Det som sprayes på himmelen, må falle til bakken.

Vi har rikelig med bevis på dette av regnvann, jord og blodprøver som viser massiv forurensning av aluminium , barium , strontium og andre giftige stoffer som brenner flekker på bakken og bladene . Dette er de samme giftstoffene som har blitt oppdaget under direkte kjemisk aerosolprøvetaking av fjær på himmelen.

Når disse metallpartiklene faller til bakken, kan de oppdages av følsomme mennesker. Jeg er en av dem.

Som noen som nå lukter disse giftige metaller og kjemikalier i luften hver dag, er det min plikt å forandre publikum, og det er det denne artikkelen handler om.

Hvis du vil vite hvorfor du får plutselige migrene, leddsmerter, tretthet eller en rekke andre symptomer i løpet av uken, er dette din mest sannsynlige skyldige.

Det er på tide å våkne og ta dette varselet veldig alvorlig. Det er faktisk den største forbrytelsen mot menneskeheten i menneskets historie, og du bør aldri forvente at vanlige medier forteller deg sannheten om det.

Hvorfor kan jeg smake og lukte chemtrails?

For meg er smaken og lukten av chemtrails overveldende fordi sansene mine for smak og lukt er ekstremt følsomme. Jeg tror det er en helt sunn vitenskapelig grunn til dette.

GABA er en aminosyre i kroppen som regulerer ledningsevnen til nervene. Uten denne reguleringen ville tankene dine løpe ukontrollert, og du ville bli ekstremt følsom for lyd, lys, dufter og smak. Dette viktige stoffet regulerer i hovedsak følsomhetene dine slik at du kan fungere uten å bli overveldet av innkommende sensorisk informasjon.

Kvikksølv er et tungmetall som forstyrrer tusenvis av kjemiske prosesser i kroppen. En av tingene som kvikksølv gjør er å forhindre at GABA binder seg til reseptorene i kroppen. Dette tapet av essensiell aktiv GABA resulterer i:

  • Racing tanker og looping sanger eller melodier i tankene dine – veldig vanlig i dag, det samme er kvikksølvtoksisitet.
  • Hurtig skiftende tanker som resulterer i manglende evne til å holde fokus eller konsentrere seg eller å fullføre prosjekter. Dette kan også bidra til tap av korttidshukommelse, slik at du ofte glemmer hvorfor du gikk inn på kjøkkenet.
  • Følsomhet for lyder slik at de forstyrrer tankeprosesser. For eksempel kan en hund som bjeffer i det fjerne irritere deg eller hindre deg i å sove.
  • Følsomhet for følelser slik at klær som berører nakken din, kan være veldig irriterende. Du kan oppleve at en pute som berører nakken, hindrer deg i å sove.
  • Følsomhet overfor følelser som kan føre til depresjon, humørsykdom, irritabilitet, raseri og plutselige utbrudd. Dette resulterer også i generell frykt og negative tanker som manifesterer seg som frykt for mørket, frykt for bilulykker, frykt for konfrontasjon og mange andre forskjellige frykt og fobier.
  • Følsomheter overfor lys som får deg til å kviske i sterkt sollys.
  • Følsomhet for dufter og smak som fører til MCS-lignende symptomer.

Symptomene på lav GABA forklarer hvorfor kvikksølv forårsaker hyperaktivitet , humørhet, depresjon , overstimulering, multippel kjemisk følsomhet (MCS) og mange andre sykdommer, både fysiske og emosjonelle.

Jeg tror at langvarig eksponering for kvikksølv permanent kan påvirke måten kroppen bruker GABA på, og derfor føre til permanent følsomhet i sansene for lukt og smak.

Da jeg var barn i en medisinsk familie, ble jeg fullvaksinert (vaksiner inneholder biologisk enorme mengder kvikksølv ) og hadde en munn full av kvikksølvbaserte “sølv” tannfyllinger. Denne fortsatte eksponeringen for kvikksølv endret personligheten min og førte til slutt til mange helseproblemer . Jeg fikk endelig amalgamfyllingene fjernet, noe som resulterte i den nesten umiddelbare reverseringen av alle mine helseproblemer, frykt og fobier. Imidlertid forble min forsterkede luktesans og smak og er sannsynligvis et resultat av irreversibel “skade” forårsaket av aspekter av kroppens evne til å bruke GABA.

I en ironisk vri på skjebnen, har selve giftet (kvikksølv) som ble gitt til meg for å skade meg av legemiddelindustrien, nå resultert i min evne til å oppdage og uttale meg mot chemtrails: Legemiddelindustriens siste toksologiske “eksperiment” på publikum via det militære industrielle komplekset.

Noen opplever ikke disse følsomhetene

Mange mennesker med kvikksølvtoksisitet opplever ikke økt lukt og smak. Det er en veldig grunnleggende forklaring på dette.

Den vanligste årsaken til at folk mister sansene for lukt og smak er sinkmangel . Etter hvert som sink reduseres, blir luktesansen og smaken også. Kvikksølv binder seg til sink, noe som gjør den ubrukelig og derved induserer en effektiv sinkmangel som motvirker den økte følsomheten i lukt og smak som normalt vil være et resultat av en kvikksølvindusert reduksjon i GABA.

Så noen mennesker som blir kvikksølv giftige, kan oppleve en økning i sansene for lukt og smak, mens andre kan oppleve en nedgang.

Siden kvikksølvtoksisitet så ofte er assosiert med tapte lukt- og smakssanser (via uttømming av sink), lider eldre med proteser ofte av disse problemene fordi proteser ofte inneholder røde fargestoffer laget av cinnabar , som er den røde malmen av kvikksølv. Denne kvikksølvbaserte røde fargen forklarer hvorfor mange eldre opplever demens og hørselstap etter plassering eller utskifting av proteser. Mange andre produkter kan inneholde denne kanelrøde kvikksølvbaserte fargen, som leppestift og tatoveringsblekk.

Oppdage biologer

Jeg sa en gang til en jente jeg var sammen med, at hun kan bli syk neste dag eller to og kanskje ta noen ekstra kosttilskudd. Til tross for mitt forsøk på å avklare mine gode intensjoner, trodde hun at jeg fortalte henne at hun hadde dårlig ånde og ble fornærmet og gikk brått. Dagen etter fant jeg et unnskyldende notat under bilens vindusvisker på jobben. Hun hadde blitt syk den kvelden og hadde forstått rådets velvillige natur.

Vel, det ser ut til at alt har lukt, til og med mugg, sopp, bakterier og virus. Gjennom hele mitt liv har jeg – noen ganger – oppdaget en spesiell lukt i pusten til folk like før de er i ferd med å bli syk. Denne lukten gir også en unik type brennende følelse i bihulene mine som ikke oppstår på noe annet tidspunkt enn når jeg er syk. Jeg har konkludert med at denne særegne lukten og forbrenningen er bakteriell eller viral eller en kombinasjon av begge deler, og at den åpenbart må være luftbåren.

Hvis jeg tilbringer litt tid med en person med denne særegne typen pustelukt, vil jeg begynne å få vondt i halsen og generelle symptomer på sykdom, spesielt hvis vi deler den samme luften i en hvilken som helst periode, for eksempel å være i en bil sammen.

I april 2010 opplevde jeg denne typen lukt og forbrenningskombinasjon med chemtrails for første gang da chemtrail av typen ” Swamp Water ” ble introdusert. Dette er tilfeldigvis den første chemtrail-typen som ble sprayet i høye høyder .

Helt siden dagen for første gang ble utgitt har Swamp Water-typen chemtrail vært i luften 24/7. I løpet av 2012, i tillegg til å bli sprayet i høye høyder, har denne chemtrail-typen også ofte blitt sprayet i lave høyder (fra korte, ikke-vedvarende chemtrails) i mye høyere intensitet enn normalt. Når denne høyintensive sprøytingen av Swamp Water-typen chemtrail fortsetter i mer enn noen få dager, blir folk syke over hele byen. Det er et mønster jeg har vært vitne til om og om igjen. Med min følsomhet overfor disse biologene kan jeg forutsi når noen nye “influensa” vil “gå rundt”.

Swamp Water chemtrail-typen sprayes ofte i kombinasjon med en annen chemtrail-type som undertrykker immunforsvaret vårt. Selvfølgelig er det godt dokumentert at barium , et stoff som mye er bevist å være i noen typer chemtrail, undertrykker immunforsvaret.

Flere land har en lang historie med å “teste” biologiske og kjemiske stoffer på befolkningen uten deres viten eller samtykke. USA har til og med en lov som gjør praktisk talt enhver type menneskelig testing lovlig , selv om den forårsaker permanent skade eller død.

Foruten å lide av disse giftige sprøytingskampanjene daglig , er jeg veldig bekymret for de langsiktige påvirkningene det har på oss alle, og nå som biologiske stoffer er involvert , er potensialet for skade høyere enn noen gang.

Det er ikke enkelt eller morsomt

Å ha en bedre sans for lukt og smak er ikke lett å leve med.

For eksempel elsker jeg hunder, men jeg kunne aldri eie en fordi de har veldig lukt som er veldig sterke for meg.

Et annet problem jeg opplever er med de som bruker parfyme eller cologne.

Det kan virke hyggelig for dem, men for meg er det å spise mat med disse overveldende duftene som å prøve å høre på et foredrag på en rockekonsert.

Forskjeller i smak og luktfølsomhet

Jeg har funnet ut at folk har vidt forskjellige sanser av lukt og smak.

For eksempel, når chemtrails overvelder sansene mine til smertepunkt, blir Laura (min venn og forretningspartner) i stand til å smake dem tydelig. På samme intensitet kunne en annen venn ikke lukte eller smake på dem i det hele tatt.

I min fortsatte kommunikasjon med mennesker rundt om i verden om chemtrails, har jeg funnet ut at folks sanser av lukt og smak varierer veldig.

Noen få er mer følsomme enn jeg, mens de fleste er mindre følsomme.

Ikke la deg lure av det du ikke lukter

De fleste som leser denne artikkelen, vil ikke kunne lukte eller smake på chemtrails. Ikke la deg lure av dette. Det er klart at chemtrails sprayes med en intensitet som er like under muligheten for de fleste å oppdage. Dette er åpenbart tilsiktet. De ønsker åpenbart å spraye med den høyeste intensiteten de kan mens de blir oppdaget av så få mennesker som mulig.

I en annen stor skjebnevridning, når flere mennesker blir kvikksølv giftige fra chemtrails , blir flere i stand til å lukte og smake på chemtrails når GABA-nivåene faller. Jeg tror de sprøyting ikke vurderte denne konsekvensen. Hvis du lukter eller smaker rart kjemisk , metallisk , eller svovel lukt i luften, kan du ved klar over at det ikke er deg. Selv om chemtrails ikke er synlige på himmelen i ditt område, fortsetter sprøyting i høy høyde fortsatt å regne ned tungmetaller og giftstoffer fra høyder for høye til å sees fra bakken. Videre kan nano-partikler transporteres mange miles fra deres opprinnelige slippsted.

Mitt håp er at du ikke vil bli lurt bare fordi du ikke smaker eller lukter chemtrails. Denne snikende operasjonen er global, og ingen er unntatt fra de korte, middels og langsiktige helseeffektene de medfører.

Til slutt håper jeg at folk drar nytte av det faktum at jeg har disse følsomhetene og har valgt å bruke dem til å avsløre den største forbrytelsen mot menneskeheten i menneskets historie :

Sprøyting av kjemisk aerosol: “Chemtrails”.

Andre som lukter chemtrails

Jeg er ikke den eneste som kan lukte eller smake på chemtails. Hundrevis har kontaktet meg som også lukter og smaker på dem. Nedenfor er noen eksempler.

Hei, jeg leste nettstedet ditt f.Kr. det var en forferdelig lukt som kom fra taket mitt hver gang det regnet. Så gikk lukten gjennom bakken og i brønnvannet mitt. Det er nå blitt en dårlig gass som kommer inn i huset mitt gjennom kraner og gjennom taket hver gang det regner. Den er så sterk, får øynene til å brenne, huden klør, munnen føles som om jeg spiste metall og den har en skarp bitter lukt.

Jeg vet ikke hva det er, kalt vannbrønnfolk, og de utnyttet bare situasjonen til å selge utstyr til oss som ikke gjorde noe. Lukten er like sterk som alltid, og den blir verre hver dag. Jeg kan ikke puste i huset mitt.

Hjelp meg takle dette, jeg føler at jeg trenger maske noen ganger. Jeg synes synd på hunden min. Dette er så utrolig til jeg leste nettstedet ditt og hørte små sletter som flyr frem og tilbake over nabolaget, noen ganger ganske høyt, men faller vanligvis sammen med luktintensiteten. Jeg tenker å ringe en advokat. Men i mellomtiden trenger jeg hjelp til å takle dette. Tusen takk for all den informasjonen.

—R.

Det var så ille i går kveld munnen min smakte som metall i leddene mine og jeg fikk vedvarende ørepine når de sprøyter er dårlig!

—JB

I går luktet det så sterkt som en neglelakkfjerner. Lungene tette og hjernen bruning / hevelse … disse tingene blir dødelige. Sprøytet tungt før regnet og nå i dag er tåken mettet.

—Jackie

Ja, jeg lukter det hele tiden, spesielt på hår og klær. Datteren min lukter det også. Vi har begge sett fibre og nett på himmelen i det siste. Det blir verre og ingen dager her lenger. Jo varmere det blir jo verre blir det.

Høres ut som de sprøyter aceton på deg. Jeg tror jeg har luktet det en eller to ganger før i Sydney, det er ekstremt giftig å puste så langt jeg forstår. Bruk alle slags masker som du kan få tak i. Prøv tørrmaske og våtmaske, bruk det som er mest effektivt.

—Trevor

Jeg luktet [toluen] her i Maine! Jeg spurte datteren min om hun luktet den .. den luktet som en heliumballong .. veldig svak men def der.

—Kathy

Mange mennesker her med astma / hoste / lunge ting også!

—Jackie

Folk klager over hoste overalt.

—Patti

Jeg opplever heller astmatiske symptomer og hudallergi. Konsekvent.

—Barry

Jeg lyttet til showet fra forrige mandag arkivert og la merke til i bakgrunnen av videoen at noen dokumenterte de forskjellige luktene som var forbundet med de forskjellige typene av kriminelle aerosolsprayer. Jeg personlig har notert følgende:

(!) * Salty metallisk smak (svært vanlig i Nord-CA) med hvert åndedrag jeg tar de siste fem år nå
* Legg bitter til dette når “ice nukleerings” kjemikalier blir lagt (temps droppe dramatisk deretter), og det brenner.

Her er noen av luktene jeg har blitt behandlet med i San Rafael, CA, spesielt under “Horror Week”, den siste uken i mai og den første uken i juni 2010:

* “Dead fish” lukt; skjedde tidlig på morgenen under Horror Week (forrige uke i mai 2010)
* “Pesticide” lukt (hva ER det -? Jeg var sikker på at “de” skulle inn i The Kill da jeg luktet det !!)
* “Burning rubber” lukt (skremmende kvalmende!)
* “Nyklipt gress” lukt (som jeg synes er veldig skremmende da det ganske enkelt håner den virkelige tingen) –

Dennie

Folk fra en familie som jeg kjenner, som deltok på et utendørs arrangement det meste av dagen i går, klaget over migrene og oppkast. Ikke alle som var utenfor fikk det. Jeg var personlig ute det meste av dagen fordi det var vakkert og unødvendig. Jeg hadde det bra, bortsett fra sporadisk nysing, med å gå kløende i øynene, men det handler om IT for meg. Vi så sprøyter som gikk overhead, men ingenting som ble synlig. Det er noen som er følsomme for det, og andre som ikke er det, og dessverre noen som ER og bare ikke er klar over det ennå! Vi ønsker å få hørt og respektert geo-engineering bivirkningsklager, og vi vil at dette programmet HALTT akkurat nå til bekymringene våre blir ganske hørt! STÅ OPP!

—Kim

Det har regnet i noen timer ute her i Santa Barbara CA, et langsomt konstant fast regn, men luften lukter fortsatt som brent gummi !!! Jeg hører jetflyene gå over hver kveld rundt midnite og tidlig morgen, og lurer på hva som kommer ned med regnet. Luften vår har luktet som brent gummi nesten konstant de siste par månedene, med en sjelden eksepsjonell dag her og der, vanligvis med sterk vind som blåser den bort.

—Barbara

[Det er vanskelig å puste.

—Delia

Jeg kan lukte og smake på dem hver dag. Det er krig mot oss og Europa og Australia også. Hvordan kan folk ikke legge merke til det? Uvitenheten deres gjør meg sint.

—Lisa D.

Jeg har en metallisk smak i munnen etter tunge spraydager, og jeg har også luktet en kjemisk lukt i luften, som gjødsel.

—JL

Kunne lukte gummilukten i går kveld her i Philly. Slått på AC og HEPA-filtrene høyt. Også kalt air management, men ingen returnerte noensinne samtalen.

—JB

Det er så ille her i det nasjonale skogområdet i Vermont, det er som å bo ved siden av en kjemisk planteeksplosjon. Tarmene mine brenner og jeg kryper.

—PL

For omtrent en måned siden kunne jeg ikke puste i 3 uker og svelge etter luft, trodde jeg skulle bokstavelig talt dø, jeg skal på laboratoriet for å se etter glassfiberpartikler i de øvre luftveiene ,,,, legen kunne ikke finne noe galt med lungene eller hjertet eller blodet mitt, så jeg vet at jeg trenger å finne ut hvilke giftige kjemikalier jeg puster som forårsaket dette.

—NR

Jeg lukter den brente gummien når stiene er tunge.

—LM

Den brente gummien jeg lukter mye.

—BS

Ah, dette forklarer hvorfor jeg lukter denne brente gummien av hundene mine.

—Nikki

Migrene og blodig nese i husstanden vår igjen i dag.

—Peter

Det er skummelt at de (chemtrails) virkelig eksisterer og hva de gjør mot menneskeheten og alle de andre skapningene på denne planeten, MEN det som virkelig skremte meg er at jeg la merke til at “METALLISK” luktet i luften.

—Nico

Det er et dusin forskjellige lukter til disse tingene. Hver med sine egne symptomer. Jeg gikk gjennom uker med luft så hardt på lungene for å puste at jeg ikke kunne ta en spasertur nedover blokken. Skarpe små stikk i lungene og helt andpusten. Blir bedre  når luften rydder. Men nå er jeg virkelig krysset av da lungene mine har blitt igjen med noen skader etter å ha pustet inn den verste luften til dags dato i flere uker i løpet av den tunge etterfølgende.

—Jackie

Jeg har luktet noe som minner meg om bortskjemt imitert krabbekjøtt.

—Stephan

Mange ganger lukter jeg svovel når de sprayer.

—Karen

Hei,

jeg har kjemisk følsomhet, og jeg har også lagt merke til kjemiske røyk i luften, spesielt den luktfrie, salte smaken.


—Ken

Da jeg søkte på internett etter “fersk kutt gress chemtrail”, kom jeg over globalskywatch.com. Jeg syntes det var mest interessant i seksjonen angående denne gresstypen, du nevnte lukten 6., 8. og 11. oktober. enn en tilfeldighet, at jeg har luktet fosgene gass så ofte denne uken, også i oktober.

—Nicole

Hei Russ,

vi er også ekstremt følsomme for smaken og lukten av chemtrails. Vi ønsket å gi deg vårt inntrykk av det vi har observert for luktene.

Siden sommeren 2011 har vi luktet svovel på forskjellige måter. Den vanligste lukten av svovel lukter akkurat som bensin! Det er som om de sprøyter et bensinpulver. EPA ønsker å redusere svovel i bensin for å redusere utslipp … kanskje de har bedre bruk for det?

Noen ganger lukter det sumpete som du har beskrevet. Mindre ofte lukter det fyrstikker, men sterkere.

Siden de har sprayet svovel, er luften faktisk fet og salt samtidig. Ingenting blir virkelig rent og klær har en fet følelse og en sumpete lukt etter å ha løpt gjennom tørketrommelen.

Saltene irriterer huden. Svovelet ser ut til å være veldig etsende og påvirker alt metall. Det virker som om svovelet fungerer som bærer for andre kjemikalier og hjelper det å sive inn i alt du ikke tror luft kan komme inn i.

Den siste måneden er det en ny lukt som lukter oljebasert maling eller uretan. Det etterlater en pulveraktig følelse på huden og gjør oss ekstremt kvalme. Det lukter farlig! Det gjør det veldig vanskelig å puste om natten. Det har vært tider om natten at vi nesten har fått panikk og sliter med å puste luft.

En annen lukt som vi har luktet av og på en stund, men som blir sterkere når de bruker den, er en kjemisk lukt som minner oss om det lilla blekket fra de gamle mimeografimaskinene, men verre. Det lukter også at det ville være veldig helsefarlig. Denne dampen trenger raskt og enkelt inn i en bandana-maske som den ikke engang var der.

Vi har også luktet det siste av og til den metall- eller rustlukten du har beskrevet. Heldigvis ikke for ofte, ellers ville vi aldri gå ut av huset.

Noe i sprøytingen om natten fører til at halsen, bihulene og lungene brenner. Vi sover alltid med laken over ansiktet, men det er ikke nok på de verste nettene.

I vinter sprayet de mye naftalen slik at luften luktet møllkuler. Det fikk kulden til å føles kaldere og fingrene føles veldig isete. Hvis vi føler at vi kommer ned med noe, har vi en skje med Daniel Chapter One’s 7 urtformler. Det er overpriset, men fungerer. Vi sørger også for at vi opprettholder et godt nivå av tiamin (B1) for hjertet og immunforsvaret.

Det er så vanskelig å tro at de fleste ikke kan lukte, smake eller føle disse giftene, for det er for oss så tydelig og sterkt! Og ja, sprøytingen er langt verre enn noen gang!

Vennlig hilsen
Babette

Jeg har nettopp lest artikkelen din om disse typene, som dukket opp øverst på Googles søkeliste for ganske enkelt “chemtrail hodepine.”

Jeg hadde den mest voldsomme hodepinen de siste to dagene etter ekstrem chemtrailing der jeg bor, og det samme har flere andre mennesker jeg kom over som var utenfor i det minste en del av dagen. Hvis du holder deg inne med lukkede vinduer, påvirker det deg ikke så mye.

Etter å ha flyttet i 2005 til et bratt bakkehus i en kløft med 180 utsikt over Stillehavet og byen, la jeg merke til mine første chemtrails noensinne da jetfly fløy over leggende hvite linjer som raskt gjorde himmelen en veldig syk gulgrønn og tvang alle naboene å gå utenfor og kommentere forferdet over hva som skjedde. Vi ringte alle umiddelbart myndighetene og våre myndighetspersoner. Selvfølgelig lyttet ingen, og alle trodde vi var sprø. Vi har siden prøvd best for å få handling, til ingen nytte.

Jetene kommer mot oss som flyr sørover fra Vandenburg AFB, vest fra Edwards AFB og nordover fra Port Hueneme AFB til Santa Barbara. Jeg var såååå glad for å se deg liste opp en av de 8 typene chemtrails som “Burnt Rubber”, for dette er det jeg har luktet i alle år! Jeg har spurt alle om de også lukter det – hva som virker som å brenne elektriske ledninger eller gummi. Jeg husker så godt å ha besøkt Good Year-anlegget på ungdomsskolen på ekskursjon og om å besvime av lukten. Det er det samme. Jeg husker at noen ledninger brant i en kjøkkenbål, samme lukt. Jeg husker at plastflasker av plast brant når noen glemte å slå av ilden under gryten der de kokte for å pasteurisere dem, samme lukt. Og jeg husker hvordan visse kjemikalier luktet fra kjemikalielaboratorium og organisk kjemilaboratorium!

Jeg har alltid hatt ekstremt følsomme sanser, og er som Kanariøyene i kullgruven med alle stoffer. Hver gang en stund har jeg prøvd å finne ut hvilke kjemikalier i stiene som får luften til å lukte som brent gummi.

Jeg endelig festet det ned til Bromine som er tilsatt under et japansk patent til jetbrensel, kommersielt og militært. Jeg husker den lukten også fra chem lab. Det var en ny lukt i dag, en første her – luften rundt i hele nabolaget luktet som tørketrommel – de giftige tingene folk la i tørketrommel eller tøymykner – en annen lukt jeg husker godt fra organisk kjemiklaboratorium, ingen i nærheten oss gjorde klesvask, og fordi det var så veldig sterkt, vet du bare at det ikke var fra klesvask, det måtte også være fra den tunge chemtrailen i dag igjen.

Jeg har luktet alle de du nevner. Jeg antar at de fleste bare ikke er bevisste eller følsomme nok til å fokusere på en lukt, fordi jeg ser ut til å være den eneste som legger merke til alt dette. Jeg trodde ikke jeg var gal, men det er fantastisk å bli validert av artikkelen din og et annet menneske som lukter disse tingene.

Som et dyr går kroppen min i fryktmodus når de lukter dem. Jeg har tatt Feverew daglig for det en nevrolog kaller atypiske migrene, men de begynte med en alvorlig ryggskade. Feberen har ikke jobbet med å fjerne disse brente gummihodepine eller tørketrommelene i dag.

Naboene mine er alle profesjonelle, og en stor andel av oss er helt opptatt av naturlig helse, homeopati, etc.

Uansett kunne jeg fortsette, men jeg likte virkelig artikkelen din, veldig original, og fantastisk å se observasjonene dine korrelere med mine!

Vennlig hilsen,
Barbara

Hei SKYWATCH,

tusen takk for SKYWATCH-ARBEIDET, INFORMASJON, hele tiden.
Jeg beundrer motstanden din.

Jeg tar kontakt fra Portugal til deg.

Vil fortelle deg at “den sistnevnte Plastic Solvent Chemtrail” –
må sprayes her hver dag siden noen få måneder – nær fjellene – Serra da Estrela) 2000m høy) – snø til juli – noe som aldri skjedde før – natt til 19. April
og natt til 24. oktober våknet jeg med alvorlig hodepine, ingen pust – og – mangler i beskrivelsen – veldig kvalm!

I april tenkte jeg at jeg ville fargelegge. I oktober visste jeg det allerede, så jeg ble uansett i sengen og prøvde å ikke bevege meg, ikke kaste opp – og etter en stund slappet jeg av og sov videre.

SMAK (ikke lukt):

det jeg føler, forskjellig fra beskrivelsen din:

Jeg hadde – om våren – en SALTIG SMAK på leppene mine
om sommeren. Noen ganger hadde jeg en METALSMAK (ikke på leppene) men på te – og ganen
nå (autum) Jeg har en JERNSMAK bak på toungh.

Denne dårlige smaken i munnen min er nesten som “en åpen seig” – så kvikksølv – eller alluminium kan være i luften.

LUKT:

Lukten av PLASTLØSMIDDEL – eller BURNT GUMBER Chemtrail – jeg hadde bare en gang her – og natt etter at jeg fikk denne 24. oktober alvorlig hodepine og oppkast.
Jeg vet fra to andre personer i samme uke at de hadde nøyaktig det samme – en annen “bare” kaster opp.

I en region der de “lukter mye brent gummi” – er en sykdom – er det mulig at denne forferdelige chemtrailen kan gjøre reaksjonen simulert med revmatisme ??

Jeg kjenner en mann – midten av 50 år, som ble nesten ufør de siste 6 månedene – og han blir behandlet med revmatisme. kan det være vi kan hjelpe ham ??

Jeg takker deg veldig mye hvis du kan svare på dette spørsmålet.
Jeg vil også ta noen av dine opplysninger med mot til å gå til helsesenteret, for å snakke med familielegen min.

I Portugal TALER INGEN OM CHEMTRAILS OFFENTLIG JET. Så på sykehus – og i medisin generelt – vil jeg prøve å føre bevis til fagpersonene, slik at de lytter og ser på hva som faktisk skjer.

Jeg takker deg veldig mye for støtten. Selvfølgelig vil jeg offentliggjøre informasjonen din for Portugal i gruppene nedenfor.

Vi er helt i begynnelsen med vår nasjonale motstand, men vi er der !!
Folk har alltid bedre med helseproblemer, når de vet det, er det ikke de som er syke, men systemet.

Og så blir vi sterke !!

Mange hilsener

Jeg kan lukte tungmetallet. Jeg skal kjøpe et sett på nettet.

—CC

Jeg er i Brockton MA, og jeg kan smake tungmetallet i munnen og luften lukter metall i dag.

—Brockton, MA

Jeg bor i Medford, Oregon. Skurkdalen. De sprøyter dritten ut av oss. Øynene mine brenner, huden brenner og armene mine. Jeg har hatt helseproblemer de siste to ukene. Sist fredag ​​for en uke siden sprayet de noe bare 5 personer kunne lukte. For meg luktet det som en slags gassaktig lukt. Bestedatteren min sa at det luktet gass. En nabo sa at det luktet som et maskinverksted. Merkelig.

—SJ

Jeg har alltid klart å lukte det. I dag, denne kvelden, kan jeg smake på den for første gang etter en fuktig nedstrømshell. Det er ikke hyggelig. Det smaker som lukten av død som omgir oss.

—Randy, Hartland, MI

Forresten smaker jeg chemtrails i munnen når de sprayer stor – metallisk smak – samme smak, men litt søtere smak skjønt … Det er det samme som når jeg kjører gjennom vår største tunnel; ikke bra klimaanlegg.

– IG, Island

Takk for arbeidet ditt med geo-engineering.

Jeg tilbringer mye tid utenfor å gå, gå turer osv. Jeg har opplevd alle disse smakene og luktene du snakker om. Jeg er ekstremt allergisk mot noen av kjemikaliene / egenskapene som brukes i dette programmet. Jeg har nå kroniske migrene og bihulebetennelser hver måned. Jeg er så kvalm av sprayen at jeg må trekke bilen på siden av veien mens jeg kjører. Også i regionen min var det flere mennesker i alle aldre som opplevde svimmelhet i sommer.

Jeg setter pris på at du dekker dette i dybden.

—BD

Andre som lukter sykdom

Å kunne lukte eller smake på bestemte virus eller bakterier er ikke sjelden eller nytt. Følsomme mennesker har blitt rapportert å være i stand til å oppdage typer sykdommer etter lukten i flere tiår, til og med århundrer.

Nedenfor er noen beretninger om mennesker som har lagt ut sin evne til å lukte eller smake bakterielle eller virale sykdommer i luften.

Jeg husker da jeg var veldig ung, kunne bestemødrene mine gå inn i det veldig store soverommet mine søstre og jeg delte og erklærte hvilken sykdom de luktet — meslinger, kusma, vannkopper og alt det! ! Jeg har alltid funnet det så bemerkelsesverdig hvor nøyaktige de var og ønsket at de skulle lære meg hvordan jeg skulle gjøre det: o)

—Dealean, “Let’s Talk Health Cafe”, Yahoo Groups

Jeg syntes dette var interessant og tenkte at andre her også kunne. Jeg vet at alle vet hvordan en sykelukt lukter, selv etter at noen har hatt influensa. For meg selv, når jeg er i ferd med å bli syk, får jeg en lukt og følelse i nesen / bihulene (bare jeg kan oppdage). Jeg får det også noen ganger etter å ha tatt en midol for menstruasjonssymptomer …. hvorfor jeg ikke er sikker, men det er den “syke lukten”.

Uansett, jeg trodde dette kunne være et interessant tema å kaste ut der ..

—Theresa, “Let’s Talk Health Cafe”, Yahoo Groups

I et brev fra 1989 til det britiske medisinske tidsskriftet The Lancet sa en kvinne i England at hun søkte lege fordi hunden hennes hadde snust vedvarende på en føflekk på benet og sutret; til slutt tok hunden en nipp på det området av benet hennes. Hennes lege avskjærte deretter føflekken, og det viste seg å være melanom.

I 2004 publiserte British Medical Journal en studie av Willis, Church, et al. som testet hunders evne til å identifisere blærekreft fra urinprøver. … Testene var dobbeltblinde …

En fersk studie publisert i mai 2006-utgaven av Integrative Cancer Therapiestestet hunders evne til å oppdage lunge- og brystkreft fra pusteprøver. … Hundene oppdaget lungekreft med en total nøyaktighet på 99 prosent når de ble justert for den forvirrende faktoren til pasienten som var røyker; for brystkreft var hundene 88 prosent nøyaktige.

– ” The Scent of Sickness “, Minnesota Medicine

Siden uminnelige tider – eller i det minste så langt tilbake som Hippokrates – har nybegynnere blitt lært å lukte pasientenes pust etter tegn på sykdom.

En av de første utøverne innen olfaktorisk diagnose, Carolyn Willis fra Amersham Hospital i Storbritannia, bestemte seg for å gi jobben ut til hunder. De regnet med at de hadde det nødvendige neseapparatet for å snuse ut sykdommer, og det var allerede noen anekdotiske bevis for at de faktisk kunne lukte mennesker med kreft.

Dr Buszewski tilpasser nå enheten sin slik at den fungerer med biomarkørprofilene til en rekke sykdommer. Hvis han kan gjøre dette med suksess, kan luktediagnose bli vanlig uten en svingende hale i sikte.

– ” Lukter dårlig“, Økonomen

Du kan ha en sykdom og ikke engang vite det – og beviset kan være på pusten din. Det er fordi kroppene våre avgir komplekse aromaer, noen for svake for en menneskelig nese. Og når sykdom endrer cellemetabolismen, kommer en rekke opplysende flyktige kjemikalier seg inn i pusten, urinen og svetten. Nå finner forskningslaboratorier over hele verden ut hvordan man bruker gassensorer for å oppdage sykdom. Her er noen plager de har fått en duft av så langt.

– ” Researchers Nose Into the Smell of Sickness “, Wired

Mennesker som har jobbet på klinikker som behandler utbrudd av spesifikke sykdommer, har vært i stand til å karakterisere lukt. Dypteria har en søt lukt, sier de. Tyfuspasienter lukter mer som å bake brød. En form for tuberkulose får folk til å lukte litt som øl. Og små barn som har en metabolsk forstyrrelse som får dem til å behandle en viss aminosyre, lukter feil så mye som lønnesirup (til og med ørevoks) at det kalles lønnesirupsykdom.

– ” Disse sykdommene kan diagnostiseres ved lukt ” IO9

Legg igjen en kommentar