Coronasertifikatet kommer i mai

Har ikke bestemt hva det skal brukes til.

KLART I MAI: Coronasertifikatet skal være klart i mai, ifølge helse- og omsorgsminister Bent Høie. Foto: Lise Åserud/NTB
KLART I MAI: Coronasertifikatet skal være klart i mai, ifølge helse- og omsorgsminister Bent Høie. Foto: Lise Åserud/NTB

NTB |Publisert lørdag 17. april 2021 – 10:57
Sist oppdatert lørdag 17. april 2021 – 12:11

En forenklet utgave av et coronasertifikat, skal være på plass i mai. Det vil være før regjeringen har besluttet hva sertifikatet kan brukes til.

Et coronasertifikat vil både kunne vise vaksinasjonsstatus, negativt testresultat og eventuell immunitet etter gjennomgått koronasykdom, skriver regjeringen.

– Bruken av sertifikatet er ennå ikke avklart, verken nasjonalt eller med tanke på innreise og karantene ved ankomst til Norge fra utlandet. Det er mange hensyn som må tas i denne vurderingen, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie (H).

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet (FHI) utreder nå hvordan et coronasertifikat kan brukes i gjenåpningen. Regjeringen vil så ta stilling i saken.– De er farlige

Den endelige versjonen av sertifikatet, som vil være helt i tråd med EUs regelverk, kommer i slutten av juni da EU-kommisjonen lovforslag om å opprette et digitalt grønt sertifikat etter planen skal tres i kraft.Dyre sykler i fare

– Fra norsk side har vi lagt vekt på at en koordinert europeisk tilnærming til utforming av koronasertifikater kan være med å bidra til en trygg gjenåpning i Europa. Vi har samtidig understreket at bruken av sertifikatene må reguleres av nasjonale myndigheter, sier Høie.

Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet, Direktoratet for e-helse og Norsk helsenett SF utvikler sertifikatet i Norge.

Dette var som forventa! EU har “balletak” på Norge nå! Dette er så tragiskt at jeg har ikke ord lenger. Humøret går fra forbannelse til fortvilelse. INGEN absolutt INGEN med vettet i behold kan gå med på dette!

Når ikke engang dette gjør sitt til at flere folk i dette landet enn de få hundre som møter opp på demoene…ja da har vi tapt. Dette kan sammenlignes med jødestjerna under krigen. De kriminelle som styrer etter sjøloven vil kunne fortsette slik at Norges befolkning blir enda mer satt opp mot hverandre til glede for disse. De SKAL ha gjennomført Agendaen for enhver pris. Folk er nå SÅ redde (og det benytter de kriminelle seg av) at de gjør hva de kriminelle legger opp til.

Nå disse laget Smittevernloven som i bunn blir tolket på en slik måte at vi har ikke en sjanse lenger. Når de i tillegg har satt i gang overvåking av sosiale medier ved hjelp av PST og Faktisk.no …samt dette setifikatet kommer da er det bare å legge seg flat. Det som foregår nå er for befolkningen på høyde med hva som skjer i land disse kriminelle ikke vil sammenligne seg med.

For egen del får jeg mest lyst til å gi opp å bruke mer tid på å informere. Det har etter min mening 0 effekt…dessverre.

17.04 2021

Redaktøren

Legg igjen en kommentar