Globalister Som Forbereder En Ny Krise I Amerika Som Den Store Tilbakestillingsdagsordenen Mislykkes For Øyeblikket

16. April 2021

Hva kommer først av borgerkrig i USA eller krigen mot Iran? DET er det store spørsmålet NÅ!

Op-Ed av Brandon Smith

Det kan høres ut som “amerikansk eksepsjonalisme” å påpeke dette (… og hvor veldig tør jeg), men selv om den globalistiske tilbakestillingen er vellykket i alle andre nasjoner på jorden, er globalistene fortsatt feil hvis de ikke kan sikre og underkaste seg Amerikanere.

Hundre dollarregning med medisinsk ansiktsmaske på George Washington

Som jeg har nevnt mange ganger tidligere, har det meste av verden blitt tilstrekkelig avvæpnet, og selv om vi ser motstand i flere europeiske nasjoner mot tvungen vaksinasjonslovgivning og medisinsk tyranni, er det lite sannsynlig at de vil ha evnen til å faktisk frastøte en full på marsj til totalitarisme.

Det meste av Asia, India og Australia er allerede godt under kontroll. Afrika er nesten en ettertanke, med tanke på at det er Afrika hvor mange mistenkte vaksiner blir testet.

Amerika representerer den eneste betydelige hindringen for agendaen.

Spesielt konservative amerikanere har vært en torn i siden av globalistene i generasjoner, og det kommer egentlig ned til et enkelt spørsmål om gjensidig utestenging: Du kan ikke ha et åpent globalistisk samfunn og konservative idealer samtidig på samme sted. Det er umulig.

Konservative tror på begrenset regjering, sanne frie markeder, individuell frihet, verdien av livet, ytringsfrihet, privat eiendomsrett, retten til selvforsvar, retten til selvbestemmelse, religionsfrihet og ikke-aggresjonsprinsippet (vi vil ikke skade deg med mindre du prøver å skade oss).

Ingen av disse idealene kan eksistere i en globalistisk verden fordi globalisme er kjernen i jakten på et fullt sentralisert tyranni.

Det er mennesker på denne planeten som ikke er fornøyde med å bare leve sine liv, ta vare på familiene sine og sette sitt preg fredelig. De krever makt over alt annet.

De ønsker desperat kontroll over deg, over meg, over alt, og de vil bruke alle midler de har til rådighet for å få det.

Jeg vil sammenligne det med en slags rusavhengighet; globalister er som crackavhengige, de kan aldri få nok kraft, det er alltid noe mer å ta.

De forteller seg selv og andre at de er “filantroper”, at “de vet hva som er best” for oss andre. De tror seg selv overlegne, og det er derfor deres “skjebne” å diktere og mikroadministrere samfunnet til det “større gode” for oss alle.

Men egentlig, når vi blir vitne til metodene deres, blir det klart at de ikke har noen edle ambisjoner. De har ingen empati eller ære.

De bryr seg ikke om det gjennomsnittlige mennesket, eller miljøet, eller økonomien eller samfunnet generelt. De bryr seg bare om seg selv og sine vrangforestillinger om storhet.

Disse menneskene er kreft i resten av sivilisasjonen.

De ser ut til å være spesielt besatt av å dekonstruere og sabotere Amerika i jakten på deres globale tilbakestilling.

Ekte filantroper ville ikke ha noe problem hvis noen ikke ville akseptere deres “veldedighet”, men psykopater kan ikke overholde en gruppe mennesker som avviser dem og deres ideologi. Du har ikke lov til å gå bort fra dem. Du har ikke lov til å gjøre ting på din egen måte. Du må bli tvunget til å overholde.

Agendaen fungerer bare hvis ALLE sender inn.

Dessverre for globalistene, fungerer Reset ikke for dem overalt. I USA svikter agendaen stort sammenlignet med Asia og deler av Europa.

Som lederen av World Economic Forum, Klaus Schwab , er så glad i å minne oss om, er Covid-pandemien den “perfekte muligheten” til å presse frem de globalistiske planene for en total tilbakestilling av menneskelig økonomi og samfunn. For globalistene er krisen et universalmiddel, en døråpning til deres versjon av en bedre verden. De elsker pandemien, de er ikke bekymret for den.

Problemet er at det ikke gjør nok skade eller skremmer nok folk.

Tenk på hendelsen 201 coronavirus-pandemisimulering – Den ble holdt av World Economic Forum og Bill and Melinda Gates Foundation bare to måneder før den virkelige tingen ”tilfeldigvis” skjedde tidlig i 2020 . Krigsspillet om pandemien handlet mindre om å redde liv og mer om hvordan eliten planla å holde publikum under kontroll. Undertrykkelsen av alternative medier og sensur i sosiale medier ble diskutert mye. Avvikende stemmer må tauses hvis Tilbakestillingen vil seire.

Ultimate Proof: Covid-19 ble planlagt å innlede den nye verdensorden

En faktor i Event 201-simuleringen som aldri spilte ut, var imidlertid WEF-projeksjonene om dødsfall . Krigsspillet foreslo minst 65 millioner innledende dødsfall på grunn av pandemien. Tidlige anslag om dødsfallet antydet 2 til 3% av befolkningen eller mer. De samme anslagene ble gjentatt av FNs Verdens helseorganisasjon da den virkelige pandemien først ble avslørt for publikum.

I stedet har Covid-19 vært en svikt for globalistene, med en liten dødsrate på rundt 0,26% utenfor sykehjemmene. Det betyr at 99,7% av befolkningen ikke har noe å bekymre seg for fra covid. Millioner av amerikanere blir kunnskapsrike med situasjonen og nekter å overholde mandat på grunn av et virus som ikke er en trussel.

I stedet for å støtte seg fra Reset-ordningen, fortsetter globalistene å doble seg ned. Hvorfor? Fordi de ikke har noe annet valg. De slapp katten ut av sekken og blåste store munner som Klaus Schwab fortalte verden nøyaktig hva planen er. Hvis de trekker seg tilbake nå, kan de ALDRI få en ny sjanse til å implementere en verdenssentraliseringsplan; et massivt drivverk som krever medisinsk tyranni for å forhindre opprør.

Ser du, hvis dødsraten hadde vært dramatisk høyere enn 0,26% og covid representerte en legitim trussel, ville kanskje en større del av den amerikanske befolkningen ha vært om bord med lengre tidsbegrensninger og medisinske pass. Kanskje ikke.

Faktum er at 40% av dødsfallene har vært på sykehjem blant pasienter med allerede eksisterende sykdommer, dødsraten utenfor disse fasilitetene er minimal, maskemandatene har vist seg å være ineffektive, og statene som har vært åpne og fjernet maskemandater har falt døds- og infeksjonsrater sammenlignet med stater som håndhever låsing.

Fryktfortellingen faller fra hverandre. Stater over hele USA åpner og nekter å implementere unyttige mandater. I min hjemstat Montana vedtar lovgivere og guvernøren lover som forbyr håndheving av medisinske pass . Selv store selskaper har ikke lov til å kreve vaksinepas fra kunder eller ansatte.

I tillegg nekter 40-50% av den amerikanske befolkningen i avstemningene å overholde vaksinene eller medisinsk pass.

Hvorfor ta en vaksine mot et virus som 99,7% av befolkningen uansett ikke er berørt av?

Jiggen er oppe. Globalistene vil trenge en ny krise hvis de håper å håndheve ytterligere låsinger i USA, sammen med medisinske pass og nedrustning.

Ikke bli overrasket om det er mer konstruert kaos inn i sommermånedene. Men hvordan vil neste krise se ut? Jeg tror vi allerede ser tegnene …

Covid Mutations

Vanlige medier presser en non-stop fortelling om covid mutasjonshype. Vi hører om britiske og brasilianske varianter på ukentlig basis, og påstanden har vært at disse variantene sikkert vil være mer smittsomme og mer dødelige enn det opprinnelige viruset.

Det er fremdeles ingen bevis overhodet som bekrefter dette, men globalistene bryr seg bare om å plante ideen i folks hoder. De bryr seg bare om å gjenopprette frykten.

Min følelse er at denne strategien kommer til å mislykkes, i det minste i USA. For mange amerikanere er klar over leken, og en ny virustrussel vil ikke ha samme effekt som Covid-19 gjorde i de første månedene av pandemien. Ingen av oss visste egentlig hva vi sto overfor den gang, og forsiktighet var et praktisk svar.

I dag vet vi med sikkerhet at covid ikke er en bekymring for det store flertallet av publikum. Medieforsøk på å forsterke trusselen vil være ineffektive, men de vil selvfølgelig fortsatt prøve.

Stanford professor i medisin: COVID-19 har en overlevelsesrate på 99,95% for personer under 70 år

BLM-Opptøyer

Dette er den neste åpenbare taktikken fra etableringen. Mange statlige tjenestemenn støtter åpent fornyede opptøyer over hele landet på grunn av en nylig skyting av politiet i Minnesota.

Selve skytingen var tilfeldig, hvor den mistenkte motsto voldsomt arrestasjonen og hoppet inn i bilen hans. En kvinnelig offiser grep panikken hennes i panikk i stedet for taser og skjøt.

Denne hendelsen hadde ingenting å gjøre med rasisme, og ingenting å gjøre med politiets brutalitet. Men det hindrer ikke marxistiske grupper som BLM i å utnytte og gjøre alt om “hvit overherredømme”.

Den virkelige faren for uro vil imidlertid ankomme stengingen av Derek Chauvin-stien.

Når stien nærmer seg slutten, har det blitt avslørt bevis for at George Floyd var involvert i tung narkotikabruk, og legen antydet at dette sammen med hjertesykdommer var medvirkende faktorer til Floyds død.

En “hastighetskule” som inneholder Fentanyl ble også oppdaget på baksiden av politiets cruiser der Floyd opprinnelig ble holdt tilbake.

Så selv om Derek Chauvins kne mot nakke-taktikken hjalp til med å drepe Floyd, er det lite sannsynlig at en jury vil dømme ham for 1. eller 2. grads drap basert på bevisene. Eventuelle mindre kostnader vil utvilsomt utløse flere BLM-opptøyer.

Disse pulverkeg-hendelsene finner sted beleilig på begynnelsen av de varme vår- og sommermånedene, som er førsteklasses tid for opptøyer.

Min bekymring er at sivil uro vil få lov til å spre seg og feste i USA til vanlige borgere begynner å ta saken i egne hender.

Og selvfølgelig vil ethvert samfunn som prøver å forsvare seg mot plyndring og ødeleggelse bli beskyldt for “rasistisk aggresjon” – På det tidspunktet vil Biden-administrasjonen da prøve å hevde autoriteten til å iverksette krigsrettslige tiltak i forskjellige regioner.

Dette kombinert med fornyede forsøk på covid lockdowns er et svært sannsynlig scenario.

Cyber ​​Polygon

Akkurat som hendelsen 201-simulering av en coronavirus-pandemi gikk foran den virkelige tingen med bare to måneder, er det bekymring for at den neste World Economic Forum-simuleringshendelsen også vil være en forløper for en annen krise.

Cyber ​​Polygon er et krigsspill som WEF arrangerer i juli, og som er ment å simulere et større cyberangrep på den globale forsyningskjeden og det økonomiske systemet .

Det har vært uendelig diskusjon i media det siste året med å bygge opp frykten for nettangrep fra Russland, Kina, Iran og til og med Nord-Korea.

Når det gjelder trusler om forsyningskjeden, er jeg ikke sikker på nøyaktig hvordan et cyberangrep kan gjøre mye for å forstyrre global skipsfart, med mindre vi snakker om en annen blokkering i en større skipsrute som Suez-kanalen.

Men et vellykket angrep på børser på steder som Wall Street kan være ødeleggende. Jeg foreslår at du følger denne hendelsen nøye, da den kan være utformet for å gå foran et ekte cyberangrep en gang i år.

World Economic Forum antyder Global Cyber ​​’Pandemic’ denne sommeren for å lette ‘Great Reset’

Globale Krigsspenninger

Media og Biden-administrasjonen er veldig opptatt med å skape spenninger med Russland over Ukraina.

Det er fornyede spenninger mellom Iran og Israel og fortsatt destabilisering av Vesten i Syria. Og en økende fare for konfrontasjon med Kina over Taiwan.

Krig kan være målet, eller målet kan bare være økonomisk konflikt. Tross alt har Kina allerede dumpet dollar og amerikanske statskasser det siste året, og det skal ikke mye til for å skade dollarens verdensreservestatus hvis Kina og Russland begge diversifiserte seg til en kurv av valutaer for global handel.

Utover det er det mange fordeler for globalister å skape regionale kriger og trekke amerikanere inn i meningsløse konflikter. For eksempel kan trusselen om krig brukes til å innføre et nytt utkast.

Hvilken bedre måte å holde spesielt amerikanske menn opptatt og stoppe dem fra opprør mot Reset enn å utarbeide dem slik at de kan dø i en meningsløs krig utenlands?

Det er også en fortellende fordel for globale spenninger; når amerikanerne truer med en utenlandsk trussel, er de mer sannsynlig å avvise forestillinger om opprør mot regjeringsbrudd?

Jeg er ikke i tvil om at etableringen vil prøve å hevde at frihetsbevegelsen ikke er en bevegelse for frihet, men en “astro-torv” bevegelse opprettet av russerne for å destabilisere Amerika.

Dette har vært den venstreorienterte mediepropagandastrategien i mange år nå; så hvorfor skulle de stoppe?

Poenget er dette: Amerika er det primære målet for globalistene fordi vi er et av de eneste landene med midler og tall som stopper dem og Reset.

Inntil de blir fjernet fra ligningen, vil de fortsette å kaste krise etter krise for å slite oss og tvinge oss til å akseptere totalitarisme.

Ikke bli for komfortabel med at den pandemiske agendaen svikter her; vær våken og fortsett å organisere samfunnene dine.Pave Frans, Igjen, Krever En Ny Verdensorden Og ‘Universelle Vaksiner’Forrige InnleggTrenger Du En Rotkanal? Forsikre Deg Om At Du Gjør DetteNeste Innlegg

Relaterte Artikler

pave francis blir full kommunist, sier deling av eiendom ikke er kommunisme, men "ren kristendom"

STOR TILBAKESTILLINGNWOPROPAGANDA

Jesuittepave Frans Blir Full Kommunist

HAFHAF17. April 2021

verdens økonomiske forum antyder global cyberpandemi i sommer for å legge til rette for 'stor tilbakestilling'

STOR TILBAKESTILLING

World Economic Forum Tips Om Global Cyber ​​’Pandemic’ Denne Sommeren For Å Lette ‘Great Reset’

HAFHAF14. April 2021

casedemic slutter aldri merkel å presse på for 'kort nasjonal lockdown' i Tyskland som svar på økende saker

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNI

CASEDEMIC SLUTTER ALDRI: Merkel Vil Presse På For ‘Short National Lockdown’ I Tyskland Som Svar På Økende Saker

HAFHAF14. April 2021

alltid planen darpa avslører at de jobber med et menneskelig implanterbart biometrisk mikrochip for å kjempe mot covid-viruset

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGIMPLANTAT MED MIKROCHIP

Alltid Planen: DARPA Avslører At De Jobber Med Et Menneskelig Implanterbart Biometrisk Mikrochip For Å Kjempe Mot COVID-Viruset

HAFHAF12. April 2021

Legg igjen en kommentar