Dane Wigington GeoengineeringWatch.org

Å se ut ubehagelige og uønskede virkeligheter har blitt normen for altfor mange i befolkningen i den første verden. En konstant strøm av nøye utformet propaganda for kraftstruktur har blitt brukt til å polarisere, splitte og lure. Det er en epidemi med frivillig blindhet. I andre deler av verden er mennesker i økende grad engasjert i en daglig kamp for å overleve, fornektelse er ikke et alternativ for dem. I himmelen ovenfor fortsetter globale klimatekniske operasjoner å være kronjuvelvåpenet til det militære industrielle komplekset. Men uansett hvor åpenbar og åpenbar den pågående geotekniske operasjonen er, er den offisielle fornektelsen av klimatekniske virkeligheten alt som er nødvendig for å tvinge offentlig apati mot denne mest kritiske trusselen. Det stadig utviklende, utvidende og eskalerende CV-19-scenariet vil fortsette å bli sentralt, hvordan kobles alle brikkene i puslespillet sammen? Den siste delen av Global Alert-nyheter er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Må se THE DIMMING,  vår mest omfattende klimatekniske dokumentar:

4 svar på Geoengineering Watch Global Alert News, 17. april 2021, # 297

  1.  Raymond sier:17. april 2021 klokken 18:15
  2. La dette være mitt siste bidrag og avskjedsrapport for deg Dan og alle her på Watch Tower of Hope. Rock of Gibraltar i å avsløre Geoengineering som et pågående eksperiment som i over 75 år har vært den viktigste årsaken til å ødelegge vår vakre planet og besegle vår skjebne. Med en apokalyptisk sjette masseutryddelsesbegivenhet som har kjørt på hælene til et ut av kontroll, militarisert techno pharma industrikompleks … holder hele menneskeheten og naturen i en kvalt hold dødsgrep. Og vil gjøre hva som helst, inkludert å begå folkemordforbrytelser mot alle levende ting på land og i vannet og luften vi puster inn. Helt til den bitre enden, ganske enkelt for å sikre rikdom utover fantasi og oppfylle et ønske om ultimate makt. Vi er en opplyst og intelligent sivilisasjon som ‘ s blir holdt som gissel av en gjeng med vanvittige individer, som holder fast i et mantra av: “Hvis vi ikke kan eie og kontrollere alt. Så vil vi gjøre denne planeten til en livløs ulmende stein som bare Helvete har herredømme over evigheten!” Vi kan ikke engang betale løsepenger da vår frihet ikke er omsettelig og sunn fornuft er en gift for deres sjel. Bare en håndfull mennesker holder skjebnen til hele menneskeheten i hendene, og milliarder vil forsvinne fra tilværelsen ettersom de er blinde for bedragene til disse monstrene. De samme monstrene som vi blir forfulgt for, ved å prøve å avsløre deres onde gjerninger. Hva skal det ærlig til for at massene endelig tar tak i de ordspråklige gaffelhullene og faklene … og brenner dette monsterets imperium til grunnen? t eier og kontrollerer alt. Så vil vi gjøre denne planeten om til en livløs ulmende stein som bare helvete har herredømme over i all evighet! skjebnen til hele menneskeheten i deres hender, og milliarder vil forsvinne fra tilværelsen ettersom de er blinde for bedragene til disse monstrene. De samme monstrene som vi blir forfulgt for, ved å prøve å avsløre deres onde gjerninger. Hva vil det ærlig ta for massene å endelig ta tak i de ordspråklige høygaflene og faklene … og brenne dette monsterets imperium til grunnen? t eier og kontrollerer alt. Da vil vi gjøre denne planeten om til en livløs ulmende stein som bare helvete har herredømme over evigheten! “Vi kan ikke engang betale løsepenger da vår frihet ikke er omsettelig og sunn fornuft er en gift for deres sjeler. Bare en håndfull mennesker holder skjebnen til hele menneskeheten i deres hender, og milliarder vil forsvinne fra tilværelsen ettersom de er blinde for bedragene til disse monstrene. De samme monstrene som vi blir forfulgt for, ved å prøve å avsløre deres onde gjerninger. Hva vil det ærlig ta for massene å endelig ta tak i de ordspråklige høygaflene og faklene … og brenne dette monsterets imperium til grunnen? ikke engang betale løsepenger da vår frihet ikke er omsettelig og sunn fornuft er en gift for deres sjel. Bare en håndfull mennesker holder skjebnen til hele menneskeheten i hendene, og milliarder vil forsvinne fra tilværelsen ettersom de er blinde for bedragene til disse monstrene. De samme monstrene som vi blir forfulgt for, ved å prøve å avsløre deres onde gjerninger. Hva skal det ærlig til for at massene endelig tar tak i de ordspråklige gaffelhullene og faklene … og brenner dette monsterets imperium til grunnen? ikke engang betale løsepenger da vår frihet ikke er omsettelig og sunn fornuft er en gift for deres sjel. Bare en håndfull mennesker holder skjebnen til hele menneskeheten i hendene, og milliarder vil forsvinne fra tilværelsen ettersom de er blinde for bedragene til disse monstrene. De samme monstrene som vi blir forfulgt for, ved å prøve å avsløre deres onde gjerninger. Hva skal det ærlig til for at massene endelig tar tak i de ordspråklige gaffelhullene og faklene … og brenner dette monsterets imperium til grunnen? Jeg ber bokstavelig talt om en meteor som ikke er utryddet eller en asteroideeffekt, for å sende oss tilbake til en mer primitiv livsstil. Tilbake til en eksistens som fullstendig bestråler hele olje-, gass- og kull-imperiene som har manifestert seg i en terminal kreft på denne planeten. Imploderer hele techno, pharma, industrielle revolusjonen som ga opphav til imperier av monstre. Bringer sunn fornuft tilbake til militærene og lar dem utvikle seg på nytt til en kraft for fred og ikke for krig.
  3. Et slikt monster er David Keith, og her er det siste om hans vanvittige ideer for å få menneskeheten til å omfavne solenergiingeniør:
  4. Klimadebatten: Hvor farlig er solenergiingeniør? (msn.com)“Flere og flere mennesker har forstått hvor presserende klimakrisen har vært de siste årene, og amerikanere har valgt en president i Joe Biden som har lovet å gjøre adressering av klima til midtpunktet i hans administrasjon, men det er mye debatt om nøyaktig  hvordan  vi bør gå frem for å møte vår kollektive klimautfordring. Valg vi tar i dag vil ekko i generasjoner inn i fremtiden.Geoteknologi kan være den største, mest kontroversielle ideen som forskere og ingeniører har kokt opp siden atombomben. I denne debatten fokuserer vi på solteknikk, teknologi som vil avkjøle planetens temperatur ved å spraye partikler inn i stratosfæren for å reflektere bort en brøkdel av sollyset som treffer jorden. Å bygge en solskjerm for planeten er en måte å tenke på det. Er klimakrisen så langt borte at vi må vurdere risikable ideer som solteknikk? Er solteknikk en hubristisk drøm for techno-elitister eller det beste verktøyet vi har for å redusere virkningene av et oppvarmingsklima for millioner av mennesker i utviklingsland? 
  5. Hvem ville være vinnerne og taperne i en geoteknisk verden? “Her er videoen av den debatten:    Climate Solutions: A Debate on Solar Geoengineering – Rolling Stone Dane, det er veldig interessant å merke seg at David Keith (rett utenfor porten) nekter å til og med ta for seg vitenskapen bak solenergi. Selv om debattformatet opprinnelig ble designet for å ta opp dette emnet de første ti minuttene. Faktisk har jeg nå lest transkripsjoner til forskjellige intervjuer og sett andre debatter med ham, siden debatten din og spørsmålene dine på forelesningen hans om aluminium. Gjett hva? Han har ennå ikke tatt ordet opp på noe offentlig sted eller forum, siden du sist grillet ham på aluminiumsdelen av geoingeniørligningen. Selv Bill Gates og universitetsstudentene som organiserer hans lille SRM-prosjekt, nekter å nevne dette ordet. Åpenbart ble dokumentaren din “The Dimming” og all din forskning offentliggjort om hvordan aluminium i fri form har skutt i været, som et resultat av aerosolpartikler. Har tydeligvis sluppet katten ut av posen, og hvis de åpent innrømmer at aluminium er en viktig ingrediens i ethvert solenergi-prosjekter. Da ville det stort sett være som å bekjenne for hele verden at solenergi-ingeniørarbeid er den eneste mulige kilden, for så mye økning og sunn fornuft sier … SOLGENJØRING MÅ SKJEDE RETT NÅ I VÅRE Himmel, og noen der ute må lyve ! Nemlig David Keith, Bill Gates og Ken Caldiera! for så mye av en økning og sunn fornuft sier … SOLGENJØRING MÅ SKJEDE RETT NÅ I VÅRE Himmel, og noen der ute må lyve! Nemlig David Keith, Bill Gates og Ken Caldiera! for så mye av en økning og sunn fornuft sier … SOLGENJØRING MÅ SKJEDE RETT NÅ I VÅRE Himmel, og noen der ute må lyve! Nemlig David Keith, Bill Gates og Ken Caldiera! Men Keith tok umiddelbart opp spørsmålet om “Vil eller kunne geoingeniørskap skape ødeleggende tørke?” Nesten som om han prøvde å fjerne alt du har dokumentert, i delen “Ingeniøritetstørker” på dette nettstedet.
  6. Det viktigste segmentet av hele denne debatten er når de endelig diskuterer spørsmålet om geo-engineering kan brukes til værkontroll. og klokken 40:54 sier Keith: “Jeg synes det er viktig å si at været virkelig er forskjellig fra klimaet. Og det er måter du kanskje kan kontrollere været på, men mange av teknologiene for geoteknologi gir deg ingen værkontroll i det hele tatt. Noe mer enn CO2 gjør. “.………… WTF!
  7.  David Keith skjuler definitivt noe mens du ser på kroppsspråket og avbøyet dialekt akkurat nå. For rett etter at han uttalte seg, lukker han øynene et øyeblikk og tar en pause. Ser deretter ned og bort fra datamaskinens kamera, mens han nervøst begynner på nytt med: “Umm, umm …” Kan det muligens være, fordi hele poenget med å diskutere klimaforandringsløsninger, er at  massivt økte antropomorfe CO2-nivåer i atmosfæren er uten Er du i tvil om å KONTROLLERE jordens oppvarmingshastighet? Så hvis hele fundamentet for klimaendringer er et direkte resultat av global oppvarming? Da er det ganske trygt å si at overflødig CO2 absolutt styrer økningen og alvorlighetsgraden av tørke, hetebølger og flom. Fra drastisk endrede hydrologiske sykluser rundt om på planeten! Det betyr at Geoengineering må gjøre det samme, og han vet det, men prøver å skjule slike fakta som han ser ned og bort, før han stammer fra dårlig samvittighet!Det som virkelig forstyrrer meg mest er når Keith sier i 40:35-markeringen: “Det var skjønnheten i naturens slutt.” som han viser til et avsnitt i en bok han leste. Rett etter at den eneste grunnleggende formen for ingredienser for geoteknologi ble nevnt … Sulfater. Som er det eneste ordet som noen i geoengineering verden noen gang sier offentlig lenger. Dane har vært den eneste modige nok til å konfrontere dem med aluminiumsulfatene og andre former for slike partikler, nevnt i patenter på geoengineering … og det har virkelig endret hele dialogen med offentlige diskusjoner om dette emnet. Det alene bør anerkjennes som det første store trinnet, i den endelige avsløringen av geo-engineering-operasjoner som skjer akkurat nå i vår himmel.Her er lenken til nettstedet som sponser disse debattene … og bruker journalistikk for å berolige massene, helt til den bitre enden! De snakker om sannhet og vitenskap, men sprer bare løgnene til den offisielle fortellingen. Mens de prøvde å få massene til å tro at regjeringer aldri ville gjøre noe så outlandish som geo-engineering, uten først å ha åpne offentlige forumdebatter som dette for å diskutere alternativene og konsekvensene av slike programmer. Men begge parter i denne debatten er enige om at geo-engineering muligens kan brukes som krigsvåpen, med presisjonsangrep og angrep et sted nede i veien … som kanskje 150 år i fremtiden. De leste tydeligvis aldri USAs luftvåpenlære … “Å eie været innen 2025” og bruke den som en styrke i strategiske krigskamper. Det er mindre enn fire år unna, 
  8.   Hjem – Dekker klima nå Uten at Dane kommer rett opp i ansiktet og avslører svindelen som … skjuler den geoingeniøriske elefanten på himmelen, rett ut i vanlig syn. Ingen ville være klokere på dette tidspunktet.Vi har ikke 150 år! Kanskje 5 til 10 hvis vi er heldige nok til å ringe ut medlemmene i geoengineering-klubben, kjent som Climate Hijacking Insane Asylum. Og bevis for verden at disse spotte debattene bare er en røykskjerm, for å få folk til å akseptere den allerede eksisterende globale ingeniøroperasjonen … som det eneste alternativet for å redde vår døende planet. Snakker om å gjøre det i nær fremtid og ha gjort det nå, i over 75 år. Er som forskjellen mellom natt og dag, håp om overlevelse og omnicid utryddelse!De nevner å ha valg igjen og igjen i denne debatten. Det er det eneste de har rett. Vårt valg bør være å avslutte Geoengineering NÅ! 

Hvordan regjeringen planlegger sin egen utslettelse

… Garrett Graff, forfatteren av den fascinerende nye boken, Raven Rock: Den amerikanske regjeringens hemmelige plan for å redde seg selv mens resten av oss dør. Vi snakket om alt fra hemmelige bunkere til hvordan atomvåpen skapte utviklingen av moderne kommunikasjon, og selvfølgelig alt om regjeringen etter Amerika, som vi kjenner den, har blitt omgjort til aske. Det var mildt sagt en livlig, øyeåpende og bisarr diskusjon – akkurat som man kan forvente når man diskuterer de fine detaljene i Amerikas skyggefulle kontinuitet i regjeringsplanene.
Fra midten av 1940-tallet feide en forandring seg over Amerika og verden som katalyserte veksten av et massivt og enestående sikkerhetsapparat. Kan du forklare litt om hva kontinuitetsregjering er og hvor den kommer fra?
Raven Rock, navnet på boken, kommer fra regjeringens viktigste bunker, rett over Pennsylvania-linjen, nær Camp David. Det skulle være det alternative Pentagon, stedet hvor det amerikanske militæret ville ha flyttet i tilfelle et angrep, eller trusselen om et angrep, på Washington.
Men Raven Rock, som er denne enorme byen innenfor et fjell, kan inneholde omtrent fem tusen mennesker og er fortsatt i drift i dag,24 timer i døgnet, 365 dager i året. Det er bare en av mange av disse bunkerne i omplasseringsanlegg spredt rundt, som du sier, det som ble kjent som “flyttebuen”, denne store strekningen fra Pennsylvania og nedover gjennom Maryland, Virginia, West Virginia, og til og med ned i Nord Carolina. Og det inkluderte mange bunkere, men også noen flere uherdede kjernefysiske omplasseringsanlegg.
Statsavdelingen satte opp sin virksomhet på en stor gård. En forskningsgård for kjøttfe i Virginia. Og det amerikanske informasjonsbyrået bygde et massivt radiosenderanlegg nede i North Carolina. Høyesterett ville faktisk ha flyttet til et fjellsted i Asheville, North Carolina, hvor de hadde holdt rettsmøter i en av resepsjonssalene.
Ogbunkers, det var mer enn hundre av dem på toppen , en for nesten alle viktige myndighetsorganer, og en for nesten alle kabinettavdelinger, med de store på Raven Rock, og deretter Mount Weather, det er der presidenten og hans kabinets tjenestemenn ville ha gått. Mount Weather er også fortsatt i drift i dag. Og så Greenbrier i West Virginia, der kongressen ville ha gått til en bunker som var gjemt under et luksuriøst feriested i White Sulphur Springs.

https://www.thedrive.com/the-war-zone/10594/raven-rock-author-tells-us-how-our-government-plans-for-its-own-annihilation.

Satellittbilder avslører “spøkelseskoger” som stigende hav dreper trær • Barnas helseforsvar
Som en økolog som studerer våtmarksrespons på havnivåstigning, vet jeg at denne flommen er et bevis på at klimaendringene endrer landskap langs Atlanterhavskysten. Det er symbolsk for miljøendringer som også truer dyreliv, økosystemer og lokale gårder og skogbruk.
Som alle levende organismer, dør trær. Men det som skjer her er ikke normalt. Store flekker av trær dør samtidig, og trær vokser ikke for å ta plass. Og det er ikke bare et lokalt spørsmål: Sjøvann øker saltnivået i kystskog langs hele Atlanterhavskysten, fra Maine til Florida. Enorme skår av sammenhengende skog dør. De er nå kjent i det vitenskapelige samfunnet som “spøkelseskoger.”

Forskere advarer Pfizer, Moderna-vaksiner kan forårsake blodpropp, for • Barnas helseforsvar
Johnson & Johnson og AstraZeneca COVID-vaksiner er under mikroskopet for å kunne forårsake blodpropp, men forskere advarer om Pfizer- og Moderna-vaksiner utgjør en lignende risiko.

Legg igjen en kommentar