VAKSINER, 5G, OG CHEMTRAILS-KJEMIKALIER.

DETTE ER DE TRE DØDBRINGENDE VÅPEN DEN IKKE FOLKEVALGTE, PRIVATE, KRIMINELLE, KONGELIGE “REGJERINGEN” (VÅR REGJERING) BRUKER MOT BEFOLKNINGEN.

5G, – femte generasjon trådløs teknologi. Hva er farlig med den?Man kan spørre hva er farlig med all trådløs teknologi? Vi tenker ikke på det fordi vi ser ikke disse elektromagnetiske bølgene. Vi ser ikke radiobølger, gammabølger, røntgenbølger. Vis ser bare bølger i regnbuens farger.Det er grunnen til at Arthur Firstenberg skrev boken, Den usynlige regnbuen. Boken om elektrisitet og elektromagnetiske bølger og hvordan virkningen av disse er på vår biologi, på våre kroppscellers funksjoner.Langbølgede stråler er ikke så skadelige, de som ble brukt til å sende radiosignaler til radio og TV. Men bølger i millimeterbåndet er en helt annen ting.Elektromagnetiske bølger går i bølger, korte eller lange. Jordens egne bølger svinger med 7,83 svingninger per sekund, 7,83 Hz, Hz etter Heinrich Hertz. Dette er det vi er tilpasset og fungerer med.Cellene våre arbeider på dette frekvensnivået, og de bruker meget svake signaler, på picovolt nivå, som er meget svakt. Alle cellene i kroppen “snakker” med hverandre ved bruk av elektriske signaler og derfor lever vi.Vi er altså elektriske vesener.Dette er nødvendig å forklare for at man skal forstå at elektromagnetiske bølger kan være skadelige og dødbringende. Når vi som nå, med trådløs teknologien, blir utsatt for elektromagnetiske bølger som svinger med milliarder av bølger i sekundet i millimeterbåndet, istedenfor bare 7,83, blir alle kroppens og cellenes funksjoner forstyrret. Det tåler vi ikke i lengre tid. Vi blir syke og vi dør.Ved bevisst å bruke elektromagnetiske bølger med spesielle og hurtige svingninger kan man drepe mennesker omgående, eller gjøre de syke, gi de kreft for eksempel eller blodpropp. Det er det 5G kan gjøre og brukes til. Slike superhurtige pulsende bølger hamrer istykker cellene våre, de klarer ikke lenger å gjøre jobben sin.Vi har allerede fått mange sykdommer av 4G, som er på et langt lavere nivå enn 5G vil være.Jordens egenfrekvens er altså bare på 7,83 Hz. Nå blir vi utsatt for MHz og GHz. En megahertz er en million Hz og vi blir utsatt for flere tusen Mhz og GHz. En GHz er igjen tusen MHz.4G er ikke ufarlig for det om 5G er mye farligere. All denne trådløs teknologien skader oss, og den kan brukes på en mer eller mindre skadelig måte. 5G bygges nå ut overalt i tettsteder og byer.Når man vet dette forstår man at 5G er et våpensystem og det blir også brukt som det. Det kan brukes på mange måter, på mange eller selektivt på en eller noen få. Det kan retning-styres. Det etterlater ingen synlige spor som andre våpen. 5G er det perfekte stealth våpen. Jeg kan anbefale videoene til Barrie Trower. Han forklarer meget godt hvordan elektromagnetiske bølger brukes som våpen.Sykdommer og skader som mange nå får på grunn av elektromagnetisk stråling er:Katarakt (grå stær), sterk hodepine, trøtthet og utmattethet, svimmelhet, søvnløshet, sukkersyke (diabetes), fedme, hukommelsestap, kreft, blodkreft, sterilitet og mye mer. 5G er den egentlige pandemien, og den kan man IKKE “vaksinere” imot.Derfor må Folket ta over styringen av landet med en Ny Grunnlov, Norges Grunnlov av 17. mai 2019 og DIREKTEDEMOKRATI. Vi kan ikke la denne IKKE folkevalgte, private, kriminelle, Kongelige “Regjeringen” drepe oss, hverken med “vaksiner”, 5G eller Chemtrails-kjemikalier.
www.folketdirekte.com

Legg igjen en kommentar