MASSEMORD: 3 486 Dødsfall i USA etter COVID-injeksjoner på 4 måneder: Flere vaksinedød registrert enn de siste 15 årene KOMBINERT 23.04 2021.

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

CDC  kunngjorde denne uken at dødsfall rapportert til Vaccine Adverse Event Reporting System  (VAERS), en  amerikansk regjeringsfinansiert database som sporer skader og dødsfall forårsaket av vaksiner, etter eksperimentelle COVID-injeksjoner, nå har nådd  3 486 dødsfall siden desember 2020, da Pfizer og Moderna mRNA COVID-skudd ble godkjent av nødbruk (EUA) av FDA.

For å få et perspektiv på størrelsen på dødsfall etter COVID-skudd som rapporteres til CDC, var det bare 3445 dødsfall rapportert til CDC etter alle vaksiner fra 1/1/2005 til 11/30/2020, 15-årsperioden før FDA utstedte autorisasjoner for nødbruk for eksperimentelle COVID-injeksjoner i desember 2020.

Kilde .

3,186 av de rapporterte 3,486 dødsfallene etter COVID-injeksjoner ble inkludert i dagens datadump i VAERS, som også inkluderte 86.080 skader med 1.217 permanente funksjonshemminger, 12.374 legevakt / legebesøk, 6,282 innlagte og 1 906 livstruende skader.

Kilde .

Side ved side sammenligning av 15 år med registrerte vaksineskader og dødsfall mot 4 måneder med registrerte COVID vaksineskader og dødsfall . (Merk: CDC rapporterer om 3 486 dødsfall etter COVID-vaksiner, mens bare 3.186 er inngått i VAERS så langt.)

Fordelingen av dødsfall per EUA-injeksjon er som følger.

  • Pfizer / Biontech – 1476 dødsfall ( Kilde .)
  • Moderna – 1 540 dødsfall ( Kilde .)
  • Janssen – 155 dødsfall ( Kilde .)

I følge CDCs COVID Vaccine Tracker er den siste statistikken over hvor mange doser av hvert COVID-skudd som er blitt injisert i befolkningen som følger.

  • Pfizer / Biontech – 116 754 631 doser
  • Moderna – 97.353.734 doser
  • Janssen – 8.040.727 doser

J&J Janssen-skuddet har den høyeste andelen registrerte dødsfall, med Moderna nummer to.

Janssen-skuddet er for øyeblikket midlertidig stoppet av FDA på grunn av rapporter om “sjeldne” blodpropper. I følge CDC eksisterer disse rapportene bare med 8 personer, alle kvinner.

Imidlertid er de spesifikke tilfellene av blodpropp veldig begrenset av FDA og CDC, og ser bare etter “cerebral venøs sinus trombose kombinert med trombocytopeni.” (Blodpropp i hjernen kombinert med lave blodplater.)

Men det er også rapportert om mange andre typer blodpropper etter injeksjoner, mange av dem er dødelige, i tillegg til bare “cerebral venøs sinus trombose.”

Hvis vi søker etter dødsfall på grunn av noen form for “trombose”, går tallene opp. Her er søkeresultatene for “død” og alle tilfeller av “trombose” (blodpropp.)

Kilde .

Kilde .

Kilde .

Det er tydelig at det rapporteres om dødsfall assosiert med blodpropp med alle de tre EUA-skuddene, men andelen skudd administrert sammen med dødsfall og blodpropp er betydelig høyere med J & J-skuddet.

En annen ting å merke seg er aldersgruppen disse dødsfallene og blodproppene skjer med hvert skudd.

Med de 27 dødsfallene med blodpropp blant Pfizer-pasientene, skjedde bare 1 under 65 år.

Med de 19 dødsfallene med blodpropp blant Moderna-pasientene skjedde 5 under 65 år.

Med de 13 dødsfallene med blodpropp blant J & J-pasientene var 8 (62%) av dem blant de under 65 år, inkludert en mellom 17 og 44 år.

Så J & J-skuddet påvirker unge mennesker, som har liten eller ingen risiko for å dø av COVID-19, langt mer enn de to andre skuddene.

Og likevel sier nyhetsrapporter i dag at CDC og FDA gjør seg klare til å gjenoppta J & J-skuddene. ( Kilde .)

COVID Shots: Massemord og biologiske våpen

Beslutningen om å fortsette å tillate nødbrukstillatelse for J & J-skuddet, eller et av de to andre skuddene, er i stor grad tatt av bare noen få utvalgte leger og forskere, alle ansatt av den amerikanske regjeringen og med sterke bånd til legemidlet. industri.

Andre leger og forskere som ikke er ansatt i en regjering eller et farmasøytisk selskap som produserer og selger vaksiner, er svært uenige med de offentlige helsebyråkratene, og vi har omtalt mange av dem her på Health Impact News .

En av legene som faktisk fikk et intervju i bedriftsmediene er Dr. Hooman Noorchashm, en Harvard-utdannet lege og forsker som nylig ble intervjuet av Tucker Carlson på Fox News.

Han uttalte at han ikke vet hvorfor FDA og CDC fokuserte på nettopp denne spesifikke klyngen av blodpropper i J & J-eksperimentelle COVID-skudd, fordi problemet med farlige blodpropper gjelder alle tre EUA COVID-skudd akkurat nå. Han var glad for at FDA tok minst det som ble skutt av markedet (selv om det ser ut til at det snart kommer tilbake.)

Intervjuet er fremdeles på YouTube foreløpig. (Gi oss beskjed hvis den forsvinner.)https://www.youtube.com/embed/NMrjEg_RYs4?feature=oembed&enablejsapi=1

Ikke bare er det uenighet om hvorvidt disse eksperimentelle injeksjonene er trygge eller effektive, men mange hevder nå at disse skuddene med hensikt er designet for å infisere og drepe mennesker som en del av en global plan for å redusere verdens befolkning.

Det faktum at veldig kjente forskere og leger sier dette, for eksempel Dr. Michael Yeadon, den tidligere visepresidenten og sjefforskeren for allergi og åndedrettsorganer i Pfizer, burde være overordnede nyheter, selv om deres synspunkter ikke er allment akseptert av andre .

Men i stedet blir de angrepet og sensurert fra bedriftsmediene som hovedsakelig er finansiert av Big Pharma og ikke driver undersøkende journalistikk i det hele tatt når det gjelder vaksiner, men bare fungerer som markedsføringsbyråer for Big Pharma.

J. Bart Classen, MD, en immunolog, hadde nettopp et papir publisert i tidsskriftet Microbiology & Infectious Diseases, med tittelen:

COVID-19 RNA-baserte vaksiner og risikoen for prionsykdom

Utdrag:

Det er et gammelt ordtak i medisinen om at “kur kan være verre enn sykdommen.” Uttrykket kan brukes på vaksiner. I den nåværende artikkelen er bekymringen reist om at RNA-baserte COVID-vaksiner har potensial til å forårsake mer sykdom enn epidemien av COVID-19.

Denne artikkelen fokuserer på en ny potensiell bivirkningsmekanisme som forårsaker prionsykdom, som kan være enda mer vanlig og svekkende enn virusinfeksjonen vaksinen er designet for å forhindre. Mens denne artikkelen fokuserer på en potensiell uønsket hendelse, er det flere andre potensielle dødelige uønskede hendelser som diskutert nedenfor.

I løpet av de siste to tiårene har det vært en bekymring blant visse forskere at prioner kan brukes som biovåpen. Mer nylig har det vært en bekymring for at allestedsnærværende intracellulære molekyler kunne aktiveres for å forårsake prionsykdom inkludert Alzheimers sykdom, ALS og andre nevrodegenerative sykdommer.

Denne bekymringen stammer fra potensialet for misbruk av forskningsdata om mekanismene der visse RNA-bindende proteiner som TDP-43, FUS og andre kan aktiveres for å danne sykdomsfremkallende prioner.

Det faktum at denne undersøkelsen, som kan brukes til utvikling av biovåpen, er finansiert av private organisasjoner, inkludert Bill og Melinda Gates Foundation, og Ellison Medical Foundation [2] uten nasjonal / internasjonal tilsyn er også en bekymring. ( Full studie .)

Å redusere verdens befolkning kan ikke lenger betraktes som en konspirasjonsteori, da globalistene selv, som Bill Gates, offentlig har uttalt at vi trenger å redusere verdens befolkning, vanligvis i klimaendringens navn og “redde jorden. ”

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, er det nå flere registrerte dødsfall etter de eksperimentelle COVID-skuddene i løpet av de første fire månedene i markedet, og deretter dødsfall registrert etter alle vaksiner de siste 15 årene!

Og likevel er CDCs offisielle stilling fortsatt:

En gjennomgang av tilgjengelig klinisk informasjon inkludert dødsattester, obduksjon og medisinske journaler viste ingen bevis for at vaksinasjon bidro til pasientdødsfall. (Legg vekt på deres. Kilde .)

For noen som objektivt observerer dataene, som nå inkluderer uttalelser levert til bedriftsmediene fra CDC som forklarer at tusenvis av mennesker som er fullvaksinert, fremdeles kommer ned med COVID-infeksjoner og dør , tar det åpenbart MYE mer tro å tro at disse injeksjoner er til vår fordel, enn det å tro at disse skuddene bare gagner Big Pharma og kan forårsake alvorlig skade og skade, og bør unngås fullstendig.

Når flere mennesker i offentligheten begynner å innse at det er onde motiver bak disse eksperimentelle injeksjonene, vil da politikerne og narkotikaselskapets direktører bli holdt ansvarlige for massedrap, slik de tyske legene var ved Nürnberg-rettssakene?

De fleste av disse legene ble henrettet etter å ha blitt dømt ved rettssakene, og hvis de samme moralske og juridiske prinsippene fremdeles gjelder i dag, burde ikke det samme skje?

For at det skal skje, må amerikanerne imidlertid gjenvinne kontrollen over rettssystemet, et emne for en fremtidig artikkel som jeg håper å publisere snart.

Se også :

Leger rundt om i verden utgir dire ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

MASSEMORD: 3 486 Dødsfall i USA etter COVID-injeksjoner på 4 måneder: Flere vaksinedød registrert enn de siste 15 årene KOMBINERT

‘Baldwin Hills’ Star 30 år gamle Ashley Taylor Gerren DØD etter å ha fått COVID Injection

Hjerneskader og DØD Fortsett å følge J&J COVID-injeksjoner

Familiemedlem av Rapper DMX hevder COVID “vaksine” -injeksjon gikk foran sitt dødelige hjerteinfarkt – ikke overdosering av narkotika

35 år gammel sykepleier og mor til to døde etter Pfizer eksperimentelle COVID-injeksjoner i Storbritannia

Legg igjen en kommentar