Tyrann Klaus Schwab Erklærer Uvaksinerte Mennesker Som En Trussel Mot Menneskeheten

5. April 2021.

av Ethan Huff

Flere titalls hoder for Verdens helseorganisasjon (WHO), World Economic Forum (WEF) og forskjellige andre globalistiske organer har erklært at “Great Reset” må inkludere etablering av en global “pandemi” -avtale for å sikre at alle mennesker blir “vaksinert” i samsvar med regjeringsdiktasjoner.klaus schwab

Klaus Schwab, grunnlegger og administrerende styreleder for World Economic Forum. Khalil Masraawi — AFP / Getty Images ( tid )

WEF-sjef Klaus Schwab , som ser veldig ut som en eldre Heinrich Himmler fra nazi-SS, sier at mennesker som nekter å følge planen er en trussel for alle andre. Han, Storbritannias statsminister Boris Johnson, den franske presidenten Emmanuel Macron, den tyske forbundskansleren Angela Merkel, og mange av de andre vanlige mistenkte er alle enige.

Disse internasjonale “lederne” signerte på et brev som sier at neste fase av plandemisk overgang til en ny verdensorden krever at verdens sosiale ingeniører og samfunnsarkitekter “bygger en mer robust internasjonal helsearkitektur som vil beskytte fremtidige generasjoner.”

Brevet fortsetter med å erklære Wuhan coronavirus (Covid-19 ) som den “største utfordringen for det globale samfunnet siden 1940-tallet,” og legger til at det definitivt vil være “andre pandemier og andre store helsetilfeller” i årene som kommer.

“Ingen enkelt regjering eller multilateralt byrå kan takle denne trusselen alene,” legger brevet til.

“Spørsmålet er ikke om, men når. Sammen må vi være bedre forberedt på å forutsi, forebygge, oppdage, vurdere og effektivt reagere på pandemier på en svært koordinert måte. Covid-19-pandemien har vært en sterk og smertefull påminnelse om at ingen er trygge før alle er trygge. “

Wuhan-Virus “Vaksiner” Er Den Første Delen Av Utyrets Merke

Schwab uttalte for bare noen få uker siden at han tror “ingen vil være trygge” med mindre “alle er vaksinert.”

Det spiller ingen rolle om en “vaksine” er eksperimentell og fremdeles gjennomgår kliniske studier, noe som er tilfelle for alle Wuhan-virusvaksiner som for tiden distribueres. Hvis regjeringen sier at du skal få det, så må du få det, hevder Schwab.

De andre underskriverne har i det vesentlige erklært at de tror det samme. Alle injeksjoner, uansett formål eller risiko, må tas av hele menneskeheten for at alle skal føle seg “trygge” mot skumle bakterier fra Kina eller andre steder.

Dette vil skape et “offentlig gode” som vil oppfylle prinsippene i den nye verdensordenen så lenge planlagt av de hemmelige samfunn, og som avgrenset på Georgia Guidestones , i Noahide-lovene, og i andre viktige dype statstekster som fungerer som tegninger for en fremtidig totalitær verden.

Den Wuhan coronavirus (Covid-19) plandemic er bare en del av dette mye større agenda, som innebærer å injisere hele menneskeheten med den første delen av dyrets merke .

Når vaksinen “programvare” er installert, vil flere komponenter legges til senere for å oppnå total og absolutt tilbedelse av “dyret”.

Ingen vil kunne kjøpe eller selge noe uten å først være “vaksinert.” Ved å godta vaksinering gir folk sin tilbedelse og troskap til det nye verdensordensdyrsystemet kjent som vestlig “medisin”, som for alltid er en slaver av dem gjennom løgner og bedrag.

“Hovedmålet med denne traktaten ville være å fremme en hel regjering og hele samfunnstilnærmingen, styrke nasjonal, regional og global kapasitet og motstandsdyktighet mot fremtidige pandemier,” heter det i brevet videre.

“Dette inkluderer sterkt forbedring av internasjonalt samarbeid for å forbedre, for eksempel varslingssystemer, datadeling, forskning og lokal, regional og global produksjon og distribusjon av medisinske og folkehelsemessige tiltak som vaksiner, medisiner, diagnostikk og personlig verneutstyr. utstyr.”CDC-Oppdatering: 2 509 Dødsfall Etter Eksperimentelle COVID-19 ‘Vaksiner’ (Nå Tilsvarer Totale Dødsfall Registrert Etter Vaksiner For Siste Tiår)Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

cdc oppdaterer 2 509 dødsfall etter eksperimentelle covid 19 'vaksiner' (nå lik total dødsfall registrert etter vaksiner det siste tiåret)

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

CDC-Oppdatering: 2 509 Dødsfall Etter Eksperimentelle COVID-19 ‘Vaksiner’ (Nå Tilsvarer Totale Dødsfall Registrert Etter Vaksiner For Siste Tiår)

HAFHAF5. April 2021

fbi lover å jakte på alle som lyver om å ta covid vax når vaksinepass vev

STYREKORONAVIRUSPOLITISTATTYRANNIVAKSINER

FBI Lover Å Jakte På Alle Som Lyver Om Å Ta COVID Vax Som Vaksinepass

HAFHAF5. April 2021

vårt senat vedtok nettopp en konsentrasjonsleirregning for å tvinge mennesker i leirer

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWOTYRANNI

NY-Senatet Vedtok Nettopp En Konsentrasjonsleirregning For Å Tvinge Mennesker I Leirer

HAFHAF5. April 2021

tsa har aldri stoppet en terrorist, men de har "lovlig" ranet reisende i årevis

POLITISTATTYRANNI

TSA Har Aldri Stoppet En Terrorist, Men De Har Vært ‘Lovlig’ Ranende Reisende I Årevis

HAFHAF5. April 2021

Legg igjen en kommentar