Slutten på det eksperimentelle COVID-skuddet fra Adenovirus? Danmark stopper permanent AstraZeneca COVID-skudd 14.04 2021

Hva gjør Høie. Jo han setter ned en ekspertgruppe for å finne ut om om denne vaksinen fortsatt kan brukes på nordmenn????

14. april 2021Skriv ut dette innlegget

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Tidligere i dag ble Danmark det første landet som permanent forbød AstraZeneca eksperimentelle COVID adenovirusinjeksjoner som har vært knyttet til dødelige blodpropper.

MarketWatch rapporterer :

Danmark har blitt det første landet som permanent stopper bruken av AstraZenecas COVID-19-vaksine etter den mulige koblingen til svært sjeldne tilfeller av blodpropp.

Den danske helsemyndigheten sa onsdag at etter sin egen gjennomgang vil landets vaksineutbygging  fortsette uten AstraZeneca-skuddet , ettersom det advarte om en “reell risiko for alvorlige bivirkninger.”

“Basert på de vitenskapelige funnene, er vår samlede vurdering at det er en reell risiko for alvorlige bivirkninger forbundet med bruk av COVID-19-vaksinen fra AstraZeneca,” sa DHAs generaldirektør Søren Brostrøm. “Vi har derfor besluttet å fjerne vaksinen fra vaksinasjonsprogrammet vårt,” la han til.

I forrige uke sa den britiske regjeringens vaksinasjonsrådgivende komité at personer under 30 år ville bli tilbudt en alternativ vaksine. Det kom etter at Storbritannias legemiddelregulator – Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) – sa at fordelene oppveide risikoen for de fleste, men MHRAs administrerende direktør Dr. June Raine sa for unge mennesker at det var mer “finbalansert.”

Danmarks tiltak er et annet tilbaketrekning til EUs allerede svake vaksinasjonskampanje, som ble forverret tirsdag etter at det amerikanske legemidlet Johnson & Johnson  JNJ, + 0,28%  sa at det ville  forsinke den planlagte utrullingen av COVID-19-skuddet over 27-medlemsblokken på grunn av til rapporter om blodpropp. ( Kilde .)

I en annen kunngjøring ut av Europa tidligere i dag kunngjorde EU-kommisjonen (EU) at de hadde besluttet å ikke fornye Covid-19-vaksinekontrakter neste år med både AstraZeneca og Johnson & Johnson, de to farmasøytiske selskapene som for tiden leverer COVID adenovirus “viral vector” ” vaksiner.

Business Standard rapporter :

EU-kommisjonen har besluttet å ikke fornye Covid-19-vaksinekontrakter neste år med AstraZeneca og Johnson & Johnson (J&J), rapporterte den italienske avisen La Stampa onsdag, med henvisning til en kilde fra det italienske helsedepartementet.

“EU-kommisjonen, i avtale med lederne i mange (EU) land, har bestemt at kontraktene med selskapene som produserer (viral vektor) vaksiner som er gyldige for inneværende år, ikke vil bli fornyet ved utløpet,” avisen rapporterte.

Kan dette primært være en beslutning basert på økonomisk fortjeneste og bak-scenen-politikk blant verdens største farmasøytiske selskaper som kjemper om posisjon i det nye, lukrative COVID “vaksinemarkedet”? Det ser ut til at push nå kommer til å være for mRNA-typen COVID-injeksjoner.

Den la til at Brussel heller vil fokusere på Covid-19-vaksiner ved bruk av messenger RNA (mRNA) -teknologi, som Pfizer og Moderna. En talsmann for EU-kommisjonen sa at den holdt alle alternativene åpne for å være forberedt på de neste stadiene av pandemien, for 2022 og utover.

“Vi kan imidlertid ikke kommentere kontraktsmessige spørsmål,” la talsmannen til.

Senere på onsdag sa presidenten for EU-kommisjonen at EU var i samtaler med Pfizer og BionTech om en ny kontrakt på 1,8 milliarder doser, noe som bekrefter en Reuters-rapport fra forrige uke.

“Vi må fokusere på teknologier som har bevist sin verdi. mRNA-vaksiner er et tydelig eksempel, ”la hun til. ( Kilde .)

En annen anelse om at bak-scenen politikk og konkurranse om markedsandelen blant de nye COVID-19 “vaksinene” kan være mer i spill her enn bekymring for publikums helse og bekymringer for sikkerheten til de eksperimentelle vaksinene, er Donald Trumps uttalelse tidligere dette. uke angående FDA som stanser Johnson og Johnson COVID-skuddene på grunn av bekymringer om blodpropp.

Dette ble angivelig sendt ut via e-post fra hans Save America PAC ( Kilde ):

Biden-administrasjonen gjorde en forferdelig dårlig tjeneste for mennesker over hele verden ved å la FDA og CDC kalle en pause i bruken av Johnson & Johnson COVID-19-vaksinen.

Resultatene av denne vaksinen har vært ekstraordinære, men nå vil omdømmet bli permanent utfordret.

Menneskene som allerede har tatt vaksinen, vil være i våpen, og kanskje alt dette ble gjort for politikk, eller kanskje er det FDAs kjærlighet til Pfizer.

FDA, spesielt med byråkrater i lang tid, må kontrolleres.

De burde ikke være i stand til å gjøre slike skader av muligens politiske årsaker, eller kanskje fordi vennene deres hos Pfizer har antydet det.

De vil gjøre ting som dette for å få seg til å se viktige ut.

Husk at det var FDA som arbeidet med Pfizer, som kunngjorde vaksinegodkjenningen to dager etter presidentvalget i 2020. De likte meg ikke veldig godt fordi jeg presset dem ekstremt hardt. Men hvis jeg ikke hadde det, ville du ikke hatt en vaksine på 3-5 år, eller kanskje ikke i det hele tatt. Det tar dem år å handle!

Gjør testingen din, rydd opp i posten, og få Johnson & Johnson-vaksinen raskt tilbake på nettet.

Den eneste måten vi beseirer Kina-viruset på er med våre flotte vaksiner!

Denne uttalelsen behandler ikke sikkerhetsspørsmål i det hele tatt, og det er ingen anger over de som har lidd og døde etter disse eksperimentelle skuddene.

Tidligere president Donald Trump var den mest pro-vaksine presidenten i USAs historie, og overførte $ TRILLIONER av Amerikas rikdom til Big Pharma og hans Wall Street Millionaire-kompiser med sitt “Operation Warp Speed” -program for å utvikle COVID-vaksiner. Se:

Er Trump den mest pro-pharma presidenten i historien? QAnons fortsetter å miste troverdighet

Disse milliardærer og bankfolk i Wall Street er ikke bekymret for publikums helse, men om hvem som skal kontrollere verdensøkonomien og retningen til Big Pharma og deres mega-fortjeneste over COVID Plandemic .

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

Leger over hele verden utsteder ubehag ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

21 år gammel University of Cincinnati Student DEAD 24 timer etter Johnson & Johnson COVID Injection

Sunn 43 år gammel far til 7 lider av hjerneslag og er lammet etter Johnson og Johnson COVID Shot

20 år gammel skotsk mann DØD 12 timer etter å ha blitt injisert med den eksperimentelle Pfizer mRNA COVID Jab

Legg igjen en kommentar