Anders Brunstad HVORFOR BRUKES IKKE LAB TEST? 18.04 2021

Deler fra en Jessheim venn.

Jeg er jo selv fra Jessheim, men dette er ikke meg. En FB-venn sendte meg denne saken: “Jeg kjenner en mann på Jessheim. Han var litt slapp og trodde at han hadde corona. Gikk til legen og tok en PCR-test. Testen viste at han hadde corona. Legen tok deretter en blodprøve og etter en uke kom svaret på prøven og legen sa at “du er helt frisk og du har ikke corona.”Legen tok imidlertid også en PCR-test samtidig og den viste at han fremdeles testet positivt for corona! Legen sa derfor at “vi setter en strek over PCR-testen siden en blodprøve er 100 prosent sikker!” Så den legen har tydeligvis våknet opp og vet at corona bare er en stor bløff, men han kan ikke si noe for da mister han jobben sin…”Så slik er det altså blitt i Norge når løgn og bedrag får sette dagsorden, mens sannheten blir straffet for de som forteller den..

Kan være et bilde av tekst

Legg igjen en kommentar