Plandemi: Planer for “vaksinepass” var på plass 20 måneder før COVID-19-utbrudd 06.04 2021

Bildekilde .

Kommentarer av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Begrunnelsen som for øyeblikket brukes av offentlige organer og helsebyråer for å forberede publikum på COVID-19 “Vaksinepass” er at de er nødvendige på grunn av den nåværende COVID-19 “pandemien”, og at uten slike pass kan livet ikke gå tilbake til det normale.

Selvfølgelig vil alle som er intelligente nok til å slå av medianyhetene sine lenge nok til å lete etter sannheten med hensyn til disse eksperimentelle injeksjonene som ulovlig blir kalt “vaksiner”, snart lære at Big Pharma og deres bedriftsmediedukker lyver for oss .

De har overhode ikke til hensikt å la folk “gå tilbake til det normale”, da disse “vaksinepassene”, hvis folket overholder og tillater at regler implementeres for å kreve at disse passene brukes til å delta i samfunnet, bare vil resultere i enda mer tap av privatliv og større myndighetsoverskridelse og tap av friheter for å fremme den tyranniske medisinske politistaten.

Mennesker som allerede har blitt vaksinert, blir bedt om å fortsette å ha på seg masken og øve seg sosial distansering, og hver dag leser vi flere og flere rapporter om fullvaksinerte mennesker som blir testet positive for COVID-19 .

Det vil si at hvis de overlever skuddene, som nå tusenvis har dødd etter eksperimentelle COVID-injeksjoner, og hundretusener har blitt skadet, ifølge flere regjeringsrapporteringssystemer over hele verden som sporer bivirkninger etter vaksinasjoner.

Paul Anthony Taylor, som skriver for Dr. Rath Health Foundation , rapporterer at ‘Europakommisjonen’ – Europas utøvende organ – først publiserte et forslag om vaksinepass 26. april 2018, og at det også var en ‘ global vaksinasjon Toppmøtet ble arrangert i Brussel, Belgia, 12. september 2019 for vaksine religiøse ildsjeler, bare 36 dager før begivenhet 201 .

Hvis du tror at jeg er ansiktsfull for å kalle deltakerne til et globalt vaksinasjonstoppmøte for “religiøse ildsjeler”, så ta en titt på titlene på deres tre rundebordspresentasjoner som toppmøtet var basert på:

  • I vaksiner vi stoler på
  • Vitenskapens magi
  • Vaksiner som beskytter alle, overalt

Dette er trosuttalelser, ikke vitenskapelige uttalelser.

Alle som velger å få en av disse eksperimentelle COVID-injeksjonene og deretter stolt bærer ID-kortet ditt for å bevise at du er med, deltar i en religiøs kult, ikke i vitenskapen.

For disse religiøse fanatikerne blir de av oss som nekter å delta i kulten deres, merket som “vaksine hesitant”, og vi er de “vantro” som trenger å bli angrepet og stille.

Dette er den nye religiøse forfølgelsen fra 2021, og disse religiøse ildsjelene finnes i alle samfunnets sfærer, inkludert mange kristne kirker som nå blir “vaksineklinikker”.

Europeiske planer for “vaksinepas” var på plass 20 måneder før pandemien. Tilfeldighet?

av Paul Anthony Taylor
Dr. Rath Health Foundation

Med at verden blir fortalt at såkalte ‘vaksinepas’ vil være nødvendig for all internasjonal reise i fremtiden, og i mange land til og med å gå inn i butikker, restauranter, barer, treningssentre, hoteller, teatre, konserter og sportsbegivenheter, inntrykket vi blir gitt er at tiltaket er et direkte resultat av koronaviruspandemien.

I Europa, der det er vert for 8 av de  10 beste farmasøytiske eksportlandene , begynte planleggingen av vaksinepass imidlertid minst 20 måneder før COVID-19-utbruddet startet.

Tilsynelatende ga pandemien beleilig europeiske politikere den ‘unnskyldningen’ de trengte for å introdusere ideen.

‘Europakommisjonen’ – det utøvende organet i Europa – publiserte først et forslag om vaksinepass 26. april 2018.

Begravet dypt i et dokument som omhandler ” Styrket samarbeid mot vaksineforebyggbare sykdommer “, ble forslaget i det vesentlige ignorert av de vanlige media.

Et  veikartdokument som ble utstedt tidlig i 2019, ga  deretter spesifikke planer for gjennomføring av EU-kommisjonens forslag.

Den primære handlingen som ble oppført i veikartet var å “undersøke muligheten for å utvikle et felles vaksinasjonskort / pass” for europeiske borgere som er “kompatibelt med elektroniske immuniseringsinformasjonssystemer og anerkjent for bruk over landegrensene.”

Planen hadde som mål at et lovforslag skulle utstedes i Europa innen 2022.

Interessant er at veikartet bruker flere begreper som, selv om de er relativt uvanlige i de fleste land før pandemien, siden har blitt hørt på daglig basis i vanlige medier.

Kanskje den mest bemerkelsesverdige av disse er ‘vaksine hesitancy’. Å støtte europeiske land i “motvirkning av vaksinehilsen” er oppført i dokumentet som et av de viktigste handlingspunktene.

Muligheten for pandemier og “uventede utbrudd” er også referert til i veikartet. Avdekkende er det spesifikt referert til å støtte godkjenningen av “innovative vaksiner, inkludert for nye helsetrusler.”

I at kartlegging av “vaksineproduksjonsindustrien” har en “nøkkelrolle” når det gjelder å oppfylle målene beskrevet i dokumentet, viser veikartet “forbedring av produksjonskapasiteten i EU” og lagring av vaksiner som ytterligere handlingspunkter som skal vurderes.

Mot å styrke “eksisterende partnerskap” og “samarbeid med internasjonale aktører og initiativer,” viser veikartet også til et globalt vaksinasjonsmøte som fant sted i september 2019.

En grundig undersøkelse av deltakerne og temaet for dette møtet er avslørende.

Toppmøtet for global vaksinasjon i 2019

Urapportert av de fleste vanlige medier, ble et ‘ Global Vaccination Summit ‘ arrangert i Brussel, Belgia, 12. september 2019.

Arrangert av EU-kommisjonen i samarbeid med Verdens helseorganisasjon, møtet fant sted bare 3 måneder før koronavirusutbruddet startet.

Betydelig var dette også bare 36 dager før den nå beryktede  simoningsøvelsen for koronavirusutbrudd , støttet av Bill & Melinda Gates Foundation, World Economic Forum og Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, som fant sted 18. oktober 2019.

Deltakerne i vaksinasjonstoppmøtet var kun en invitasjon og inkluderte politiske ledere, representanter på høyt nivå fra FN og andre internasjonale organisasjoner, helsedepartementer, ledende akademikere, forskere og helsepersonell, privat sektor og ikke-statlige organisasjoner.

Toppmøtet var strukturert rundt tre runde bord med tittelen ‘In Vaccines We Trust’, ‘The Magic Of Science’ og ‘Vaccines Protecting All, Everywhere’.

Bemerkelsesverdige paneldeltakere for disse rundebordene inkluderte Nanette Cocero, global president for Pfizer Vaccines; Dr. Seth Berkley, administrerende direktør i GAVI, Global Vaccine Alliance – en organisasjon som har mottatt enorme mengder finansiering fra Bill & Melinda Gates Foundation; og Joe Cerrell, administrerende direktør for Bill & Melinda Gates Foundation for Global Policy and Advocacy.

Pandemiplanlegging var tydelig i bevis på dette toppmøtet.

Nøkkeldokumenter som ble distribuert til deltakerne inkluderte rapporter om ‘ Planlegging av beredskap for pandemi influensa ‘, ‘ En pandemisk influensaøvelse for EU ‘, ‘ Avian Influenza and Influenza Pandemic Preparedness Planning ‘, ‘ Pandemic influenzaberedskap og responsplanlegging ‘, ‘ Mot tilstrekkelig Pandemisk influensavaksine i EU ‘, og’ Et “offentlig privat partnerskap” om europeiske pandemiske influensavaksiner .

På tvers av alle disse dokumentene blir målet om å styrke samarbeidet med legemiddelindustrien gjentatte ganger understreket, og det samme gjelder budskapet om at en global pandemi nå var uunngåelig.

Vaksinepass: hvem har fordeler av det?

Hvem har virkelig fordel av vaksinepass?

Absolutt ikke vanlige mennesker for hvem deling av helseposter og andre personlige data snart kan bli obligatorisk bare for å delta i samfunnet.

I stedet vil hovedmottakeren være den multinasjonale legemiddelindustrien.

Med det  globale legemiddel- og vaksinesalget som  allerede forventes å nå $ 1,5 billioner i år, spiser farmasøytiske selskaper og deres investorer utsiktene til at vaksinepass blir obligatoriske over hele verden.

Det  totale markedet for COVID-19-vaksiner  antas å være verdt $ 100 milliarder i salg og $ 40 milliarder i fortjeneste etter skatt. Årlige vaksinasjoner mot mutasjoner av coronavirus kan øke disse tallene ytterligere.

Med mindre vi motstår vaksinepass og i stedet ‘ stemmer for grunn ‘, kan narkotika- og vaksineprodusenter tvinge verden til langsiktig økonomisk og politisk avhengighet.

Vårt presserende mål må derfor være å erstatte den grådighetsdrevne farmasøytiske virksomheten med sykdom med et helsesystem basert på virkelig  forebyggende tilnærminger .

Å akseptere legemiddelindustriens alternativ til dette er ganske enkelt utenkelig.

Les hele artikkelen på Dr. Rath Health Foundation .

Mer om The Plandemic .

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

Leger over hele verden utsteder ubehag ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

Italia: Ytterligere to lærere DØDE Etter AstraZeneca COVID Shot

CDC: 2 509 dødsfall etter eksperimentell COVID-19 “vaksiner” nå lik antall dødsfall registrert etter vaksiner for det siste tiåret

Legg igjen en kommentar