Plandemi: Planer For “Vaksinepas” Var På Plass 20 Måneder Før COVID-19-Utbrudd

7. April 2021.

av Paul Anthony Taylor

Med at verden blir fortalt at såkalte ‘ vaksinepas ‘ vil være nødvendig for all internasjonal reise i fremtiden, og i mange land til og med å gå inn i butikker, restauranter, barer, treningssentre, hoteller, teatre, konserter og sportsbegivenheter, inntrykket blir gitt er at tiltaket er et direkte resultat av koronaviruspandemien .

plandemiplaner for "vaksinepass" var på plass 20 måneder før 19 utbrudd

I Europa, der det er vert for 8 av de 10 beste farmasøytiske eksportlandene , begynte planleggingen av vaksinepass imidlertid minst 20 måneder før COVID-19-utbruddet startet. Tilsynelatende ga pandemien beleilig europeiske politikere den ‘unnskyldningen’ de trengte for å introdusere ideen.

‘Europakommisjonen’ – det utøvende organet i Europa – publiserte først et forslag om vaksinepass 26. april 2018. Begravet dypt i et dokument som omhandler ‘ Styrket samarbeid mot vaksineforebyggbare sykdommer ‘, ble forslaget i det vesentlige ignorert av de vanlige media.

Et veikartdokument som ble utstedt tidlig i 2019, ga deretter spesifikke planer for gjennomføring av EU-kommisjonens forslag. Den primære handlingen som er oppført i veikartet var å “undersøke muligheten for å utvikle et felles vaksinasjonskort / pass” for europeiske borgere som er “kompatibelt med elektroniske immuniseringsinformasjonssystemer og anerkjent for bruk over landegrensene.” Planen hadde som mål at et lovforslag skulle utstedes i Europa innen 2022.

Interessant, kjøreplanen bruker flere begreper som, selv om de er relativt uvanlige i de fleste land før pandemien, siden har blitt hørt på daglig basis i vanlige medier . Kanskje den mest bemerkelsesverdige av disse er ‘vaksine hesitancy’. Å støtte europeiske land i “motvirkning av vaksinehilsen” er oppført i dokumentet som et av de viktigste handlingspunktene.

Muligheten for pandemier og “uventede utbrudd” er også referert til i veikartet. Avdekkende er det spesifikt referert til å støtte godkjenningen av “innovative vaksiner, inkludert for nye helsetrusler.”

I at “vaksineproduksjonsindustrien” har en “nøkkelrolle” for å oppfylle målene beskrevet i dokumentet, viser veikartet “forbedring av produksjonskapasiteten i EU” og lagring av vaksiner som ytterligere handlingspunkter som skal vurderes.

Mot å styrke “eksisterende partnerskap” og “samarbeid med internasjonale aktører og initiativer”, viser veikartet også til et globalt vaksinasjonsmøte som fant sted i september 2019. En nøye undersøkelse av deltakerne og temaet for dette møtet er avslørende.

Ultimate Proof: Covid-19 ble planlagt å innlede den nye verdensorden

Toppmøtet For Global Vaksinasjon I 2019

Urapportert av de fleste vanlige medier, ble det arrangert et ‘ Global Vaccination Summit ‘ i Brussel, Belgia, 12. september 2019. Møtet ble arrangert av EU-kommisjonen i samarbeid med Verdens helseorganisasjon, bare 3 måneder før koronavirusutbruddet startet. .

Betydelig var dette også bare 36 dager før den nå beryktede simoningsøvelsen for koronavirusutbrudd , støttet av Bill & Melinda Gates Foundation , World Economic Forum og Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, som fant sted 18. oktober 2019.

Deltakerne i vaksinasjonstoppmøtet var kun en invitasjon, og inkluderte politiske ledere, representanter på høyt nivå fra FN og andre internasjonale organisasjoner, helsedepartementer, ledende akademikere, forskere og helsepersonell, privat sektor og ikke-statlige organisasjoner.

Toppmøtet var strukturert rundt tre runde bord med tittelen ‘In Vaccines We Trust’, ‘The Magic Of Science’ og ‘Vaccines Protecting Everyone, Everywhere’.

Bemerkelsesverdige paneldeltakere for disse rundebordene inkluderte Nanette Cocero, global president for Pfizer Vaccines; Dr. Seth Berkley, administrerende direktør i GAVI, Global Vaccine Alliance – en organisasjon som har mottatt enorme mengder finansiering fra Bill & Melinda Gates Foundation; og Joe Cerrell, administrerende direktør for Bill & Melinda Gates Foundation for Global Policy and Advocacy.

Pandemiplanlegging var tydelig i bevis på dette toppmøtet. Nøkkeldokumenter distribuert til deltakerne inkluderte rapporter om planlegging av beredskap for pandemisk influensa , ‘ En pandemisk influensaøvelse for EU ‘, ‘ Avian Influenza and Influenza Pandemic Preparedness Planning ‘, ‘ Pandemic influenzaberedskap og responsplanlegging ‘, ‘ Mot tilstrekkelig Pandemisk influensavaksine i EU ‘, og’ Et “offentlig privat partnerskap” om europeiske pandemiske influensavaksiner .

På tvers av alle disse dokumentene blir målet om å styrke samarbeidet med legemiddelindustrien gjentatte ganger understreket, og det samme gjelder budskapet om at en global pandemi nå var uunngåelig.

Vaksinepass: Hvem Har Fordeler Av Det?

Hvem har virkelig fordel av vaksinepass? Absolutt ikke vanlige mennesker for hvem deling av helseposter og andre personlige data snart kan bli obligatorisk bare for å delta i samfunnet.

I stedet vil hovedmottakeren være den multinasjonale legemiddelindustrien. Med det globale legemiddel- og vaksinesalget som allerede forventes å nå $ 1,5 billioner i år, spiser farmasøytiske selskaper og deres investorer utsiktene til at vaksinepass blir obligatoriske over hele verden.

Det totale markedet for COVID-19-vaksiner antas å være verdt $ 100 milliarder i salg og $ 40 milliarder i fortjeneste etter skatt. Årlige vaksiner mot mutasjoner av coronavirus kan øke disse tallene ytterligere. Med mindre vi motstår vaksinepass og i stedet ‘ stemmer for grunn ‘, kan narkotika- og vaksineprodusenter tvinge verden til langsiktig økonomisk og politisk avhengighet.

Vårt presserende mål må derfor være å erstatte den grådighetsdrevne farmasøytiske virksomheten med sykdom med et helsesystem basert på virkelig forebyggende tilnærminger . Å akseptere legemiddelindustriens alternativ til dette er ganske enkelt utenkelig.Forskere Finner Bevis Kreftfremkallende Og Andre Giftige Kjemikalier I AnsiktsmaskerForrige Innlegg

Relaterte Artikler

forskere finner bevis kreftfremkallende og andre giftige kjemikalier i ansiktsmasker

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Forskere Finner Bevis Kreftfremkallende Og Andre Giftige Kjemikalier I Ansiktsmasker

HAFHAF7. April 2021

disney arresterer nå sine egne gjester som nekter kovide temperaturkontroller

KORONAVIRUSTYRANNI

Disney HÅNGER Nå Sine Egne Gjester Som Nekter Temperaturkontroller

HAFHAF7. April 2021

kjendiser presser nå på dyre og meningsløse "helsemessige" ordninger som kan gjøre småbedrifter konkurs

KORONAVIRUSNYHETER

Kjendiser Presser Nå Til Dyre Og Meningsløse ‘Health Seal’ -Ordning Som Kan Gjøre Konkurs For Små Bedrifter

HAFHAF6. April 2021

Texas guvernør forbyder vaksinepas med utøvende ordre

NYHETERVAKSINER

Texas Guvernør Forbyder Vaksinepas Med Utøvende Ordre

Legg igjen en kommentar