Geoengineering Watch Global Alert News, 10. april 2021, # 296

10. april 2021     3 kommentarer

Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Offisielle fortellinger på mange fronter bryter sammen. Vil en større prosentandel av befolkningen endelig begynne å vurdere helheten av det de ikke blir fortalt om utallige spørsmål? Eller vil flertallet fortsette å feste seg til den offisielle fortellingen om at “tilbake til normalitet” er “rett rundt hjørnet”? Orkestrert samfunnsdeling og polarisering fortsetter å metastasere, den bredere horisonten av konvergerende utfordringer blir fullstendig formørket. Fra CV-19-scenariet, til skjult klimateknisk virksomhet, alt er koblet sammen. Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Må se THE DIMMING,  vår mest omfattende klimatekniske dokumentar:

3 svar på Geoengineering Watch Global Alert News, 10. april 2021, # 296

  1.  V. Susan Ferguson sier:10. april 2021 klokken 13:44… snømikroplast i Sibir?MOSKVA (Reuters) – Russiske forskere prøver å forstå omfanget av en potensiell trussel mot miljøet i Sibir: snø forurenset med mikroplast som deretter smelter og siver i bakken.
    Forskere ved Tomsk State University (TSU) sier at de har samlet snøprøver fra 20 forskjellige sibiriske regioner – fra Altai-fjellene til Arktis – og at deres foreløpige funn bekrefter at luftbårne plastfibre dukker opp i snø i avsidesliggende deler av villmarken.
    – Det er klart at det ikke bare er elver og hav som er involvert i sirkulering av mikroplast over hele verden, men også jord, levende skapninger og til og med atmosfæren , sier Yulia Frank, vitenskapelig direktør ved TSUs Microplastics Siberia-senter, til Reuters.Mikroplast, som opprettes når større plastbiter brytes opp over tid, blir i økende grad funnet i luften, maten, drikkevannet og til og med arktisk is. Forskere er stadig mer bekymret for at de kan utgjøre en risiko for menneskers helse og marine liv, selv om det ennå ikke er enighet om problemet.
    Tomsk-forskere har tidligere funnet mikroplast i fordøyelsessystemet til fisk fanget i sibiriske elver, og bekreftet at de bidrar til å forurense Ishavet med plast.
    “Sibir er absolutt underundersøkt i dette aspektet, og vår (Russlands) interesse for dette problemet kommer sent sammenlignet med resten av verden,” sa Frank.https://malaysia.news.yahoo.com/snowing-microplastics-siberia-russia-scientists-121351143.html

Legg igjen en kommentar