Politiet i Los Angeles tvinger vaksinering av barn med spesielle behov i det avskyelige programmet “Operation Homebound” som ligner de tilbakestående nazistiske dødshjelpene

Onsdag 14 april, 2021 av: Ethan Huff
Tags: barn , coronavirus , covid-19 , forbrytelser mot menneskeheten , ondskap , tvungen vaksinering , menneskerettigheter , informert samtykke , Los Angeles , galninger , medisinsk etikk , medisinsk fascisme , Medisinsk Tyranny , medisinsk vold , Operation Homebound , Police , police state , special needs , Twisted ,vaksinasjon , vaksiner

Ny

Kopier URL6800VISNINGER

Bilde: Los Angeles-politiet tvinger vaksinering av barn med spesielle behov i det avskyelige programmet "Operation Homebound" som ligner de tilbakestående nazistiske dødshjelpene

Natural News ) California har lansert et nytt vaksinasjonsprogram Wuhan coronavirus (Covid-19) kalt “Operation Homebound” som innebærer å sende politibetjenter til folks hjem for å tvinge vaksinere barn med spesielle behov.

Sjokkerende videoopptak – se nedenfor – viser maskerte Los Angeles Police Department (LAPD) -offiserer som stikker nåler i armene til redde barn med funksjonshemninger som tydeligvis ikke gir samtykke til å bli voldtatt medisinsk av politistaten i navnet “folkehelse.”https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?creatorScreenName=healthranger&dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfX0%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1381326289890648065&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fwww.naturalnews.com%2F2021-04-14-los-angeles-police-force-vaccinating-special-needs.html&sessionId=b5ba25eda4ffd763609b8ea28bd861e8502ad3e4&siteScreenName=healthranger&theme=light&widgetsVersion=2d233ae%3A1618352735472&width=500px

I et av klippene ses en livredd kvinne med spesielle behov som strever med å unnslippe fangerne mens de trekker ut en sprøyte og jager armen hennes for injeksjon. To offiserer sees så å holde kvinnen tilbake mens en tredje stikker den inn i kroppen hennes uten hennes tillatelse.

“Jeg skal være forsiktig, ok? Jeg skal være forsiktig, sier offiseren som holder vaksinen.

“Noooooo!” roper den stakkars kvinnen mens hun prøver å motstå den kjemiske volden som blir påført henne.

Etter å ha fullført evig modifisering av kvinnens DNA med den eksperimentelle messenger RNA (mRNA) -sprøyten, begynner betjentene å klappe mens kvinnen gråter i redsel over hva som skjedde med henne.

I et annet klipp ser vi en jente med spesielle behov i oppkjørselen hennes som prøver å unnslippe offiserer som på samme måte injiserer henne mot hennes vilje med en genmodifiserende cocktail, alt mens familien hennes står og ser på.

En Alzheimers pasient i enda et klipp ser å få en injeksjon uten å vite hva som foregikk.

“Der går du; stykke kake, ”sier den kvinnelige offiser som administrerte skuddet til demenspasienten. “Det er greit, honning, vi ga deg bare en vaksinasjon, det er alt.”

I følge Los Angeles County Sheriff’s Office er Operation Homebound et “program designet for å vaksinere de mest underrepresenterte, hjemmebundne og underverdige funksjonshemmede innbyggerne i samfunnene våre, inkludert de som opplever hjemløshet.”

Hvorfor holder amerikanerne på med disse forbrytelsene mot menneskeheten?

Tvangs vaksinering av syke og sårbare uten deres samtykke er ikke annerledes enn hva voldelige diktatorer fra fortiden gjorde mot fanger som ble holdt i konsentrasjonsleirer.

Mens tidligere tiders fanger ble holdt bak piggtråd, holdes dagens fanger inne i hjemmene, fjernes fra andre og maskeres for sin egen “beskyttelse”. Og mens gamle fanger ble eksperimentert med i avgrensede sanitæranlegg, blir dagens fanger besøkt personlig av en maskert gestapo.

Det eneste som har endret seg i alle disse årene er at folkemordet som nå foregår er litt mer tilslørt enn det tidlige på 1900-tallet. I stedet for å bli kastet inn i gasskammeret “dusjer”, blir dagens ofre kastet inn i test- og vaksineklinikker for sykdommen “kur”.

Og i dag har vi det kommunistiske Kina som trekker mange strenger med hensyn til total utslettelse av Vesten, i motsetning til Benito Mussolini eller Joseph Stalin.

“Og politiet lurer på hvorfor de blir målrettet,” skrev en kommentator på Newswars om hvordan tvangsvaksinasjoner fra dør til dør er et veldig dårlig blikk for politimyndigheter. “Når de syke Gestapo-bastards kommer til døren din, ikke svar på den.”

“Krigen er mot vennene mine, og hvis vi ikke begynner å kjempe tilbake, vil dette snart bli et nytt døende sosialistisk eksperiment av dumme politikere som er utenfor berørt av utdannelse,” la denne samme personen til og bemerket at dette er grunnen til at grunnleggerne satte det andre. Endring på plass.

“Først når nok av disse bastardene [betaler en pris], får politikerne beskjeden om at de ikke kan trekke dette dritten på patriotiske amerikanere.”

Flere av de siste nyhetene om hvordan den amerikanske politistaten blatant bryter Nürnberg-koden med tvungen Wuhan coronavirus (Covid-19) vaksinering av funksjonshemmede, finnes på ChemicalViolence.com .

Kilder til denne artikkelen inkluderer:

Newswars.com

NaturalNews.comForrige:Danmark forbyr permanent Covid-19-vaksine fra AstraZeneca over dødelige blodpropperNeste:Nå presser Cult of LGBTQ for å normalisere inces

Legg igjen en kommentar