Ny forskning: Cov påvirkes av 4G og 5G

Den første vitenskapelige rapporten om forholdet mellom Covid-19 og 4G og 5G trådløs eksponeringAv Kersti Wistrand -1. mars 2021

5G fra Ericsson (foto: NewsVoice) Beverly Rubik (pressebilde). SARS CoV-2 (foto: CDC.gov)
5G fra Ericsson (foto: NewsVoice) Beverly Rubik (pressebilde). SARS CoV-2 (foto: CDC.gov)

UNDERSØKELSER. I vitenskapelige sammenhenger har det vært stillhet om de underliggende miljøfaktorene som kan påvirke Covid-19. Denne artikkelen presenterer den første vitenskapelige rapporten som gir bevis for at trådløs teknologi med digital pulsmodulering som 5G er en medvirkende faktor til vanskelig Covid-19. Covid-19 sykdom er ikke forårsaket av trådløs stråling. Den eksisterer i deler av verden der teknologien ikke er utviklet. Imidlertid forverres Covid-19 av stråling.

Tekst: Kersti Wistrand

Covid-19 startet i Wuhan, Kina og ble kjent som en epidemi i desember 2019 kort tid etter at 5G-nettverket ble “lansert” i Wuhan 31. oktober 2019. Det gikk ikke lang tid før Covid-19-utbrudd skjedde i stor skala i Sør Korea, Nord-Italia, New York City, Seattle og Sør-California. På alle disse stedene hadde 5G-nettverket blitt tatt i bruk kort tid før, som det fremgår av en vitenskapelig rapport skrevet av de spanske forskerne Payeras og Cifre i april 2020 [1]. Denne rapporten viste en statistisk signifikant sammenheng mellom tettheten til 5G-antenner og plasseringen av Covid-19-tilfeller i spesifikke regioner rundt om i verden. I løpet av den første bølgen i USA ble det rapportert om flere dødsfall i stater med 5Gin-infrastruktur sammenlignet med stater som ennå ikke hadde denne teknologien [2].

Den spanske forskningsstudien ble deretter grunnlaget for alle slags spekulasjoner om at 5G forårsaket Covid-19, og at det ikke var noen virkelige virus i det hele tatt. I massemediene ble forbindelsen mellom Covid-19 og 5G avvist som konspirasjonsteorier.

Nå har imidlertid et amerikansk forskerteam ledet av biofysiker PhD Beverly Rubik ( BRubik.com ) fullført en studie av sammenhengen mellom 5G og Covid-19. De har skrevet en ennå ikke publisert forskningsrapport [3], som sammen med et intervju var oppe i et par dager via en lenke til Lloyd Burrell, grunnlegger av The EMF Health . For referanser til ulike forskningsstudier, se denne forskningsrapporten .

PhD Beverly Rubiks forskning på mobiltelefonstråling

Biofysiker PhD Beverly Rubik ble uteksaminert med doktorgrad i biofysikk i 1979 fra University of California og har publisert over 90 vitenskapelige artikler og to bøker. Hun har også grunnlagt Institute for Frontier Science (1996) hvor hun er regissør. Hun har forsket på det menneskelige energifeltet, elektromagnetisme, helbredelse og energimedisin. B. Rubik er kjent fra mange TV-serier og har mottatt flere internasjonale priser.

Rubik har 25 års erfaring med å forske på blod

Siden 2014 har Rubik forsket på effektene som stråling fra mobiltelefoner har på menneskelige celler. Hun har funnet ut at blodet endrer seg negativt fra strålingen. I stedet for å flyte fritt i kapillærene, dannes det blodpropp og blodet blir klebrig, for eksempel å bære en ryggsekk som inneholder en 4G-mobil i 45 minutter, endret blodbildet. Personer over 40 år viste dårligere symptomer enn yngre mennesker. På sikt bidrar denne typen stråling til kardiovaskulære problemer med hjerteinfarkt og hjerneslag som et resultat.

I intervjuet viser Rubik til Martin Pall , prof. Emeritus i biokjemi og medisinsk vitenskap, Washington State University [4]. Han har lenge forsket på elektromagnetiske felt (EMF), inkludert de som pulserende som 5G, som er betydelig mer aktive på biologisk cellenivå.


4G og 5G dirigerer krefter mot spenningssensoren på VGCCs ( Voltage-Gated Calcium Channel ) i cellene, og åpner opp deres kalsiumionkanaler og lar store mengder kalsiumioner strømme inn i cellen [5]. Mikrobølger i mobiltelefoner og 4G-nettverk endrer kalsiumnivået i cellene og åpner cellene. 5G er enda verre.


Triad agent – vert – miljøfaktorer

Beverly Rubik leste rapporten fra sine spanske kollegaer og syntes det var veldig rart at miljøfaktorene ble stille. Man snakker nemlig om en triade bak epidemiologiske sykdommer:

 • agenten (virus),
 • verdier (pasient) og
 • virkningen av miljøfaktorer.

Spesielt i tilfelle Covid-19 nevnes bare pasienten (alder, underliggende sykdommer) og viruset og dets egenskaper og smittsomhet. Så snart man begynner å snakke om påvirkningsfaktorer i omgivelsene når det gjelder Covid-19, blir det referert til som konspirasjonsteorier. Hun bestemte seg for å starte en undersøkelse av en mulig forbindelse mellom Covid-19 og den trådløse strålingen.

Forskergruppen

Forfatterne av den ferske rapporten er, i tillegg til Beverly Rubik, radiolog MD Robert R. Brown , innfødt i Arizona. I utgangspunktet var fire personer en del av forskerteamet, men to av dem droppet fordi emnet var kontroversielt og møtte motstand. Disse to ønsket ikke å risikere karrieren, men forlot prosjektet.

Metode

Metoden er basert på litteraturstudier av pågående forskningsrapporter om patofysiologien utviklet av Covid-19 i 2020 (MD Robert R.Brown), og på over 250 fagfellevurderte forskningsrapporter fra 1969–2020 om mulige biologiske effekter fra RFR (radiofrekvens) stråling, trådløs stråling) -eksponering for både eksperimentelle og menneskelige celler (Beverly Rubic).

Langsiktige studier med en militær tilknytning til dette har pågått i Russland siden 1969 og ble oversatt av CIA og inngått i deres arkiver som forsvarsteknisk informasjon tidlig på 2000-tallet. Rubik studerte disse, men også forskningsrapporter fra det sivile samfunn, for eksempel om arbeidere som ble syke da de installerte eller på annen måte ble utsatt for RFR.

Studiene av Rubiks og Browns forskningsrapporter ble analysert hver for seg. Covid-19s patofysiologi ble deretter sammenlignet med RFR-eksponering på cellenivå, og fant og organiserte fem kategorier: blod- og vaskulære endringer, oksidativt stress, immunsystem, økte kalsiumnivåer og hjerterytmeforstyrrelser.

Resultater

Nylig fullførte de verdens første forskningsstudie om sammenhengen mellom Covid-19 og trådløs stråling. Tittelen er: ” Bevis for en forbindelse mellom Covid -19 og eksponering for radiofrekvensstråling fra trådløs telekommunikasjon inkludert mikrobølger og millimeterbølger ” ( “Beviset for et forhold mellom Covid-19 og eksponering for RF-stråling fra trådløs telekommunikasjon inkludert mikro- og millimeterbølger ” .)

Gjennomgang av Covid-19-rapportene

Den kliniske presentasjonen av Covid-19 varierer, som vi alle vet, mye med et bredt spekter av symptomer, alt fra milde symptomer som: ondt i halsen, hodepine, feber, hoste, rennende nese, milde leddsmerter, magesmerter, tap av smak og lukt) til mer alvorlige som pustevansker, høy feber og stor tretthet.

I en stor studie (se referanser i grunnartikkelen) viste 80% milde symptomer eller ingen i det hele tatt, mens spesielt den eldre befolkningen og de med underliggende sykdommer som høyt blodtrykk, diabetes og fedme har større risiko for alvorlig sykdom.

Akutt respiratorisk nødsyndrom (ARDS ) kan raskt oppstå og forårsake alvorlig kortpustethet når endotelceller i de indre veggene i blodårene og epitelceller i de indre veggene i luftveiene mister holdbarheten og proteinrik væske lekker inn i tilstøtende luftsekker .

Covid-19 kan forårsake hypoksi, utilstrekkelige oksygenivåer , som har blitt sett hos opptil 80% av pasientene med respirasjonsnød på intensivavdelingen, ifølge en rapport skrevet av Gattinoni. 2020. Redusert oksygenering og forhøyede karbondioksidnivåer i pasientenes blod er observert, selv om etiologien til disse funnene fortsatt er uklar. På røntgen og CT-skanning hos pasienter med Covid-19 er det observert massiv oksidativ skade på lungene.


Dette cellulære stresset indikerer en etiologi, årsaken til sykdommen, snarere av biokjemisk art enn på grunn av et virus (Cavezzi et al, 2020). Fordi spredningen av viruset kan feste seg til celler som inneholder en ACE-2-reseptor (angiotensin-konverterende enzym 2), kan sykdommen spre seg og skade organer og bløtvev i hele kroppen, inkludert: lunger, hjerte, tarm, nyrer, blod kar, fett, testikler og eggstokker. Sykdommen kan øke en systematisk betennelse og gi en hyperkoagulerbar tilstand, altså en tilstand der blodet koagulerer. Uten bruk av blodfortynnere kan dette være dødelig. (Bikdeli et al, 2020)


Hos langvarige covid-19 pasienter kan symptomene gå frem og tilbake i flere måneder. Kortpustethet, tretthet, leddsmerter og brystsmerter kan være vedvarende symptomer. Hjernetåke, uregelmessige hjerteslag og nylig startet høyt blodtrykk er også blant de epidemiologiske dataene som nå samles inn.

Gjennomgang av den biologiske effekten av RFR-eksponering

Organismer er elektrokjemiske vesener og lavfrekvent RFR fra trådløse kommunikasjonssystemer som mobiltelefonantenner, basestasjoner, WiFi, mobiltelefoner osv. Kan forstyrre mange fysiologiske funksjoner fra molekylær til mobil, fysiologisk, atferdsmessig og psykologisk nivå. En rekke studier viser skadelige helseeffekter, inkludert kreftrisiko, endokrine endringer, økt produksjon av frie radikaler, DNA-skade, endringer i reproduksjonssystemet, lærings- og hukommelsesfeil og nevrologiske lidelser. Den interesserte er henvist til den opprinnelige artikkelen .

Den fagfellevurderte vitenskapelige litteraturen fra hele verden, som dekker mer enn 5000 studier, har dokumentert bevis på skadelige bioeffekter fra RFR-eksponering, inkludert 5G-frekvenser, i flere tiår. De fleste er amerikanske undersøkelser. Det har vært studier som dekker bare noen få uker eller mindre, og svært få langtidsstudier har blitt gjort på dyr og mennesker.

Langsiktige studier som varte måneder på forsøksdyr i Sovjetunionen og Øst-Europa fra 1969–70. Sykdommer fra RFR-eksponering har blitt dokumentert siden tidlig bruk av radar og russiske forskere snakker om “radiobølgesykdom”. Disse russiske studiene viser betydelig biologisk innvirkning selv ved eksponeringsnivåer 100 ganger under 1 mW / kvadrat cm. To fenomener oppstår ved langvarig eksponering for lav frekvens:

 1. Blodet koagulerer og blir klebrig og forårsaker
 2. vaskulær koagulasjon oppstår, dvs. blodet flyter ikke like fritt. Oksygenering til de indre organene, inkludert hjernen, avtar.

Resultater

Tabellen nedenfor viser de vanlige symptomene på Covid-19 og de tilsvarende skadelige bioeffektene fra RFR-eksponering. Disse effektene er avgrenset i tabellen i de fem kategoriene av blod- og vaskulære endringer; oksidativt stress; immunforsvar; økte kalsiumnivåer (Ca2 +), hjertearytmier, men det skal understrekes at disse effektene har overlappende effekter. Så de er ikke atskilt. Eksempler er blodkoagulasjon og betennelse. Oksidativt stress er involvert i morfologiske endringer i erytrocytter, så vel som i hyperkoagulasjon, betennelse og organskader.

Fire nøye skrevne sider i den vitenskapelige rapporten gjør deretter grundige analyser og sammenligninger mellom symptomer og effekter forårsaket av trådløs strålingseksponering og Covid-19. Den interesserte blir henvist til rapporten .

Konklusjoner

Et sammendrag basert på intervjuet med Beverly Rubik:

 • I Covid-19: 1) koagulering av blodet (koagulasjon), som blir klissete 2) langvarig vaskulær koagulasjon som til slutt forårsaker organsvikt. Blodpropp forekommer også med lavfrekvent trådløs stråling ved bruk av trådløs teknologi med digital pulsmodulering.
 • Oksidativt stress er et stort problem i Covid-19. Aktivering av fagocytiske celler kan utløses av kronisk betennelse, giftstoffer, plantevernmidler, visse legemidler, miljøgifter og stråling. Frie radikaler angriper dermed immunforsvaret. Hyperinflammasjon forekommer og en rekke organvev blir påvirket.
 • Trådløs strålingseksponering fra blant annet 3G-, 4G- og 5G-nettverk påvirker blodbildet gjennom oksidativt stress. Spesielt har 5G en effekt på blodkarene ved å åpne opp kalsiumionkanalene slik at kalsiumnivået i cellene øker, noe som gjør det lettere for viruset å komme inn.
 • Covid-19 forårsaker derfor dusinvis av symptomer, avhengig av hvilket organ som angripes fordi viruset binder seg til reseptorene som finnes i mange organer og vev.

Lungebetennelsen som oppstår i forbindelse med Covid-19 er ikke av den typen vår gamle klassiske lungebetennelse, sier Beverly Rubik. Nei, de er preget av at blodet blir “klebrig og blodpropp” . Blodet strømmer dårlig. Blodcellene er ikke i stand til å absorbere oksygen ordentlig, lungebetennelse oppstår og pasienten kan dø av kvelning hvis ingen tiltak blir tatt.

Derfor er Covid-19 ikke bare en virussykdom, men også en blodsykdom. Hjertet har også spesielle reseptorer som SRS-CoV 2 binder til med arytmier som et resultat.

Covid-19 (forårsaket av SARS-CoV 2-viruset) er ikke forårsaket av trådløs stråling. Den eksisterer i deler av verden der RFR ikke er utviklet. Imidlertid forverres Covid-19 av stråling. Det er en sammenheng: strålingen påvirker kalsiumkanalene i cellene og gir forhøyede kalsiumnivåer. Dette åpner cellene og slipper inn virus (SRS-CoV-2) som gjør det lettere å replikere og infisere andre celler. De økte nivåene av kalsium i cellene ved stråling hjelper viruset og de individuelle forholdene forverres.

Dette er den underliggende grunnen til at Covid-19 har hatt så alvorlige konsekvenser i de geografiske områdene der 5G er installert.

Synet på fremtidige virus

Beverly Rubik mener at 5G-nettverk bør demonteres umiddelbart for helsens skyld, men i stedet utvides det mer og mer. Basestasjoner vil bli utvidet og små antenner vil sitte på hustakene i hver blokk, noe som vil forandre hele planeten vår. I tillegg til insekt- og fugledød, vil alle fremtidige virusinfeksjoner forverres ved at RFR åpner kalsiumionkanalene i cellene og dermed slipper inn viruset.

Oppover 100 000 satellitter vil kretse i rommet for å dekke 5G. Hele kloden antas å være omgitt av mikrofrekvenser som 5G og til slutt 6G. Hele det elektromagnetiske feltet rundt jorden vil endre seg og påvirke både Covid-19 og andre fremtidige virus.

Tekst: Kersti Wistrand

Referanser 

 1. http://www.tomeulamo.com/fitxers/264_CORONA-5G-H.pdf
 2. Tsiang A., M. Havas (sendt desember 2020) 2: tilfeller og dødsfall som tilskrives er statistisk høyere i stater og fylker med trådløs telekommunikasjon med 5 generasjons millimeterbølger i USA
 3. https://osf.io/9p8qu/
 4. https://www.emfacts.com/2018/08/martin-palls-book-on-5g-is-available-online/
 5. https://en.wikipedia.org/wiki/Voltage-gated_calcium_channel

Legg igjen en kommentar