Obama Genghis Khan Of The Rothschild Banking Cabal!

BILDE AV RICKARIS!

“Det er en gruppe menn som i over 200 år har kontrollert skjebnen til  USA . I 1910 møttes de i hemmelighet på en liten øy utenfor Georgia- kysten  .

DE KONTROLLERER HEMMELIG VÅR MILITÆR FOR Å MØTE DINE BANKADAGER!

https://youtube.com/watch?v=TAvOu3v–J0%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Den%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Det jeg ikke kan forstå, er den ubegrunnede og allikevel antatte antagelsen om at sjelene som bor i Federal Reserve , rett og slett er ute av berøring, inkompetente elfenbenstårnakademikere som utilsiktet har  klart å systematisk  utpresse, svindle det meste av dette forrige århundre.  og svindle innbyggerne i den største økonomien i verdenshistorien.

Gjennom en rekke av de  konstruerte  økonomiske forstyrrelsene av kredittutvidelse og sammentrekning, kontrollert og oppmuntret av manipulerende finans- og pengepolitikk og samtidige keiserlige aggresjonskrig og sosial undertrykkelse, har de sentrale økonomiske planleggerne tilsynelatende bare snublet seg gjennom etableringen av et uendelig komplekst finansiell dystopi som i sine siste faser nå truer selve grunnlaget for den vestlige sivilisasjonen.

Det er godt åpenbart at det som er bredt og pejorativt betraktet som “konspirasjonsteori”, faktisk er den ganske faktiske fremstillingen av den esoteriske kontrollarkitekturen som selv de onde cognoscentiene i ubevokste øyeblikk eller i faktisk tillit har formidlet ofrene for deres utrolige maskinasjoner, hvis ondartede formål og universelle omfang bare med rette kan forstås som “satanisk”.

 YardFarmer

“Det er en gruppe menn som i over 200 år har kontrollert skjebnen til  USA . I 1910 møttes de i hemmelighet på en liten øy utenfor Georgia- kysten  .

Planen deres: å formulere et program for å ødelegge den økonomiske strukturen i Amerika . For å gjøre det presset de  Woodrow Wilson  inn i presidentskapet; og i 1913   undertegnet Wilson lov,  Federal Reserve Act  og Federal Income Tax.

I 1921 opprettet disse internasjonale bankrådene Council on Foreign Relations (CFR). Den  amerikanske  regjeringen benyttet seg av CFRs erfaring innen finans og utenrikssaker, og en av deres studiegrupper, Den rådgivende komiteen for utenrikspolitikk etter krigen, ble en del av statsdepartementet i 1941.

Det hemmelige målet for denne studiegruppen var å betinget kongressen, og folket i dette landet til å akseptere opprettelsen av  FN (FN) .

FN, initiert i 1945, søker ikke å fremme verdensfred og samarbeid – det var det første skrittet mot en en-verdensregjering , som nå omtales som den  nye  verdensorden.

CFR er et datterselskap av Round Table Organization, en gruppe britiske elitister kontrollert av den mektigste familien i verden – Rothschilds, som gjennom en organisasjon kjent som Illuminati , har kontrollert verdensbegivenhetene siden 1776, og er nå klar for etablering av en en-verdens regjering – med dem i kontroll.

Illuminati kontrollerer verdensledere og pengene som driver landene deres. De kan velge en president, og de kan drepe en president. De kan stenge av oljen og kaste verden i krig. Selv om de opererer under strengeste hemmelighold, har målene deres vært kjent i over 2000 år. ”

BILL CLINTON, NEWT GINGRICH OG LISTEN OVER DE I DEN SKJULTE REGJERINGEN.

The Council on Foreign Relations kjører myndighetene i USA , og har gjort det siden før den ble født, som var, for posten, i 1921. De samme menneskene som var de første medlemmene var kontrollørene av Woodrow Wilson fra 1913 frem til sin inhabilitet som begynte med influensa i 1919, forverres deretter av hjerneslag. Wilsons manglende evne til å utføre sine presidentoppgaver var skjult for offentligheten. Han gjorde USA alvorlig skade på vegne av Rothschild-bankkartellet. Skaden han gjorde på Russland og Europa kan generelt ikke beregnes. Kanskje hans erkjennelse av hva han hadde gjort, bidro til hjerneslaget, basert på bemerkninger han hadde om å ha forrådt landet sitt.

Wilsons forræderi til menneskeheten ble kronet av hans innsats for å skape en totalitær verdensregjering i etterkant av hans verdenskrig. Det amerikanske folket avviste gjennom sine representanter Folkeforbundet som Wilsons håndtere forventet at han skulle oppnå for dem. De sinte håndtererne skjønte at de ikke hadde forberedt det amerikanske folket ordentlig på sitt eget fall. Behandlerne startet Council on Foreign Relations.

CFR ble dannet for å sette USA under en verdensregjering.

Det er ikke mulig å overdrive kontrollen til den amerikanske regjeringen av denne private gruppen med hovedkontor på Manhattan. Medlemskapet har vokst betraktelig til over fire tusen i dag og inkluderer politikere, professorer, militæroffiserer, psykiatere og filmstjerner. Men viktigst av alt inkluderer det bankfolk og finansfolk, de som faktisk lager amerikansk politikk.

CFRs talsmenn later til å spille ned klubbens sentrale rolle for publikum. Medlemmene lover imidlertid troskap til klubben når de snakker.  Dick Cheney henvendte seg til sine andre medlemmer slik: ”Det er godt å være tilbake i Council on Foreign Relations. Som Pete [Peterson] nevnte, har jeg vært medlem i lang tid, og var faktisk regissør i en periode. Jeg nevnte det aldri da jeg kjempet for gjenvalg hjemme i Wyoming. ” (Sardonisk latter av CFR-publikum)

Hillary Clinton fosset nylig, ”Tusen takk, Richard [Haass], og jeg er glad for å være her i disse nye hovedkvarterene. Jeg har ofte vært på moderskipet i New York City , men det er bra å ha en utpost for rådet her, nede i gaten, fra utenriksdepartementet. Vi får mange råd fra rådet, så dette vil bety at jeg ikke vil ha så langt å gå for å få beskjed om hva vi skal gjøre og hvordan vi skal tenke på fremtiden. “

Hun refererte til det nylig etablerte DC-hovedkvarteret til CFR på 1777 F Street, NW. Denne historiske gamle bygningen ligger ett kvartal fra Det hvite hus .

CFR i DC beskriver seg selv slik: “The Council on Foreign Relations ‘ Washington DC office er en voksende og mangesidig tilstedeværelse i landets hovedstad. Målet vårt er å bruke CFRs samlende kraft og intellektuelle ressurser til å informere ikke bare våre medlemmer, men også Kongressen, administrasjonen, media og næringslivet. ”

Samlende kraft. Gjør et søk på disse ordene. Amerika og verden er på randen av økonomisk og fysisk ødeleggelse bare fordi CFR har brukt sin samlende kraft og intellektuelle ressurser til å informere ikke bare medlemmene, men også Kongressen, administrasjonen, media og næringslivet. De sier “informer”, men de betyr “løp.”

Moderskipet er selvfølgelig hovedkontoret på 58 E. 68th Street på Manhattan. Det er også en i Chicago på 116 S. Michigan Avenue. Alle tre dødshusene må sprenges. Vi trenger ikke å redde dem som museer for massedød. De må rives.

Her er den siste grunnen til at: En CFR-skriver som heter Matthew Kroenig nettopp har gitt ut et CFR-essay med tittelen “Time to Attack Iran.” Du trenger ikke å lese den, åpenbart; du vet hva det står. Poenget er at CFR offisielt krever at Obama instruerer det amerikanske militæret om å føre total krig mot Iran.

Council on Foreign Relations er Rothschilds usynlige krigsministerium. Før Rockefeller-brødrene, før CFR, var det en ond liten mann ved navn Edward Mandel House, som var sjef for Rothschild i USA. Han hadde finpusset sine ferdigheter med å lage konger i Texas før oppdraget med å finne en passende demokratisk kandidat til presidentvalget i 1912. Han kom opp med en pompøs professor og guvernør i New Jersey, Woodrow Wilson, som var utsatt for House’s smiger og hans evne til å få ting gjort.

Wilson var den perfekte patsyen. Før hans første år var oppe, hadde House satt Amerika tilbake under en Rothschild sentralbank og en gradert inntektsskatt. Dette ble etterfulgt av å starte en internasjonal krig i Europa, sørge for at Amerika kunne gå inn i krigen, opprette en internasjonal regjering og arrangere at Amerika skulle underkaste seg den regjeringen.

Alt dette var basert på en utrolig dårlig liten roman med tittelen  Philip Dru: Administrator , skrevet i 1911, året House oppdaget Wilson. Den ble publisert like etter valget av Wilson i 1912, bare mulig fordi Teddy Roosevelt delte den republikanske stemmene for William Howard Taft , overtalte å lede av House. I de neste fjorten årene visste ingen hvem som skrev Philip Dru: Administrator . Det ble til slutt innrømmet i 1926 av Charles Seymour, redaktøren av House’s  Intimate Papers , at  Philip Dru: Administrator  ble skrevet av Colonel House , som var en oberst som oberst Sanders. Han hadde fått tittelen av Texas guvernør James Hogg uten noen åpenbar grunn.

Det hadde blitt ryktet at House var forfatteren, men det var så subversivt og ødeleggende for den amerikanske livsstilen på den tiden at sannheten ikke kunne innrømmes i årevis. House hadde imidlertid gitt en kopi til unge Franklin D. Roosevelt, hans nye protegé, i 1918.

Karakteren Philip Dru var en West Point-offiser som sa opp sin kommisjon på grunn av dårlig helse for å bli sosialarbeider og samfunnsarrangør i New Yorks Lower East Side i fem år. Drus “formål var ikke så mye å gi individuell hjelp til å formulere en generell plan og å jobbe etter disse linjene.” Dru kommer ut av denne erfaringen som en militær leder for opprøret mot en korrupt nasjonal regjering for å bli “administrator for republikken”, det vil si diktatoren for USA, og senere for en fjerdedel av verden, og til slutt, i samarbeid med britene, resten av verden. Så, når verdensstyret er satt opp, trekker han seg for å studere russisk.

Barack Obama, CIA-mysteriemannen og protegéen til Zbigniew Brzezinski, en samfunnsarrangør fra Chicago-slummen, som tilsynelatende ikke har noen verifiserbar personlig historie, ser ut til å matche karakteren til Philip Dru bedre enn noen så langt.

Er det noen som vet hvordan kommunismen startet, hvordan den overtok Russland og utryddet mange millioner normale mennesker? Den ble startet av den amerikanske regjeringen mens den ble drevet av oberst Edward Mandel House under presidentskapet til Woodrow Wilson .

Det var rundt 350 russiske jøder (mensjevikker) innhullet i New Yorks Lower East Side i 1917. De ble ledet av en jøde ved navn Lev Bronstein, som hadde skiftet navn, som jødene ofte gjør, til Leon Trotsky. Colonel House sørget for at disse kommunistene ble satt på et skip i New York og fraktet til St. Petersburg for å møte en annen jøde ved navn Vladimir I. Ulyanov, også med det falske navnet Nikolai Lenin.. Jødene sverget i flere tiår at Lenin ikke var jøde, men deklassifiserte sovjetiske dokumenter har avslørt sannheten, at den mest forferdelige sadismen mot menneskeheten ble ledet av og begått av jødene. Disse karene var ikke semittiske, men sentralasiatiske. Forfedrene deres hadde konvertert en masse til jødedommen. Det gamle testamente og den Talmudiske jødedommen autoriserte masseslakting, tortur og forsvinning av millioner av russere og andre folk i det jødiske ”arbeiderparadiset”, nå kjent som Sovjetunionen.

Måten House satte kommunistene over Russland på, var som følger: Skipet, SS Kristianafiord, trakk inn i Halifax, Canada på vei til Russland. Kanadierne arresterte jødene. Hvorfor? Fordi de skjønte hva planen til Colonel House var, å få disse revolusjonærene til å overta den nye russiske demokratiske regjeringen og kutte en avtale med Tyskland, som ville sende Lenin og 165 av hans bolsjevikker (128 jøder) holet i Zürich, Sveits den et beskyttet tysk hærtog til St. Petersburg for å møte Trotsky. Kanadierne visste at hvis disse kommunistene trakk Russland ut av krigen mot østfronten, at hundretusener av tyske soldater kunne gå over til vestfronten og bekjempe kanadiere og britiske og franske soldater. De visste at Trotsky representerte døden til kanadiere,

Vi må virkelig sette pris på tidsrammen for denne konspirasjonen mot Russland. Wilson erklærte krig mot Tyskland 6. april 1917. Ti dager tidligere, 26. mars, forlot Trotsky og hans mensjevikiske kommunister New York med House’s hjelp. Ti dager etter Wilsons krigserklæring, 16. april, satte tyskerne Lenin og hans bolsjevikiske kommunister på toget til Stockholm og St. Petersburg. Samme dag beordret president Wilson kanadierne å la Trotsky-gjengen gjenoppta cruise til St. Petersburg, eller Petrograd. Som vi vet overtok Trotsky og Lenin den russiske regjeringen og opprettet det sovjetiske diktaturet og undertegnet Brest-Litovsk-traktaten med Tyskland, og avsluttet krigen mot østfronten.

Så vi har en amerikansk president som samarbeider med Tyskland for å ta Russland ut av krigen slik at tyskere kunne konsentrere seg om å bekjempe amerikanske soldater på vestfronten nå som den amerikanske presidenten hadde erklært Tyskland på samme tid! Dette kalles “å gi hjelp til en fiende i krigstid”, vår offisielle definisjon av forræderi.

Så vellykket som dette forræderiet mot Russland og Europa hadde vært, var hovedideen å skape verdensregjeringen og tvinge Amerika til å underkaste seg den. Vi bør være takknemlige for at det amerikanske folket var like klar over faren som de var da, og instruerte sine folkevalgte om å avvise Folkeforbundet. Denne avvisningen opprørte Wilsons håndtere, hovedsakelig Colonel House og Dulles-brødrene, som begynte i 1919 å danne en gruppe som ville skape forhold for en mer forferdelig verdenskrig og en uimotståelig verdensregjering. CFR ble født to år senere, og innen bare atten år skapte ikke bare andre verdenskrig, men fikk Amerika til å bekjempe den til om lag seksti millioner mennesker rundt om i verden, som kulminerte med at to jødiske helvete-bomber falt på uskyldige sivile.

Akkurat som de hadde gjort etter første verdenskrig, sørget håndtererne for en annen verdensregjering etter andre verdenskrig. FN opprettet staten Israel i 1948 og tok oss til krig mot Nord-Korea og Kina i 1950, ganske bemerkelsesverdige prestasjoner for en “fredsorganisasjon.” Alle FN-medlemmene var selvfølgelig også medlemmer av Council on Foreign Relations. CFR-medlemmene sørget for et dødvann med kommunistene og en permanent okkupasjon av Sør-Korea.

CFR-medlemmer satte oss i krig med Nord-Vietnam og sørget for at vi tapte krigen mot kommunistene.

CFR-medlemmer lagde politikk som stengte industriene våre og overførte dem til det kommunistiske Kina, hvorfra vi må importere det meste av varene våre.

CFR-medlemmer har opprettet et nytt land her ut av Canada, Amerika og Mexico de kaller Nord-Amerikanske Union. CFR-medlemmer vil selvfølgelig være regjeringen i dette nye landet.

CFR-medlemmer var de som løy for oss om Iraks masseødeleggelsesvåpen og er de som lyver for oss om Irans masseødeleggelsesvåpen.

CFR-medlemmer sier at Amerika må angripe Iran og at millioner av iranere skal slaktes, akkurat som millioner av irakere og afghanere er blitt slaktet på ordre fra CFR-medlemmer.

CFR-medlemmer har laget marerittlover som krever utenom lovlig grunn samle opp og forsvinne millioner av amerikanere. Medlemmene har vendt militæret mot det amerikanske folket. Dette er hovedårsaken til at CFR må bli ødelagt og alle medlemmer av kriminalsyndikatet henrettet for forbrytelser mot menneskeheten, forbrytelser mot fred og spesielt for forræderi mot det amerikanske folket.

CFR-medlemmer er de farligste og mest svikefulle menneskene i Amerika. Medlemskapet er angivelig 70% jødisk, men har alltid vært en funksjon av Rothschild-bankkartellet i London, Paris og Frankfurt.

CFR står bak Agenda 21 og FEMA-konsentrasjonsleirene og den dødelige parasittstaten Israel og handel med narkotika til Amerika, for ikke å snakke om krigen mot narkotika som har satt millioner av ufarlige amerikanere bak lås og lokk og milliarder i narkotikapenger og fengselspenger inn i CFR-banker.

Vi skal enten utslette Rådet for utenriksrelasjoner, eller så vil vi dø av dets hender, slik hundrevis av millioner mennesker har gjort i hele det 20. århundre siden CFRs oppstart, og nå for hele det 21. århundre så langt. CFR er viet til dødsfallet til milliarder mennesker i et avfolksprogram som først ble bekjentgjort av CFRs Henry Kissinger på 1970-tallet og deretter av David Rockefeller og andre CFR-medlemmer og direktører.

Hver krig som CFR har designet, og det er praktisk talt enhver krig siden 1914, har gitt megadød. CFR krever nå at Iran skal angripes, noe som igjen vil resultere i megadød, for ikke å nevne katastrofale oljepriser som vil stenge USAs allerede lamme økonomi.

CFR består av ekstremt ondartede mennesker – mennesker som ikke har noe problem med dødsfallet til millioner av normale mennesker som har noe imot sin egen virksomhet. Disse ondartede menneskene må fjernes fra denne jorden fordi de har vist seg å være dødelige og giftige utenfor beskrivelsen.

Medlemslisten bør studeres og de ondartede skal nøytraliseres før de kan beordre millioner av amerikanere og millioner av andre mennesker som ikke betyr skade for oss.

Edward Mandel House, hvis britiske far reiste ham “til å kjenne og tjene England”, satte i gang en massemordsmaskin som selv han sannsynligvis undervurderte. Nivåene av drap han slapp løs ved å sende Trotskij til Russland, er virkelig utenfor menneskelig forståelse, etterfulgt av de kinesiske utryddelsene av CFR-håndlederen, Mao Tse-tung. Dette er hva som skjer når sadister og psykopater er sponset av “de siviliserte regjeringene.”

Revolusjon betyr styrtet av den første usynlige regjeringen i Council on Foreign Relations, etterfulgt av styrtet av den synlige føderale regjeringen. Hvis det blir prøvd i omvendt rekkefølge, ville den usynlige regjeringen forbli ved makten og revolusjonen vil mislykkes. Hvis CFR tas ut først, vil den føderale regjeringen kollapse med hodet kuttet av.

Det skal ta mindre enn et år å finne og fjerne de fire tusen medlemmene av CFR, en operasjon av en kombinasjon av sivile og militære medlemmer av motstanden. De tre CFR-bygningene må tas ned. De andre subversive organisasjonene som har sammenhengende forhold til CFR, vil også bli redusert til ingenting. Men den første og mest presserende handlingen må være mot den mest destruktive gruppen i verdenshistorien, Council on Foreign Relations.

JBCampbell

FourWinds10.Com

https://www.youtube.com/embed/eAmnymcGskE?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en&autohide=2&wmode=transparent
Relaterte artikler

DELE DENNE:

  • https://embed.tumblr.com/widgets/share/button?canonicalUrl=https%3A%2F%2Fpoliticalvelcraft.org%2F2012%2F09%2F17%2Fobama-the-genghis-khan-for-the-rothschild-bankers%2F&postcontent%5Btitle%5D=Obama%20The%20Genghis%20Khan%20Of%20The%20Rothschild%20Banking%20Cabal!&postcontent%5Bcontent%5D=https%3A%2F%2Fpoliticalvelcraft.org%2F2012%2F09%2F17%2Fobama-the-genghis-khan-for-the-rothschild-bankers%2F
  • Lagre
  • https://www.reddit.com/static/button/button1.html?newwindow=true&width=120&url=https%3A%2F%2Fpoliticalvelcraft.org%2F2012%2F09%2F17%2Fobama-the-genghis-khan-for-the-rothschild-bankers%2F&title=Obama%20The%20Genghis%20Khan%20Of%20The%20Rothschild%20Banking%20Cabal%21
  • Telegram
  • Dele
  • https://widgets.getpocket.com/v1/button?label=pocket&count=horizontal&v=1&url=https%3A%2F%2Fpoliticalvelcraft.org%2F2012%2F09%2F17%2Fobama-the-genghis-khan-for-the-rothschild-bankers%2F&title=Obama%20The%20Genghis%20Khan%20Of%20The%20Rothschild%20Banking%20Cabal!%20%E2%80%93%20Political%20Vel%20Craft&src=https%3A%2F%2Fpoliticalvelcraft.org%2F2012%2F09%2F17%2Fobama-the-genghis-khan-for-the-rothschild-bankers%2F%3Ffbclid%3DIwAR3uTysVcbzlvyXb7pHAQgZ8Z9AHjlNViO9oUHKA8uIMSVwtI4ylIxVbdo8&r=0.5831054554516746
  • Skrive ut
  • E-post

I SLEKT

Uten papirvaluta ville vi alle vært rike.

19. juli 2013

I “Bank”

Jeg drepte banken ~ President Andrew Jackson

24. juli 2013

I “Bank”

Vi stopper disse skurene Vi stopper den globale krisen!

21. juli 2013

I “Bank”Skrevet i Barack ObamaMerket cfr , Federal Reserve Act , Federal Reserve System , genghis khan , Illuminati , Newt Gingrich , Woodrow Wilson

LEGG INN NAVIGASJON

TIDLIGEREHvorfor brenner jødene på Rothschild Boulevard i eksklusive Tel Aviv Israels flagg?NESTENWO-totalitarisme mister større kamp: Forbundsdommer blokkerer permanent John McCains NDAA-militære interneringsbestemmelse!

Legg igjen en kommentar