Bevæpnede soldater retter våpen mot kvinner i Minneapolis for å ha pumpet bensin etter portforbud 04/21/2021

Av Ethan Huff

Bevæpnede soldater retter våpen mot kvinner i Minneapolis for å ha pumpet bensin etter portforbud

ANNONSE

Takket være George Floyd og Black Lives Matter (BLM) er det nå en alvorlig “forbrytelse” å pumpe bensin etter portforbud i Minneapolis.

Ordfører Jacob Frey, som sier at “hvite nasjonalister” er ansvarlige for Floyds død, påla portforbudet etter at Daunte Wright, en annen svart mann, døde av politibetjenter.

To kvinner som ble tatt for å pumpe bensin etter mørkets frembrudd i Minneapolis, lærte på den harde måten at når en regjeringstjeneste pålegger deg å gjøre noe, gjør du det lydig og utvilsomt – selv om ordren er i strid med loven.

Ifølge rapporter var de to kvinnene i ferd med å fylle opp bilen da tungt bevæpnede guoner fra militæret og det lokale politidepartementet svermet kjøretøyet og beordret kvinnene å komme seg ned på bakken.

Med rifler pekende mot hodet terroriserte det SWAT-lignende regjeringsbandet de to kvinnene, hvorav den ene hadde yogabukser på. Ingen av kvinnene var bevæpnet eller utgjorde noen form for trussel.

“Scenen var lik et raid på Taliban i Kabul, men skjedde i Minneapolis, og i stedet for Taliban var det uskyldige kvinner i yogabukser,” skriver Matt Agorist for SHTFplan.com .

På Twitter uttrykte mange lignende følelser om grovt maktmisbruk som ble utstilt den kvelden. I hvilket parallelt univers trakasserer og terroriserer uskyldige kvinner, som driver deres virksomhet, er akseptabelt i et land som hevder å være avhengig av frihet og frihet?

“Den som bestilte denne idioten, skal fjernes og uten videre trekkes ut av kontoret,” skrev en person. “Å arrestere personell ved en MN-bensinstasjon – som peker militære rifler i ansiktet – er bare opprørende. Ingen folkevalgte slipper noen gang unna dette. ”

“Når det er utbredt sivil uro, har en stat i utgangspunktet to muligheter: 1 – gi noen innrømmelser til offentlige krav, eller 2 – bruk tyrannisk makt for å dempe uroen,” skrev en annen. “Og det er helt åpenbart i hvilken retning vår herskende klasse vil gå når offentlig sinne og fortvilelse fortsetter å vokse.”

Militarisering av politiet og økende krigsrett er en tosidig affære

Begge politiske partiene er forresten skyldige i å bringe oss til dette punktet. Å beskylde Joe Biden eller Donald Trump savner poenget helt siden politiets statlige tyranni har vokst under både demokrater og republikaners styre i mange tiår.

“Det var her lenge før Trump og begynte å rase opp under George W. Bush under antikrigsprotester og kom til en spiss under Obama under Ferguson-uroen,” forklarer Agorist.

Fordi denne siste hendelsen i Minneapolis skjedde under Biden i motsetning til Trump, tok imidlertid ikke det sterkt politiserte vanlige mediet engang historien. Dette er bemerkelsesverdig ettersom det fremdeles er en agenda i spill som søker å enten ignorere eller glamourisere politistaten under demokrater mens den forsterker dens redsler under republikanerne.

“Dette er” tilbake til normalitet “folk ønsket”, påpekte noen på Twitter.

“Fordi i fjor … det som skjedde i Minnesota, Portland og Chicago akkurat nå ville være på alle nyhetsstasjoner og være de viktigste emnene på Twitter. Men nå som den oransje mannen er borte … kan vi snakke om katter igjen. ”

Hadde denne hendelsen i Minneapolis skjedd under Trump, ville den blitt sendt direkte i flere dager på rad som et middel til ødeleggelse. Men fordi Biden okkuperer Det hvite hus, er media helt stille.

“De tillot massebrenning, plyndring og meningsløs ødeleggelse gjentatte ganger med nesten null politiinnblanding” i fjor, påpekte en SHTFplan.com- kommentator om hykleriet om hvordan denne siste hendelsen ble håndtert. “Bravo, Minneapolis.”

For å holde deg oppdatert på de siste nyhetene om politiets statlige tyranni, må du sjekke ut PoliceState.news .

Kilder til denne artikkelen inkluderer:

SHTFplan.com

NaturalNews.comportforbud , Daunte Wright , frihet , bensinstasjon , våpen , Jacob Frey , frihet , krigsrett , Minneapolis , adlyde , opprør , politistat , tyrannny , tyranni

Legg igjen en kommentar