FRANKENSKIES – DOKUMENTÄR OM KLIMATMANIPULERING

Posted on  by JM

_geoeningineering_sverige_klimatförändringarna

April 2021

Frankenskies är en dokumentär från 2017 gjord av Matt Landman som handlar om hur man använder geoengineering för att manipulera vårt klimat. I Sverige har geoengineering pågått sedan början på 00-talet i kölvattnet efter 9/11. 

https://www.brighteon.com/embed/45ca9df0-1b93-450f-8606-d516f1309255
Video ovan: Frankenskies – dokumentär om geoengineering/klimatmanipulering.

GEOENGINEERING HISTORIK

    Geoengineeringexperiment har pågått länge i USA. Det finns filmfoton från så tidigt som 1923 där U.S. Air Service utförde väderexperiment med tvåmotoriga plan som skapade rökridåer.  I en annan svartvit film berättar en representant för företaget GE hur man konverterar moln till snö. Man fryser ned molnen genom att använda torris som man släpper ned i det frysta molnet och av detta skapas snökristaller. Man kan även skapa snöstormar med denna metod. 

  • Project Cirrus (1946-1957). År 1946 började den  amerikanska militären  med Project Cirrus. Från flygplan släppte man torris i en orkan vilket resulterade i att orkanen ändrade riktning och hamnade i Georgia där den orsakade stora skador och en person dog.
  • År 1952 drabbas den engelska staden Lynmouth av kraftiga översvämningar. 19 miljoner ton vatten förstörde området, dödade 35 människor och gjorde 400 personer hemlösa. Efteråt avslöjade en militär att han arbetade på Project Cumulus där man skapade artificiellt regn via molnsådd (cloud seeding).
  • Mellan 1953- 1967 utfördes i USA Project Skyfire som handlade om att undersöka blixtnedslag  och se om man kunde använda vädermodifieringstekniker för att förhindra dessa. Man beströdde molnen med silverjodidkärnor antingen från generatorer på marken eller via modifierade flygplan.
  • Project Stormfury gick ut på att minska orkaners förstörelseförmåga där man sprejade orkanerna med silverjodid. 
  • Mellan åren 1962-1971 pågick Operation Ranchhand där man sprejade stora arealer i Vietnam med avlövningsmedel och det mest kända programmet var Agent Orange. Jordbruksmarken förstördes  och senare föddes det barn med missbildningar och cancer. Vietnams regering menade att allt detta berodde på Agent Orange. En representant för Dow Chemicals sade att Agent Orange var ett säkert program.
project cirrus_geoengineering_sverige_klimatet

USA satte igång på allvar med geoengineering efter andra världskriget. Till Sverige började fenomenet chemtrails dyka upp efter 9/11.

Under Woodstock-festivalen bevittnade flera deltagare att man sprejade molnen och senare började det regna. https://www.youtube.com/embed/79voFUqcPq4?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent

Video ovan: USA:s president på 60-talet Lyndon Johnson hade storslagna planer på att kontrollera världen. I ovanstående klipp pratar han om att kontrollera planetens klimat. “Detta lägger grunden för utvecklandet av en vädersatellit som kan manipulera jordens vädersystem. Den som kontrollerar vädret, han kontrollerar världen”. 

Kopier og sett inn linken!

https://www.brighteon.com/embed/40a59f38-3062-45b2-ad5f-f310e3279e83

Video ovan: profeten för geoengineering i USA, David Keith, medger att geoengineering kan döda tiotusentals människor. 

HAARP – ANLÄGGNINGAR FÖR ATT MANIPULERA KLIMATET

    Jetströmmen är en luftström som ligger cirka 11 kilometer upp och den bestämmer vårt vädersystem. Jetströmmen manipuleras genom att man skjuter upp radiovågor i atmosfären och ändrar väderförhållandena. Denna manipulation utförs av det som kallas för Jonisfäriska upphettare (ionospheric heaters). Ett exempel på jonisfärisk upphettare är anläggningen Haarp i Alaska som består av 180 antenner som är vardera över 20 meter höga. Det finns flera liknande stationer världen över och dessa jobbar i grupp och kan ändra på vädermönster världen över. En representant för amerikanska flygvapnet säger i en hearing att syftet med Haarp var att injicera energi i jonosfären i syfte att kontrollera den och att detta mål hade uppnåtts. 

    Mellan åren 1987-1992 upplevde Kalifornien en torka utöver det vanliga. Enligt NOAA uppstod det förändringar i jetströmmen ovanför Kalifornien, vindarna ändrade riktning och började blåsa från öst till väst istället för tvärt om som är brukligt. Detta resulterade i att jetströmmen försvagades och orsakade i sin tur torkan.

    Man har gjort vattentester i Kalifornien och påträffat stora mängder Barium, Strontium, Aluminium och Manges, samma ingredienser som finns i geoengineeringprogrammen. Aluminiumet kommer även in i trädens rotsystem och tar död på dem.

tromsö_haarp_geoengineering_kiruna_david keith_sverige

I Tromsö Norge har man en anläggning som kan fungera som en jonisfärisk upphettare. Anläggningen styrs av organisationen EISCAT som har sitt kontor vid Esrange Space Center i Kiruna. 

ATT BLOCKERA SOLENS LJUS

    I en hearing säger aktivisten Rosalind Peterson att klimatmanipuleringen kommer att ta död på grödorna världen över eftersom man vill blockera solens strålar att nå jorden (solar radiation management) och således tar man död på fotosyntesen. Peterson menar även att många av de moln vi bevittnar inte är naturliga utan manmade. 

    Bin världen över dör i en snabb takt. Bin har påträffats med höga halter av aluminium i sig och Monsanto har skapat genmodifierade bin som endast pollinerar grödor från Monsanto.

    Demens är den sjukdom i Storbritannien som ofta drabbar kvinnor.  Den främsta anledningen till demens är ansamlingen av aluminium i hjärncellerna. 

solar radiation management_förenta nationerna_geoengineering_chemtrails_sverige_

Med den teknik som kallas Solar Radiation Management vill man blockera solens strålar att nå jorden i syfte att rädda oss från klimatförändringarna. Att man riskerar att ta död på fotosyntesen verkar inte vara så viktigt. 

VÄDERKRIGFÖRING

    USA:s militär har helt öppet sagt att man vill kontrollera vädet till år 2025 och använda det som ett vapen.  Hugo Chaves anklagade USA för att ligga bakom jordskalvet i Haiti och Irans tidigare premiärminister Ahmadinejad sade att vissa västerländska länder orsakar torka över vissa delar av världe, bland annat  torkan i Iran. Amerikanska militären vill använda väder som ett vapen genom att beströ molnen med radiologiska, biologiska och kemiska ingredienter och låta dessa regna över fiendelandet (väderkrigföring). 

geoengineering_kiruna_esrange_klimatet

Bild ovan: så här ser det ut när klimatmanipulering utförs. Flygplan släpper ut aerosoler som ser ut som kondens, dessa överlappar varandra och till slut bildas ett vitt dis. Solens strålar blockeras att nå jorden. I debatten om geoengineering så menar etablissemanget att geoengineering inte pågår utan endast är en “förskräcklig lösning som vi kanske måste använda för att bekämpa klimatförändringarna”. Det enda man behöver göra för att se att geoengineering är i full blom är att kolla upp i skyn. 

KONTROLLERAD MAINSTREAM MEDIA

    Matt Landman menar att mainstream media pumpar ut propaganda om geoengineering och klimatförändringar och i USA styrs MSM av 6 stora bolag som ofta pumpar ut samma budskap som härmande papegojor.  Landman menar att vi utsätts för social ingenjörskonst av mainstream media och att meteorologerna i tv ges ett skript som ska läsas upp där man bland annat pratar om “nya typer av moln” som har uppkommit hux flux. Det pratas även om att man kanske måste använda geoengineering i syfte att rädda oss från klimatförändringarna. John Hopkins universitetet (Rockefellers sponsrat) är ett universitet som pushar för geoengineering i syfte att motarbeta klimatförändringarna.   Globalisterna anser till och med att de har rättigheten att “rädda mänskligheten” med hjälp av geoengineering. https://www.youtube.com/embed/_fHfgU8oMSo?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent

Videon ovan visar hur flertalet tv-stationer sänder ut samma budskap, helt enligt ett manuskript. 

Legg igjen en kommentar