Gjør deg klar for Skalar WEAPON WAR som kan oppstå


1. En mulig skalar krig scenario
2. Hvor ble skalar bølger oppdaget?
Tre. En nærmere titt på skalar wave-skjemaer
4. Hvordan skalar våpen fungerer?
5. Hva kan skalar våpen gjøre?
6. Skalar bjelker mot individer
7. Skalar mind control
8.   America ‘S’ ingen kontakt “mass tankene kontrollerende nettverk
9. Induserende sykdommer med skalar bølger
10. Tesla’s teknologi i hemmelighet fortsatt avRussland og nazistene
11. Er det en hemmelig krig i himmelen?
12. Hvem andre fortsetter Teslas skalar-teknologi

Følgende virker som science fiction, men skalar strålen våpen ble oppfunnet i 1904 av en amerikansk immigrant geni kalt Nicola Tesla (1856 eller 57 -1943) fra Jugoslavia. 

Siden han døde i 1943, har mange nasjoner hemmelighet utviklet sin strålen våpen som nå er videreutviklet, er så kraftige at bare ved satellitten kan man: 

Lag en kjernefysisk som ødeleggelse; 

Jordskjelv; 

Orkan; 

Flodbølge; 

Føre til øyeblikkelig fryse – drap alt levende kjapt over mange miles; 

Årsak intens varme som en brennende ildkule over et bredt område; indusere hypnotiske sinn kontroll over en hel befolkning, eller engang lese alle på planeten sinn med fjernkontroll; 

Påvirker alles drøm REM søvn ved å sende i subliminal bilder til visuelle cortex; 

Årsak hallucinagon stoff som effekter eller symptomer på kjemiske eller biologiske forgiftning; 

Lag en sykdom epidemi av imprinting sykdommen ‘signatur’ rett inn i mobilnettet struktur; 

Lamme og / eller drepe alle momentant i en 50 kilometer radius, og til slutt 

Fjern noe rett ut av plass i tid og rom raskere enn lysets hastighet, uten påvisbare advarsel ved å krysse to eller flere bjelker med hverandre og eventuelle målet kan bli rettet på selv helt til motsatt side av jorden. 

Hvis en av de store skalar våpenet væpnet land, for eksempel USA eller Russland skulle fyre av en atomrakett å angripe hverandre, kan dette muligens ikke engang nå målet fordi missilet kan bli ødelagt med skalar teknologi før den selv forlot sin plass eller opprinnelse. Kunnskapen via radiobølger at det var i ferd med å bli sparket kunne eavesdropped og målet kan bli ødelagt i bunkeren, avfyrt mot fra verdensrommet via satellitt.

Alternativt, usynlig flytte barrierer og globuser laget av plasma (produsert av krysset skalar bjelker) kan ødelegge enhver atomrakett lett mens den beveger seg mot målet og sviktende alle disse, kan det bli ødelagt ved å angi målet territorium ved å passere gjennom en Tesla skjold som ville eksplodere noe inn sine luftrom. 

Til å begynne med, forsvar med skalar-teknologi kan fange den før den enda landet. Hemmelig avlytting av radiokommunikasjon hanke inn ordinære militære radiokontakt med undetectable ‘skalar bølge bærere “hacking i mai har hørt militært personell si det var i ferd med å få sparken. Missilet kan bli ødelagt fra over området, ved hjelp av satellitter utstyrt med skalar eller partikkel stråle våpen eller en kappekledd UFO (amerikanske eller russiske laget anti-gravitasjon disk opprinnelig laget av ryggen engineering krasjet fremmede skåler) eller fly med skalar eller partikkel bjelker som kan usynlig (og undetectably med standard utstyr) føre til at målet til feil og slippe ned. 

Ved å bruke en skalar bølge (radar som) “forstyrrelser grid», som dekker både land hele militære aktiviteter i luften, under bakken eller undersjøisk, skalar sendere sende bølger over store områder i 90 grader vinkel til hverandre. Disse bølgene følger jorden-ionosfæriske wave guide og krummer seg rundt planeten. Det kalles en «innblanding grid” fordi alle faste objekter i bevegelse viser seg som en flekk av lys beveger seg gjennom merket rutenett ruter på en aktørs videoskjerm. Skalar bølger er en høyere form for radar bølger, men de går ett skritt videre ved å passere gjennom noe solid også, og er i stand til å oppdage og kunne gjøres til en stråle å målrette noe gjennom jorden eller havet også.

En skalar bjelke kan sendes fra en sender til målet, sammen med en annen sendt fra en annen sender og som de krysser, kan en eksplosjon gjøres. Denne forstyrrelser rutenett metoden kan gjøre det mulig skalar bjelker å eksplodere missilet før lanseringen, samt en rute med å vite riktig koordinater. Hvis målet ikke klarer å starte, det som kalles Tesla globuser, eller Tesla hemispheric skjold, kan sendes til innhylle en rakett eller luftfartøy. Disse er laget av lysende plasma som utgår fysisk fra krysset skalare bjelker og kan bli opprettet noen størrelse, og med over 100 miles på tvers. Opprinnelige oppdaget og sporet som den beveger seg på skalar forstyrrelser rutenettet, kan en kontinuerlig EMP (elektromagnetisk puls) Tesla plasma kloden drepe elektronikken av målet. Mer intenst hot Tesla “ildkule” globuser kunne fordampe missilet. 

Tesla globuser kan også aktivere en rakett kjernefysiske stridshoder på vei ved å skape en voldelig lav rekkefølge kjernefysisk eksplosjon. Ulike deler av flygende vrakrester kan utsettes for mindre mer intense Tesla globuser der energitetthet å ødelegge er kraftigere enn de større verden møtte først. Dette kan gjøres i puls modus med alle gjenværende rester gitt maksimal kontinuerlig oppvarming for å fordampe metaller og materialer. Hvis noe fortsatt regnet ned på Russland eller Amerika, enten kunne ha allerede gjort en Tesla skjold over målrettede området for å blokkere den kommer inn i luftrommet.


2. SLIK VAR Skalar WAVES OPPDAGET?

Skalar bølgelengder er finere enn gammastråling eller X-stråler og kun 1 / 100000000 av et kvadrat centimeter i bredde. De tilhører den subtile gravitasjonsfelt, og er også kjent som gravitic bølger. Unikt, kalte de flow i flere retninger i rett vinkel av elektromagnetiske bølger, som en uutnyttet energikilde “potensialer”. Potensialer er partikler som er uorganiserte i hyperspace – ren eterisk energi ikke manifestert i den fysiske verden. Til sammenligning, elektromagnetiske bølger (målt av så mange hertz eller pulser per sekund, som vi er kjent med f.eks radiobølger) finnes normalt i den fysiske verden, men kan bare måles opp til nivåer bestemt av følsomhet av utstyret blir brukt som å hvor mange sykluser per sekund de opererer.

Skalar bølger ble opprinnelig oppdaget av en skotsk matematisk geni som heter James Clerk Maxwell (1831-1879) Han knyttet elektrisitet og magnetisme og la grunnlaget for moderne fysikk, men dessverre veldig fine skalare bølger (som han med i sin forskning) var bevisst igjen ut av hans arbeid ved tre menn, deriblant Heinrich Hertz, som la ned lover undervist for fysikk som fag ved høyskoler. De avviste Maxwells skalare bølger eller potensialer som “mystisk” fordi de var fysisk manifesterte og bare eksisterte i “etere”, og så var bestemt på å være for ineffektiv for videre studier. Disse gåtefulle (men kraftigere enn selv mikrobølgeovn når utnyttet og konsentrert på en bjelke) skalar bølger kan ha vært glemt, bortsett fra at Nicola Tesla tilfeldigvis gjenoppdaget dem. Han hadde opprinnelig jobbet med Thomas Edison som oppdaget likestrøm, men Tesla oppdaget vekselstrøm. De to mennene uenige, og til slutt skilte veier og Tesla senere eksperimenterte med forskning av den tyske Heinrich Hertz, som var beviser eksistensen av elektromagnetiske bølger. Tesla funnet, mens han eksperimenterte med voldsomt brå likestrøm elektriske ladninger, som en ny form for energi (skalar) kom gjennom.

I 1904 hadde Tesla utviklet sendere å utnytte scalar energi fra en sender til en annen, undetectably utenom tid og rom. Han kunne bare materialisere den fra ett sted til et annet gjennom hyperspace, uten bruk av ledninger, var det bare sugd rett ut av space-time/vacuum og inn i en sender og inn i en bjelke som kan rettes mot en annen sender. Dessverre fikk han ingen økonomisk støtte for å erstatte elektrisitet, som brukes ledninger og dermed tjent penger, og til denne dag, er dette grunnen til at scalar energi er fortsatt ikke anerkjent i mainstream fysikk. Tesla, selv om han oppdaget mer for menneskeheten i naturfag enn mange andre, er fortsatt ikke kreditert i vitenskap bøker for sin oppdagelse av skalar bølger, en kilde til “gratis-energi” kan fremskaffes som en ubegrenset kilde til makt som koster ingenting. Andre oppfinnere har sporadisk gjenoppdaget “gratis-energi”, men har kommet til skade eller ha blitt brakt til taushet av summen av millioner av dollar hysj penger, en liten sum i forhold til salg av strøm, olje, gass og en myriade av andre kraftprodusenter som vil da bli gjort verdiløse. Penger sultne big business har hardt knust noen opposisjon til sin egen rikdom, generert av flere foreldet jorden forurensende fossilt brensel.


Tre. En nærmere titt på Skalar WAVE-SKJEMA

Disse finere skalar wave-skjemaer også ha blitt oppdaget med jevne mellomrom av andre matematikere, som har vært i stand til å beregne nye ligninger spesielt i overtonene (brukes i hyperdimensional fysikk) forbinder de bølgelengdene av materie, gravitasjon og lys til hverandre og hvordan alle disse låser i og lage våre uttrykk for tid (som det manifesterer seg i verdensrommet) – som har vært nå påvist å være uutnyttet potensial “energi flyter i hyperspace. 

Time flyter som en bølge-form elv i hyperspace i et rutenett mønster. Denne består av sikringsanlegg store sirkler som sirkel polene og inkluderer en gitter rutenett av linjene som er 30 nautiske miles eller 555 km fra hverandre. Når skalar bjelker lade gjennom hyperspace disse “elver av tid” får blokkert og omdirigert midlertidig. 

Det er en hemmelig plan under føttene til å endre måten tid uttrykkes på denne planeten helt ved å bruke hyperdimensional fysikk og Tesla-teknologi, ved spleising jord tilbake på en nå nedlagt atlantiske tidslinje der Lucifer ikke hadde falt ut av nåden. (Se mine andre arbeid på dette i bøkene The Universal Seduction Vols 2 og 3 på slutten av denne artikkelen)

Vår nåværende “virkeligheten” er uttrykt i veien tiden går rundt i korridorene i hyperspace av mønsteret det tar. Andre ‘tidslinjer’ eksisterer i en annen slags rutenett mønster, skaper alternative versjoner av våre ’tilstede’. Flere versjoner av virkeligheten (eller for eksempel 2 april 2004) kan manipuleres gitt rett teknologi, og folk kan gå inn i parallelle universer gjøre alle slags ting og så inn igjen i denne. 

Man trenger en Tesla Zero Time Reference Generator, som kan lodge en bestemt virkelighet i gang ved universets sentrum, der den står fortsatt, opptrer som et anker. Både USA og Storbritannia govt er i stand til å manipulere og gå inn i ulike virkeligheter.

De ulike dimensjonene hver omfatter et komplekst mønster av sikringsanlegg bølge-skjemaer. Saken har vist seg å være bare en bølge av en puls som består av en positiv syklus, mens negative syklusen manifesterer seg som «anti-materie ‘. The ‘materie’ pulsen bringer noe ‘inn’ fysiske synlighet, deretter forsvinner et øyeblikk, og returnerer. Men pulsene er så raske vi ikke se noe som manifesterte mens midlertidig dematerializing. Fysisk tid er kun målt ved synligheten av noe aldrende prosessen, eller med andre ord sin passasje gjennom en reise som starter på en målte tid-referanse punkt til et annet. 

Ulike bølge-skjemaer vises bare for oss å være solid fordi vi består av samme sak. Hvis frekvensene som styrer tiden mellom en sak puls og en anti-materie puls er forkortet eller forlenget med teknologi, vil tiden gå raskere eller langsommere i det omkringliggende rommet eller hva det effekter. Derfor skalar bølger tilhører rom-tid der anti-materie eller hyperspace eksisterer. Tid kan endres ved utnyttes og regissert skalar bølger (herunder magneter som gir fra seg skalare bølger som bend tid) fordi de forstyrrer pulsen på materie og anti-materie, og dermed hastigheten som noe normalt passerer gjennom tiden med sin vanlige glatthet. 

Et eksperiment med skalare bølger i USA en gang forårsaket alle klokker og ur i testen nabolaget til å gå berserk i 4 dager, før strømmen av tiden bosatt tilbake til normal flyt og de kom tilbake som før. Dette ble bemerket av Frank Golden.

Skalar “potensialer” kan lages kunstig og når fokus i et våpen, kan gjøre store skader av objektets plassering i rom-tid. Det som bestemmer objektets naturlige pulsen på materie og anti-materie syklusen kan bli stresset når målrettet av skalare bølger laget av kunstig potensialer, fordi de er nesten alltid opptatt av kjernen av et atom, ikke elektroner i bane. 

Hyperspace kan bli skjeve midlertidig, men space-time naturlig bue rundt naturlige vortexes jorden har som form “chakraene” for å absorbere og slippe universelle energier. Disse åpnes og lukkes i naturlige sykluser i henhold til posisjonene til sola og månen i forhold til jorden. Fordi skalar bølger er finere enn gamma bølger de kan passere gjennom en fysisk substans usett. Men skaden påført kan være så kraftige at de kan løsne et objekt rett ut av tid og rom, og føre til midlertidig forsvinne bort fra sin normale bevegelser i tid. Alle objekter beveger seg i tid, og de vil også bevege seg i rommet om en fysisk ytre kraft aktiverer objektets egen naturlige interne skalare bølger til å peke i den retningen det blir sendt til forårsaker det å gå fra A til B, avhengig av hvor mye kraft er brukt . Eller de er fanget urørlig i rommet av den interne scalar energi i virvler rundt sikringsanlegg i en fastlåst, (noe som gjør det fortsatt synes) men objektet fortsatt beveger seg i tid. En stråle av scalar energi kan føre til at tidsrammen objektet ligger i å bli skjev, noe som gjør det forsvinner inn i en annen virkelighet.


4. HVORDAN Skalar våpen fungerer?

Partikler som er uorganiserte i hyperspace (potensialer) kan bli brukt til å gjenskape flere frekvenser av skalare bølger, og disse kan nå produseres kunstig og kan inneholde frekvenser mellom infrarød og ultrafiolett. Hvis en sender er på et høyere referanse “potensielle” enn interferens sonen av 2 krysset skalar bjelker, framgår energi inn i plasma “flasken” som materialiserer fysisk og dette kalles “eksoterm”-modus. Dette kan forårsake eksplosjoner og kan være “kjernefysisk som” hvis satt på en høy frekvens. Selv om ingen elektromagnetisk energi har flydd gjennom rommet mellom sendere og målet, og fordi den har forbigått fysisk plass, kan energien plutselig dukke opp raskere enn lysets hastighet og ødelegge noe uten forvarsel. Det er bare som en låst i kunstig potensialet som er en regissert “elv av force” i hyperspace, og det er helt umulig å oppdage med konvensjonelle vitenskapelig utstyr, og det er her faren ligger. 

Ingen kan noensinne vite hva fienden planlegger eller som deres fiender er og fordi det aldri blir noe trykk normal militært personell uten denne kunnskapen ville aldri vite hva som traff dem, spesielt hvis det er skalare mind control. Hvis du vil trekke energi tilbake til senderne fra energi flaske to krysset skalar bjelker potensialet må settes på et lavere modus og dette kalles “endoterm”-modus, og som energi er hentet ut av “flasken”-området, vil en frysing skje , muligens forårsaker en dundrende lyd.

Når to sendere sender tidsbestemt pulser, som møtes, vil en eksplosjon som enten produserer energi eller ekstrakter det. Hvis 2 krysset bjelker er i “kontinuerlig” modus energien mellom bjelkene er kontinuerlig og Tesla globuser og halvkuler kan gjøres som fungerer som en kontinuerlig skjold for å enten ødelegge innkommende våpen og fly inn det. Hvis flere frekvenser sendes på bjelker, i krysset en 3 dimensjonal verden vises. 

Dette kan bli manipulert til å ha svært høy infolded energi med noen ønsket lys utslipp, form, farge eller intensitet. Det kan også føre metall for å myke eller smelte. Denne “flaske” av energi kan bli detonert inne i jorden for å skape et jordskjelv eller inn i en bygning til å lage en ‘kjernefysisk som’ eksplosjon. Denne “flaske” kan flyttes hvor som helst på planeten eller gjennom den og gjort noen størrelse.

Russerne i 1985 en gang truet selve jorden ved å aktivere sin skalar våpen med flere skalar sendere slått på samtidig, truer overlevelsen av hele planeten. Ifølge atomfysiker Bearden, gjennomførte de en massiv, “full opp” skalare våpensystemer og kommunikasjon strategisk trening. I løpet av denne plutselige øvelsen American Frank Golden oppdaget russerne aktivert 27 gigantiske ‘makt kraner “, etablert av resonnere jorden electrogravitationally på 54 kraftige skalare frekvenser (27 parene der de to er skilt fra hverandre på 12 kHz.) Overføres til jorden og De utnyttet dette for å stimulere jorden til tvunget electrogravitational resonans på alle 54 frekvenser. Hver av de 27 kraften kranene hentet enorme energien fra smeltet kjernen av selve jorden, og snu det til vanlig elektrisk kraft. 

Hver giganten trykk er i stand til å drive 4 til 6 av de største skalar EM haubitsere besatt av Russland. Bearden skriver: “Angivelig over 100 gigantiske skalar EM våpen var aktivert og et stort antall kommando og kontroll sendinger og det varte i flere dager Ved vekslende muligheter og masse hver av de to sammenkoblede sendere, elektrisk energi i enorme mengder kan utvinnes. fra selve jorden, matet av ‘gigantiske katoden “som er jordens smeltede kjerne. Skalar EM kommando-og kontrollsystemer, inkludert høy datahastighet kommunikasjon med undervanns ubåter, ble også aktiveres på en massiv skala. Øvelsen pågikk i flere dager , som strøm kraner ble slått inn og ut, og kommando-og kontrollsystemer gikk opp og ned. Bearden hevder ikke en amerikansk etterretning lab, eller vitenskapsmann oppdaget dette da de ikke hadde en detektor for skalar EM stråling, og at ikke ett offisielt mener at treningen har skjedd. ” Men det var overvåket på en avansert, proprietær deteksjon system av Frank Golden i flere dager og av Bearden i flere timer.

Denne øvelsen viste Bresjnev er 1972 uttalelse at ved 1985 sovjeterne ville være beredt til å gjøre som de vil, hvor som helst i verden. Sovjetene bruker ukjente egenskaper materie, fenomener og naturlover av forskning dekker tilsvarende på 7-8 amerikanske atombomben prosjekter rygg mot rygg allerede. 

Men både USA og Russland gjør gjennom jorden skalare strålen girkasser og helt siden da jordens indre dynamo har blitt påvirket. Det plutselig opplevde en plutselig uventet nedgang i rotasjon 1984. Det har blitt som en ubalansert vaskemaskin, wobbling når den spinner. Skalar bølgene passerer naturlig mellom sentrum av jorden og solen, og dette kombinert med flere årlige kjernefysiske tester (som har vist seg å forstyrre ionosfæren og magnetiske felt) balansen i jorden med månen, kan også føre til at jorden til flip, hvis produseres naturlig skalare bølger blir viderekoblet til en annen kurs, er noe som holder jorden spinning harmonisk.


5. HVA KAN Skalar VÅPEN GJØRE?

En Tesla skjoldet beskytter et militært mål kan være laget av tre eller flere konsentriske skjold, som vil produsere flere elektromagnetisk puls energi og alvorlig oppvarming av alt som går inn i den. Disse konsentriske Tesla skjold kan også rense opp og sterilisere enhver gammastråling som følge av en eksplosjon av et kjernefysisk stridshode. 

Nicola Tesla selv i 1920 kunne lage en beskyttende 3 dimensjonal “skjold” eller “dome” dannet av to eller flere sendere sender utvidet skalar bjelker knyttet sammen over et mål i en halvkule form. I stedet for å forårsake målet å eksplodere som smale mer intense krysset bjelker ville, et bredere mer omfattende strålen kunne danne en stor plasma skall utenfor noe som skal beskyttes. Dette fungerte som en elektrifisere kraftfelt formet som en kuppel, noe som kan føre til noe som trådte det å ha sin teknologi dudded, (ute av funksjon) gjør innkommende fly piloter dør ved å ødelegge deres nervesystemet og / eller foreta en innkommende rakett, fly eller tank blåse opp.

Flere lag kan nestes laget av forskjellige typer plasma som ville sikre ingenting kunne trenge en beskyttet målets groundspace eller luftrom. Russerne kan gjøre en Tesla skjold opp til 200 miles bred. Disse store lysende plasma skjermer har blitt sett av sjøfolk over havet fra tid til annen, da forskjellige nasjoner teste sine skalar våpen i hemmelighet. Tesla, så tidlig som på 1920-tallet opprettet globuser eller kuler av plasma med krysset skalar bjelker suge energien ut av luftrommet i en “kald eksplosjon” får den til å fryse, eller sende ekstrem varme i det å brenne som en meget kraftig laserstråle . 

Disse kraftige bjelker kan også reise rett gjennom jorden og skaper et jordskjelv i Antipodes av jorden og Tesla eksperimenterte også gjør dette. Hyperspace flux energi (potensialer) renn som bølger i et hav av intens makt i den neste dimensjonen unharnessed, men når energien er produsert kunstig det kan gjøres i forskjellige modi for eksempel puls modus, energi utvinning modus eller eksplosjon modus. Hvis 2 tidsbestemt pulser møtes, gjør en eksplosjon ekstraksjon en skarp kjøling og all oppvarmet energi er hentet ut av luften tilbake til senderen. Dette kan gjøre alt og alle frosne. Det bevarer maskiner og bygninger, men ikke mennesker. Hvis en brennende energi er sendt målet har en kjernefysisk som “detonasjonen” fordi energien kommer til et mål å ødelegge kjernen av atomene. Flere skalar bølge moduser og frekvenser kan også blandes sammen til én stråle også.

Tesla globuser kan manipuleres til å være små eller store i mangfoldige former for energi frekvenser og rettet mot et mål med 2 eller flere langt unna skalar sendere. Mange intense frekvens små globuser kan rettes mot flere innkommende mål, som kanonkuler forårsaker store eksplosjoner. Alternativt kan en større mindre intens kloden sendt kan føre til elektrisk anlegg til dud i et fly, helikopter eller rakett forårsaker den til feil og krasjer land. Denne teknologien har blitt brukt mange ganger for å krasje fly eller helikoptre ved hjelp av en bærbar skalar bazooka båret av en skjult terrorist eller soldat. 

Den vietnamesiske og Sovjetunionen brukte denne teknologien i Vietnam krigen mot amerikanske fly. Mange fly krasjer med uforklarlige årsaker kan spores til denne. Disse russiske laget portable bazookaer ble også brukt av serberne mot amerikanske helikoptre under krigen i Bosnia. Sovjeterne brukte skalar våpen mot Afghanistans under krigen deres. Man kan undres om dette forklarer nåværende amerikanske helikopter krasjer i Afghanistan og Irak.

Skalar bølger kan brukes til ugjennomtrengelig kommunikasjon inne i en vanlig transportør bølge. Kunstige potensialer kan brukes til 2-veis kommunikasjon med ubåter, fly og skip. Skalar bølger kan brukes til å tappe inn i normal kommunikasjon, selv når de er kodet. De kan til og med ødelegge fiender utstyr dersom de ønsker å bruke lock-in modus for å finne kilden, eller bare fortsette avlytting. radar usynlighet kan gjøres ved å sette flere sendere rundt noe å gjøre et sfærisk skall forstyrrelser i båndbredden til å søke radar. Ingenting i luften er trygge med skalar våpen eller noe på bakken, fordi enhver bygning kan bli penetrert og innsiden innholdet ødelagt fra enten smale eller brede krysset bjelker. 

Det er ingen steder å gjemme. Skalar stråler kan sendes med fly eller satellitt eller fra myndighetene UFO i Russland, Storbritannia, Australia og Amerika. De kan bli sendt fra UFOs nazistene utviklet i hemmelighet i Tyskland under 2. verdenskrig, og som ble flyttet til det underjordiske baser i Antarktis og over hele Sør-Amerika før krigen sluttet.


6. Skalar Beams mot enkeltpersoner

Til totalt ødelegge en persons nervesystem og drepe dem umiddelbart, kan en skalar våpen settes på “høy intensitet pulsmodus ‘. Dette vil ødelegge hver levende celle, bakterier og alle bakterier, slik at kroppen faller ned som en slapp fille, ikke engang råtnende i enda 30-45 dager. Det er ingen levende aspekt igjen til forfall. Hele grupper av mennesker kan bli drept på denne måten selv i en 50 kilometer radius på peak strøm. Skalar bjelker satt på en lavere makt kan gjøre en person bevisstløs kan våkne på et senere tidspunkt for avhør. 

Krysset skalar bjelker kan dekke en hel rekke mål fra noe rett gjennom den andre siden av jorden, til noe under havet eller bakken. Ikke engang metall vil være nok til å beskytte, som et metall mykgjørende modus kan distribueres. Skalar stråler kan settes i X ray modus der en skjerm kan vise hva som er inni noe, selv under havet og jorden eller inne i bygninger. Dette kalles en ekstern visning radar.

Alt i himmelen kan bli kjapt ødelagt selv fra ett land til et annet. Alle land trenger å ødelegge noe Skybound i fiendens land, er å sette to eller flere skalar sendere danner en skalar bølge-form forstyrrelser rutenett der et skjold er låst over et land i høy intensitet modus, og dette vil føre til noe som trer det å være ødelagt. Dette kan også ødelegge noe i havet og detonere miner. Eksplosjonen dukker opp på skjermen som en blomstrende av de bevegelige lyset på plassen. 

Russerne hovedsakelig bruker sin forstyrrelser nett over til USA for å kontrollere været flytter varm eller kald luft der de kan møtes og lage stormer, orkaner, enorme mengder regn eller tørke som de vil. Jordskjelv kan lages sammen med vulkaner utbrudd etter Tom Bearden. Fukt kan hentes fra havet og sendte landverts og kald luft fra nord sendt sørover. Voldelige tordenvær kan opprettes. Han hevder også siden 1989, den japanske Yazuka og Aum sekter lease skalar interferometre fra russerne til å gjøre været engineering over USA.

Men USA kan slå tilbake med egne skalar våpen. Man kan stille ned passasjerfly som må bli ved å sende lavfrekvente skalar stråle for å gjøre motoren svikter, enten fra interferens rutenettet firkanter eller fra og med bærbare skulderen skalar våpen bazookaer som kan være rettet mot helikoptre eller fly over. Surface marinefartøyer kan bli angrepet gjennom deres skrog samt hav bunnen miner detonert. Eventuelle fly, eller land skip inkludert tanker kan utstyres med bærbare skalar våpen. Selv om tanker kan lett bli ødelagt med dem.

Tom Bearden hevder at russerne og amerikanerne har vært stille Downing hverandres fly siden 1980-tallet. Sovjetiske laget skalar våpen tømte amerikanske fly i Vietnam. Helt fra da USA satte opp sine første satellitter russerne har vært å skyte dem ned i kappekledd russiske laget UFO’s med skalare og partikkel stråle våpen. Mellom 1977 og 1982 Russland skjøt ned mange amerikanske satellitter. På den tiden ville de full kontroll over himmelen og hadde satt opp killer satellitter komplett med strålen våpen å målrette amerikanske satellitter og til og med romferger. Det er blitt hevdet av Tom Bearden at alle de tidlige romferger ble skutt ned av russerne, og duplisere skyttelbussene ble landet fra en annen base. 

Det var en gal rush av US govt å utvikle stråle våpen å forsvare seg mot russerne, og de gjorde dette til slutt skyte ned et par av de russiske laget UFOs inneholder strålen våpen. Revenge stillhet etterfulgt av passasjerfly av hverandres land å være målrettet.


7. Skalar MIND CONTROL

På tidlig 1970 Hundrevis av innsatte ved Gunniston Facility i Utah State Prison ble utsatt for skalar bølge mind control. Innsatte forsøkte uten hell å slå tilbake i retten. The University of Utah forsket på den tiden hvor skalare bølger kunne indusere sinnet til å høre stemmer, overordnede og forankring tanker inn i sinnet, så vel som å lese tanker. De har også utviklet øye implantater. I 1998 skalar bølger ble brukt til å teste subliminal stemmer i hodet i 2 Utah fengsler. 

I Draper fengsel, Utah en mann som heter David Fratus i 1988 hevdet stemmer i hans indre ørene ble indusert i ham så klart som om du lytter til et sett med stereo hodetelefoner. Sinnet kontroll ofre for amerikanske govt implantater er også utsatt for kunstige stemmer i hodet som blir sendt på skalar bjelke via satellitt og og HAARP-sendere, og videresendt til de GWEN Towers plassert ca hver 200 miles tvers av USA. Mange av meldingene videreformidlet til disse amerikanske tankekontroll ofrene er sagt å komme fra romvesener, med en ‘budskap til menneskeheten “. Disse “alien meldinger” ble først gitt til fangene i Utah, og de alle fikk de samme meldingene.

Russerne, som har et forsprang på dekoding hjernen kan sende subliminal meldinger via satellitt over hele land på sine egne språk, i skalar bølger så subtil at ofrene tror de er sine egne tanker oppstår. De kunne gjøre folk tror “Gud” taler til dem og kan også gi et folk suicidale tanker. Det er et selvmord bølgelengde. Russerne og israelere har blitt sagt å gjøre dette på mind control data nettsteder. I tillegg, har amerikanerne brukt disse subliminals å gi “stemmer i hodet” meldinger (som inkluderer de med CIA eller militært kontrollert implantater) som er angivelig fra “aliens” eller “Den Hellige Ånd” å si f.eks annet komme vil være her snart eller jord må evakueres, og at personen har blitt «valgt». 

Bare enkelte mennesker kan plukke opp dette i henhold til om de har implantater (som videresende meldinger inn i hodet) eller om de er naturlige telepathics. Mineralet selen ved inntak utover normale nivåer sies å øke kapasiteten til å høre stemmer i hodet. Selv om enkelte raser har en høyere høreterskel og er i stand til å plukke opp syntetisk telepati sendes gjennom atmosfæren mer enn andre.

Russlands skalar sendere kalles “spetter” på grunn av hakkespett type peke sendinger oppdaget fra dem på radioen bandet. De har teknologien til å sende subliminals rett inn i en persons underbevissthet, utenom hjernen og kan drastisk påvirker tanker, syn, fysisk funksjon, følelser og bevisste tilstand av en person ved å sende i subliminal signaler selv fra en stor avstand. På slutten av 1960-tallet Sovjet brøt den genetiske koden til den menneskelige hjerne. Den hadde 44 siffer eller mindre og sysselsatte 22 frekvensbånd over nesten hele EM spekteret. Men bare 11 av frekvensbåndene var uavhengige. Sovjeterne fant de kunne gjøre en person gjøre noe bare ved å sende subliminals inn i kroppen, utenom ørene.

Inntil 16 av de russiske Woodpecker skalar sendere har blitt observert å bære en felles faselåste 10 Hz modulasjon. 10 Hz blir brukt til å sette folk i en hypnotisk tilstand. Russerne kan manipulere stemninger av alle i en 75 kilometer radius, med et sirkulært polarisert antenne, og folks organer har vist seg å plukke opp den “nye” uttrykk. Even “sleep” frekvens vil gjøre alle slitne og sovner.


8. AMERICA’S ‘NO KONTAKT’ MASS MIND KONTROLLERENDE NETWORK

Ifølge boken Project klar med Texe Marrs, John St Clair Akwei hevder at det amerikanske National Security Agency (NSA) har hatt den mest avanserte datamaskiner i verden siden 1960-tallet. Signalene Intelligence (SIGINT) misjon på NSA benytter skalare bølger for teppe dekning av USA og kan trådløst trykke inn hvilken som helst datamaskin i USA og lese innholdet. I tillegg til spor folk av elektriske strømmer i kroppen, som utstråler en spesiell “signatur frekvens ‘. 

Dette er mulig fordi alt i miljøet avgir skalare bølger i rett vinkel rotasjoner av den normale elektromagnetiske bølgen. Disse kan søkes og spores og er ikke underlagt begrensninger av tid og rom. En persons frekvens kan lagres på en superdatamaskin, og dette kan spores overalt. De kan sendes subliminal ord sendt i skalare bølger som er så subtil at personen vil synes de er sine egne tanker. Også NSA benytter en hemmelig program (utviklet seg siden MKULTRA tankene kontroll program av 1950-tallet) det som kalles “Radiation Intelligence”. Vitenskapelig forskning fra dette er unndratt offentligheten, og det er internasjonale avtaler intelligens til å holde denne teknologien hemmelig. Ved hjelp av denne teknologien i NSA postene og dekoder individuelle hjernen kart av hundretusenvis av mennesker for nasjonal sikkerhet formål. 

Det er også brukt hemmelighet av militæret for en hjerne-til-datamaskin link. Aktiviteten i talen sentrum av hjernen kan bli oversatt til fagets verbale tanker og kan også dukke opp aktiviteten fra sin visuelle cortex på en videoskjerm. NSA-agenter kan se hva motivet er å se. Visuelle minnet kan også bli sett og NSA kan plassere bilder direkte inn i visuell cortex, utenom øynene, og de optiske nervene.

Når et mål sover hemmelighet bilder kan installeres inn i hjernen under REM søvn for hjerne-programmering formål. Tale, 3D-lyd, og subliminal audio kan også sendes til den auditive cortex av hjernen, utenom ørene. Denne “Remote Neural Monitoring” (RNM) kan helt endre en fag oppfatninger, stemninger og motorisk kontroll. Ulike brainwave frekvenser er knyttet til ulike deler av kroppen, og når retten frekvensen til å aktivere en del av kroppen er sendt en person er maktesløs å stoppe det. Smerte kan bli indusert i tankene kontroll ofrene på denne måten ved å målrette en del av kroppen. Dette har vært omtalt av mange tankekontroll ofre, ledsaget av stemmer i hodet “av operatørene brutalt spør om det gjorde vondt og alt gjøres eksternt uten noen fysisk kontakt med offeret. Det har vært en SIGINT trådløst skalar bølge hjernen overvåking nettverket i USA siden 1940-tallet i henhold til John St Clair Akwei. 

Han forteller oss hvordan det er gjort med digitalt dekode fremkalt “potensialer” (se første avsnitt for mer om potensialer) i 30-50Hz, 5 milliwatt elektromagnetisk stråling fra hjernen. I disse utslippene nagler og mønstre vises som utløste potensialer. “Hver tanke, har reaksjon, motor kommando, auditive arrangement og visuelt bilde i hjernen en tilsvarende” evoked potensial “, eller sett av” fremkalt respons “. Disse kan bli dekodet i dagens tanker, bilder og lyder skjer i et mål hjerne . Når kompleks kodede signaler blir sendt til et offer, utenom øynene, optiske nerver og ører, vises de svake bildene som flytende 2D skjermer i hjernen. hørselshallusinasjoner kan settes i gang, skaper paranoid schizofreni.

Frekvensen hjernen områdene reagerer på er fra 3 Hz til 50 Hz. For hver hjernen disse er brukt: Brain Område: Bioelectric resonansfrekvens: Informasjon Induced Gjennom Modulasjon. Motoriske cortex: 10 Hz: Motor impuls koordinering Auditory cortex: 15 Hz: Sound som forbigår ørene Visual cortex: 25 Hz: Bilder i hjernen, utenom øynene Somasensory: 9 Hz: Phantom touch sans Thought sentrum: 20Hz: Pålagt underbevissthet tanker Bare NSA modulerer dette signalet bandet inn fremkalt respons eller skalar bærere. Det er ca 100 personer som arbeider 24 timer i døgnet for NSA ved Ft Meade på denne “Remote Neural Monitoring” (RNM). John St Clair Akwei, trakassert etter å ha blitt av denne teknologien NSA gikk til sak mot NSA. 

Under søksmålet prosessen han ble trakassert av 3D-lyd, og hans medarbeidere ble også trakassert for å holde ham isolert. Ingen tiltak ble tatt mot NSA i 1991 søksmålet. I 1967 en “internasjonalt anerkjent vitenskapsmann” og Christopher Hills, en pendel ekspert, kommunisert med noen utenomjordiske. (Det er ikke kjent hvem som forskeren bare var i sin tid både Hills og Puharich jobbet med mediet Eileen Garrett og Puharich var kommuniserer med utenomjordiske kalt The Nine.The samme utenomjordiske som Bilderberger-gruppen (som består av verdens ledere og europeiske kongelige) som kontrollerer saker av planeten) Dette er hva de utenomjordiske fortalte Christopher Hills via pendel:

Kort sagt, utenomjordiske kommuniserte med oss via modulerte radio-bølger, mellom 10.000 og 20.000 sykluser under kjente elektromagnetiske spektrum. I carrier-bølgen av amplitude modulasjon, blandet med frekvensmodulasjon. Single band energi, sendestyrke mindre enn 25 watt. En naturlig tilstede bølge på jorden hjernen modulert – en bølge som gjenklang mellom jorden og ionosfæren. Alle mennesker påvirker ionosfæren på denne måten. En reflekterende teknikk involvert. Hjernen modulering besto av pulser, lik dem som er kjent fra Nevro pulser. 

To mennesker kan bruke denne. Relatert til noe tilsvarende for lavfrekvente radar og ultralyd teknikker, men kvalifiserte. En blandet elektro-akustisk bølgefunksjon. Den elektromagnetiske bølge forårsaket en ultrasonisk transduksjon i menneskelig vev. Hjernen strålingen har en sonisk komponent til den så godt som en elektromagnetisk komponent. Elektromagnetisk stråling-har en sonisk komponent og det er avhengig av medium der det reiser. Forskeren skjære gjennom måneder med arbeid. Nå HAARP er kutting opp ionosfæren, verdens-hjernen, som en mikrobølgeovn kniv, produserer lange rive incisions ødelegge membran som holder reservoar av data samlet av alle jordens historie. HAARP har allerede stanset 360 x 30 miles hull i ionosfæren.


9. Induserende sykdommer med skalar WAVES

Tom Bearden skriver også at en mer avansert form for skalar våpen er kjent som en “kvante potensielle” våpen har blitt utviklet av USA, Russland, Kina, Israel og muligens Brasil. Disse våpnene etterligne signatur eller hyppigheten av en sykdom ved å gjenskape dem på skalar bærere. Også noen sykdom kan være trykt på vår cellulære systemet bruker frekvenser fra ultrafiolett til infrarødt. 

Hele bestander kan få nye sykdommer og dødsfall indusert samt latente sykdommer som aktiveres med kvante potensielle sykdommer på målrettede områder. Produsert symptomer på stråling forgiftning, kjemisk forgiftning, bakteriell infeksjon og til og med effekten av mange typer legemidler inkludert hallusinogene de kan settes i gang med disse svært subtile skalare bølger som flyter i hyperspace og havet i eter. De blir integrert rett inn i immunsystemet eller eteriske motstykket til den fysiske kroppen.

På www.freedomdomain.com stedet en mann som heter Kaznacheyev fant at induksjon av sykdommer kunne skje ved Woodpecker skalar sendere i nær ultrafiolette området. Eksperimenter ved Universitetet i Marburg i Vest-Tyskland duplisert disse sykdommen inducing skalar bølge eksperimenter i infrarødt. Dr. Popp av Vest-Tyskland, etter å ha analysert den virtuelle fotonet overordnet styring av cellene fant at skalar virtuelle partikkel flux som bestemmer den genetiske blåkopi mønster av cellene kan lett inn med skalar teknikker for å indusere sykdom og lidelse celle på vilje.


10. Teslas Skalar WAVE TECHNOLOGY var hemmelig FORTSETTELSE AV RUSSLAND og nazistene

Mens den amerikanske regjeringen avviste Teslas energi uten ledninger og forlot ham pengelense, ba Russland og Tyskland Tesla å jobbe for dem. Han snudde seg ned, men ifølge Preston Nichols han forfalsket sin død i 1943 og var dristig bort til Storbritannia. Fra da av var det en vanvittig kamp mellom sovjeterne og Tyskland for å utvikle skalar teknologi. Russland fikk et forsprang i å lære hvordan skalare bølger kan bli trukket fra hyperspace ved å sende en agent til å oppsøke en mann i Utah som bygde en maskin for å gjøre dette Utah. En sovjetisk agent ødelagt enheten etter å lære hvordan maskinen brukes.

Mannen, lærte TH Moray om Teslas ‘hav av eter “og hadde gjort en skalar interferometer. Tyskland hadde utviklet anti-gravitasjon teknologi i 1939 av back-engineering en krasjet UFO. Ved WW2, ledet de verden i radar og infrarød vitenskap samt radar absorberende materialer og radar tverrsnitt. Noen ledende vestlige eksperter tror de utviklet radar tverrsnitt utover vestlige nivåer i dag, men det er tegn på en fremmed allianse under krigen så dette kan ha vært innflytelsesrike. Tyskerne brukte tid snudd bølger, noe som forårsaket en skalar bølge å følge tilbake og svare på kilden til den mottatte ordinære elektromagnetiske bølger. 

Under 2. verdenskrig mange av de beste nazistiske vitenskapsmenn rømte til en base de hadde utviklet i hemmelighet i Antarktis, få forsyninger fra Sør-Afrika samt til tyske samfunn i Argentina, Chile, Paraguay, Peru, Uruguay, og andre Latin-Amerika land. Etter krigen amerikanerne flyttet resten av de beste nazistiske vitenskapsmenn til USA, med sovjeterne, franske og britiske ta resten til sine land. Men russerne ble sint på amerikanerne for å ta første valg av Nazi vitenskapelige hjerner, så i 1946 bare de renset ut de fleste forskere og teknikere tilbake til Sovjetunionen, om lag 275 000 menn pluss alle sine familier fra Sovjet okkuperte Øst-Tyskland. 

Ved 1950 Sovjetunionen hadde utviklet tid-reverseres bølger. De har også tvunget tatt tyskerne å bygge dem en flåte på anti-grav skåler komplett med partikkel stråle og skalar strålen våpen. I Antarktis nazistene hadde Teslas “Death Ray”, kan sende en dødelig stråle selv til månen for å skape en glødende spot, da rettet mot det. Tesla herjet med sin “Death Ray” – sammenlignet med en moderne partikkel stråle våpen. 

Ifølge Al Bielek russerne har partikkelen stråle våpen som kan skyte 1000 miles i rommet, og de bruker disse til å skyte ned eventuelle UFO innen 200 miles radius av himmelen sin. Amerikanerne har også mange partikkel stråle våpen, og de er altfor skyte ned UFOer. Det er tydeligvis en krig i verdensrommet, og russerne og amerikanerne har i hemmelighet kom sammen for å bekjempe den. Det er ukjent hvem UFO beboerne, men nazistenes i Antarktis sies å være uovervinnelig med sine superweapons.


11. Er det en hemmelig krig på himmelen?

Japan har nå skalare våpen og har sammen med Russland for å utvikle dem. I 1991, i følge Harry Mason, President Gorbechev tilbød russiske å lease de japanske super-hemmelige interkontinentale skalar våpen, som kan produsere jordskjelv for $ 900 millioner, som de hadde brukt i Sovjetunionen siden 1960-tallet. Tom Bearden hevder også at de leide dem i 1989. Et felles russisk-japanske universitetet ble opprettet for å utvikle nye våpen med japanske microchips å overmanne USA og i fellesskap styrer verden. Etter Tesla “døde” i 1943, papirer ble han sendt til en Tesla Museum i Jugoslavia, der japanske innhentet kunnskap om Tesla-teknologi. De skalar våpen ble utviklet av en japansk vitenskapsmann en IQ høyere enn Einstein.

De også, som amerikanerne testet sine skalar våpen i outback of Western Australia, muligens ved hjelp av en base i Antarktis der å sende skalare bølger til sin australske senderen til å produsere jordskjelv og Tesla globuser. Den japanske skalar forskerne er bundet opp med ulike kulter og føler at den japanske keiseren skulle styre planeten, samt å ha en politikk for krevende hevn på tidligere fiender kulminerte i en «Final War» mot den kristne vest og islamske verden. 

Det er den japanske Aum sekten og Yakuza mafia som fortsatt leie den russiske skalare sendere og har stadig brukt dem for vær engineering over USA siden nittitallet for målet praksis. Bearden hevder at den japanske kan tillates av russerne til å fly ned nå og da. Den japanske kult medlemmer i govt deres er også bundet opp med nordkoreanske kult medlemmer. Russerne har vært været engineering over USA siden 1960-tallet ved hjelp av deres innblanding rutenettet til å målrette bestemte områder.


12. WHO ELSE ER FORTSATT Teslas Skalar TEKNOLOGI?

I motsetning til vestlige universiteter, har Øst-Europa og Russland alltid inkludert Teslas skalar bølge forskning åpent i undervisningen og slik at de fikk et forsprang med flere fasiliteter bygget over hele Sovjetunionen til å bygge skalar våpen sendere fra 1950-tallet. Dette ble ytterligere fremskyndet ved å gjøre erobret Øst-tyske forskere arbeidet for sovjeterne ledende som landet rett inn i romalderen, gi dem UFOer utstyrt med skalare og partikkel stråle våpen. 

Den UFOs selv hadde maskering teknologi. Amerika, selv om de hadde nazistiske forskere som arbeider for dem etter krigen på Area 51 på anti-gravitasjon, skjønte ikke hvor avansert Sovjeterne hadde blitt med skalar teknologi før de fant ut at de hadde vært hemmelig angrepet i 1950 uoppdaget. I 1960 Sovjet fremste Kruschev annonserte til verden, at de hadde “superweapons”. I 1963 bevisst de ødela en amerikansk atom-ubåt undersjøiske av Puerto Rico med skalar våpen. De neste dag over Puerto Rico renna sovjeterne brukes skalar våpen i en annen modus for å lage en gigantisk undersjøisk eksplosjon. USA var forsvarsløs mot en ukjent type våpen. I 1965 Great Sandy Desert i Western Australia ble kartlagt og valgt av det amerikanske govt å begynne skalar våpen testing. 

Selv om «offisielt» Teslas papirer ble holdt av FBI etter at han døde, og var merket «topphemmelig ‘, så de ikke komme inn i fiendens hender, hadde Tesla gått all sin kunnskap og forskning på en ung amerikansk fysiker to uker før han døde i 1943. Det amerikanske militæret i Vest-Australia testet krysset skalar bjelker rettet ned i bakken for å lage jordskjelv på et mål kart over rutene og skapte også Tesla globuser fra krysset skalar bjelker i himmelen. Pine Gap den hemmelige underjordiske amerikanske militære base har to skalare sendere, og de har også minst i Exmouth, N Western Australia. Andre amerikanske skalar sendere foruten ulike dem over hele USA er i Alaska, Puerto Rico, Grønland, Norge og Antarktis.

Selv om mange land har skalar våpen nå, kan andre land lett bli målet for de med skalar våpen og vet aldri hva årsaken til deres eksplosjoner, tankekontroll eller vær engineering. Så selvfølgelig flere og flere land får de skalar teknologi som trenger det for å forsvare seg i tillegg, og dette holder får videresendt spesielt av russerne. Den andre tingen er en kanskje vet det er en skalar angrepet, men aner ikke hvem som gjorde det. Den kjente landene som har skalar våpen er: Amerika, Russland, Frankrike, Australia, Tyskland, Japan, Kina, Taiwan, Sør-Afrika, Israel, Brasil, Storbritannia og Argentina samt ulike populasjoner av nazister fortsatt opererer i Antarktis og over hele Sør- amerika. Det er ukjent hvordan brasilianerne fikk skalare våpen og kvante potensielle våpen, men brasilianerne har hatt utenomjordisk teknologi for en tid, og også Vatikanet har skjult teknologi og har blitt sagt å ha en base for dette i Sth Amerika for sine hemmelige romprogram. 

Det er bred dekning av Brasils romfartsprogrammet i min 40 siders artikkel “Skalar Weapons: Les det og Gråt”. Dette dekker Kina og Japans våpen samt omfattende dekning av Russlands angrep på Amerika, spesielt romferger og teknologien av nazistene i Antarktis. Andre kan ha dem som Ukraina og Nth Korea, men foreløpig ingen bevis finnes for disse landene. Selv i den alternative pressen ikke er nok har vært sagt om skalar våpen i den grad der normal konspirasjon forskere og forfattere som kjenner deres farer som de burde være fordi selv på nettet de knapt får en omtale på konspirasjon nettsteder. Men de er sannsynligvis den mest livstruende på planeten, som er kjent.

Legg igjen en kommentar