • https://widgets.getpocket.com/v1/button?label=pocket&count=horizontal&v=1&url=https%3A%2F%2Fpoliticalvelcraft.org%2F2012%2F08%2F11%2Frothschild-the-divide-and-conquer-of-the-khazars-bosnia-herzegovina%2F&title=Rothschild%3A%20The%20Divide%20And%20Conquer%20Of%20The%20Khazars%20~%20Bosnia%20%26%20Herzegovina%20%E2%80%93%20Political%20Vel%20Craft&src=https%3A%2F%2Fpoliticalvelcraft.org%2F2012%2F08%2F11%2Frothschild-the-divide-and-conquer-of-the-khazars-bosnia-herzegovina%2F&r=0.3624585221508616
 • Skrive ut
 • E-post

I SLEKT

Netanyahu: Jeg vil ikke bli taus når jeg støtter Rothschilds NWO-agenda

11. nov 2013

I “Barack Obama”

Rothschild Zionism Is Not Abrahamic Judaism: British Landmark Case

9. april 2013

I “Bank”

Pentagon advarer Netanyahu: Israel vil ikke være Rothschilds større khazariske imperium!

28. august 2012

I “ISIS”Skrevet i Bank , Rothschild , SorosMerket redning , Bosnia , Hercegovina , Israel , jøde , jødedom , Khazar , Midtøsten , Davidstjerne

LEGG INN NAVIGASJON

TIDLIGEREBreaking: US Marshals Expose Biggest Scandal in History ~ The Great Reckoning!NESTERepublikaneren Paul Ryan økte skatten mens Obama allerede kuttet utdanningsassistansen med $ 100 milliarder dollar, kuttet matmerker med $ 2,2 milliarder og helsevesenet med + 6,6 milliarder dollar.

EN TANKE PÅ “ ROTHSCHILD: THE DIVIDE AND CONQUER OF THE KHAZARS ~ BOSNIA & HERZEGOVINA ”

 1. Pingback: Q INFOS – SERBIE: Les Rothschild et G.Soros à la maneuver depuis des décennies. – L’Informateur.

Legg igjen en kommentar