Geir Bolgen 18.04 2021

her er litt snikk-snakk om revolusjonen, men hør hva han sier om Europa og pensjonsfondene! 😂Jeg har sikkert skrevet om det 50 ganger men folk er så fortreffelige og selvgode at de syns nok jeg er en sinnsyk idiot!Jeg kan jo nevne for dere som tror at Norge er verdens rikeste land at i alle etterkrigsår har landet vårt måttet låne penger av sentralbanken for å få budsjettet til å gå opp, såkalte ettårslån. Jeg mener det er gjennomsnittlig ca. 5-6 hundre milliarder årlig siste tiåret. For disse falske pengene skal sentralbanken ha pant i Norske resurser eller landområder. Disse pantebrevene kalles statsobligasjoner og blir realisert når året er omme.. for vi har ikke penger til å betale tilbake!!! Slik har bank-jøde-mafiaen tappet tom nesten alle nasjoner verden over. Vær forsiktig med hva du kaller meg eller syns om meg.

Legg igjen en kommentar