Hva nå?? Charlotte Haug – Gudmund Hernes?

Kan være et bilde av 2 personer og tekst som sier 'Charlotte Haug Lege Charlotte Haug er en norsk lege og tidligere redaktor for Tidsskrift for Den norske legeforening. Hun har studert medisin fra Universitetet Oslo og har doktorgrad immunologi og infeksjonssykdommer fra samme sted. Hun har ogsả en mastergrad helsetjenesteforskning fra Stanford University Wikipedia Fodt: 21. mai 1959 (alder 61 ảr), Oslo Ektefelle: Gudmund Hernes (g. 2008) Foreldre: Bjorn Haug, Agnes Nygaard Haug Besteforelder: Marius Nygaard Oldeforelder: Finn Nygaard Utdanning: Stanford University, Universitetet Oslo'

Om Gudmund Hernes.Merk at nå mobiliseres krefter motAngrepet på Norge.Bør vi legge merke til at mannen tilCharlotte Haug, Haug som eren av Norges absolutte autoriteter på immunologi og smittevern,nå går ut og åpent diskuterer riksrett mot statsminister og regjeringsmedlemmer?Hva kan ha blitt diskutert over frokostbordet?”- Som virolog kjenner jeg meg ikke igjen i tiltakene i Norge”. “- Virologer tester aldri friske for å studere smitte”.”- Virologer finner IKKE smitte interessant”.”- Virologer finner KUN symptomatiske og syke interessant” .Hva foregår egentlig i Norge når virologer og tidligere regjeringsmedlemmer,som ikke har noe å tape,nu åpent opponerer?Kan det være at 99% av nordmennene blir gitt feil informasjon?Kan ny(e) Gaarder-hendelse(r) være på trappene?

https://youtu.be/o-2gyalktC4

https://www.morgenbladet.no/…/en-mulig-sak-for…/

Legg igjen en kommentar