Siste: Oppdatering Av Søksmål Fra Internasjonal Advokat!

Publisert den 14. januar 2021

Nedenfor gir vi den siste oppdateringen fra viktige COVID-19-søksmål fra hele verden som forfølges av internasjonale advokater, inkludert den meget vellykkede tyske advokaten, Dr. Reiner Fuellmich.

Innholdsfortegnelse:

 1. Status for PCR-søksmålet ved Regional Court of Berlin
 2. Søksmål om PCR-test sendt inn i New York
 3. Portugal og Ecuador viser Tyskland hvem den virkelige bananrepublikken er
 4. Canada fremlegger førsteklasses søksmål for erstatning som vil være en internasjonal gruppesøksmål
 5. Ytterligere punkter: Søksmål mot EU-kommisjonen for godkjenning av vaksinen som skal erklæres ugyldig; konstitusjonell klage som ble inngitt mot tiltakene av en tysk dommer

Damer og herrer,

Til tross for alt, eller faktisk med tanke på alt, la oss først ønske dere alle et lykkelig nyttår for 2021. Før vi informerer deg om tilstanden til Corona-søksmålene, og spesielt gruppesøksmålene, er her en påminnelse om bakgrunn som alt dette skjer mot:

Høringen gjennomført av Berlin Corona-komiteen siden 10. juli 2020 og deltatt av hundre internasjonalt fremtredende forskere, medisinere, økonomer, advokater og mennesker som er hardt rammet, har bestemt – per i dag – at Corona-skandalen ikke på noe tidspunkt dreide seg om Helse. Dette er fordi:

 • Som forklart i det siste nyhetsbrevet, kan faren som dette angivelig nye viruset presenterer sammenlignes med influensa – dette er konklusjonen ikke bare av studier av professor John Ioannidis fra Stanford University, men også vurderingen fra Verdens helseorganisasjon.
 • Drosten-PCR-testene, som ble utarbeidet i januar 2020, er ikke eksternt egnet for å avgjøre om noen er smittet eller ikke, til tross for at de blir anbefalt som den globale gullstandarden for å bestemme infeksjon av WHO; det bør bemerkes at ledelsen i denne organisasjonen er under økonomisk kontroll av Kina og Bill & Melinda Gates Foundation (WHO har absolutt gode ansatte – det samme gjør Robert-Koch Institute, til tross for sin inhabil ledelse).

I en tilbaketrekningspapir har en score av høyt ansette internasjonale forskere oppfordret redaktørene til tidsskriftet som publiserte PCR-testene som en målemetode for infeksjoner for å trekke tilbake ulykken med en gang. Denne testen er ikke bare vitenskapelig tull, men var åpenbart designet for å skape så mange falske positive som mulig og slik spre panikk i verden. Dette engelskspråklige tilbaketrekningspapiret har blitt vist omtrent 18 millioner ganger:

www.cormandrostenreview.com

Videre er en annen påstand fra Drosten i januar 2020 om at det er asymptomatiske infeksjoner falsk. Disse eksisterer ikke, som nylig dokumentert av en større undersøkelse blant ti millioner mennesker fra Wuhan fra alle steder:

https://doi.org/10.1038/s41467-020-19802-w

En person som ikke har symptomer er sunn. Dette betyr at ingen trenger å være redd for mennesker uten symptomer eller tvinge dem til å bruke masker, og ingen må være redd for at en positiv test betyr at personen som har testet positivt er smittet. Skrekkbilder av sykehus med senger i korridorene gjør igjen rundene – slike scener forekommer hvert år i løpet av et helt normalt influensautbrudd (vi vil med glede gjøre tilgjengelig et kalejdoskop med slike bilder fra de siste årene hentet fra de vanlige media): slik bilder brukes utelukkende for å spre panikk. Det er fremdeles ingen overdødelighet i Tyskland – det er helt normalt at flere mennesker dør om vinteren.

So what is really at issue, if there is no health problem different to the normal surge of influenza?  Here, too, we have been able to form an impression from the hearings we have conducted and from more ancillary information.

Fra og med i dag må det antas at Davos-klikken, som vi kaller dem, i september 2019 var i ferd med å gå opp i røyk. Denne gruppen av selvutnevnte bedriftseliter og toppolitikere har møttes årlig i minst 20 år i regi av World Economic Forum (WEF), som er en privat organisasjon. Det som skjedde var at det i september 2019 var en ytterligere økonomisk krasj, enda større enn den for Lehman-krisen for 12 år siden. Dette ble rapportert bare kort (av blant annet og veldig kompetent, det tyske ukentlige breddearket Die Zeit), hvoretter rapporteringen ble stille igjen. Det finansielle systemet var igjen på randen av kollaps fordi det var en trussel om at det ble synlig at dets formål i minst 20 år hadde vært å plyndre skattebetalerne til fordel for de maffialignende operasjonene. Med andre ord: å flytte eiendelene til den brede massen av borgere til forretningsmessige bekymringer. Det beste eksemplet på dette er ‘Cum-ex-avtaler’, som fremdeles er ustraffede, ved hjelp av hvilke banker, bekymringer og superrike ble tilbakebetalt to eller tre ganger for skatt de hadde betalt bare en gang. Det er forståelig at det kan være mulig å ha tilbakebetalt en skattebetaling på € 10 millioner. Men ikke det i stedet, 20 eller 30 millioner kan kreves tilbake – dette er noe som alle vil finne åpenbare, med eller uten en grad i jus. På denne måten oppnådde de ovennevnte innsidere i mange år totalt 38 milliarder euro ved å svindle skattebetalerne. Dette var bare mulig fordi de fikk dekning av politikere – som spesielt i løpet av minst de siste 20 årene har blitt gjort kompatible av de aktuelle elitene gjennom de private WEF-møtene.

Vi hadde lenge sett at noe var galt under søksmålene våre om bankansvar i forbindelse med økonomi for forfallne bygninger. For også der kom det frem at spesielt Deutsche Bank hadde en direkte linje mot domstolene og hadde gjort dommerne til ærendgutter uten et sinn av seg selv. (For øvrig møtte den tidligere sjefen for Deutsche Bank, Josef Ackermann, ikke bare Merkel & Co regelmessig i Davos, men feiret sin sekstiårsdag direkte i kansleriet med Merkel.) Dette forklarer hvorfor tyske dommere – blindt – vedtok i uttalelsene deres påstanden om Deutsche Bank at det var normalt for en bank å utstede lån uten låneavtale i håp om at det en gang senere ville være mulig å inngå en passende lånekontrakt;

I sin rapport “Pandemic Games” har Paul Schreyer veldig tydelig beskrevet denne sammenviklingen av bedriftens “eliter” og politiske “eliter”, som har blitt stadig dypere de siste 20 årene. Der illustrerer han også hvordan disse elitene har forsøkt, på en målrettet og praktisert måte, ikke bare å beholde illegitim makt, men til og med å utvide slik makt på ubestemt tid ved hjelp av de mest massive og kyniske kontrollmekanismene før objektene til disse kontrollmekanismene – som er oss – kan legge merke til og gjøre opprør mot det.

I forelesningen sin “Hvorfor snakker ikke lammene opp”, forklarte professor Rainer Mausfeld på sin side (forresten allerede i begynnelsen av 2019 og så helt uavhengig av Corona-historien) hvordan politikken i mange år gjentatte ganger har produsert frykt og panikk, uten allmennheten innså hva som skjedde for å få folk til å støtte politiske avgjørelser som de ellers ville avvise.

Den tidligere amerikanske viseministeren for boligbygging og investeringsbankmann Catherine Austin Fitts forklarer i sin dokumentarfilm “Catherine Austin Fitts Full Interview Planet Lockdown” hvordan disse “elitene” for tiden implementerer overtakelsen av middelklassens eiendeler eller prøver å ( fordi hvis bare 10% av befolkningen merker dette, vil korthuset kollapse, noen tenkere antar en enda lavere prosentandel). Med fokus her på USA, men absolutt anvendelig andre steder, er en av måtene dette skjer at først og fremst områder med små og mellomstore bedrifter, for eksempel restauranter og forhandlere, er stengt via Lockdown så at eierne deres ikke lenger kan tjene til livets opphold, og spesielt at de ikke lenger kan betale tilbake lån de har tatt opp. Selv om hjelpepakker er kunngjort, disse blir bare sparsomt utbetalt hvis i det hele tatt. Deretter – og dette kan bare gjelde USA – organiseres opptøyer i disse områdene, noe som fører til ytterligere ødeleggelse av disse virksomhetene, slik at de ikke lenger kan selges selv i et brannsalg. Deretter kan investorer med skattelettelser og fra den nevnte Davos-klikken kjøpe disse virksomhetene for nesten ingenting.

https://www.youtube.com/watch?v=qoILpvheLWE

På Søksmålene

Som du vil vite, har en rekke institusjoner og advokatfirmaer koordinert over hele verden for å få domstolene til å fastslå bakgrunnen som er illustrert ovenfor, og for etterpå å kreve erstatning fra lederne og bekymring for de mange som har blitt skadet av Drosten-testen. nedstengning.

Søksmålene som forfølges globalt er ikke ukoordinerte – de er i stor grad et resultat av detaljert felles planlegging av involverte forskere og advokater. De to fakta (i) som Drosten-testen globalt anbefalt av WHO ikke kan oppdage infeksjon, og (ii) at det ikke er noen asymptomatiske infeksjoner (og derfor ingen reell pandemi, høyst en PCR-casedemi) er av sentral betydning for resultatet av søksmålene. Disse fakta vil føre til at korthuset til pandemisvindlerne vil kollapse overalt.

Det følger også at det som er etablert i USA, Canada, Australia, Italia, Frankrike osv. I denne sammenheng, (ved hjelp av vitner og eksperter, samt ekspertuttalelser) også kan brukes som bevis i alle andre domstoler i verden.

I. Vår PCR-Testklage På Vegne Av Dr. Wodarg Og Klagen Mot Drosten Og Påfølgende Klager

Klagen pågår ved regionretten i Berlin under saksnummer 27 O 436/20. På grunn av et “tilsyn” – som vi anser som veldig rart – ble klagen først levert til motparten uker etter at den ble fremmet. Det ble påstått at rettsgebyrene som vi hadde ettergitt feilaktig hadde blitt booket som betaling for en endelig avregning av kontoer, og bare når denne “tilsynet” ble satt i orden, ble klagen formelt levert. Vi venter nå på at motparten skal svare.

Klagen mot Drosten er basert på Cease-and-Desist-brevet til Drosten:

http://bit.ly/3rcnWlB

(Original tysk versjon:  http://bit.ly/3nrn62b  )

Klagen vil bli fullført i løpet av de kommende dagene, og deretter vil den også bli sendt til regionalretten i Berlin. Sammen med en gruppe advokater jobber vi med en rekke ytterligere saksklager, men fremfor alt (fordi dette er raskere og billigere) også på mange opphørs- og avståelsesbrev mot de som har ansvarsstillinger. På denne måten oppnår vi faktisk noe som en tysk klassesaksjon. Opphør og opphør av brev sørger for at de synlige dukkene Drosten, Wieler, men også medlemmene av The Leopoldina National Academy of Sciences og andre, inkludert individer som i deres offisielle kapasitet bærer personlig ansvar for innføring av karantene og lignende tiltak – opphør og avstå brev sørger for at disse menneskene blir satt under press, selv om de deretter den nødvendige begrunnelsen for påstandene fra bokstavene vil trenge mange måneder. I løpet av denne tiden vil noen få rettssaker med forrang (som alle gjelder PCR-tester og asymptomatiske infeksjoner) fortsette ved å ta bevis (dvs. avhøre vanlige vitner og ekspertvitner og utarbeide eksperter). Resultatene av dem kan deretter brukes til avgjørelser om den parallelle “sovende” saksbehandlingen: Søksmålet som er sovende fram til dette tidspunktet, vil ikke kunne komme til noen annen konklusjon siden fakta vil ha blitt fastslått i de parallelle forrangssakene. avhør av vanlige vitner og ekspertvitner og utarbeidelse av ekspertise). Resultatene deres kan deretter brukes til avgjørelser om den parallelle “sovende” saksbehandlingen: Søksmålet som er sovende til dette tidspunktet, vil ikke være i stand til å komme til noen annen konklusjon siden fakta vil ha blitt fastslått i de parallelle forrangssakene. avhør av vanlige vitner og ekspertvitner og utarbeidelse av ekspertise). Resultatene deres kan deretter brukes til avgjørelser om den parallelle “sovende” saksbehandlingen: Søksmålet som er sovende til dette tidspunktet, vil ikke være i stand til å komme til noen annen konklusjon siden fakta vil ha blitt fastslått i de parallelle forrangssakene.

II. PCR-Test Søksmål I New York

16. desember 2020 sendte de amerikanske kollegene som jobbet med Robert F Kennedy, Jr´s Children’s Health Defense og rådgitt av de samme ekspertene som oss selv, en PCR-testklage i New York på vegne av en rekke saksøkere.

Oversetterens merknad: Tilleggsinformasjon som beskriver PCR-testklagen vil snart bli utgitt som en oppdatering av denne oversettelsen.

III. Den Kanadiske Klassesaksjonen, Som Vil Utvikle Seg Til Å Bli En Internasjonal Klassesaksjon For Alle De Som Er Skadet Av Drosten-PCR-Test-Lockdowns

I løpet av den siste uken har kanadiske kolleger som arbeider med Michael Swinwood sendt inn en gruppesøksmål. Det blir lagt til, etter instruksjoner fra retten. Klagerne som først ble representert er indianere, en gruppe småbedriftsfolk og en representant for funksjonshemmede. I motsetning til alle klager som er foreløpig foreløpig, forteller denne klagen kort den historiske bakgrunnen for maktstrukturene bak Davos-klikken som er blitt konstruert i løpet av århundrer.

Oversetterens merknad: Tilleggsinformasjon som beskriver gruppesøknaden, vil snart bli utgitt som en oppdatering av denne oversettelsen.

Indianerne (Algonquin) som en klagegruppe er av spesiell betydning siden de – sammen med indianerne i USA og Latin-Amerika – i århundrer har vært gjenstand for forsøk på folkemord av erobrerne. Med ordene til Michael Swinwood, “Vi er alle indianere nå.”

IV. Rettsavgjørelser Fra Portugal Og Ecuador

 1. For noen uker siden bestemte en lagmannsrett i Portugal at PCR-testene ikke er i stand til å fastslå infeksjon, enn si sykdom, og det er akkurat det oppfinneren av PCR-testene, Nobelprisvinneren Kary Mullis, understreket gjentatte ganger – Det dreide seg om fire Tyske turister, hvorav den ene hadde testet seg positive, og som alle myndighetene hadde lagt under det retten bestemte seg for å være en slags husarrest – i likhet med handlingene fra tyske forvaltningsdomstoler som følger blindt tysk falsk vitenskap; dermed bekreftet lagmannsretten et tidligere funn om at karantene var grunnlovsstridig.Denne dommen er en klask i ansiktet for de tyske forvaltningsdomstolene, som ble tvunget til å innrømme at PCR-tester ikke kan fastslå tilstedeværelsen av infeksjon, men likevel – i tilfelle krass pervers rettferdighet – forestilte seg at de måtte følge instruksjonene Robert Koch Institute i sin avhengighet av PCR-tester og antok at helsevesenet var på randen av å bli overveldet (f.eks. Higher Administrative Court Münster) – i denne forbindelse degraderte den portugisiske dommen de tyske forvaltningsdomstolene til status som bananrepublik. Dette er formen på leksjoner i rettsstaten av en portugisisk for en tysk domstol (dommen knyttet til er på portugisisk, så det kan være behov for profesjonell eller maskinoversettelse).Oversetterens merknad: Denne engelskspråklige rapporten om Portugal-saken ble ikke inkludert i Fuellmich-nyhetsbrevet, men er lagt til her for å gi ytterligere bakgrunn om dommen. http://cognitive-liberty.online/portuguese-court-rules-pcr-test-as-unreliable/
 2. En dom avsagt 2. januar 2021 av forfatningsdomstolen i Ecuador bestemte at alle anti-Corona-tiltak hittil er basert på bare antagelser uten noe faktisk grunnlag. Etter ni måneder skulle det endelig være mulig for de fungerende politikerne å kommunisere klare, bevisbaserte påstander og basere sine tiltak på disse. Men siden dette ikke har skjedd, er alle tiltakene grunnlovsstridig. Nedenfor er lenken til dommen (vi skal offentliggjøre selve dommen i originalen på nettstedet til Corona-komiteen).

https://ricapod.buzzsprout.com/1409218/7133344-verfassungsgericht-kippt-ausnahmezustand-wir-machen-auf?fbclid=IwAR2xBQvUz63NMA3VGglPOxC2UCy3Fxfh_tveVRsBUSwFmLkdnsrdY

Ikke en av de tyske forvaltningsdomstolene som avgjør hasterende påbud eller den føderale konstitusjonelle domstolen har gitt noen slik uttalelse for Tyskland, selv om funnet selvfølgelig gjelder likt for Tyskland. Dette er en lærdom fra en ecuadoransk domstol i rettsstaten for de tyske domstolene.

V. Søksmål For Å Erklære Ugyldig Vaksinegodkjenning; Konstitusjonell Klage Fra En Tysk Dommer Over Tiltak Fra En Føderal Regjering Som Praktisk Talt Er Blitt Kidnappet Av Davos-Klikken – Tiltak Som Ødelegger Demokrati Og Rettsstat

 1. Parallelt med alt dette, arbeider den italienske advokaten Dr. Renate Holzeisen med oss ​​og eksperter om en søksmål mot EU-kommisjonen for å få godkjent vaksiner ugyldige – vaksiner som faktisk er uprøvde og svært farlige – i tilfelle av produsentene Bioentech / Pfizer og Moderna, er dette forbudte genetiske eksperimenter på mennesker. I mellomtiden etterforsker de suverent kyndige og hardtslående statsadvokatene mot Mafia WHO og dets italienske støttespillere. I Frankrike arbeides det med en klage til Menneskerettighetsdomstolen.
 2. En tysk dommer (som vi er i kontakt med) har fremmet en konstitusjonell klage over de føderale myndighetens dekkende tiltak, og disse tiltakene undergraver demokratiet og rettsstaten; håpet her er at – til tross for alle konkrete opptredener – lederen for konstitusjonsdomstolen har beholdt sin uavhengighet. Vi har publisert disse konstitusjonelle klagene på vårt nyhetsnettsted, og de kan sendes inn av hvem som helst.

https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Verfassungsbeschwerde-Richter-anonym-30122020.pdf

Vi vil fortsette å holde deg oppdatert om den juridiske utviklingen, inkludert med videoer (selv om det her er en fare for at de blir fjernet fra plattformen). Samtidig må vi jobbe med å gjøre de sanne fakta kjent for så mange mennesker som mulig. Vi vil vinne fordi vi må vinne.

Med vennlig hilsen

Dr. Reiner Fuellmich, LL.M.

 • Advokat –

PS: Med Utviklingen I Domstolene Som Går Raskt, Og Siden Vi Sannsynligvis Vil Delta Med Egne Innlegg I Minst En Av De Pågående Angloamerikanske Rettssakene, Har Vi Til Hensikt I Fjorten Til Tre Uker Å Gjennomføre En Zoom-Konferanse For Klientene Vi Representerer; I Dette Rammeverket Skal Vi Diskutere Saker Med Noen Av Advokatene Som Er Involvert Her Og I De Engelsktalende Landene, Og Også Med Professor Schwab; Vi Skal Også Svare På Spørsmål Som Kommer Fra Chatten.

(dette er en ad hoc-oversettelse av Paul Charles Gregory BDÜ av den originale tyske teksten av Dr. Reiner Fuellmich)

Les mer på enformtk.u-aizu.ac.jp

Legg igjen en kommentar