Vaksinepass: Ett Pass For Å Styre Dem Alle

22. April 2021

Vaksinepass er et hovedmål for de som orkestrerer Operasjon Coronavirus , men ikke det endelige målet for COVID-agendaen. Hensikten med vaksinepass er klar, til tross for spinkel og munnmunnig unnskyldning som er gitt for å rettferdiggjøre dem: å begrense bevegelsen til uvaksinerte, eller i klarere termer, å begrense bevegelsen til de som har sett gjennom dagsordenen.

vaksinepass ett pass for å styre dem alle

Det er ingen smarte juridiske argumenter som kan distrahere fra denne grunnleggende sannheten: vaksinepass er iboende diskriminerende. I et sunt samfunn kunne ingen nasjoner som til og med betaler leppe for å bry seg om menneskerettighetene, hevde at vaksinepas er i tråd med deres eksisterende lover om individuelle rettigheter, valgfrihet, bevegelsesfrihet, informert samtykke og medisinsk suverenitet.

Imidlertid er det knapt å si at vi ikke lever i en sunn verden. Nedenfor er en kort liste over vaksinepassordningene som enten er foreslått, skal rulles ut eller allerede eksisterer. Dette er en verdensomspennende agenda som raskt fremmes og implementeres.

EU Planlagt For Vaksinepas I 2018

Lenge før ordet ‘coronavirus’ ble en husholdningsverden, eller begrepet ‘COVID’ til og med eksisterte, planla EU (EU) et vaksinepass-scenario. EU-kommisjonen (EUs utøvende arm) publiserte et forslag om vaksinepass 26. april 2018 i et dokument med tittelen “Forslag til rådsanbefaling om styrket samarbeid mot vaksineforebyggbare sykdommer” .

Den legger opp planen for et “vaksinepass” eller “vaksinekort” og “vaksineportaler”:

“HJEMME VELKOMMEN KOMMISJONENS HENSIKT TIL:

17. Undersøk spørsmål om utilstrekkelig vaksinedekning forårsaket av grenseoverskridende bevegelse av mennesker i EU og se på muligheter for å ta tak i dem, inkludert utvikling av et felles EU-borgeres vaksinasjonskort / pass, kompatibelt med elektroniske immuniseringsinformasjonssystemer og anerkjent for bruk på tvers av grenser. ( …)

VELKOMMER HIER KOMMISSJONENS HENSIKT TIL Å FØRE FØLGENDE TILTAK, I TETT SAMARBEID MED MEDLEMSSTATENE :

1 0. Målet er å etablere et europeisk system for deling av vaksinasjonsinformasjon (EVIS), koordinert av European Center for Disease Prevention and Control (ECDC), for å:

en. Sammen med nasjonens folkehelsemyndigheter,

Jeg. undersøke mulighetene for å etablere, i 2020, retningslinjer for en kjerne EU vaksinasjonsprogram, tar sikte på å legge til rette for kompatibiliteten til nasjonale planer og fremme egenkapital i Union borgernes helsevern, og subseque ntly sikrer bred opptak av kjernen planen, samt en felles vaksinasjonskort;

ii. styrke konsistensen, gjennomsiktigheten og metodene i vurderingen av nasjonale og regionale vaksinasjonsplaner, ved å dele vitenskapelig bevis og verktøy med støtte fra National Immunization Technical Advisory Groups (NITAGs);

iii. utforme EU-metoder og veiledning om datakrav for bedre overvåking av vaksinasjonsdekningstall i alle aldersgrupper, inkludert helsearbeidere, i samarbeid med Verdens helseorganisasjon (WHO). Samle inn slike data og del dem på EU-nivå;

b. Innen 2019, opprett en europeisk vaksinasjonsinformasjonsportal, med støtte fra Det europeiske legemiddelkontoret, for å gi objektive, gjennomsiktige og oppdaterte bevis på nettet om vaksiner, fordeler og sikkerhet og legemiddelovervåkningsprosessen.

c. Overvåke feilinformasjon på vaksine på nettet og utvikle evidensbaserte informasjonsverktøy og veiledning for å støtte medlemsstatene i å motvirke vaksinehvil, i tråd med kommisjonens meddelelse om å bekjempe desinformasjon på nettet. ”

Interessant nok, på s. 13, nevner dette dokumentet også begrepet vaksinehilsen, da det anbefaler en “J oint Action on Vaccination, co – finansieret av det tredje programmet for Unionens handling på helsefeltet … for å adressere vaksinehilsen.”

Vaksinasjonsnøl har også blitt et tema i COVID-operasjonen fordi så mange mennesker har blitt klar over hvor giftige vaksiner kan være og hvor eksperimentelle disse er; i artikkelen min fra august 2020 avslørte jeg hvordan en Yale-studie analyserte hvordan man kan bekjempe vaksinehvil og øke vaksineopptaket gjennom en rekke psykologiske teknikker og manipulasjon.

Europeiske Vaksinepass

Gitt de ovennevnte dokumentene, er det ingen stor overraskelse at Europa er i forkant med å implementere vaksinepas.

Storbritannia og mange europeiske land nærmer seg å lansere passordningen; 17. mars 2021 foreslo EU-kommisjonen følgende lovutkast for å lage et “ Digital Green Certificate ” som du kan se fra dette dokumentet . I et klassisk eksempel på doublepseak sa kommissær for rettferdighet, Didier Reynders:

“Med Digital Green Certificate tar vi en europeisk tilnærming for å sikre at EU-borgere og deres familiemedlemmer kan reise trygt og med minimumsbegrensninger i sommer. Digital Green Certificate vil ikke være en forutsetning for fri bevegelse, og det vil ikke diskriminere på noen måte. En felles EU-tilnærming vil ikke bare hjelpe oss med gradvis å gjenopprette fri bevegelighet innen EU og unngå fragmentering. ”

Ingen forutsetning for bevegelse? Ikke diskriminere på noen måte? Selve essensen av vaksinepasset er å regulere og begrense bevegelse, samt å diskriminere.

Hva er ellers poenget med det? Dette er et konstant tema for COVID op. Politikere lager regler for å kontrollere livet ditt, og akkurat når de kunngjør disse reglene, hevder de at de ikke kontrollerer deg. Svart er hvitt, opp er nede og tyranni er frihet.

Amerikanske Vaksinepass

De kommer også til Amerika. Den amerikanske staten New York var den første staten som introduserte et pilotprogram. Myndighetene har sagt at det er valgfritt, men det er slik alle disse kontrollplanene fungerer i utgangspunktet; først er de valgfrie for å bryte ned motstand og få folk vant, og så er de obligatoriske. New York kaller vaksinepasset sitt for “ Excelsior Pass ” og den offisielle kunngjøringen sier:

“Utviklet i samarbeid med IBM, vil Excelsior Pass bruke påvist, sikker teknologi for å bekrefte individets vaksinasjon eller en nylig negativ COVID-19-test gjennom en konfidensiell dataoverføring for å hjelpe deg med å spore gjenåpning av teatre, stadioner og andre virksomheter med retningslinjene i staten New York …

“Excelsior Pass vil spille en avgjørende rolle i å få informasjon til arenaer og nettsteder på en sikker og strømlinjeformet måte, slik at vi kan spore gjenåpningen av disse virksomhetene og komme oss et skritt nærmere å nå en ny normal.”

På oppsiden er det visse stater som forebyggende har utestengt vaksinepass i en eller annen form, inkludert Florida, Texas, Arizona, Montana og Idaho. Når det gjelder mye av COVID-operasjonens varighet, følger støtte eller motstand mot vaksinepass for det meste partilinjer, med de venstreorienterte demokratiske statene som støtter det og de høyreorienterte republikanske statene motstår det.

Vaksinepass I Israel, Kina Og India

Israel har tjent seg nok et tvilsomt skille ved å ha ledet verden innen COVID-vaksinasjonsrater , og ved allerede å implementere sitt vaksinepassprogram. Uvaksinerte israelere får forbud mot å gå til såkalte ikke-essensielle steder.

Den tyranniske israelske helseministeren Yuli Edelstein advarte:

“Den som ikke vaksinerer, vil bare gå til supermarkeder eller apotek, mens de vaksinerte vil gå til stadioner og treningssentre.”

Tyranniet stopper ikke der. Israel har også utstedt ” Frihetsarmbånd ” som skal brukes av de som kommer inn i landet fra utlandet. Israels parlament sluttet seg til handlinger som tidligere ble tatt av den spanske regjeringen for å godkjenne en lov for å opprette et register over mennesker som nekter COVID vax.

Det er interessant at britiske statsråd Michael Gove nylig ble ankommet til Israel for det de sier var “vaksinepassforhandlinger”, men i virkeligheten, fra de som kjenner bakhistorien til den sionistiske nye verdensordenen (NWO), var det sannsynligvis hans marsjordre.

Kina og India har begge blitt med i vaksinepassspillet. Kina kalte sin versjon for “International Travel Health Certificate” (lastes ned fra WeChat-mobilappen) mens India har en QR-kodesertifikatversjon .

Ett Pass For Å Styre Dem Alle

Uansett hvilke fancy og forskjellige navn disse passene, appene og QR-kodene har, er det planer om å koble dem alle sammen via en felles programvare eller et rammeverk.

De ledende utviklerne av denne teknologien inkluderer AOK Pass , Common Pass , Vaccination Credential Initiative , Good Health Pass Collaborative og IATA Travel Pass . Dette er en tydelig manifestasjon av NWO-agendaen til en verdensregjering med detaljert informasjon om hver enkelt person (bortsett fra den herskende eliten) på jorden, som er planlagt å være dens undersåtter eller slaver.

Dette har lenge kommet. Det virker som for lenge siden nå – for over et år siden – da Bill Gates begynte å snakke om behovet for immunitetssertifikater og digitale vaksinepas . Planen er ikke skjult, men heller bredt ute i det fri. Selvfølgelig er det en tydelig mangel på logikk rundt hele saken.

Først av alt, som jeg har dokumentert uttømmende, er det ingen bevis for at viruset SARS-CoV-2 eksisterer . Men å sette den ubeleilige sannheten til side et øyeblikk, hvorfor kunne ikke naturlig immunitet mot viruset kvalifisere deg til vaksinepas? Vanlige hjernevaskede medisinske myndigheter kan si at det er fordi du fortsatt kan bli smittet på nytt.

Det samme gjelder imidlertid vaksinen … derav alle samtalene om et 2. og 3. skudd (faktisk er planen å gi folk utallige skudd når de oppgraderer og kobler om DNA-operativsystemet ). Dette er den samme gruppen vaksiner som forresten ikke gir deg skikkelig immunitet og til og med kun er beskyttet mot milde symptomer og ikke for å stoppe overføringen.

Det handler ikke om reell reell immunitet mot sykdom. Det handler om å finne ut hvem som er vaksinert og hvem som er vaksinert, og deretter straffe de ikke-kompatible, ulydige, motstridende uvaksinerte.

For de som vil ha sitt skinnende nye vaksinepass – tenk på dette. Hva skjer når myndighetene sier at du må fortsette å bli voksxed … og vaxxed … og vaxxed … hvert år … bare for å beholde passet og privilegiene dine? Kommer vi til å stå i våre iboende sovierettigheter eller grovel under slavemestrene for regjeringsbevilgede privilegier?

Siste Tanker

Sannheten er at vaksinepass er et opplegg for å tvinge mennesker til å vokse seg slik at de blir genetisk modifiserte mennesker . Vaksinen er det virkelige biovåpenet , ikke et imaginært virus.

Vaksinepassene vil fungere for å gjøre livet ubehagelig for uvaksinerte, og også som et registreringssystem for å skille mellom vaksinert og uvaksinert, slik at NWO-kontrollerne vet nøyaktig hvilke borgere som har viss nanoteknologi innebygd i dem – noe du kan være sikker på at vil være brukes til å fremme hvilke skumle mål NWO-manipulatorene har i tankene.COVID-Tilfeller Vokser Mest I Låste StaterForrige Innlegg

Relaterte Artikler

covid-saker vokser mest i låste stater

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

COVID-Tilfeller Vokser Mest I Låste Stater

HAFHAF22. April 2021

ufos kan brukes som et falskt flagg for å innlede den nye verdensorden

SAMMENSVERGELSEET UFOERFALSKE FLAGGNWO

UFOer Kan Brukes Som Et Falskt Flagg For Å Innlede Den Nye Verdensorden

HAFHAF22. April 2021

i denne fotoillustrasjonen, en symbolsk covid 19 helse

KORONAVIRUSVAKSINER

Rapport: UK Vaksine Pass Skal Rulles Ut INNEN DAGER

HAFHAF22. April 2021

se bill porter innrømme menneskelig avfolkningsprogram

BILL GATESAVFOLKNINGVAKSINER

Se: Bill Gates Innrømmer Programmet For Menneskelig Avfolking

HAFHAF21. April 2021

Legg igjen en kommentar