Reprise fra 9 april 1940,

Nå må folk der nord snart våkne opp av vinterdvalen. Det har vært en økning i med militære til vanns i lufta og på land i en lengere tid nå. Ikke bare natterstider men nå også på lyse dager der kjemper av transportfly går ned på Ørlandet, Bodæ, Bardufoss og Tromsø. Forresten det er ikke noe bedre i resten av landet.9 april 1940 marsjerte tyskerne inn i Oslo UTEN at politikerne med Nygaardsvold bukken Bruse Koth løfta en finger for å høre på advarsler som hadde kommet fra bla Arendal fort og Eriksen ved Oscarsborg i Drøbak. Heldigvis tok Eriksen til vettet og senka Blucher utenfor Drøbak.Da kan man jo spekulere i om at disse kara visste om hva som var i gjære?Ser man at det gjentar seg?Norge har vært underlagt et fremmed regime siden 30 tallet. Nygaardsvold gjorde statskupp i 1939 da det skulle vært stortingsvalg(den gangen hvert 3dje år).2021 blir det året da det samme vil gjenta seg med Erna?Enda en gang vil det norske folk bli lurt) lærer visst ALDRI)!Og 98% av befolkningen tror heller ikke vi er i EU? Fy fader FOR et naivt og egoistiskt folkeferd!

NB! Dette innlegget er sletter fra Regjeringen.no???

Legg igjen en kommentar