Innlegg 1 apr 2019

Jan Erik Winås

Administrator    

Jeg kan ikke etter beste evne fatte å begripe at ikke folk bryr som hva som skjer ang værmodifikasjon. HVER bidige dag/natt går det fly som sprer sin gift over hodene på oss (hele jorden). Det blir stadig sent opp satelitter som er med på styre denne galskapen fra ionosferen. Radaranlegg modifiseres til bruk for HAARP..nå sist gjelder det radaranlegget i Vardø. Det finnes mengder med dokumentasjon som viser at branner, vulkanutbrudd, orkaner, stormer og oversvømmelser grunnet HAARP.Dette og 5G er med på å forgifte(utslette) alt liv på jorda med bla norske politikeres velsignelse. De snakker om miljøet er forårsaket av CO2…det er ren og skjær BULLSHIT. For de som bruker mer enn 105 av hjernekapasiteten VET at CO2 er nødvendig for liv og planter…men det har naturen og sola styrt i alle tid.Det som skjer nå er at de sprayer chemicalier over havområder som forsurer vannet og allt levende i disse havområdene dør ut. Man ser stadig vekk fisk, pattedyr blir skyllt på land flere steder. Mange av disse som har sin opprinnelse i varmere strøk kommer hit til våre havområder. Har folk noengang tenkt HVORFOR?Hvis nå folk ikke begynner å innse denne galskapen vil disse kjeltringene oppnå det de er ute etter innen få år. Nemlig å utrydde jordas befolkning til det gjenstår 1/3 av jordas befolkning.For mange år tilbake ble det sagt av disse kjeltringene følgende:Klarer vi å styre været…kan vi styre en hel verden.OG det er de på god vei til å klare.FØLG MED VIDERE OG SPRE INFO SLIK AT FLEST MULIG KAN BLI KLAR OVER GALSKAPEN.

Legg igjen en kommentar