Det er betenkelig, mener jeg, at landets mest profilerte advokat velger myndighetenes side.

Det er også betenkelig at vi som stiller oss kritisk til grunnlagene for slike avgjørelser, ender opp som perifere konspirasjonsteoriere. Beklagelig er det at nordmenn føler seg best når de later som de tror på slikt. Vi har altså ingen steder å søke tilflukt når det er statens lakeier som ødelegger oss. Det er da fåfengt å gå til politiet for å klage på den gjeng-trakasseringen vi utsettes for, eller kidnappingen av våre barn, eller alle justismord ene vi er utsatt for. Politiet er koordinerende myndighet i dette vi utsettes for. Det vil si; disse skrukkerumper som styrer showet og utnytter sine posisjoner. De sørger for å opprettholde det hele ved å ansette “ordrefølgere”. Disse tankeløse uniformskledde personene tror gjerne de gjør riktig også. Vi har filmet, periodevis dette som foregår rundt oss, for bevisenes skyld. Vi skal legge ut en snutt på dette om litt. – det er motbydelig. Og det koordineres altså fra politidistrikt sør-øst. Til alle tvilere: hvorfor i helvete skulle vi komme fra intet, og plutselig være blant de mest aktive i enkelte sosiale medier, om vi ikke hadde hatt en grunn til det? Jeg utfordrer enhver tviler til å finne noe som helst om familien Bowen, på nett fra tiden før Varslingen til myndighetene om kritikkverdige forhold i bedriften vi jobbet i. Jeg hater å eksponere meg og oss slik, men det finnes ingen alternativer. Nå settes det opp sak mot meg i Drammen tingrett. En sak jeg bør vinne om loven teller. Men den gjør ikke det. Dommeren er lojal til Rotary, og venn av sorenskriver Jørn Holme i Vestfold tingrett. Dommen er allerede ferdig. Den er ment å ramme oss økonomisk. Ikke minst kostnadene ved å anke det kommende justismordet. Det er også slik at det står i veien for vårt søksmål mot Tønsberg kommune, som de ikke ønsker igang før EMD har ført sitt tilsyn med Norge. -og treneringen selvfølgelig. Det er uten hensikt å forsøke å gjøre noe med dommerens inhabilitet. Har prøvd så mange ganger at det hele framstår som en ufattelig dårlig komedie. Også har vi jo problemet med rettergang som er forhåndsbestemt. Det gjelder hele veien opp til Høyesterett. Vi vet jo at også Høyesterett dømmer etter lover som ikke finnes. Altså uten hjemmel i noen kjent lov. Det er den feigeste metode for maktmisbruk som finnes. Fullstendig uten noen integritet. Uten moral og med åpenbar korrupsjon som drivkraften i det hele.Som mennesker er vi ødelagt av småborgere med kontaktnett. Eksempler, foruten denne sorenskriveren allerede nevnt, er kasserer i Gimle Rotary, Dag Ottar Sanne og losjeterapeuten Nils Astrup. Latterlig at eneste måte å få fred på, er å dø. Etter mer enn 4 år med daglig terror er vi ikke klare til å gi opp, men ser ikke særlig håp for Europas feiteste befolkning. Det er der mulighetene for maktmisbruket ligger. Ingen i dette landet står opp for seg selv, og sin familie. Dette er generalisert. Ingen i form av “som nasjon”. Jeg er rett og slett skremt av for en feig befolkning nordmenn er. Akkurat slike folk tror jeg det var Hitler ønsket seg. Feighet har ingen vunnet på så langt i menneskehetens historie. – og det er derfor jeg sier at skrukkerumper i Rotary må drepe meg før jeg gir meg. Dømt som jeg blir i Drammen tingrett er fullstendig uten innvirkning på hva jeg vil fortsette med i sosiale medier. Men sett at det er vårt eneste våpen mot disse meningsløst tomme menneskene som skal misbruke myndighetstilgang for mer enn 30. gang, er nok ønsket å skulle få meg utestengt fra nettet, hva angår Facebook. Men jeg er muligens kreativ nok til å komme meg rundt skrukkerumpenes sensur. De har kavet i to år med å stoppe meg. Målet er å få meg “sinnssyk” ved å implementere slike påstander i rettsbøker. Mantra er i dag som den gamg: “Sies løgnene mange nok ganger, vil folk til sist tro at løgnen er sann. Til det har jeg bare en liten kommentar Det kan ikke være andre enn gale mennesker som ser fornuft i slik dumskap.

Dennis Bowen.

Legg igjen en kommentar