Big Tech myrdet amerikanere ved å sensurere trygge og effektive Covid-19-behandlinger04/13/2021 Av Ethan Huff

Big Tech myrdet amerikanere ved å sensurere trygge og effektive Covid-19-behandlinger04/13/2021 / Av Ethan Huff / KommentarerOmgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL

Big Tech myrdet amerikanere ved å sensurere trygge og effektive Covid-19-behandlinger

ANNONSE

Sensur fra de vanlige mediene og Big Tech om tidlige behandlingsalternativer for Wuhan coronavirus (Covid-19) resulterte i hundretusener av unødvendige dødsfall, sier Dr. Peter McCullough.

En velkvalifisert lege som jobber som internist og kardiolog, samt professor i medisin ved Texas A&M University Health Sciences Center , Dr. McCullough sier opptil 85 prosent av de “over 500 000 dødsfallene i USA” som har vært skylden på kinesiske bakterier kunne vært forhindret hadde plattformer som Facebook og Twitter tillatt sannheten å bli fortalt om trygge og effektive midler som sink og grønn te.

Redaktør av to store medisinske tidsskrifter og den mest publiserte personen i historien på sitt felt, Dr. McCullough, sier også at det nåværende høye nivået av “flokkimmunitet” beviser at det er “ingen vitenskapelig, klinisk eller sikkerhetsmessig begrunnelse” bak å fortsette med masse vaksinere folk for det kinesiske viruset.

Fra begynnelsen nektet Dr. McCullough personlig å følge regjeringens villede anbefalinger angående Wuhan-influensa. I stedet for å la pasientene “smelte hjemme uten behandling og deretter bli innlagt på sykehus når det var for sent”, satte Dr. McCullough i stedet “et team av leger” for å evaluere “riktig forskrevet bruk av konvensjonell medisin” for å hjelpe behandle dem.

Dr. McCullough forklarer alt om hva han og teamet hans lærte gjennom denne prosessen i et papir som ble publisert i American Journal of Medicine .

“Det interessante var (det mens det var 50 000 artikler i den fagfellevurderte litteraturen om COVID, men ikke en eneste fortalte legen hvordan de skulle behandle den,” sier han.

“Når skjer det? Jeg var helt lamslått! Og da denne artikkelen ble utgitt … ble den … det mest siterte papiret i utgangspunktet all medisin på den tiden i verden. “

YouTube alene er ansvarlig for dødsfallet av tusenvis fra Covid-19

Med datterens hjelp satte Dr. McCullough sammen en video som inneholder fire lysbilder fra fagfellevurdert papir, som ble publisert i en av de beste medisinske tidsskriftene i verden. Denne videoen “gikk helt viral” på YouTube, selv om den ble trukket i løpet av en uke for å bryte “vilkårene i samfunnet.”

Senator Bob Johnson, som svarte på “nesten total blokkering av all informasjon om behandlinger til pasienter” som testet “positiv” for Wuhan coronavirus (Covid-19), holdt en høring tilbake i november for å adressere Big Tech-sensur. Dr. McCullough var hovedvitnet under den høringen.

“Ikke rart at vi har hatt 45 000 dødsfall i Texas,” uttalte Dr. McCullough og bemerket at både media og politikere trosset aggressivt mot all informasjon om tidlig behandling for det kinesiske viruset.

“Den gjennomsnittlige personen i Texas tror det ikke er noen behandling!” la han til og forklarte at det finnes levedyktige midler der ute som kan bidra til å forhindre at en kinesisk virusinfeksjon forårsaker alvorlig skade eller død.

I august i fjor avslørte vi at disse midlene ikke bare inkluderer hydroksyklorokin (HCQ), men også sink og epigallocatechin gallate (EGCG), en polyfenol som finnes i grønn te.

“Det som har skjedd har vært utenfor tro!” Dr. McCullough beklaget videre om den fortsatte undertrykkelsen av sannheten fra de vanlige media og Big Tech.

“Hvor mange av dere har slått på en lokal nyhetsstasjon eller en nasjonal kabelnyhetsstasjon, og noen gang fått en oppdatering om behandlingen hjemme? Hvor mange av dere har noen gang fått et ord om hva du skal gjøre når du får diagnosen COVID-19? Det er en fullstendig og total fiasko på alle nivåer! ”

Dr. McCullough rettmessig kritisert Det hvite hus, både under Donald Trump og Joe Biden, for ikke å ha samlet et legepanel for å “trekke sin siste innsats for å stoppe disse sykehusinnleggelsene” og forhindre “en fullstendig og total travesti for å ha en dødelig sykdom og ikke behandle det. ”

Flere av de siste nyhetene om kinesiske bakterier finner du på Pandemic.news .

Kilder til denne artikkelen inkluderer:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.comdårlig helse , dårlig medisin , badscience , utestengt , Big Tech , sensur , coronavirus , covid-19 , tidlige behandlinger , EGCG , grønn te , hydroksyklorokin , infeksjoner , mainstream media , massedød , drap , utbrudd , pandemi , Peter McCullough , tech-giganter , YouTube , sink

Legg igjen en kommentar